• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Numerologija

Numerologija in numerološka analiza števil vašega imena, priimka, datuma rojstva- število življenjske poti. Števila, ki nas spremljajo, so ključ do našega uspeha v življenju, pa naj bo to področje ljubezni, posla, denarja, šole...

Pokličite me in skupaj bomo pogledali, kakšen je vaš numerološki izračun, kaj vas čaka,...

  • Kje vas čaka ljubezen?
  • Ali se s partnerjem numerološko ujemava?
  • Zakaj imam občutek, da me partner vara?
  • Vlaganje se še ni obrestovalo, kdaj bo čas?
  • Vprašanja, ki nam ne dajo miru in od katerih je odvisno naše življenje!

Ali preverite svoje število življenjske poti

Izdelava numerološke analize

Za osebno numerološko analizo oz. za analizo partnerja, prijatelja,... izpolnite spodnji obrazec s tistimi podatki, za kogar analiza bo, v kolikor gre za skupno analizo (vajino skupno ujemanje s partnerjem) pa v komentar prosimo zapišite še podatke partnerja.

Cena obširne numerološke analize z vsemi pomembnimi informacijami je 29 €. Analizo dobite v PDF obliki ali natisnjeno in dostavljeno po pošti. KLIKNI ZA OGLED PRIMERA: >>> NUMEROLOŠKE ANALIZE <<<

Ime in priimek*
E-mail:
Kraj bivanja:
Izberite 3 števila od 1 do 100:
Datum rojstva:
Kaj vas zanima?:

Numerološki izračun

Numerologija, kot samostojna veda ali v kombinaciji kabalistične razlage simbolnega pomena osebnih števil in črk posameznika, natančno razloži njegov značaj, njegovo prihodnost in njegov duhovni razvoj.

Stare vede razkrivajo matematična, duhovna in komplementarna znanja, ki so nastajala v l. 3000 pr. n št. od prve visoko razvite civilizacije Sumercev (JV Irak), prvega Akadskega kraljestva in drugega staro Babilonskega kraljestva dalje.

"Vsaka črka in vsako število ima svojo energijsko vrednost, svojo vibracijo in svoj pomen."

Osebno ime človeka spremlja celo življenje in ga vsakodnevno večkrat sliši, zato je pomembno kako ga drugi kličejo, npr. Anton ali skrajšano Tone ali ljubkovalno Toni, izgovorjava, vibracija, energija in pomen so popolnoma različni, pri vseh treh oblikah istega imena.

 

Numerologija števila

Osnovna ali nosilna števila analize, so števila do devet, ki odkrivajo prednosti in pomanjkljivosti posameznikovega življenja, njegove vedenjske vzorce in talente, ter njegove potrebe in želje. Prva nosilna, enomestna števila so samostojna, dvomestna ali več, pa reduciramo s seštevanjem vseh števil, do enomestnega seštevka. npr. 23. v mesecu je število 23, ki ga seštejemo 2+3 = 5.

Splošen opis števila pet je strmenje k trenutnemu zadovoljstvu, ne glede za kakšno ceno, zanj je značilno, da ima možnost svobodnega delovanja, saj gre za spremembe ali popolno spremembo, nagiba se k  raziskovanju in umetnosti, To število simbolizira pri uravnovešenost energiji tega števila, odločnost, očarljivost, samostojnost, iznajdljivost, osvobojenost, spolnost, komunikativnost,... ali pa nasprotno, kadar je to število energijsko neuravnovešeno, strahove, neučinkovitost, beg v preteklost, neodločnost, pomanjkanje volje, ekscentričnost,...

Numerologija število življenjske poti

Seštevek dneva, meseca in letnice rojstva posameznika, razkriva njegovo numerološko življenjsko pot, razodeva njegovo življenjsko poslanstvo in njegovo življenjsko delo. Razkriva priložnosti, ki naj bi jih posameznik izrabil, da bi najbolje izkoristil svoje prirojene sposobnosti.

