• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Horoskop za september in oktober

Tokratni horoskop nam obljublja OBILJE IN ČISTKO!

In sicer; ker se nahajamo na prehodu v jesensko obdobje, bomo podzavestno oziroma zavestno počistili balast, ki se nam je nabral v preteklih mesecih tega leta. Letošnje poletje sicer ni bilo čisto takšno, kot smo si ga zamišljali v zgodnjih spomladanskih dneh, saj je bil praktično cel svet v krču zardi višje sile.

Sedaj je čas, da počistimo tudi s tem in si nalijemo upanja, da bo drugo leto uresničeno vse tisto, kar si bomo zaželeli. Jesenski čas je namreč namenjen temu, da zasadimo ideje, ki bodo čez zimo mirovale, tako kot miruje narava ter spomladi začele kliti proti poletju, ki nam prinaša resnično veselje in radost ter izpolnitev vsega zasajenega; ljubezni, sreče, uspeha, obilja, prijateljstev in vsega ostalega.

KONTAKT ZA SVETOVANJE IN VEDEŽEVANJE: 090 30 47

Numerologinja Anka

Horoskop vedezevanje Astrohisa

Horoskop obilja za ovna

V tem tednu boste v večini počistili z odvečnimi bremeni in v jesenski čas zakorakali bolj sproščeno in še bolj odločno. Zaželeli si boste tudi popestritve na vašem ljubezenskem področju in zato znate ob koncu tedna prijetno presenetiti svojo ljubljeno osebo. Pred vami se odpirajo tudi nove poslovne priložnosti, nove ideje, novi projekti, ki vam bodo koristili. Zatorej imejte več posluha, več strpnosti za novosti, ki vam lahko prinesejo odlične rezultate za prihodnost.


Horoskop obilja za bika

Vaše počutje bo precej spremenljivo v tem tednu, saj boste imeli največ moči, ko boste urejali neko poslovno zadevo. Mogoče je celo, da boste v določenih trenutkih neverjetno mirni in molčeči, saj slutite, da ste na pragu finančnih novosti. Nekoliko v pomoč vam bo oseba, ki ji zaupate saj vam bo celo zmanjšala delovna bremena. Najprej pa se vsekakor odločite kako dalje in pod vplivom ugodne finančne rešitve krepite svoj pogum.


Horoskop obilja za dvojčka

V ta jesenski teden boste stopili veliko bolj odločno in zadovoljno, saj vasbo podpirala dobra delovna informacija, s katero boste lahko kasneje dosegali boljše poslovne rezultate. S slednjim pa tudi okrepili svoje denarno področje ter doma tudi več postorili. V odnosih z domačimi in ljubljeno osebo pa se boste morali v tem tednu malo bolj odpreti in potruditi z ljubeznivostjo.


Horoskop obilja za raka

S svojimi interesi boste v tem tednu blesteli, saj jih boste končno umestili na pravo mesto, kar vam lahko na ta jesenski čas postopoma prinese dobre rezultate, ki ste si jih želeli. Seveda pa morate biti tudi v prihodnje bolj optimistični in bolj realni, da se vam ne bi zaslužen trud kmalu porušil. V ljubezni se bolj sprostite in v domačih odnosih bodite bolj sproščeni ter bolj prilagodljivi.


Horoskop obilja za leva

Ta jesenski teden vam prinaša številna presenečenja na osebnem in ljubezenskem področju. Pričakujte lahko prijetnosti, spontano dogajanje in srečanja brez načrtovanja. Zaljubljeni boste romantično negovali svoje zveze in celo razmišljali o nadgradnji odnosa, zato bodite zaljubljeni in ne iščite težav tam, kjer jih ni. Črnogledost na stran, saj boste z optimizmom in dobro voljo prišli veliko dlje v poslovnem svetu in na finančnem področju.


Horoskop obilja za devico

Tisto, kar se vam je dogajalo na čustvenem področju v preteklih dneh, bopotrebno pustiti v preteklosti, ter v tem čudovitem jesenskem času pustitiljubezni prosto pot. Saj imate v tem tednu odprte vse poti, da zgladitevse nesporazume na čustvenem področju in se osvobodite nezaupanja,strahov ter vseh nesoglasji. Na delovnem področju pa se potrudite zatisto kar vam ta trenutek pomeni največ in lahko uspete z optimizmom terdobro pripravljenostjo.


Horoskop obilja za tehtnico

Ta jesenski čas vam je naklonjen, zato se ne ozirajte na trenutne sitnosti ali začasne zamude, ki se bodo vrstile v prvih dneh tedna. Vse se lahko premaga, pomembno je, da se ne ukvarjate preveč z zadevami, ki niso v vaših rokah. Stvari se bodo zgladile, odnosi popravili, posebno proti koncu tedna in delovne obveznosti bodo potekale nemoteno. Zato bodite bolj sproščeni in bolj dostopni za različne pogovore, ki vam lahko samo koristijo.


Horoskop obilja za škorpijona

V prvi polovici jesenskega tedna vas bo vzpodbujala želja po izboljšanem delovnem sistemu, kateremu se boste dobro prilagodili z željo po uspehu. Saj se sami dobro zavedate, da brez truda ne bo pravih finančnih pridobitev, zato se boste pripravljeni boriti. Končno boste na čustvenem področju odvrgli masko in se pokazali v pravi, drzni luči, kar bo sprožilo pri ljubljeni osebi nekaj začudenja, pri sorodnikih pa boste pridobili dodatno podporo, saj vas bodo razumeli, kaj želite povedati.


Horoskop obilja za strelca

Prva polovica tedna vam prinaša nekaj novosti na delovnem področju, nekaj novih idej vas čaka in delovno druženje za boljšo, delovno ustvaritev. Za srčno osebo, se potrudite, saj vam bo vrnjeno v iskreni romantični ljubezni, bolj kot si mislite. Namreč ta jesen bo v ljubezni imela za vas nek čarobni pridih, zato ga nikar ne izpustite. Bodite odkriti, nekoliko drzni, komunikativni in vse se vam bo povrnilo z dobrim, celo v odnosih s tistimi, ki vam značajsko niso podobni.


Horoskop obilja za kozoroga

Ta jesenski teden vam prinaša več stabilnosti in zadovoljstva na vseh področjih in v objemu sreče ter prijetnih dogodkov s srčno osebo se boste tokrat počutili varno. Dovolite si biti romantični, bolj pokažite zaljubljenost, saj se vam bo slednje srčno obrestovalo. Prav tako ne pozabite ohranjati dobrih ostalih čustvenih odnosov in počutili se boste veliko bolje. Na delovnem področju pa boste lahko postopoma dosegli želeno spremembo.


Horoskop obilja za vodnarja

V prvih dneh tega tedna boste zmedeni in občasno jezni zaradi vpliva tistih, ki vas po vašem mnenju ne morejo razumeti na vašem delovnem področju. A vseeno bodite previdni z besedami, ki vam lahko prinesejo delovno škodo ali vam celo bolj pokvarijo odnose s sodelavci. Sicer vam je ta jesenski čas delovno naklonjen, zato ga raje izkoristite pozitivno sebi v prid. V ljubezni pa se bolj sprostite ter zaupajte srcu in ne razumu.


Horoskop obilja za ribi

Jesenska vladarica ljubezni, vam bo največ iskrene zaljubljenosti namenila v prvih dneh tega tedna, ko boste bolj čustveni, zato se le predajte ljubezenskim nežnostmi. Zaupajte sebi, uživajte v strasteh in energiji čustev. V vašem poslovnem svetu pa boste tokrat potrebovali več zbranosti in odločnosti, da boste dosegali želene rezultate ter boljše odnose s sodelavci. Zato se potrudite, saj vam brez dotoka financ življenje ne more biti sproščeno.

Vedeževanje forum