• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Vedeževanje po telefonu

Vedeževanje po telefonu oz. telefonsko vedeževanje vam omogoča, neposreden stik z mano. Pogovorila se bom z vami o vseh vaših vprašanjih, anonimno in diskretno. Obljubim vam, da bomo našli rešitev za vaše težave in dileme!

Vedeževanje preko telefona vam omogoča oseben stik z mano v živo. Vprašate me lahko karkoli, prisluhnila vam bom in vam skušala pomagati iz vaše nastale situacije.

Vedeževanje po telefonu - diskretno

Samo nekaj minutk je potrebnih, da se pogovorimo in skupaj pridemo do cilja. Sem mojstrica astrologije in horoskopa.

Pokličite me na telefon, moja številka je 090 44 09.

Vaša Astrologinja Tiara


Vedeževanje in numerologija

  • Numerologinja in prerokinja Anka

  • Astrologinja Tiara

Skozi vaš rojstni datum, bomo prišli do ključnih števil in datumov v vašem življenju. Kdaj se boste zaljubili? Kdaj vas čaka nova priložnost? Kdaj bosta s partnerjem zopet skupaj? Odgovorimo na vsa vaša vprašanja.

Pokličite me na telefon 090 30 47

Vaša Numerologinja Anka


Vedeževanje s ciganskimi kartami

Ciganske karte so poleg tarot kart najpogostejše orodje vedeževalcev, da vam razjasnijo dogajanje vašega življenja. S pomočjo kart se lahko vrnemo v vašo preteklost, razčistimo sedanjost ter pogledamo v vašo prihodnost.

Pokličite me na telefon 090 30 54

Vaša Vedeževalka Marija


Telefonsko vedeževanje brez klica na 090 številko

Našim strankam nudimo tudi možnost cenejšega vedeževanja in sicer, vedeževanja preko sistama zakup minut. V tem primeru določeno količino minut zakupite v naprej (plačilo preko položnice, spletne banke,...) in potem minute koristite po želji; ali jih porabite v enem klicu ali pa si jih razporedite na več krajših. 

Več informacij in kako zakupiti cenejše klice: vedeževanje zakup minut


Veliko naših strank, se odloči za vedeževanje po telefonu predvsem zato, ker nam zaupajo, saj smo svojo kakovost dokazali skozi našo dolgoletno tradicijo. Ekipo Astrohiše tvorijo Mojstri ezoteričnih znanj, s prirojenimi čuti, da vam lahko resnično prisluhnemo, se z vami pogovorimo ter vam nato podamo najboljšo možno rešitev, za rešitev vaših problemov. Prejeti nasvet človeka, ki se dnevno sooča s vse splošno problematiko, je edinstvene narave, saj na podlagi različnih primerov, nadgrajujemo tudi sami sebe in smo na ta način iz dneva v dan bogatejši in polnejši znanja.

Vedeževanje po telefonu vam omogoča hitro in resnično enostavno možnost komunikacije z vedeževalci, astrologi in svetovalci, ki vam bodo namenili svoj čas 100% diskretno in anonimno. Vprašate nas lahko karkoli vas zanima, smo profesionalci na področju ljubezni, življenja, motivatorji, svetovalci za vaš vsak dan,...

 

Pokličite nas, odločite se za telefonsko vedeževanje in se prepričajte.

Mojstri Astrohiše smo tu za vas, vsak dan, praktično 24 ur na dan.

Srečno vsem in veliko osebnih uspehov vam želimo,

Vaša ekipa Astrohiše

KONTAKT

Numerologinja Anka 090 30 47

Jasnovidka Lyranna 090 75 76