• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Svetovanje za pare in partnerske odnose. 

Imate občutek, da je vajin partnerski odnos postal nekaj samoumevnega in imate občutek, da s partnerjem samo še zreta drug mimo drugega in nimata več tiste skupne točke, ki bi vaju povezala in naredila eno? Se vam zdi, da se več ne slišita in ne razumeta?

Kam so ušli vsi lepi trenutki, ki so naju včasih naredili eno? Takrat sva bila srečna! Takrat sva imela cilje, takrat sva bila pripravljena na vse!

Svetovalka Anka je izkušena partnerska svetovalka, ki je pomagala že mnogim. Med partnerjema, ki imata težave vzpostavi nov stik in vam pomaga poiskati tisto pravo rešitev, ki bo pripeljala do srečnega konca. Ni rešitev partnerske zveze v ločitvi, ločitev je boleča in za sabo potegne nemalo drugih težav, na katere v danem trenutku niti ne pomislimo.

Z mojo pomočjo, boste stopili ven iz kletke osamljenosti in podrli nevidno steno, katera stoji tako trdno, da vaju s partnerjem še bolj ločuje in oddaljuje. Ta stena vam ne dovoli, da bi se znova začela pogovarjati. Ne dovoli vam lepih pogledov, kateri vam pričarajo srečo in zadovoljstvo.

Pokličite me in skupaj bomo podrli vajino steno. Izkušnje, ki sem jih pridobila v dolgi karieri, so se izkazale za pravilne, saj sem s svojo močno intuicijo in razumevanjem psihologije odnosov pomagala že mnogim.

Iskreno in diskretno.

Vaša partnerska svetovalka in svetovalka za odnose, Anka.

Telefon: 090 30 47

 

 

 

Vedeževanje forum