• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Mesečni horoskop junij 2015

Svež mesečni horoskop za junij 2015

Poletje je že tu in z njim tudi junijski mesečni horoskop,... Kakšno prihodnost vam napovedujejo Mojstri Astrohiše? Preberite horoskp za svoje znamenje in bodite pripravljeni na prihodnost tudi v poletnih dneh.

Pa srečno vsem!

Vaša Astrohiša


Pridružite se nam tudi na Facebooku in prvi boste izvedeli vse! --> Vedeževanje Astrohiša <--


 

Horoskop junij 2015 - Oven

Prvi del poletja bodo ovni ostajali kar doma. Nova spoznanja, nove poti. Dobili boste veliko prijetnih komplimentov, ki vas bodo dvignili. Skozi celoten mesec se boste ubadali z poslom in spremembami, ki bodo vsekakor pozitivne. Ovni so tako ali tako raziskovalci, pionirji in ravno to poletje jih bo navdihovalo z novimi odkritji, vendar zares šele sredi poletja.

 

 

 


Horoskop junij 2015 - Bik

Neznansko radi se bodo prepuščali sanjarjenju. Soočili se boste z notranjimi strahovi in ugotovili, čemu se morateše posebej posvetiti, da boste srečni. Na ljubezenskem področjuboste postavljeni pred dejstva. Ljubezen bo šla tudi tokrat najboljskozi želodec. Vseeno pa bodo marsikateri predstavniki tega znamenja spoznalistrasti  športa.

 

 

 


Horoskop junij 2015 - Dvojčka

Poletje bo dvojčkom posebej naklonjeno. Stvari bodo namrečpotekale kakor si želijo, kamor koli jih bo odneslo.Sreča jim bo naklonjena v sredini meseca .Spoznali bodo prave ljudi, na pravem kraju in ob pravem času. Mesec vam prinaša čustvene izlive nekoga iz preteklosti. Nikar pa ne nasedite le besedam. Njihova vloga povezovalcev bo obrodila sadove.

 

 

 


Horoskop junij 2015 - Rak

Rake čaka bolj delavno obdobje, kot so ga vajeni. Vendar, če bodo hoteli izkoristiti priložnosti, na katere so čakali že dlje časa, se bodo morali požrtvovalno podati novim izzivom naproti. Zelo boste tolerantni in zaupljivi. V ljubezni bo vroče. Partner vam bo naklonjen. Tudi napredovanje ni izključeno.

 

 

 


Horoskop junij 2015 - Lev

Jupiter vstopi v vaše znamenje, kar seveda ne pomeni, da uspeh pride sam po sebi. Imeli boste občutek, da čas beži zelo hitro. Konec meseca boste na trenutke podvomili v svoje napore. Vedite, da vas vaše vesolje podpira. Zagotovo lahko izkoristite delček vaših sanj. Konec meseca bo tudi Venera, planet ljubezni, vrnila nasmeh na vaš obraz.

 

 

 

 


Horoskop junij 2015 - Devica

Poletje bo za device pravi čas za počitek in nabiranje novih moči. Potrebovali pa boste novosti, ki pa jih iščite previdno in predvsem sami. Konec meseca bo prinesel pomembna spoznanja in morda je ravno to poletje pravi čas, da se zazrete vase in v novi luči spoznavate življenje.

 

 

 

 

  • Vedeževanje Ula


Horoskop junij 2015 - Tehtnica

Tehtnice bodo aktivne, bolj kot običajno. Čeprav imajo rade ustaljen ritem življenja, se bodo morale preizkusiti v inovativnosti, saj stare metode ne bodo delovale. V začetku poletja bodo izkusile veliko ljubezni, zato se ji bodo predajale z največjim užitkov. Potrebovale bodo več zraka in gibanja.

 

 

 

 


Horoskop junij 2015 - Škorpijon

Za škorpijone velja, da se bodo vsiljene odločitve lahko izkazale za napačne, toda v drugi polovici meseca se jim bodo moči podeseterile in bodo s svojimi akcijami z lahkoto pospravile s konkurenco. Prerasli ste ustaljene življenjske okvirje .Zdaj veste, da zmorete več, zato se ne bi bilo pametno zadovoljiti z majhnimi dosežki.

 

 

 


Horoskop junij 2015 - Strelec

Strelcem se bo odprla možnost za uspeh, razvoj oziroma karkoli pozitivnega. Ne izgubljajte energije po nepotrebnem. Potrebovali boste več Vode, tudi kot naravnega elementa .Čim bolj natančno si zastavite in začrtajte pot, ki vas bo peljala proti cilju, ki ga želite doseči. Zmogli boste!

 

 

 


Horoskop junij 2015 - Kozorog

Kozorogi se boste veliko ukvarjali z nedokončanimi zadevami. Preteklost vam bo popestrila marsikateri del meseca, saj morate vnesti red v napol dokončane in zapuščene stvari. Pridnim vam bo konec meseca bilo naklonjeno, da obrnete nov list svojega življenja in pričnete pisati novo zgodbo Začnite pisati novo poglavje, takšno, kakršnega si končno zaslužite!

 

 


Horoskop junij 2015 - Vodnar

Vodnarji bodo to poletje sposobni najti rešitve za praktične probleme.  Postali bodo  dobrodošli svetovalci vsem znamenjem. V ljubezni vam bo lepo in izpolnjujoče predvsem v prvi polovici meseca. Poskrbite za svoje zadovoljstvo.

 

 

 


Horoskop junij 2015 -Ribi

Poletje bo za ribe precej kontradiktorno, saj se bodo počutile kraljevsko, po drugi strani, pa se bodo morale soočati s čisto konkretnimi problemi. Ribe bodo morale same poprijeti za delo, pri čemer pa je dobro, da se bodo oslanjale na svojo iznajdljivost. Zmogli boste!