• Vedeževanje Ula

Vedeževalka Ula

Sem Ula, jasnovidka, vedeževalka, divinatorka in Mojstrica Kabale ter Tarota, rojena nekega februarskega jutra, v kraju, kjer so domovali Celjski grofje.

In kot vsak praktik svojega življenja, ki je dosegel že različne vidike življenskih izkušenj, sem se tudi sama vprašala, čemu namen mojega rojstva v ta svet.

Že kot šolarka sem namreč doživela bolj kot ne odmaknjeno življenje …zakaj…  saj me nikoli niso zanimale običajne stvari in pogledi na svet, kot ostale moje vrstnike. Tudi pri ljudeh, že od samega začetka zavedanja, me ni zanimala zunanjost osebe, pač pa me je pritegnila vsebina izrečenega.

"Razmišljajte pozitivno in spoštujte sočloveka, ljudje bodo to v vas prepoznali in vam vse desetkrat povrnili.

Rada sem imela matematiko, fiziko, kemijo, pa naravo, živali in posledica tega je bila nezainteresiranost vrstnikov do mene in tako sem postala *mladi Hermit*.

Takrat sem za sprostitev napisala kakšno misel, tudi kaj naslikala in pa rada kartala s mojo mami. V letih, ki sem jih preživljala, nezavedajoč nečesa, kar še tisti trenutek ni bilo aktualno, si nisem znala obrazložiti takega, nepoznanega in meni nepojasnjenega občutka doživljanj, zato sem iskala odgovore v literaturi z duhovno tematiko, vendar razumevajoči odgovor ni bil napisan v knjigah, temveč sem našla približek v svojem osebnostnem razvoju.

Tukaj sem zato za vas, da vam pomagam na vaši poti življenja, da boste spoznali sami sebe in izkoristili vse potenciale, ki vam jih je namenila narava. Topla in prijazna beseda, vam bo olajšala težko situacijo in vas navdihnila z novo močjo, da boste lahko zajadrali v nadaljni tok življenja.

V življenju sta samo dve poti: kjer ni nič lahko in kjer ni nič težko!

Prava rešitev bo znana, ko se boste obrnili na številko 090 75 76 z vami bom govorila ULA.

 

Pokličite me: 090 75 76

Vaša, Vedeževalka in jasnovidka Ula