• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Vedeževanje in prerokovanje

Prerokovanje in vedeževanje, kako si to razlagamo?

Vedeževanje Astrohiša

Preroki in vedeževalci so obstajali že v prvi sumerski civilizaciji, v vseh kasnejših religijah, ki so se s časom oblikovale in obstajajo še danes. Vedeževanje ali prerokovanje, je najstarejša oblika pridobivanja informacij direktno iz Akaše. V antičnih časih so bili prerokovalci izbrane osebe, posamezniki, rojeni z drugačnimi sposobnostmi od običajnih ljudi. Preroki so vselej globoko meditirali in preko meditacije pridobivali podatke direktno iz Akaše. Vedeževalci pa pri enakem početju uporabljajo tudi različne pripomočke kot so: opazovanje zvezd in astrološke tehnike, karte, rune, kavna usedlina, dlan roke, nihalo, bajalica, fižol itn. Poznamo pa tudi drugačne oblike divinacije, kot so npr.: opazovanje naravnih pojavov, opazovanje gibanja elementov in opazovanje vesolja.

Da bi vedeževalec pridobil točne informacije o določenem vprašanju ali stanju, ki posameznika zanima, gre za standardiziran postopek ali ritual z branjem znakov oz. njihove simbolike prej naštetih različnih pripomočkov. Preprosto povedano je vedeževanje praksa, ki določa skriti pomen ali vzrok dogodkov, zato napoveduje prihodnost z različnimi naravnimi, psihološkimi in drugimi tehnikami. Napovedovanje prihodnjih dogodkov je okultno znanje, katerega praksa zahteva intuitivno odprtost in sledenje notranjemu glasu, ki je v tem primeru usklajen z vibracijo Akaše.

Preroki se običajno rodijo s svojimi sposobnostmi, vedeževalci pa se lahko omenjenih tehnik naučijo, če imajo pravega učitelja in dovolj volje oz. izvirnega zanimanja za obrt.

Dostopnost vedeževanja javnosti in njena vrednost sta se z zobom časa močno spremenili. In sicer; v antičnih časih je bil prerokovalec visoko spoštovana oseba in običajno je bil tudi v varnem okrilju vladajočih. Danes pa je vedeževanje dejavnost, ki izgublja svojo pravo vrednost zaradi vse večje komercializacije in načina življenja.

Vprašanja:

  • Imate občutek, da si sami ne znate poiskati odgovore na določena vprašanja?
  • Vas bega odločitev in se  ne morete odločiti za potezo?
  • Imate vprašanje, ki je vezano na čisto nekaj splošnega, pa ne najdete odgovora?
  • Vas zanima kakšne opcije imate na ljubezenskem področju?

Pokličite nas in prisluhnili bomo vaši situaciji ter poiskali primerno rešitev za njen razplet. Smo strokovnjaki iz področja psihologije, astrologije, numerologije, z močno intuicijo in dajemo prave odgovore!


Vse dobro Vam želi prerokinja Anka.

Telefon: 090 30 47

 abc vedeževanje