• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Zakup minut vedeževanje

Spoštovani!

Zaradi velikega zanimanja naših strank, smo se odločili, da vam ponudimo možnost poceni vedeževanja, oziroma zakup minut za vedeževanje. Mojstrice Tiara, Anka, Ula in Marija, so vam tako na razpolago tudi po cenejši tarifi. Čas klica izberete sami, saj se sredstva naložijo na vaš račun in klice potem koristite, kadar hočete in niste omejeni na določen termin!

Poceni vedeževanje

Prosim vas, da mi v primeru zakupa minut za vedeževanje pošljete elektronsko sporočilo, kjer se bomo dogovorili o podrobnostih, mi pa vam bomo posredovali predračun, ki ga lahko poravnate na vaši pošti, banki, preko klika (spletne banke)...

Na izpisku/računu NE BO ZAVEDENO, da gre za vedeževanje, zato ste lahko brez skrbi. Cena klica je cenejša in znaša 1,30 €/min z vključenim DDV. Nudimo različne pakete zakupa minut za vedeževanje in sicer: 30 min, 50, min, 80 min ali po dogovoru.

Vrste paketov - poceni vedeževanje:

Paket 30 min - 3 min gratis - 39 eur,

Paket 50 min - 5 min gratis - 65 eur,

Paket 80 min - 10 min gratis - 99 eur.

Pomembno:

Zakupljene minute naložite na svoj račun in jih lahko koristite poljubno. To pomeni, da lahko v enem klicu govorite 30 minut ali pa pokličete 5-krat po recimo 6 minut, ali 10x po 3 minute in si na hitro odgovorite na vprašanje, ki vas tisti trenutek bega.

POMEMBNO!!!

Če obrazec ne deluje nam prosimo za zakup minut pošljite elektronsko sporočilo na e-mail: astrohisa@gmail.com ali izpolnite spodnji obrazec.

Ime in priimek
Telefonska številka:
E-mail:
Datum rojstva
Vpišite paket, ki ga želite zakupiti; 30, 50 ali 80 minut

 

 

S spoštovanjem,

Anka, Tiara, Ula in Marija

Vedeževanje forum