• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Horoskop marec 2015

Svež mesečni horoskop za marec 2015.

Kaj vam napovedujejo zvezde za prvi spomladanski mesec? Tako kot se prebuja narava, tako se boste začeli prebujati tudi vi! Odvrzite stare navade in vzorce, ki so vam v preteklosti večkrat stali na poti. Stopite naprej, na drugo - višjo stopničko in zaživite z novo svežino pomladi tudi vi!

Energije v marcu 2015 so posebne in čarobne, zato jih izkoristite!

Pa srečno vsem!

Vaša Astrohiša


Pridružite se nam tudi na Facebooku in prvi boste izvedeli vse! --> Vedeževanje Astrohiša <--


 

Horoskop marec 2015 - Oven

Delovna in seksualna energija bo močna! Izžarevali boste energijo, saj se moč vašega znamenja krepi! Hitro boste potegnili zaključke na podlagi preteklih izkušenj in se odločili za prave poteze; tako v službi, lastnem podjetju, kot tudi v medosebnih in ljubezenskih odnosih. Energija, ki vas bo spremljala, vas bo napolnila tako duhovno, kot vam tudi odprla pot za finančni uspeh! Zaupajte vase, saj ste prvo znamenje zodiaka, kar pomeni, da imate velike potenciale in veliko prednosti!

Če boste pravilno zložili vse puzzle, je zmaga za vas neizbežen rezultat!

 

 

 


Horoskop marec 2015 - Bik

Živahnost se vam bo izplačala, tako v domačem zavetju, kot tudi v službi, saj boste želi dobre rezultate. Počitnice z družino ali v dvoje pri romantičnem vzdušju bodo ostale v neizbrisnem spominu, tako kot novim vezanim parčkom ljubimkanje na skrivaj. Ne prepuščajte se trmi, ki vas še prevečkrat spremlja, saj vam bo prej škodila kot koristila. Mlaj v marcu, bo imel na vas izreden vpliv za prepoznavanje potreb, ki so povezane z vašo uspešnostjo. Pomembno vlogo bo igralo potrpljenje, zato premišljeno.

 

 

 


Horoskop marec 2015 - Dvojčka

Energije Marsa bodo vse do prazne lune delovale na vas zelo zahtevno in stresno. Vrnite se po poti, po kateri ste prišli. Obveznosti, s katerimi odlašate že preveč časa, vas že malo bremenijo, zato bo potrebno, da jih končno spravite na prave tire. Dvojčke čaka bolj ugodno obdobje v drugi polovici marca.

 

 

 


Horoskop marec 2015 - Rak

Poleteli boste v poslovne višave, če ne že na potovanje, da boste bolj samozavestno uresničili svoje lastne želje in poslovne obveznosti. Brez zapletov ne bo šlo, toda s podporo ljubečih sodelavcev, le postavite na noge tisto kar morate. Za tem se bo pričelo stresno delo. Hrepenečim po čutni ljubezni bo Venera omogočila izpolnitev skritih želja, zato čaka rake razburljivo ljubezensko obdobje.

 

 

 


Horoskop marec 2015 - Lev

V službi in odnosih s prijatelji bodite potrpežljivi, da ne pridete v nemilost ali pa se onemogočite pri napredovanju. Moč, ki jo nosi vaše znamenje, ni namreč vedno koristna, saj vas dela občasno drugačne od ostalih, ki teh moči nimajo prirejenih in na njih meče občutek manjvrednosti. Povečana moč Marsa in Venere vam bo vlivala delovnega elana in seksualnega naboja, da boste lahko ostali zbrani in vseeno dosegli svoje.

 

 

 

 


Horoskop marec 2015 - Devica

Inovativni aspekt vam bo pred koncem meseca omogočal tekmovanje s konkurenco, toda svojega srda ne usmerjajte v najbližje, saj jih lahko po nepotrebnem prizadanete. Raje se z njimi pogovorite in dali vam bodo pravi nasvet, saj so oni tisti, ki vas najbolje poznajo in vedo kje imate meje.

 

 

 

 

  • Vedeževanje Ula


Horoskop marec 2015 - Tehtnica

Saturn bo imel v mesecu marcu na tehtnice izreden vpliv. Čaka vas stabilnost, tako v v partnerstvu, kot tudi v poslovnem okolju. Zna se zgoditi, da boste morali pri doseganju končnega rezultata nekoliko popustiti, namreč dovolite si prisluhniti še drugo mnenje, katerega boste nato spoznali za pravilnega v kombinaciji z vašim.

 

 

 

 


Horoskop marec 2015 - Škorpijon

Poudarjena čutnost in telepatija bosta močni do konca meseca. Nežnosti in obojestranskega izražanja ljubečih čustev bo v izobilju. Do konca meseca, se bodo vaše strasti razvnele, zato boste izredno seksipilni. Pazite, da ne boste koga po nepotrebnem zavedli, saj bo vaš seksualni naboj izredno močan. Zapeljivi boste in trdno boste stali na tleh! Obdobje je tudi godno, da boste povezali dve polji in ob tem nekaj zaslužili.

 

 

 


Horoskop marec 2015 - Strelec

Določene načrte boste prisiljeni spremeniti in jih prilagoditi težjim razmeram. Več moči za odločne poslovne poteze in s tem povezane prihodke boste imeli konec meseca, ko bodo vremenske spremembe pod vplivom hitrega in ekstremno močnega Marsa. Samski si boste želeli vezati, ampak previdno, da se ne zapletete z vezano ali nezrelo osebo, saj vam le to ne bo prineslo zadovoljstva, ki ga iščete na dolgi rok. Počakajte do konca meseca, takrat vas čaka presenečenje.

 

 

 


Horoskop marec 2015 - Kozorog

Izpolnite si dolgoletno željo. Izjemno močna Venera bo skupaj z Marsom vzpodbujala izražanje čustev in nežnosti, četudi ste še tako zakrknjeni. Prostim bo usoda namenila pravega partnerja, le uzreti ga morate in prepoznati, tako kot poslovne priložnosti in možnosti za dober zaslužek. Kozoroge čaka plodo obdobje, zato bodite pozorni in izkoristite trenutek, ki vam prinaša srečnejše obdobje.

 

 


Horoskop marec 2015 - Vodnar

Posebna duhovna in intelektualna povezanost bo med vami in tistimi, s katerimi že nekaj časa strokovno, študijsko, raziskovalno, medijsko in duhovno sodelujete. Neposredno delo z ljudmi vas bo bogatilo tudi po finančni plati. Z novimi idejami boste lažje prodirali proti koncu meseca, ko se bo zanje ogrel še nekdo, ki ima več energije, strasti in poslovnih izkušenj kot vi, hkrati pa si bo poželel še vas.

 

 

 


Horoskop januar 2015 -Ribi

Prva polovica marca bo za ribe ugodna in vam bo ulivala moči za razumno sprejemanje odločitev. Prečudovit prijateljski, estetski in finančni aspekt dveh izjemno močnih planetovVenere in Neptuna izkoristite za izpolnitev svojih srčnih želja, tudi poklicnih. Pomembno je, da imate jasno začrtane cilje in da ne čakate samo na pomoč drugih. Bodite hvaležni za vse, da boste zmogli napredovati in naj vas spremlja nasmešek, ki vam bo odprl še dodatne priložnosti.