Veliki Majevski horoskop za prvo tromesečje 2021

Kaj so vam tokrat pripravili Veliki Maji?

Tokratni Majevski horoskop je za prvo tromesečje leta 2021. Po tem, ko nas je leto 2020 zaznamovalo z marsikatero novostjo v našem vsakdanu in nas praktično zaprlo v lastne domove. Se nam v letu 2021 obeta veliko sprememb. 

Počasi proti pomladi, bomo lahko že normalno zadihali, saj prihaja tudi pomlad in z njo se bo začelo novo življenje, ki nas bo navdihovalo s vsem svojim sijem in svežino.

Preverite kaj vam tokrat obljubljajo Veliki Maji, Majevski horoskop je namreč malo drugačen od običajnega, zato poiščite svoj znak v datumskem okviru, kateri je ob posameznem majevskem znamenju.

Srečno vsem,

Numerologinja Anka

Telefon 090 30 47

Maji Astrohisa vedezevanje banner

Začnite živeti polno življenje! Nekaj nasvetov!

  • Če vam je nekdo všeč, mu to povejte! Ne čakajte, saj čas beži! 
  • Če je pred vami poslovna priložnost, jo zagrabite! Čeprav niste 100% prepričani! Če boste verjeli vase, boste na dolgi rok zmagali!
  • Če bi radi zamenjali službo, to storite! Ker če boste z idejo o novi službi še vedno hodili v staro službo, bo vaš dragocen čas in vaša energija le delno uporabljena!

Če bi se radi pogovorili in če potrebujete nasvet, pa je ekipa Astrohiše vedno na voljo, da vam prisluhne in vam svetuje. 

Dosegljivi smo vsak dan in sicer na telefon 090 30 47

Numerologinja Anka

Chen: 2. januar 21. januar

Še pred iztekom meseca januarja boste strmeli k neki spremembi v domačem okolju, vendar se bodo dodatne možnosti za ta projekt odprle šele konec februarja. Pri slednjem vas bodo podpirali tokovi zahodne strani neba, zato bo tudi domače finance manj oškodovane, kot je sprva kazalo. V čustvenih odnosih vas bo podpirala energija nočnega metulja, ki vas bo vodila v boljšo komunikacijo s sorodniki in prijatelji. V službenem okolju pa boste morali še malo počakati, saj se pripravljajo nove delovne obveznosti, vendar se vam bo to šele kasneje odprlo, pred spomladjo in tudi obrestovalo, v mesecu aprilu. V ljubezni bi se bilo modro malo bolj potruditi, saj vas ima neka oseba resnično rada ter od vas pričakuje več pozornosti in komunikacije. Za metulja je značilno, da je njegova narava nežnejša, a tudi pogumna in zato zna poiskati prave rešitve zase in za svoje bližnje.


Yax: 22. januar - 10. februar

V prvi polovici meseca februarja boste izvedeli za možnost neke spremembe na vašem službenem področju. Vendar vas vplivi zahoda pri slednjem malo zavirajo in bo potrebno počakati do izteka meseca marca, ker bo takrat za vas ta službena zadeva ugodnejša. Še bolj se boste v mesecu februarju trudili za boljše odnose v družinskem krogu in prav tako med prijatelji, saj vas bo vodil duh ptice. Z neko osebo se boste končno lahko pogovorili, kot je potrebno oziroma z vaše strani pričakovano. S srčno osebo, ki vam je zelo pri srcu, se potrudite in ponovno boste začutili staro iskro ljubezni ter občutek ljubezenskega zadovoljstva. Ptica zna biti skromna kadar je to potrebno, a zna nadoknaditi zamujeno, ko se ji le prikaže prava priložnost, ne pozabite tega. Zato se prenehajte obremenjevati z manj potrebnimi zadevami ter bolj prisluhnite svoji intuiciji, ki vam že sporoča, da se bodo stvari premaknile na bolje.


Zak ali Sac: 11. februar – 2. marec

Vplivi severne strani neba vas bodo do pričetka pomladi vodile v napornejše razmišljanje o delovnih spremembah, kar bo dobro vplivalo na vaše trenutno situacijo, saj o nečem prepogosto mislite, da se bo izjalovilo, kar vas po nepotrebnem bremeni. Odnosi v domačem in prijateljskem krogu se bodo postopoma krepili, zato bo zaslužen tudi čas, ko se bliža v prijetnejše odnose. V ljubezni boste strmeli k spremembi na bolje, saj vas bo podpiral duh žabe in sprejeli boste neko odločitev, še do pomladi. Torej ali se boste bolj potrudili za ljubljeno osebo ali pa boste razmišljali o nekem novem začetku. Ne glede kako se bo vaše srce odločilo je najpomembneje, da ne bo nihče ostal preveč čustveno izgubljen. Saj vas srce še vedno vleče v ljubezenski odnos, ki ga imate, a želite le nekaj malih sprememb, ki jih ni tako težko doseči. Žaba ima veliko potrpljenja, a se zna tudi hitro obrniti, ko je to potrebno.


