• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Majevski horoskop od 16.11.2019 - 11.2.2020

Majevski horoskop za obdobje od 16.11.2019 - 11.2.2020

Veliki Majevski horoskop za vsa znamenja Tzolkin Majevskega koledarja. Pripravila sem vam sveži Veliki Majevski horoskop za odbobje od novembra 2019 do februarja 2020.

Vaša numerologinja Anka

Za vsa vaša vprašanja, pa sem vedno dosegljiva za vas, da vam pomagam in svetujem.

Kontakt 090 30 47

Več o civilizaciji Majev - Maji

Maji Astrohisa vedezevanje banner 1 

Chen: 2. januar 21. januar

Še pred iztekom letošnjega leta boste strmeli k neki spremembi v domačem okolju, vendar se bodo dodatne možnosti za ta projekt odprle šele konec januarja. Pri slednjem vas bodo podpirali tokovi vzhodne strani neba, zato bo tudi domači račun manj oškodovan, kot je sprva kazalo. V čustvenih odnosih vas bo podpirala energija nočnega metulja, ki vas bo vodila v boljšo komunikacijo s sorodniki in prijatelji. V službenem okolju pa boste morali zavihati rokave, saj se pripravljajo nove delovne obveznosti, vendar se vam bo to kasneje tudi obrestovalo, v mesecu februarju. V ljubezni bi se bilo modro malo bolj potruditi, saj vas ima neka oseba resnično rada.


Yax: 22. januar - 10. februar

V prvi polovici meseca decembra boste izvedeli za možnost neke spremembe na vašem službenem področju. Vendar vas vplivi zahoda pri slednjem malo zavirajo, saj bi bilo modro počakati do meseca januarja, ker bo takrat za vas ta službena zadeva ugodnejša. Še bolj se boste v mesecu decembru trudili za boljše odnose v domačem krogu in prav tako med prijatelji, saj vas bo vodil duh ptice. Z neko osebo se pogovorite tako, kot večkrat pomislite in počutili se boste bolje, oseba pa bo tudi zadovoljna. Z nekom, ki vam je zelo pri srcu, se potrudite in ponovno boste začutili pravo iskro ljubezni ter občutek osebnega zadovoljstva.


Zak ali Sac: 11. februar – 2. marec

Vplivi južne strani neba vas bodo do konca leta vodili v napornejše delovno okolje, kar bo dobro vplivalo na vaše trenutno razmišljanje, saj o nečem prepogosto mislite in to vas po nepotrebnem bremeni. Odnosi v domačem in prijateljskem krogu se bodo postopoma krepili, zato bo zaslužen tudi čas, ki se bliža ter je povezan s prazniki. V ljubezni boste strmeli k spremembi na bolje, saj vas bo podpiral duh žabe in sprejeli boste odločitev, še v letošnjem letu. Torej ali se boste bolj potrudili za ljubljeno osebo ali pa boste razmišljali o nekem novem začetku. Ne glede kako se bo vaše srce obrnilo je najpomembneje, da ne bo nihče ostal preveč žalosten.


Ceh ali Keh: 3. marec – 22. marec

Sprememba, ki je že za vami v vašem delovnem okolju vam ni prinesla želenega, pa vendar vas bodo vplivi vzhodne strani neba vodil k novi, ki bo za vas veliko boljša. Duh čebele vas bo vse do konca leta močneje podpiral v čustvenih odnosih s sorodniki in prijatelji. V ljubezni pa boste morali nekaj spremeniti ali skupaj z ljubljeno osebo ali pa čisto sami. Ko se nečesa v odnosu nakopiči, je potrebna sprememba, da se med seboj pogovorita, izrazita svoje želje in potrebe. Šele zatem je možna gradnja boljšega in trdnejšega partnerskega odnosa, medsebojnega zaupanja ter rasti do osebne sreče. Domači proračun se bo izboljšal v mesecu januarju.


