Valentinov ljubezenski horoskop 2021

Valentinov teden bo izredno ljubezensko obarvan, zato se prepustite občutkom in ljubezni!

Tokrat se bodo vibracije dvigale in igrale z našimi čustvi že pred praznikom zaljubljenih ali Valentinovim. Že sami datumi in vpliv planetarnih gibanj bo močnejši, kot si lahko mislimo. Veliko se bo dogajalo prav v tem tednu, prebujala se nam bodo čustva, želja po ljubezni in tem, da smo ljubljeni. Že naši dedki in babice so govorili, da je v ljubezni vse mogoče in prav so imeli. Ta teden bo zaznamovan z močnejšo energijo ljubezni. Iskrice ljubezni se bodo krepile in strmele k obujanju starih vez, k izboljšanju obstoječih vez in k ustvarjanju novih vez, zato bo vse mogoče. Saj je prav ljubezen tista, ki nam daje voljo, energijo in s katero se počutimo neskončno lepo. Vsi, ki ste zaljubljeni, napišete v komentar ljubim, da se bo ta energija ljubezni dvignila še višje in bila še močnejša. Ljubimo, da bomo sami ljubljeni.

Za vse nasvete, pogovor, vpogled v numerološko ali astrološko karto, me prosim pokličite na telefon 090 30 47

Numerologinja Anka

Valentninov horoskop difuzor

Valentinov horoskop OVEN

V prvi polovici tedna boste izredno spogledljivi in igrivi. Če ste rojeni v marcu, se vam obeta veliko prijetnih trenutkov in samskim morda celo nova simpatija. V tem tednu boste res čustveno sproščeni v partnerskem odnosu. Tistim, ki so sami pa bi lahko celo preskočila iskrica ljubezni do nekoga. Preko vikenda bo ljubezenska sreča prestopila na stran bolj umirjenih, čutečih in ljubečih ovnov. Tistih, ki so rojeni v prvi ali zadnji dekadi. Samski pa boste začeli intenzivneje delati v smeri novega ljubezenskega odnosa.


Valentinov horoskop BIK

Pred vami je simpatičen in čustveno razigran teden. Če ste v prejšnjem tednu pogrešali nežnost, romantiko ali ljubeče besede jih boste v teh dneh skoraj gotovo našli ali slišali. Mars bo pognal kri po žilah predvsem rojenim aprila, ki boste uživali v strastnih objemih, še zlasti v sredini tega tedna. Samski bikci boste prav tako ta teden bolj dovzetni za ljubezen v zraku in zna se vam zgoditi, da boste bolj intenzivno razmišljali o določeni osebi ali celo navezali kakšno novo prijateljstvo, ki vam lahko odpre tudi začetek nove čustvene poti.


Kontakt Astrohisa nov1

Valentinov horoskop DVOJČKA

Prijetno vzdušje bo prevladovalo predvsem v prvi polovici tega tedna za vse, ki ste v partnerskem odnosu. Planeti vam bodo pripravili romantična doživetja predvsem dvojčkom, rojenim v juniju. Čustvene želje se bodo hitreje izpolnjevale in ponovno boste občutili iskrice ljubezni. Kasneje se bo tehtnica sreče nagnila na stran tistih, ki so rojeni v maju. V drugi polovici tedna se boste samski dvojčki spraševali, če ste na pravi poti in se morda celo zapletli v kako novo poznanstvo, ki vam lahko prinese nove ljubezenske izkušnje.


Valentinov horoskop RAK

Prijetno vzdušje bo prevladovalo predvsem v prvi polovici tega tedna za vse, ki ste v partnerskem odnosu. Planeti vam bodo pripravili romantična doživetja predvsem dvojčkom, rojenim v juniju. Čustvene želje se bodo hitreje izpolnjevale in ponovno boste občutili iskrice ljubezni. Kasneje se bo tehtnica sreče nagnila na stran tistih, ki so rojeni v maju. V drugi polovici tedna se boste samski dvojčki spraševali, če ste na pravi poti in se morda celo zapletli v kako novo poznanstvo, ki vam lahko prinese nove ljubezenske izkušnje.


Valentinov horoskop LEV

Na splošno boste levi v tem tednu občutili spremembe na vašem čustvenem področju in si vsaj en dan zaželeli več ljubezni, več pozornosti s strani partnerja. Občutili boste neko drugačno ljubezensko energijo, ki vam bo prebudila vaša čustva. Samskim levom pa se bo močneje aktivirala potreba po določeni osebi, katero že nekaj časa nosijo v srcu ali pa bodo celo spoznali neko novo osebo. Zatorej ljubezen ne izbira temveč se najpogosteje zgodi nepričakovano in slednja je najslajša ter najbolj ljubeča.


