• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Veliki decembrski horoskop

Veliki decembrski horoskop. Numerologinja Anka, sem za vas pripravila tudi ključne datume za posamezno astrološko znamenje v januarju. Vabiim vas, da preberete svoj horoskop in zakorakate v Novo leto pripravljeni, polni optimizma, veselja in svetlih pogledov na prihodnost.

Srečno vsem,
Vaša, Numerologinja Anka

Telefon: 090 30 47

Horoskop december - Oven

Še v tem mesecu boste nekaj dosegli, za kar ste se že nekaj časa trudili. V teh dneh boste bolj čustveno razpoloženi in uživali boste v prijetnih pogovorih z drugimi. Zatorej ne dovolite, da vam karkoli ali kdorkoli pokvari prihajajoče praznične dni. Poskrbite za nekaj več spanca, da bo vaše telo bolj pripravljeno na sproščeno druženje in vse obremenitve, ki so še pred vami. Vaši odlični januarski dnevi bodo 5., 14. in 27.

 

 

 


Horoskop december - Bik

Do konca leta vam ne kaže večjih poslovnih težav, zato lahko mirneje zaključite tekoče delovne obveznosti ter se prepustite preprostejšemu vzdušju, ki bo prisoten v teh dneh. Pomislite na vse, ki jih imate radi, kako jih boste primerno obdarovali, saj tudi oni ne bodo pozabili na vas, na vaše prijateljstvo ter vam bodo pripravili pozornosti, katere vam bodo veliko pomenile. Vaši odlični januarski dnevi bodo 12., 20. in 28.

 

 

 


Horoskop december - Dvojčka

Še v tem mesecu boste izpeljali nek osebni projekt, katerega imate že nekaj časa v mislih in pri tem boste imeli pomoč tistih, ki vas imajo radi. Vseeno pa bi bilo modro, da malo izprežete in pri tem pomislite na svoje počutje, saj vam nobeno delo ne bo nikamor zbežalo. Vse vas bo počakalo, zato si v teh dneh privoščite sprostitev ter več mislite na drobne in lepe stvari. Vaši odlični januarski dnevi bodo 4., 13. in 21.

 

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša

 


Horoskop december - Rak

Do konca leta ne pričakujte večjih sprememb, le poskrbite za tekoče zadeve, da jih ne boste prenašali v naslednje leto. Zato bodite še posebaj v tem mesecu redoljubni, saj boste imeli dovolj časa tudi za pripravo prazničnega vzdušja. Tako kot sami načrtujete mala presenečenja, vam jih bodo pripravili tudi vaši najdražji in uživali boste v prijetnih ter brezkrbnih dnevih. Vaši odlični januarski dnevi bodo 6., 18. in 29.

 

 

 


Horoskop december - Lev

Dnevi, ki so pred vami, vam bodo olajšali delovne obveznosti in napore, saj se bodo slednji pričeli krčiti, ter vam tako pustili več časa za vaše osebne zadeve. Kar ste v preteklosti vlagali v finance, se vam bo ob koncu leta obrestovalo in zadovoljni boste. V teh dneh se ne obremenujte s prihodnjimi načrti, temveč si pustite več časa za svoje hobije in razvedrilo, ki vas pomirja. Vaši odlični januarski dnevi bodo 7., 11. in 25.

 

 

 


Horoskop december - Devica

V teh dneh se miselno preveč ne poglablajte v samostojne projekte, saj boste zato imeli še dovolj časa in priložnosti. Zatorej se raje posvetite sproščanju v naravnem okolju, v katerem boste dobili dodaten navdih za pripravo na bližajoče se praznične dni. Ni vam potrebno skrbeti za delovne ideje, saj teh bo kar nekaj v bljižnji prihodnosti in dela vam ne bo manjkalo. Vaši odlični januarski dnevi bodo 8., 16. in 22.

 

 

 


Horoskop december - Tehtnica

Še imate čas, da se posvetite nedokončanim nalogam in sočasno uredite tudi rutinske zadeve, kajti le na tak način boste v prihodnjih dneh bolj umirjeni. Vsem, ki jih imate radi in posebaj določeni osebi, to tudi povejte ter ne skrivajte svojih čustev. Bližnji vam pripravljajo lepo presenečenje, s katerim vas želijo oddaljiti od celoletnega truda in skrbi, ki ste ga že vložili. Vaši odlični januarski dnevi bodo 5., 19. in 26.

 

 

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Horoskop december - Škorpijon

Te dni se vam bodo utrnile ideje in zamisli na katere prej niste pomislili, ter vam bodo pomagale do novih poslovnih idej za prihodnje leto. Zato lahko tudi delovno izprežete in se začnete bolj posvečati sebi ter se pripravljati na praznične dni. Vseeno pa v prihodnjih dneh pazite na zmernost pri hrani in pijači, ter si privoščite tudi krajši oddih v drugačnem okolju. Vaši odlični januarski dnevi bodo 7., 12. in 28.

 

 

 


Horoskop december - Strelec

Bolj učinkovito se boste še v zadnjem trenutku lotili načrtovane naloge ter jo uspešno zaključili, kar vam bo prineslo olajšanje in osebno zadovoljstvo. Zaradi tega boste tudi lažje našli pravo ravnovesje med poslovnim in zasebnim področjem. In pred vami so bolj sproščeni dnevi, v katerih se boste več družili s svojimi bližnjimi, pa vendar ne boste pozabili tudi na prijatelje. Vaši odlični januarski dnevi bodo 4., 18. in 21.

 

 

 


Horoskop december - Kozorog

Neka manjša delovna ovira se vam lahko še pojavi, vendar se ne ustavite, saj jo boste uspešno ter hitro rešili. Nato se boste lahko v celoti prepustili svojim osebnim zadevam ter se pripravljali na prihajajoče se dni. Zaupajte vase, saj vam zaupajo tudi vaši dragi in vsi, ki vas bolje poznajo ter se že vsi veselijo, da bodo več časa lahko preživeli v vaši družbi. Vaši odlični januarski dnevi bodo 11., 20. in 29.

 

 

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Horoskop december - Vodnar

Še boste uspeli narediti nek delovni načrt za prihodnje leto, slednji vam lahko prinese pričakovane rezultate. Sicer pa pustite tudi svojim ljubljenim, da več sodelujejo v vaših načrtih za praznično vzdušje. Zagotovo boste bolj sproščeni, kot je sprva kazalo, saj se vam bodo vaše zamisli kmalu uresničile, ter boste neobremenjeno poskrbeli le še za poklone vsem, ki jih imate radi. Vaši odlični januarski dnevi bodo 6., 13. in 27.

 

 

 


Horoskop december -Ribi

Neka oseba bo zelo dobro vplivala na vas in zato boste bolj odločno stopili še pred zadnje delovne naloge, ter jih odlično zaključili. Seveda boste zasluženo lahko ponosni sami nase, vendar pa se bo našla oseba, ki bo še bolj vesela za vas. Zatorej boste lahko v miru poskrbeli še za zadnje malenkosti s katerimi boste popestrili prihajajoče praznično vzdušje, za druge in zase. Vaši odlični januarski dnevi bodo 14., 19. in 25.

 

 

 

 

Želim vam lepe praznike,
numerologinja Anka

Če imate kakšno vprašanje, ali pa potrebujete pogovor, me lahko kontaktirate na telefon 090 30 47.