• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Veliki Majevski horoskop april - julij 2017

Velika starodavna civilizacija Majev, je imela ogromno starodavnih znanj, ki ostajajo nepojasnjena še dandanes. Mnogi strokovnjaki in argeologi, še dandanes raziskujejo vse pomene Majevskega koledarja Tzolkina, v katerem je poleg vseh osebnostnih lastnosti opisano še karsikaj drugega. Vse od tega, kako je potrebno ravnati z naravo, zakaj in na kakšen način jo spoštovati, da bo človeku vračala obilje.

Kaj vam tokrat napovedujejo veliki Maji za vaše horoskopsko znamenje? Se vam v teh predpoletnih in poletnih mesecih obeta kaj novitet? Ljubezen, služba, počutje,...?

Več o civilizaciji Majev - Maji

Majevski horoskop je napisan za obdobje od 24.4. - 24.7.2017

  • veliki_majevski_horoskop_2016_2017

 

Chen: 2. januar 21. januar

Zahodni vplivi vam bodo lahko v tem delu leta nekoliko zakomplicirali vaše čustvene odnose. Zato se ne razburjajte nad partnerjem ali vam bližnjimi osebami, ker se bo na tak način težje vzpostavila čustvena harmonija. Najlepše čustveno obdobje pa se vam kaže v drugi polovici junija in prvi polovici julija. Duh metulja vas bo s svojo simboliko še naprej podpiral v vašem poslovnem svetu ter vam v mesecu juniju omogočil pogovor z določeno osebo, ki vam bo prinesel nove pozitivne smernice.

 


Yax: 22. januar - 10. februar

Vetrovi vzhoda vam bodo v mesecu maju ponovno aktivirali vašo delovno dinamiko in vašega iniciativnega duha. Zato se lahko zgodi, da se vaš finančni vzpon hitreje prebudi in vam omogoči, da se vam načrtovani stroški prej zaprejo kot ste pričakovali. Simbolika ptice vam bo krepila prijateljske in čustvene vezi v smislu, da boste z njimi imeli več skupnih interesov in sproščenih pogovorov. Na čustvenem področju pa se boste morali izogniti določeni osebi, ker bi le ta znala biti preveč direktna ali vsiljiva kar vas bo precej zmotilo.

 


Zak ali Sac: 11. februar – 2. marec

Energije vzhoda vas bodo s svojimi vplivi dvigovale na višjo raven razmišljanja o določeni osebi, s katero ste nekoč v preteklosti imeli korekten odnos in se vam bo ponovno oglasila konec meseca maja. Najprijetneje vam bo v vročih mesecih, ko se uresničujeta dva cilja hkrati, samozavest bo narasla in pri tem vas bo podpirala simbolika žabe. Toliko bolj zanimivo bo glede začetka neke povsem nove dejavnosti, ki lahko spremeni vaš pogled na svet in je vezano na vaše karierno področje.

 


Ceh ali Keh: 3. marec – 22. marec

Vplivi zahoda vas bodo potiskali v iskanje novih izzivov in zamikali vas bodo projekti, pri katerih boste lahko vsem pokazali svoje skrite talente. S tem ni sicer nič narobe, a pazite, da z glavo ne boste rinili skozi zid, saj pretirana samozavest lahko tudi škoduje. Naj vas ne skrbi sprememba okolice, saj omogoča nove stike in srečanja. Pred poletjem boste življenje zajemali s polno žlico, kar se vam bo poznalo tudi na vaši finančni poti pri kateri vas bo vse do poletja močneje podpiral duh čebele.

 

Astroluna fb


Mac ali Mak: 23. marec – 11. april

Astralni vplivi skupaj z vzhodom vam bodo pomagali k boljši komunikaciji v vašem delovnem okolju, zato se bodo odnosi s posamezniki izboljšali in vam prinesli boljše delovne rezultate ter močno spodbudo za nadaljnji razvoj vaše karierne poti. Končno se boste odvadili občasne pristranskosti in na marsikaj pogledali z več zornih kotov. Kuščar pa vas bo s svojo simboliko še naprej vodil na vašem čustvenem področju, kjer se vam obeta več sožitja z določeno osebo, s katero bosta našla ljubezenska stičišča, ki vaju bodo medsebojno dopolnjevala.