Valentinov horoskop DEVICA

V tem tednu se vam bo zgodba odvijala na čustvenem področju, ker je pred vami precej boljše obdobje za čustva, kot v preteklosti. Če ste rojeni v prvi dekadi, boste imeli izjemno čustveno srečo, dobro razpoloženje pa vas bo spremljalo kar cel teden. Tisti, ki ste samski boste imeli v drugi polovici tedna večje možnosti, da spoznate svojo sorodno dušo ali celo obnovite preteklo ljubezensko vez. Vezane device pa boste v sredini tedna najbolj ljubeče, nežne in razigrane, zato bodo vaše ljubljene osebe prijetno presenečene.


Valentinov horoskop TEHTNICA

V drugi polovici tedna vam bo veliko lažje, saj vas bodo vzpodbujali planeti, ki bodo povzročili več želje po ljubezni in bolj jasne čustvene misli. Zlahka boste navezovali bolj ljubeč čustveni odnos, ter se s partnerjem pomenkovali o tem in onem ter bili ob tem ljubeče sproščeni. Za samske bodo najbolj ugodni zadnji dnevi v tednu, ko lahko čisto naključno spoznate zelo zanimivo osebo s katero navežete bolj odprt odnos. Slednji se lahko postopoma razvije tudi v čustveno smer in vas popelje v ljubezenski odnos.


 

Valentinov horoskop ŠKORPIJON

Če so se še pred kratkim v vas naselili dvomi ljubosumja, bodite prepričani, da se bodo ta teden razkadili. Saj boste vezani škorpijoni od sredine tedna bolj čustveno sproščeni in boste v svojem partnerskem odnosu ponovno začutili iskreno ljubezen. V sebi boste začutili energijo, strast in posebno vnemo. Zadnji del tedna pa bo bolj naklonjen ne vezanim škorpijonom, saj vas bo želja po novem čustvenem odnosu vodila v želeno smer. Z lahkoto boste navezali stik z osebo, s katero lahko razvijete poleg prijateljstva tudi kaj več.


Valentinov horoskop STRELEC

V prvi polovici tedna boste imeli občutek, da se vam nič ne dogaja, saj boste bolj slišali lastne misli, kot kaj drugega. Druga polovica tedna pa vam bo dokaj naklonjena, saj boste sami bolj družabni, zgovorni in optimistični. S slednjim boste vezani dosegli več romantične izpolnjenosti in ljubečih besed partnerja. Zato se boste ponovno počutili bolj optimistično in ljubljeno. Samski strelci pa boste preko vikenda užili več sreče, ko boste navezali stik z osebo, s katero želite več, kot le prijateljstvo in zadovoljni boste sami s seboj.


Valentinov horoskop KOZOROG

Vse do sredine tega tedna, boste čutili nemir, ki bo predvsem pri rojenih v prvi dekadi, aktiviral energijo poželjivosti in razburkane čutnosti. Zato se boste tisti, ki ste v partnerskem odnosu bolj posvetili partnerjem ter jim ponovno izkazali svoja čustva in ljubezen. Tistim, ki niste vezani pa bo ljubezen naklonila nove smernice ob koncu tedna, ko boste imeli več možnosti za stik, ki vam lahko prinese tudi čustveno vez. Če ste rojeni januarja, boste mirnejši v romantičnem smislu, ko vam bo vikend najbolj naklonjen.


Valentinov horoskop VODNAR

V prvi polovici tedna boste rojeni februarja, med najbolj simpatičnimi in privlačnimi ljudmi v svojem okolju. Kar pomladili se boste, tako močno boste izžarevali svojo čustveno energijo. Tisti, ki ste v partnerskem odnosu pa se boste ta teden znali še posebej potruditi za svoje srčne partnerje ter jim izkazati svojo nesebično ljubezen. Tistim, ki pa ste še sami se bo čustvena sreča nasmehnila v drugem delu tedna, ko se vam bo ponudila neka nova priložnost za navezovanje stika z osebo, s katero bi bilo možno ustvariti tudi ljubeč odnos.


Valentinov horoskop RIBI

Za nežne in občutljive ribe je ta teden lahko precej nemiren ali naporen. Zato bi bilo dobro, da bi se miselno bolj sprostili, a verjetno boste le sanjarili kaj vse bi želeli narediti. Sanje uresničite s svojimi ljubljenimi osebami in tako boste pridobili več ljubezenske energije, ki vam bo koristila tudi na ostalih področjih. Spet boste bolj dinamični in samozavestni. Samskim ribam pa se ob koncu tedna pokaže možnost, za novo poznanstvo. Slednjo izkoristite s pravim in sproščenim pogovorom, kar vam lahko omogoči začetek ljubezenskega razmerja.Vas zanima kako boste začeli novo leto 2014, kaj vas čaka, kje so vaše priložnosti, kje nevarnosti...

 

V kolikor potrebujete pogovor, vpogled v vašo astrološko karto ali numerološko sliko, me lahko kadarkoli pokličete na telefon 090 30 47

Numerologinja Anka

Vedeževanje forum