Ceh ali Keh: 3. marec – 22. marec

Sprememba, ki se je že zgodila v vašem delovnem okolju vam ni prinesla želenega, pa vendar vas bodo vplivi vzhodne strani neba vodil k novi, ki bo za vas veliko boljša. Zato lahko pričakujte še do pomladi novo priložnost, ki vam bo prinesla več zadovoljstva pri vašem delu. Duh čebele vas bo še naprej močneje podpiral v čustvenih odnosih z domačimi in prijatelji. V ljubezni pa boste morali nekaj spremeniti ali skupaj z ljubljeno osebo ali pa čisto sami. Ko se nekaj v odnosu nakopiči, se pojavi klic po spremembi, ko se je potrebno med seboj pogovoriti, izraziti svoje želje in potrebe. Šele zatem je možna gradnja boljšega in trdnejšega partnerskega odnosa, medsebojnega zaupanja ter rasti do osebne sreče. Ker vas nekaj moti in vas pri tem podpira pridni duh čebele ne boste odnehali in do pomadi razčistili, kar vas bremeni v ljubezenskem odnosu. Zatem se bosta oba počutila veliko bolje.


Mac ali Mak: 23. marec – 11. april

Vplivi severne smeri neba vam bodo krepile delovne spremembe, ki se bodo začele obračati v pozitivno smer do pomladnega obdobja. S slednjim bodo trdnejši, boljši poslovni premiki kmalu dobrodošli in lahko boste razmišljali tudi o manjših denarnih spremembah. Duh kuščarja vas še vedno varuje pred napačnimi odločitvami v čustvenih odnosih, zato se družinski in prijateljski stiki lahko samo še krepijo. Medtem, ko ste v ljubezenskem odnosu včasih malo nepopustljivi, se sočasno le zavedate, da imate ob sebi osebo, ki si jo želite. Kuščar vas vodi, čeprav se vam zdi včasih, da prepočasi, se morate bolj zavedati, da vas usmerja v pravo smer, ki zahteva nekaj več previdnosti. Zato se ne boste kar prepustili napačnim odločitvam v življenju, temveč se boste znali usmeriti na pravo poslovno in zasebno pot, ki bo zahtevala še nekaj potrpežljivosti, sprememb, a bo na koncu pokazala prave rezultate.

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Kankin ali Kamkin: 12. april – 1. maj

Na vaši delovni poti vas bodo še naprej spremljali vplivi severne strani neba, da boste končno lahko opravili služben pogovor z določeno osebo, ki vas že nekaj časa bremeni. Zatem pa bo sledil premislek do sredine meseca februarja, nakar se vam bo odprla neka nova službena priložnost do pomladnega obdobja. Zato lahko v teh dneh bolje pripravite svojo delovno strategijo, ki bo prepričala druge in vas, da je resnično dobra. V mesecu marcu pa vas bo še dodatno podpiral duh sokola na vašem zasebnem področju, zato se boste bolje razumeli s sorodniki in bili bolj sproščeni v prijateljskih vezeh. Bodite bolj sproščeni pri vseh svojih odločitvah in vam bodo zadeve bolje stekle, saj pogosto tiščite k nečemu, za kar se na koncu izkaže kot nepomembno. Sokol vas vodi ne pozabite, da je zelo pogumen in hiter pri svojih odločitvah, kar vas lahko zmede pri pomembnejših odločitvah v vašem življenju.


Muwan ali Muan: 2. maj – 21. maj

Preteklost je lahko bolj prijetna od sedanjosti, a je žal samo preteklost, ki vam ne koristi v sedanjem času. Zato se raje oprite na sedanje dogodke, ki so vezani na vaše delovno okolje ter vas v določenih pogledih še vedno upočasnjujejo, vendar se bo tudi slednje spremenilo v vaš prid. Namreč do pomladnega časa se bodo v delovnem okolju določene stvari le spremenile v vašo korist, le malo boste morali še zdržati. Zatorej bo v delovnem okolju le prišlo do manjših sprememb še pred iztekom pomladnega obdobja in to vam zna prinesti delovno zadovoljstvo, kasneje pa tudi bolj pozitivno denarno situacijo. V čustvenih odnosih se morate še malo bolj potruditi za vse, ki vam nekaj pomenijo, saj boste s tem tudi sami občutili več ljubljene energije. Duh vodne kače pa vas bo pri ljubezni spodbujal, da se z določeno osebo bolj zbližate in ponovno začutite srčno iskro ter boste tako bolj srčno zadovoljni.


