Astrološko numerološki horoskop za januar

Še tale horoskop za januar in že bomo obrnili list na koledarju. Januar se že počasi poslavlja in pred nami je mesec februar, ki bo to leto tudi prestopno leto, kar pomeni, da bo imel mesec februar 29 dni. O tem bomo napisali več v mesecu februarju.

Kaj vam napovedujejo planeti, kakšne priložnosti čakajo vaše astrološko znamenje. Preberite si svoj sveži tedenski horoskop in zakorakajte v teden pred vami pripravljeni.

V kolikor potrebujete pogovor, vedeževanje ali pa samo nasvet, ste dobrodošli, da nas kontaktirate. Vašim besedam bomo prisluhnili, se z vami odkrito in diskretno pogovorili ter vam svetovali, kako se z vašo situacijo soočiti ter jo uspešno rešiti.

Srečno in uspešno vsem,

Vaša Numerologinja Anka

Telefon: 090 30 47

 

Horoskop janauar - Oven

Luna se bo v tem tednu premikala skozi vaš partnerski sektor, to je čas, ko pride na vrsto globlja čustvena povezanost, kljub temu pa boste v tem obdobju bolj čutili napetost in frustracije, kot pa tisto, kar vam namenjajo planeti. Ne spozabite se v pogovoru, ki se bo odvijal bodisi z drago osebo bodisi s poslovnim partnerjem, kajti, sporočilo, ki ga boste prejeli, ne boste znali pravilno interpretirati. Prosili vas bodo za neko pomoč, vi pa boste mislili, da vam ne želijo pomagati pri doseganju vaših ciljev in ambicij. Ne vrti se vse okoli vas, delite.

 

 

 


Horoskop janauar - Bik

Luna se bo resnično premikala skozi vaš ljubezenski sektor, kjer vam bo povzročila kar nekaj neviht in preobratov. Če ste na novo začeli prijateljevati z neko osebo, bosta v tem tednu hitro napredovala, saj bosta čutila pravo in globoko povezanost. Vezanim pa se morda ne bo izteklo tako romantično, saj boste precej razmišljali o osebi, ki ne živi z vami, to bo škodovalo vam in vam dragi osebi, saj lahko pride do občutkov zapostavljanja in ljubosumja. Ne dajte se premamiti z romantiko in raje trdno stojte na tleh, spomnite se poti, ki sta jo skupaj že prehodila.

 

 


Horoskop januar - Dvojčka

Merkur vam bo tokrat ponagajal in sicer na romantičnem področju, zato bi bilo morda bolje, če bi se ta teden osredotočali na kariero in na napredek določenih projektov, ki so do sedaj malce počivali. Seveda boste s strani drage osebe izzvani v nekem pogovoru, bolje bi bilo za vas, če bi se tega momenta izognili in ta čas vložili drugam. To skušajte narediti na nek diskreten način, da ne bo dolgoročnih posledic.

 

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša

 


Horoskop januar - Rak

Ko boste v tem tednu udeleženi na nekem sestanku, ki vam bo povzročal visoki pritisk, skušajte gledati na ideje in pogovore, ki bodo osrednja tema sestanka, z distance. Malce se povlecite nazaj, ker se lahko zelo hitro ujamete v prepiru, za katerega vam bo kasneje žal. Včasih se ni vredno boriti za tuje ideale, malce se potuhnite in prisluhnite ostalim. Vaš čas bo šele prišel, ko boste lahko izrazili svoje mnenje in pri tem odnesli celo kožo.

 

 

 


Horoskop januar - Lev

Sami pri sebi boste iskali neke napakice in čutili potrebo po različnih popravkih, tako osebnih kot tudi poslovnih. Ko se boste o tem posvetovali z vam drago osebo, boste spoznali, da vas v resnici ljubi takšnega, kot ste in to brezpogojno. Če boste kljub temu čutili potrebo po spremembah, se jih enostavno lotite zaradi vas samih in nikdar zaradi drugih ali zunanjega pritiska. Karkoli se boste odločili, imate v tem tednu zagotovljeno podporo vam dragih oseb.