 


Kankin ali Kamkin: 12. april – 1. maj

Vetrovi juga vas bodo v tem delu leta preizkušali in vam postavljali manjše ovire, na vašem kariernem področju, zato bodite v tem času bolj previdni v komuniciranju z ožjimi sodelavci, saj vam lahko nepremišljena in izrečena beseda naredi več škode kot koristi. Zasebno in poslovno življenje se bosta večkrat znašla na dveh povsem različnih tirih, ko boste v enem srečni in izpolnjeni, bo v drugem nekaj senc, slednje pa vam bo pomagal odpravljati duh sokola.

 


Muwan ali Muan: 2. maj – 21. maj

Energije severa vas bodo vodile po lestvici vaših opravil, od najpomembnejših pa vse do manj pomembnih, zato ne razmišljajte predolgo, kako se jih boste lotili, temveč zavihajte rokave. Namreč v službi se vam bo ponovila priložnost, ob kateri boste morali določenim osebam pokazati svoje skrite adute, ki vam v nadaljevanju lahko prinesejo dolgoročnejši karierni uspeh. Ljubezen bo nenehno v zraku, tudi skozi željo po ustvarjanju nečesa konkretnega in stalnega, ob podpori vodne kače, se nimate česa bati.

 


Pax: 22. maj – 10. junij

Astralni vplivi bodo v teh mesecih poskrbeli, da vam bodo nadrejeni bolj naklonjeni, kar se vam lahko pozna tudi na vašem finančem računu. Vendar pa, v vašem čustvenem življenju, bolje poskrbite za poglobitev odnosa z določeno osebo, ker vam bi sicer ta znala zameriti vašo premajhno pozornost ali sodelovanje v čustvenem odnosu. Bodite odprti za vse možnosti, zazrite se v prihodnost, saj vam duh jaguarja stoji ob strani. Njegova hitrost in moč sta vaše vodilo, zato se bolje osredotočite na želene cilje.

 


Kayab: 11. junij – 30. junij

Zahodne energije vas bodo usmerjale v področje vašega zasebnega življenja, katero bo zahtevalo v tem času veliko pozornosti do posameznih oseb, več delovnih obveznosti in več skrbi za svoje lastno počutje. Zato se boste morali za uspeh bolj potruditi, vendar boste na koncu uspeli, saj vas pri vsem podpira simbolika želve. Ljubezen bo kot senca, prišla bo sama in se ustavila ob vas takrat, ko jo boste nehali loviti. In tako se boste počutili čustveno aktivnejši ter boste obvladovali svoja čustva.

 


Kumku: 1. julij – 20. julij

Zahodna smer neba vas bo vodila v vašem delovnem okolju, povezanim z zadevami, s katerimi ste odlašali, vendar jih boste morali do poletja urediti. Nato boste imeli tudi največ možnosti za napredovanje oz. izboljšanje finančnega stanja. Zato dobro izkoristite ta čas sebi in svoji karieri v prid. Nikar ne bodite malodušni, saj vas bodo dogodki počasi navedli k drugačnemu razmišljanju, posebno glede ljubezenskega preobrata. Simbolika krokodila vas bo varovala od druge polovice maja do pred morebitnimi napačnimi čustvenimi odločitvami.

 


Wayeb: 21. julij – 25. julij

Ta del leta vam zagotovo ne bo dolgočasen, saj boste imeli kar nekaj novih idej, še zlasti v prihajajočih poletnih mesecih, zato boste tudi zahtevnejše situacije lažje prebrodili, saj ste dovolj iznajdljivi in komunikativni, kar vam bo izredno koristilo v zahtevnejših poslovnih pogovorih, ki so pred vami. Ta del leta vam prinaša preobrat z večjo spremembo navad, tudi v ljubezni si iskreno priznajte, kar si dejansko želite in pri tem vas bo podpiral duh velike kače.

 


Pop: 26. julij – 14. avgust

Energije vzhoda vas bodo vse do poletja preizkušale v vaših čustvenih odnosih, zato so možne občasne komunikacijske težave, katere bi bilo smotrno reševati brez nepotrebne nervoze. Preproste poti naravnost enostavno ni, zato se dobro pripravite, to vam ne bo težko, ker ste ponavadi najbolj bojeviti takrat, ko ste pod pritiskom, ker vas spremlja vaš duh pume. V prihajajočih toplejših mesecih, se vam obetajo vroče spremembe tudi v ljubezni.