Mac ali Mak: 23. marec – 11. april

Vplivi južne smeri neba vam bodo krepile delovne spremembe, ki se bodo začele obračati v pozitivno smer v naslednjem letu, že z mesecem januarjem. Zato bodo trdnejši, boljši, poslovni premiki kmalu dobrodošli in lahko boste razmišljali tudi o manjši širitvi. Duh kuščarja vas še vedno varuje pred napačnimi odločitvami v čustvenih odnosih, zato se družinski in prijateljski stiki krepijo. Medtem, ko ste v ljubezenskem odnosu še vedno nezaupljivi ter si želite več oziroma kvalitetnejši partnerski odnos. Vaše počutje je zadovoljivo, vendar vseeno bolj skrbite za gibanje vseh mišic, bolj zdravo prehrano, pravilno sprostitev in pijte več vode.


Kankin ali Kamkin: 12. april – 1. maj

Na vaši službeni poti vas bodo še naprej spremljali vplivi južne strani neba, da boste lažje opravili služben pogovor z določeno osebo. Zatem pa bo sledil premislek do sredine meseca decembra, nakar se vam bo odprla neka nova službena priložnost ali možnost. V mesecu januarju pa vas bo še dodatno podpiral duh sokola na vašem zasebnem področju, zato se boste bolje razumeli z najbližjimi in bili bolj sproščeni v prijateljskem krogu. V ljubezni pa vam misli še vedno uhajajo v oddaljeno preteklost, k osebi za katero že dolgo niste ničesar slišali. Zatorej bi bilo bolj smiselno se ukvarjati s sedanjo čustveno situacijo in biti bolj sproščeni.


Muwan ali Muan: 2. maj – 21. maj

Spomini so lahko zelo prijetni, a so le spomini in energije severne smeri neba vas skušajo bolj potiskati v sedanji čas. Pri slednjem se je treba malo bolj potruditi in delati na temu, da boste več dosegli na vseh življenjskih področjih. V delovnem okolju bo prišlo do manjših sprememb še pred iztekom letošnjega leta in to vam zna prinesti delovno zadovoljstvo, kasneje pa tudi bolj pozitivno finančno stanje. V čustvenih odnosih se morate še malo bolj potruditi za vse, ki vam nekaj pomenijo, saj s tem boste tudi sami občutili več srčne energije. Duh vodne kače pa vas bo spodbujal, da se z določeno osebo bolj zbližate in ponovno začutite ljubezen.


Pax: 22. maj – 10. junij

Vplivi južnih strani neba so do konca letošnjega leta na vaši strani in vas bodo energijsko podpirali v vašem delovnem okolju. Zato lahko svoje zamisli postopoma realizirate ter sprejmete tudi nove delovne izzive in počutili se boste bolj dinamično, bolj koristno ter si malo izboljšali svoj domači proračun. Sorodniki in prijatelji pa od vas pričakujejo več druženja, več pogovora in več vaše pozornosti nasploh, pri slednjem vas bo močneje podpiral duh jaguarja. Na poti ljubezni se vam energije končno odpirajo, še v mesecu decembru letošnjega leta in odločali se boste ali nadaljevati z ljubljeno osebo, ali se bolj poglobiti v lastna čustva.


Kayab: 11. junij – 30. junij

S severa prihajajo nove, sveže energije in spodbujale vas bodo k premikom na vašem delovnem področju. Zato se boste še do izteka letošnjega leta odločili za nek posloven pogovor z določeno osebo, ki vam bo znala prisluhnit, svetovati in tudi ukrepati v vašo korist. Prijetno boste presenečeni v mesecu decembru letošnjega leta, s strani neke osebe, ki vam veliko pomeni, saj boste končno dobili pohvale z njene strani. Zato se boste čustveno bolj odprli in z sorodniki in prijatelji imeli več prijetnejših stikov. Kar ste imeli v mislih, da bi spremenili v vašem domu, vam bo uspelo v mesecu januarju prihodnjega leta, saj vas bo pri tem podpiral duh želve.


Kumku: 1. julij – 20. julij

Še do konca letošnjega leta pričnite bolj racionalno razmišljati in trošiti svoj denar, saj vam v nasprotnem kaže še dodatne finančne obremenitve v naslednjem letu. Pri slednjem vam ne bodo mogle pomagati niti energije severa, čeprav vas želijo usmerjati v nove delovne izzive. V družinskem krogu se boste dobro počuti vse do izteka meseca decembra, saj vas bo pri tem podpiral močni duh krokodila. Za določene prijatelje pa boste morali kaj več storiti v smislu prijaznega pozdrava in klepeta, saj včasih koga kar malo pozabite kar ni najbolje. V ljubezni ne pričakujte bistvenih sprememb, še letos, le več komunikacije med vama ne bi škodilo.


Wayeb: 21. julij – 25. julij

V ljubezni boste morali še delati na previdnosti, ljubeznivosti in iskrenosti do določene osebe, saj vam ne verjame čisto vsega. Pri slednjem vas bo podpiral s svojo energijo duh velike kače. V letošnjem letu še verjetno ne bo prave priložnosti za spremembe v delovnem okolju tako, kot ste si zamislili ali si želite. Vas pa bodo pa vplivi vzhodne strani neba spodbujale v krogu domačih in prijateljev, da bi se stiki z vsemi ohranjali v dobrem smislu. Ne spuščajte se v zahtevnejše finančne odločitve, če le te niso nujno potrebne, temveč skušajte več prihraniti, saj vam bo prav prišlo v naslednjem letu, za določene spremembe.


Pop: 26. julij – 14. avgust

Duh pume vas bo vse do konca leta s svojo močno energijo podpiral na vašem zasebnem področju. Zato se boste med domačimi in prijatelji resnično počutili bolje. Odnosi med vami bodo bolj tekoči, bolj odprti in bolj sproščeni. V ljubezni pa vas še vedno nekaj muči, morali boste storiti korak naprej do določene osebe ter se z njo o vsem kar vam ne da miru, iskreno pogovoriti. Vplivi severnih strani neba vas bodo podpirali v vašem delovnem okolju vse do izteka letošnjega leta, zato boste imeli več elana, bolj boste sproščeni in pripravljeni na nove delovne obremenitve. Neko idejo o kateri razmišljate boste lažje uresničili prihodnje leto.

  • veliki_majevski_horoskop_2016_2017


Wo ali Uo: 15. avgust – 3. september

Vplivi zahodnih strani neba vas bodo usmerjali k neki poslovni odločitvi, o kateri ste že razmišljali pred časom, a vseeno bi bilo dobro se posvetovati o tem še s kom. Na delovnem področju bodo stekli neki premiki v smeri novih delovnih obveznosti, ki lahko prinesejo tudi manjši denarni doprinos, ki bi vam prišel prav. Duh gorske kače vas bo v ljubezni motiviral pri vam dragi osebi in odločili se boste za trdnejši čustveni odnos. Med prijatelji in sorodniki ne pričakujte do izteka letošnjega leta nikakršnih posebnosti ali večjih sprememb v odnosih. Se boste pa kljub vsemu v mesecu decembru dobili z nekom ter obujali prijetne spomine.


Sip ali Zip: 4. september – 23. september

Še vedno si premalo zaupate in zato so vaše pomembnejše odločitve počasnejše, kar vas zaustavlja na poti do vaših ciljev. Vendar bo postopoma prihajalo do sprememb na tem področju, saj vas bodo vse do izteka letošnjega leta spremljali vplivi severnih energij, ki vam bodo prinašali svežo, močnejšo energijo. V delovnem okolju bo prišlo do manjših sprememb, a šele v prihajajočem se letu. Kljub vsemu vas to ne bo posebej zmotilo, saj si želite krajšega oddiha, s slednjim boste razbremenili tudi svojega duha, vodnega pajka. Med prijatelji in sorodniki ne bo večjih sprememb v odnosih. V ljubezni pa se boste morali bolj potruditi.