Pax: 22. maj – 10. junij

Vplivi severnih strani neba so do konca pomladi na vaši strani in vas bodo energijsko podpirali v vašem delovnem okolju, čeprav še ne bo vidnih večjih delovnih akcij. Zato lahko svoje zamisli le postopoma realizirate ter sprejmete tudi nove delovne ideje, ki vam bodo prišle zelo prav v pomladnem času. Domači in prijatelji pa od vas še vedno pričakujejo več druženja, več pogovora in več vaše pozornosti nasploh, pri slednjem vas bo močneje podpiral duh jaguarja. Jaguar mogoče deluje s svojim gibanjem bolj počasi, a skoraj vedno ujame svoj plen. Zato vas opozarja, da se tudi počasneje lahko več doseže, kot je sprva videti ter, da ne smete nikoli soditi karkoli po prvem občutku, temveč počakati na celoten razplet, pri katerem tudi sodelujete. Na poti ljubezni se vam energije ljubezni odpirajo in zato boste svoja čustva še okrepili, v svojem čustvenem odnosu z ljubljeno osebo.


Kayab: 11. junij – 30. junij

S juga prihajajo nove, sveže energije in spodbujale vas bodo k premikom na vašem delovnem področju. Zato se boste še do izteka pomladnega časa, odločili za nek posloven pogovor z določeno osebo, ki vam bo znala prisluhnit, svetovati in tudi ukrepati v vašo korist. Tako boste prijetno presenečeni konec meseca marca, ko boste prejeli dobro delovno novico, ki vas bo delovno motivirala za naprej. Tudi čustveno se boste bolj odprli ter z domačimi in prijatelji navezali še več prijetnejših stikov. Kar ste imeli v mislih, da bi spremenili v vašem domu, vam bo uspelo v mesecu februarju, saj vas bo pri tem podpiral duh želve, ki vas bo usmerjal k pravim potezam, da bi lažje dosegli želeno. Vendar pa vseeno racionalno trošenje denarja ne bo odveč, saj ga boste še krepko potrebovali za vse svoje projekte v prihodnosti. Želva se sicer lahko premika tako počasi, kot hitreje, slednje je odvisno kje se nahaja.


Kumku: 1. julij – 20. julij

Pri vašem delovnem zaostanku, vam bodo tokrat priskočile na pomoč energije juga ter vas postopoma vse do pomladi, usmerjale na pravo pot. Zato ne izgubite delovnega elana, saj ga boste še krepko potrebovali, ko se bodo določeni zastoji vendarle sprostili. V domačem okolju se boste dobro počuti vse do izteka meseca februarja, saj vas bo pri tem podpiral močni duh krokodila in prav tako boste znali skrbeti za tekoče prijateljske stike. V ljubezni pa vse do izteka pomladi, ne pričakujte bistvenih sprememb, saj bi za slednje morali tudi sami bolje poskrbeti. Krokodil sicer deluje neokretno, a se zna bliskovito odzvati in takšna je tudi vaša narava. Mogoče pri določenih zadevah čakate predolgo in naposled, ko se hitro odzovete, je lahko že prekasno. Zato razmislite o nekem stabilnejšem ravnovesju, ki vas bo bolj smiselno vodil k vašim odzivom, povezanih z vašimi pomembnejšimi odločitvami.

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Wayeb: 21. julij – 25. julij

Na vašem poslovnem področju vas bodo energije juga še vedno spremljale, zato bodo vaša pričakovanja malce v zaostanku. Vendar slednje ne pomeni, da se le ta ne bi mogla realizirati do pomladnega obdobja. Le več strpnosti bo v prvih treh mesecih potrebno, a naposled se bodo delovne razmere izboljšale v vaš prid. Na čustvenem področju s srčno osebo, boste morali še delati na previdnosti, ljubeznivosti in iskrenosti, saj vam ta včasih ne zaupa najbolje oziroma se ji pojavljajo določeni dvomi v vas. Duh velike kače vas spremlja ter vam krepi vašo srčnost, a sočasno vas opozarja na več iskrenosti v čustvenih odnosih nasploh. Zato bi bilo pametno razmisliti o slednjem, saj vas imajo določeni ljudje resnično radi in ne bi želeli prekiniti stikov z vami, saj to ne bi bilo dobro niti za vas. Torej se bolj iskreno odprite in bolj zaupajte tistim, ki vam nekaj pomenijo ter vas ljubijo