Že samo dan rojstva, posamezniku razloži osnove njegove osebnosti npr. rojen 12. dne, je dober v komunikaciji a mora paziti na hotenja preveč direktnega samo izražanja, da si prehitro ne pridobi nasprotnike dialoga. To število v duhovnem smislu, posamezniku odpira pot razvijanja intuitivnih sposobnosti, sočasno pa ga tudi opozarja, da skrbi za svoje energijsko ravnovesje na področju zdravja. Prav tako simbolizira dobro taktičnost razmišljanja posameznika.

Numerologija analiza imena

Tudi rojstno ime lahko analiziramo s pomočjo Kaladejske abecede, saj ima vsaka črka svojo številčno vrednost. Primer osebno ime Erna, E+R+N+A = 9+2+5+1=17 ali 1+7=8, osnovna razlaga simbolike tega imena razkriva, da je oseba odlična pri individualnem ustvarjanju, ima vodilne sposobnosti, je odgovorna, pogumna in ne mara brezdelja.
Kadar  je posameznica, nosilka tega imena čustveno preobremenjena, se še dodatno pretirano ukvarja z hobiji, kar povzroča energijsko izčrpanost, katera slabo vpliva na fizično počutje.

Analizo lahko koristimo tudi za ugotavljanje kompatibilnosti partnerskih imen in odkrivanja emocionalnih želja obeh partnerjev. Primer, Vida in Ignacij= 6+1+4+1= 12=1+2=3 in 1+3+5+1+3+1+1=15 to pa dodatno seštejemo v: 1+5=6.

Črka "V" na začetku imena simbolizira na previdnost pri ustvarjanju čustvenih ciljev, saj oseba rada sanjari in je premalo pozorna na želje in odmike partnerja.
Črka "I" na začetku imena simbolizira večje zaupanje samemu sebi, kot partnerju, sočasno se pojavi dvakrat in opozarja na spremenljivo čustveno naravo, ki zavira harmonijo čustvenega odnosa.

KLIKNI ZA OGLED PRIMERA: >>> NUMEROLOŠKE ANALIZE <<<

Numerologija in življenje

Numerologija je starodavna veda, ki se je izoblikovala v stari zgodovini, že takrat so vedci pripisovali velik pomen število, saj imajo števila nepopisno moč in ne izražajo zgolj količine, temveč tudi kvaliteto.

"Numerologija nam tako pomaga do boljšega spoznanja sebe in ljudi, ki nas obkrožajo in nam omogoča ustvariti lepše življenje, z njo pa lahko tudi pokukamo v preteklost, lažje razumemo sedanjost in posledično načrtujemo prihodnost."

Numerologija skuša vse besede imen ter datume - ime priimek ter datum rojstva, pretvoriti v numerološko število, v abecedi vsaki črki pripada določena številka med 1 in 9. Na ta način s seštevanjem števil od 1-9 določi vašo enomestno numerološko število. Obstajajo pa tudi izjeme in sicer skupni seštevek je lahko tudi 11 in 22, ti dve števili pa predstavljata mojstrski števili.

Vsako število ima namreč posebne lastnosti in dobro poznavanje in razlaganje tovrstnih simbolov lahko pripomore k dodatnemu spoznanju o trenutnem in bodočem dogajanju človeka in splošnem dogajanju okoli njega.

Pokličite me in pripravila vam bom numerološki izračun, ki vam bo pokazal potencialne nevarnosti in razkril močne priložnosti!

Izdelava numerološke analize

Za osebno numerološko analizo oz. za analizo partnerja, prijatelja,... izpolnite spodnji obrazec s tistimi podatki, za kogar analiza bo. Cena obširne numerološke analize z vsemi pomembnimi informacijami je 60€. Analizo dobite v PDF obliki ali natisnjeno in dostavljeno po pošti.

Ime in priimek*
E-mail:
Kraj bivanja:
Izberite 3 števila od 1 do 100:
Datum rojstva:
Kaj vas zanima?: