• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Tarot vedeževanje

Vedeževanje in razkrivanje prihodnosti s Tarot kartami

Diskretno in anonimno do vseh odgovorov na vaša vprašanja!

Telefon: 090 3047 ali 090 4409

Tarot vedeževanje - razvoj

Tarot vedeževanje obstaja že na tisoče let, od časov starega Egipta. Prva raba tarota na Zahodu pa je znana iz srednjega veka, tarot so uporabljali kot pripomoček za napovedovanje prihodnosti, kot način za pridobivanje skritih informacij o različnih stvareh. Osho zen tarot je transcendentalna zenovska igra, ki odraža sedanji trenutek, stanovitno predstavlja to, kar je tukaj in zdaj, brez presojanja in primerjanja.

Male arkane, 56 kart je razdeljenih v štiri barve, ki predstavljajo štiri elemente:

  • vodne karte imajo moder karo
  • ognjene karte imajo rdeč karo
  • oblačne karte imajo siv karo
  • mavrične karte imajo mavričen karo.

Velike arkane, 22 kart je oštevilčenih z rimskim številkami in predstavljajo središčne,arhetipske teme človekovega duhovnega potovanja.

Nekateri trdijo, da število kart temelji na številu korakov, ki jih je novorojeni Siddharta naredil tik po rojstvu in ki je kasneje postal Gautama Buda.

Sama se s tarot vedeževanjem ukvarjam že več kot 30 let in s pomočjo tarot kart ali v kombinaciji z drugimi vedeževalskimi tehnikami uspešno vpogledujem v dogajanje okoli vas in vpogledam v vašo prihodnost.

Pokličite me in se diskretno in anonimno pogovorite z mano, jaz pa obljubim, da vam bom pomagala poiskati pravo pot ter vas opozorila na nevarnosti, ki pretijo na vas in vam razkrila VAŠE PRILOŽNOSTI.

Pokličite, razkrila vam bom prihodnost!

Kontakt tarot vedeževanje

090 4409 ali 090 3047