Pop: 26. julij – 14. avgust

Duh pume vas bo vse do pomladnega obdobja vodil, s svojo močno energijo ter vas podpiral na vašem delovnem področju. Čeprav se bodo morda določeni delovni projekti zaustavljali, to še ne pomeni, da ne bi kasneje mogli biti, še vedno delovno uspešni. Saj se tudi puma giblje bolj lenobno, vse dokler nima interesa hitrega odziva in tudi v poslu bo tako do izteka meseca marca, vendar pa to ne pomeni, da bi morali obupati ali, da se zadeve postopoma ne bodo rešile v vaš prid. Zato ta čas izkoristite bolj za stike in obnovo odnosov v domačem in prijateljskem krogu. Saj vas imajo določeni ljudje resnično radi ter vam želijo iz srca le najbolje. Sami pa jim to lahko vrnete s prijetnimi pogovori in besedami, ki vam pridejo iz srca. Vplivi severnih strani neba vas bodo podpirali še naprej v vašem razmišljanju in pri vaših odločitvah. Zatorej vas negotovi pomisleki naj ne zaustavljajo na vaši poti.


Wo ali Uo: 15. avgust – 3. september

Vplivi zahodnih strani neba vas bodo usmerjali k neki delovni odločitvi, o kateri ste že razmišljali pred časom, a se ta še žal ne bo mogla realizirati vse do sredine meseca marca. Vendar ne smete zaradi nastale situacije biti slabe volje, ker se bo naposled le rešilo v vaš prid. Prav tako se boste v teh dneh pogovorili z nekom, ki vam bo sicer potrdil vaša pričakovanja, a vas sočasno opozoril na vašo potrpežljivost. Duh gorske kače vas bo v ljubezni motiviral pri vaši srčni osebi in odločili se boste za trdnejši čustveni odnos, za katerega se boste pripravljeni resnično bolj potruditi. Naposled bosta oba z vašo ljubljeno osebo bila zadovoljnejša in bolj ljubeča drug do drugega. Med domačimi in prijatelji ne pričakujte do pomladi bistvenih sprememb v odnosih, le več pogovorov bo možnih, kar pa vsem lahko prinese več čustvenega zadovoljstva. Gorska kača je ležerna, a ko se zgane zna biti zelo odzivna.


Sip ali Zip: 4. september – 23. september

V teh dneh boste lahko izgubljali potrpljenje in zaupanje v delovne projekte, zato bodo vaše pomembnejše odločitve počasnejše, kar vas bo zaustavljalo, na poti do vaših ciljev. Vendar bo postopoma prihajalo do sprememb na tem področju, saj vas bodo vse do izteka meseca marca spremljali vplivi severnih energij, ki vam bodo prinašali svežo in močnejšo energijo, s slednjo boste pričeli delovati bolj odločno. Naposled boste razbremenili tudi svojega duha, vodnega pajka, ki bo ponovno zaupal vašim odločitvam in vaši notranji moči. Vodni pajek se premakne v temnejši del, pod kakšno skalo ter čaka svoj plen. Prav tako je z vašimi premiki v življenju, preprosto se umaknete in čakate na svojih pet minut. Vendar je včasih bolje sodelovati, kot se umakniti in tega se morate pričeti bolj oklepati. Enako velja za vse odnose na čustvenem področju, za katere se je včasih vredno bolj potruditi.


Sotz ali Zotz: 24. september – 13. oktober

Energija duha ribe vas bo spremljala v teh dneh, vse do meseca marca na vašem delovnem področju. Zatorej lahko pričakujete v tem obdobju tako dobre, kot manj dobre pogovore v povezavi z delovnim napredkom, spremembami ali projekti. Vendar zaradi nastale situacije ne smete biti manj razpoloženi, saj so pozitivne spremembe že skoraj pred vrati. V tem obdobju do pomladi pa boste lahko še naprej krepili odnose s sorodniki in prijatelji. Saj brez njih tudi življenje ne bi imelo takšnega smisla, kot ga ima. Energije vzhoda vas bodo spomnile na neko dano obljubo ali željo, ki je še niste uspeli uresničiti v vašem ljubezenskem odnosu. Sedaj v teh dneh boste imeli idealno priložnost, da končno to tudi storite. Slednje se vam bo v ljubezni resnično obrestovalo in z ljubljeno osebo se bosta oba počutila bolj sproščeno in bolj ljubljeno. Duh ribe je včasih nepredvidljiv, saj plava po svoje.


