• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Vedeževanje Astrohiša

Vedeževanje in jasnoviden vpogled v prihodnost!

Nudimo pomoč, vedeževanje in svetovanje na vseh področij vašega življenja! Smo izkušeni mojstri, vedeževalka in astrologinja Tiara, ki je pomagala najti pot že mnogim in jim skozi astrološko karto pokazala njihove prave lastnosti in potenciale ter domača zdravilka in prerokinja gospa Anka, ki vas bo očistila slabih energij in vam z drevesom življenja razkrila vašo prihodnost ter vas usmerila na pot, na kateri boste zmagovalci.

vedeževanje Tiara

Naše življenje spremlja veliko preprek, ki nam lahko v danih situacijah onemogočajo izbiro prave poti. Vabimo vas, da nas pokličete in nam zaupate kje se je zalomilo, saj bomo le tako uspešno prišli do cilja.

Vedeževanje o ljubezni, vedeževanje o denarju, počutju, o uspehu,...

Katera vprašanja se vam porajajo in vas mučijo?

Pokličite nas in pokazali vam bomo pot, ki vas bo razbremenila vseh tegob in vas obogatila s koristinimi nasveti za nadaljno premagovanje vaših ovir.

Naš moto je - Naša pomoč za vašo srečo!

Dobite nas na:

090 44 09 ali 090 30 47

Astrologinja Tiara in prerokinja Anka.

Vedeževanje, ki ima rezultate!

Svetovanje predstavlja zame resno stvar, saj se mu posvečam z vsem srcem in dušo. Biti dobra vedeževalka pomeni, imeti prirejene sposobnosti intuicije in videnja. V svoji dolgoletni karieri sem vedeževanje nadgradila z astrologijo in numerologijo, vedama, ki spremljata človeštvo že od samega začetka. (Tiara)

Vedeževanje vam razkriva različne odgovore na vaša vprašanja!

Ali vas mučijo težave povezane z ljubeznijo, mogoče služba, ne znate odreagirati pri poslovni priložnosti, vas zanima kako vam bo šel izpit na fakulteti,...

Vse to so vprašanja, katera so za nas težka in nam ne dovolijo miru, dokler jim ne pridemo do dna! Z našo pomočjo bomo skozi različne tehnike vedeževanja vpogledali v vaše življenje, vaše priložnosti in vašo prihodnost!

Pokličite, ko imate težko vprašanje, obljubimo vam, da vam bomo dali pravilne odgovore, ki vam bodo v pomoč pri nadaljni življenjski poti.

Kontakti:

090 44 09 - Astrologinja Tiara

090 30 47 - Numerologinja Anka

090 30 54 - Vedeževalka Marija