 

 

 


Horoskop januar - Devica

V tem tednu boste šli skozi vse tri faze; dobro, slabo in hudo. Dolgo ste se odločali, kako ukrepati, sedaj boste doživeli trenutek jasnosti in pohiteli z akcijo, to bo dobro. Način, kako boste svojo idejo predstavili bo agresiven in slab, zaradi tega bo vaše počutje hujše, kot pred tem. Naj vam bo napoved v opozorilo. Ko boste šli poravnavati stare račune, imejte nekaj diplomacije v rokavu in pristopite taktično, v nasprotnem primeru se boste opekli še huje. Je pa res, da vas na drugi strani na tiho pričakujejo.

 

 

 


Horoskop januar - Tehtnica

Izvedeli boste za veliko družinsko skrivnost, vi boste tisti, ki boste morali prevzeti vlogo pacifista, nekdo drug iz vaše družine, pa bo žal prevzel vlogo provokatorja. Četudi bo šlo bodisi za dediščino bodisi za skok čez plot, skušajte brzdati strasti vseh udeleženih, saj ni vredno prepira in razdora v družini. Skušajte taktično omiliti vrelo kri in spore, če bo potrebno, svetujte strokovno pomoč ali pravni nasvet. Po tem tednu se malce oddaljite od celotne zadeve in se posvetite sebi.

 

 

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Horoskop januar - Škorpijon

Tokrat vas bo draga oseba presenetila, saj vam bo dajala več kot koristne nasvete glede vaših poslovnih težav in situacij, ki niso lepe pa jih morate vseeno trenutno reševati pri svojem delu. Vaš partner bo tisti, čigar glas bo glas razuma in dobro bi bilo, da ga vsaj v tem tednu dejansko slišite in upoštevate. Vi si pa zapomnite, da vse mine in da čas ohladi še tako vročo juho. Ne nosite v sebi poslovnih zagat in težav, kadar imate svoj prosti čas.

 

 

 


Horoskop januar - Strelec

Tokrat bo težava z ljubljeno osebo in s financami nepremostljivo prepletena. Odkrili boste nekaj strašnega in sicer, da vas vaša izbrana oseba v resnici ne ljubi ampak ji pomenite zgolj preživetje in udobje. Tako lahko vztrajate in se slepite ali pa začaran krog prekinete, pri tem nekaj privarčujete in se podate v lov za resnično ljubeznijo. Odločitev je vaša in nihče vas ne bo presojal zaradi tega. Nikomur najbrž ne bi ugajalo, da ga nekdo izkorišča. Razmislite.

 

 

 


Horoskop januar - Kozorog

Tokrat vas bo draga oseba rešila spora s članom družine, zaradi stalne potlačitve in ohranjanja miru v širši družini, se boste odzvali precej burno na eno samo opazko s strani člana vaše družine. Morate se zavedati, da je bolje manjše težave sproti reševati, kot pa jih tlačiti v sebe in kasneje je lahko en mali povod začetek apokalipse. Preden se vnamete, raje preštejte do deset in ugotovili boste, da se za veliko stvari ni vredno prepirati, da jih ni vredno niti omenjati, kaj šele vtikati se v tuje težave, razen če vas prosijo za nasvet.

 

 

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Horoskop januar - Vodnar

Zopet boste iz omare zvlekli ven star hobi, ki ste ga pred časom opustili, zaradi pomanjkanja časa in volje, mislili ste, da nimate dovolj talenta za napredek in potem so prišle vmes še druge zadeve, ki so od vas zahtevale pozornost….sedaj pa boste trdo poprijeli za delo in pri tem lahko računate na vso podporo domačih, tako bodo navijali za vas, da bo vaša slaba samopodoba enostavno izpuhtela in napredek bo očiten.

 

 

 


Horoskop januar -Ribi

Tokrat boste tarča obrekovanja vendar boste sami krivi za to, četudi se nahajate v svoji družbi, med prijatelji, še vedno to ne pomeni, da lahko izrečete prav vse, kar vam pride na pamet. S tem marsikoga užalite in razžalostite, morda namerno morda nehote. Četudi hočete dobro in biti iskreni, ljudje tega načeloma ne sprejemajo in za voljo dobrih odnosov skušajte biti v prihodnje malce bolj taktni. Odkritosrčni pa le bodite samo z ožjim krogom ljudi, pa še z njimi taktično.

 

 

 

 

Srečno in uspešno vam želim,

Numerologinja Anka

Če imate kakšno vprašanje, ali pa potrebujete pogovor, me lahko kontaktirate na telefon 090 30 47.

Vedeževanje forum