Sec ali Zec: 14. oktober – 2. november

Energije vzhodnih smeri neba vas bodo vse do konca meseca marca, kljub nastali situaciji, varovale pred napačnimi odločitvami v vašem zasebnem okolju. Zato ste lahko bolj sproščeni in lahko si vzamete tudi trenutek časa za krajši predah. Vseeno pa skrbite za vzdrževanje tekočih odnosov z domačimi in prijatelji. Saj vam njihova podpora koristi in ob njej se počutite bolj sproščeno. Prav tako bi bilo modro, da se o nekem projektu, ki vam ne da miru pogovorite z osebo, ki jo imate v mislih. Slednja vam bo znala prisluhniti ter pravilno svetovati za vašo odločitev. V ljubezni vas podpira močan duh medveda vse do izteka pomladnega obdobja, zato bosta z ljubljeno osebo lažje ter tekoče reševala manjše zastoje v vajinem odnosu. Vendar bi bilo vseeno dobro poskrbeti za kakšen vnos ali poživitev skupnega sproščanja. Lahko si omislite kakšno malo presenečenje in že to bo učinkovalo.

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Xul: 3. november – 22. november

Vse do pomladnega časa vas bodo energije zahoda spremljale pri vaših delovnih projektih, katere pa žal ne boste mogli v celoti realizirati še v tem obdobju. Vendar to ne pomeni, da vam kasneje ne bodo prišli prav ter, da jih boste z gotovostjo uspešno opravljali. Zato vam vaš duh volka vliva dodatno energijo za vsakodnevne preizkušnje, ki so še pred vami v aktivnejši obliki, vse do aprila. Določenih zadev res ne boste mogli pričeti izvajati takoj, a vseeno boste delali na drugih, mogoče manj pomembnih nalogah, ki bodo prav tako uspešne za vas. Volk vam krepi notranjo moč, potrpežljivost in skrbnost ter zaupanje vase. Zato se v teh dneh bolj opirajte na svoj prvi glas ali intuicijo, ki vam sporoča vse o morebitnih dobrih spremembah za vas. V odnosih s sorodniki in prijatelji vas čaka še nekaj odprtih zadev, ki bi jih bilo vredno čimprej rešiti oziroma sprostiti. Tako se boste sami bolje počutili in tudi določene osebe, s katerimi boste okrepili stike.


Yaxkin: 23. november – 12. december

Vplivi zahodnih smeri neba vas bodo podpirali vse do konca meseca marca na vaši delovni poti. Čeprav vam zaradi nastale situacije lahko določene zadeve stojijo ali se prepočasi premikajo na prej, boste vseeno na koncu uspeli doseči dobre rezultate. Seveda pa boste morali še nekaj postoriti, da bo določena oseba tudi zadovoljna z vašim delom. Duh orla pa vas bo tokrat podpiral na vašem čustvenem področju in vas bolj potiskal k vaši srčni osebi. Zato boste pričeli bolj razmišljati o tem, kako bi prijetno presenetili svojo srčno osebo ter jo tako dodatno razveselili. Namreč orel ima svojo naravno lastnost, da skrbi ali varuje svoje domače okolje ali gnezdo. Prav tako sami v sebi skrivate skrb za svoje ljubljene in tudi prijatelje, s katerimi želite imeti dober odnos. Za ohranjanje pozitivnih vibracij v odnosih z vsemi, ki vam nekaj pomenijo se boste znali potruditi.


Mol: 13. december – 1. januar

Na vašem delovnem področju se bodo delovne obveznosti krepile vse do meseca aprila, a žal ne v želeni smeri, kar za vas pomeni več prilagajanja, več novitet in več potrpežljivosti. Vendar se boste znali kar dobro organizirati in tako ne boste potrebovali še dodatnega časa za kakšno posebno uvajanje. Pri slednjem vas bodo podpirale energije vzhoda ter vam krepile delovno motivacijo. Duh geparda pa vas bo s svojo močjo spremljal na vaši poti ljubezni in z ljubljeno osebo se boste znali pogovoriti o nečem, kar bo obema prineslo olajšanje. Zato se bo v teh dneh vajin ljubezenski odnos lahko okrepil in ponovno bosta občutila iskro, ki vaju bo gnala na prej. Gepard ima izredno močno razvite svoje čute in točno ve kdaj in kako bo reagiral na dano situacijo. Spomnite se slednjega, ko ne boste najbolj prepričani v nekaj ali nekoga in znali se boste pravilno odzvati na dano situacijo, ter se premakniti v pravo smer.

Numerologinja Anka in Astrohiša,

Kontakt: 090 3047

  • veliki_majevski_horoskop_2016_2017

Vedeževanje forum