Sms vedeževanje

SMS vedeževanje v živo z mojstri vedeževanja

SMS vedeževanje je najhitrejša in najenostavnejša vrsta komunikacije, da v trenutku pridete do odgovora, ki ga iščete. Zastavite nam lahko kakršno koli vprašanje, mi pa obljubimo, da se bomo potrudili čimprej vam odgovoriti s pravim vprašanjem. Mojstri Astrohiše imajo znanja iz področja astrologije, numerologije, angelskih, tarot ter ciganskih kart.

  • SMS vedeževanje Astrohiša

Pošljite SMS s ključno besedo RESNICA (presledek) VAŠE VPRAŠANJE, na telefonsko številko 3040 in čez nekaj trenutkov lahko že pričakujete vaš odgovor.

 

Kako začnete z SMS vedeževanjem?

  1. Za začetek in aktivacijo, je potrebno poslati ključno besedo RESNICA (presledek) Vaše poljubno vprašanje, na telefonsko številko 3040.
  2. Prejeli boste SMS, ki ga morate potrditi, da se strinjate z SMS vedeževanjem.
  3. Prejeli boste prvi odgovor na vaše vprašanje in lahko nadaljujete še z dodatnimi vprašanji, v kolikor imate še kakšnega.

Pošljite ključno besedo RESNICA (presledek) VAŠE VPRAŠANJE, na telefonsko številko 3040 in čez nekaj trenutkov lahko že pričakujete vaš odgovor.

SMS vedeževanje je namenjeno vsem, ki ne želite komunicirati preko 090 številk oziroma preko telefona in vaša vprašanja raje postavljate v pisni obliki preko sms sporočil.

Mojstri in vedeževalci Astrohiše, bomo vaše vprašanje prejeli in vam posredovali odgovor. Da lahko komunikacija čimprej steče, je dobrodošlo, da v prvem sms-u že omenite vaš datum rojstva, saj je to eden izmed osnovnih podatkov, ki ga potrebujemo, da vam lahko podamo odgovore.

V vašem rojstnem datumu, se namreč skriva vaše astrološko znamenje in numerološko število življenjske poti, ki nam že v trenutku pove veliko o vas in o vašem potencialnem partnerju.

Cena prejetega SMS-a, ki vam ga posredujemo v odgovor je 2,49€, vaša vprašanja pa nam pošiljate brezplačno.

 

Splošni pogoji, www.filipid.si

Vedeževanje forum