 Astroluna fb


Wo ali Uo: 15. avgust – 3. september

Energije zahoda vam bodo tokrat narekovale, da se v drugi polovici meseca junija, poslovite od rutinskega načina razmišljanja v odnosu z določeno osebo, saj bo le ta zahtevala konkretnejše odgovore od vas, ki pa jih ne boste pripravljeni še dati. Ne dovolite, da bi se znašli pod prevelikim vplivom in pritiskom drugih, saj se kaj takega nikakor ne poda vašemu značaju. Simbolika gorske kače vas bo podpirala na vašem delovnem področju, zato je pred vami več delovnih obveznosti, vendar sočasno tudi možnost dodatnega zaslužka.

 


Sip ali Zip: 4. september – 23. september

Zahodne nebesne energije vam bodo prinesle nove izzive, s tem pa tudi možnosti zaslužka in s tem boljše odnose v vašem domačem okolju. Poletje bo spet v znamenju spremenljivega počutja in čakanja na druge in ta poletni prehod bo prinesel več energije. Najprijetneje bo v vročih mesecih, ko se vam bosta uresničila dva cilja hkrati, samozavest bo narasla. Duh vodnega pajka vam bo pokazal, da lahko z drobnimi pozornostmi dosežete veliko spoštovanje vaših bližnjih oseb, kakor tudi ožjih sodelavcev.

 


Sotz ali Zotz: 24. september – 13. oktober

Energije vzhoda vam bodo pomagale pri načrtovanju vaših delovnih planov, da bodo le ta bolj skrbno pripravljena, vendar vseeno pazite, da ne boste prehitevali samega sebe. V tem delu leta se vam bodo uspešno odprla vrata vašega čustvenega življenja in boste ponovno vzpostavili harmonijo v odnosu z določeno osebo, ki vam zelo veliko pomeni. Simbolika ribe vam bo omogočila več novih poznanstev in druženj s prijetnimi ljudmi, ob katerih se boste dobro počutili in sprostili ter našli tudi sorodne duše.

 


Sec ali Zec: 14. oktober – 2. november

Energije zahoda vas bodo v tem delu leta podpirale pri vaših načrtovanjih, da bodo le ta uresničljiva, zato jih še enkrat skrbno preverite, a vseeno pri tem pazite, da ne boste prehitevali dogodkov. Po drugi polovici meseca junija boste nadaljevali z negovanjem vaše ljubezenske zveze, ki vam bo prinesla tudi več romantičnih trenutkov v dvoje. Simbolika medveda vas bo podpirala pri izogibanju konfliktnih situacij v vašem delovnem okolju ter vas varovala pred slabimi energijami.

 


Xul: 3. november – 22. november

Vetrovi zahoda vam bodo pomagali pri vaših poslovnih izzivih, ki so pred vami ter vam dodatno podpirali vašo energijo in samozavest. Čaka vas obdobje, ko boste kos večjim nalogam in vaš trud bo poplačan. Ker ste skrbne narave, se boste kljub vsemu morali izogibati stresnejšim situacijam, da ne bi ogrozili vašega dobrega počutja. Preizkusili se boste ob dejavnosti ali v razmerju, ko boste še sami sebe presenetili z izredno pogumnim nastopom, pri tem vas bo podpiral duh volka.

 


Yaxkin: 23. november – 12. december

Astralni vplivi vas bodo v teh mesecih vodili k drznejšim in neustavljivim vizijam, na vaši karierni poti, zato boste razmišljali tudi o krajši poti v tujino, kar se vam bo lahko obrestovalo šele v drugi polovici leta. Vse obveznosti vam bodo jemale veliko energije, vendar s pravim gibanjem in pravilno prehrano, lahko ohranjate svoje dobro počutje. Ljubezen bo težka in naporna, toda vseeno boste zdržali in vkorakali v nekaj povsem novega, pri čemer vam bo ob strani stal duh orla.

 


Mol: 13. december – 1. januar

Vplivi vzhodne strani neba vam bodo v prvi polovici meseca julija omogočali prijetne urice v dvoje, ob katerih boste postali bolj sočutni in zaljubljeni ter boste še poglobili svoj čustveni odnos in se pri tem počutili fantastično. Nikar ne zanemarite vpliva tistih, ki so vam naklonjeni, večkrat jih boste potrebovali ob sebi. V zasebnem življenju je na vidiku preobrat, ki vam bo prinesel veliko več sreče, kot doslej. Ker vas podpira duh geparda, boste izžarevali veliko pozitivne energije.

 

Numerologinja Anka in Astrohiša,
vam želita veliko osebnega zadovoljstva.

Kontakt: 090 3047

 Astroluna fb