Sotz ali Zotz: 24. september – 13. oktober

Energija duha ribe vas bo spremljala v odnosih z vašimi najbližjimi in prijatelji, s katerimi ne boste imeli večjih nesoglasij vse do izteka letošnjega leta. Neka oseba vas že malo pogreša in dobro bi bilo si vzeti kak trenutek časa, za srečanje s to osebo, saj vas spoštuje in ceni. V ljubezni je nekaj kar vas moti, pa vendar imate še prag tolerance, a vseeno ne bi bilo slabo s pogovorom rešiti vse, kar vas obremenjuje ali moti. Kajti vam draga oseba vas ima resnično rada. Energije vzhoda vas bodo vse do konca meseca decembra spremljale v vašem delovnem okolju in sicer v pozitivni smeri. Zato se boste počutili bolj dinamično in bolj zadovoljno.


Sec ali Zec: 14. oktober – 2. november

Energije zahodnih smeri neba vas bodo vse do konca letošnjega leta, varovale pred prehitrimi ali napačnimi odločitvami v vašem delovnem okolju. Zato ste lahko bolj sproščeni in lahko si vzamete tudi trenutek časa za krajši predah. V ljubezni vas podpira močan duh medveda in zato bosta z ljubljeno osebo lažje ter tekoče reševala manjše zastoje v vajinem odnosu. Med prijatelji in sorodniki ne bo neprijetnih situacij, saj te so že za vami. Vseeno pa bi bilo dobro, da se s tistimi, ki so vam bližje več družite, saj je slednje tudi za vas dobro in sproščujoče. Z določenim nakupom za dom, bi bilo modro še malo počakati.


Xul: 3. november – 22. november

Vaš duh volka vam vliva dodatno energijo za vsakodnevne preizkušnje, ki so še pred vami v povečani obliki, vse do konca letošnjega leta. Zato se lahko tudi malo razbremenite in si privoščite tudi kaj samo za svoje boljše počutje, pa tudi nekaj trenutkov šteje. V ljubezni ste zadovoljni in prav je tako, saj vas le slednja resnično osrečuje. V krogu prijateljev in sorodnikov bo potrebno v mesecu decembru več druženja in več pogovorov, saj posamezniki pogrešajo vašo družbo. V naslednjem letu se vam odpira manjša prenova doma, ki ste si jo že zamislili in je smiselna.


Yaxkin: 23. november – 12. december

Vplivi zahodnih smeri neba vas bodo podpirali vse do konca meseca decembra na vaši zasebni poti. Tako boste našli več časa za svoje domače in ostale, ki vam nekaj pomenijo. Sicer pa ne pozabite na neko drago osebo, ki vas že močno pogreša in si želi vašega obiska. Duh orla vas bo priganjal v vašem delovnem okolju, da bi še v letošnjem letu postorili kar največ in slednje se vam lahko prihodnje leto tudi obrestuje. Pri financah bodite bolj pazljivi, saj  boste le na tak način prišli do želene stvari. V ljubezni si boste morali vzeti več časa za vam ljubljeno osebo, sicer bo ta postajala vse bolj nemirna in nestrpna.


Mol: 13. december – 1. januar

Na vašem delovnem področju se bodo delovne obveznosti krepile vse do izteka letošnjega leta, a vas bodo pri tem podpirale sile vzhodnih smeri neba, zato vam bo lažje. V krogu domačih in prijateljev boste morali več časa posvetiti družini, predvsem v mesecu decembru, saj pogrešajo vašo družbo. Te dni pa boste srečali starega znanca, ki vam bo marsikaj koristnega zaupal in počutili se boste dobro. Duh geparda pa vas bo s svojo močjo spremljal na vaši poti ljubezni in o nečem boste modro razmislili. Slednje vam bo okrepilo vaš čustveni odnos, z vam ljubljeno osebo in oba se bosta počutila bolj sproščeno.

 

Numerologinja Anka in Astrohiša,

vam želita veliko osebnega zadovoljstva.

Kontakt: 090 3047

 

Vedeževanje forum