• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Horoskop december 2014

Horoskop december 2014 - Oven

V zadnjem mesecu tega leta bo prioriteta ovnov svoboda. Ravno zaradi tega se bodo veliko zabavali, prav tako pa bodo pred velikim razmišljanjem, ko bo v njihovo življenje vstopila nova oseba. Poslovno bodo uspešni, nekaj težav utegnejo imeti zgolj z zdravjem.

 

 

 


Horoskop december 2014 - Bik

Bike v tem mesecu čakajo prelomnice na marsikaterem področju. Ne ustrašite se, saj so pred vami novi, sicer prijetni izzivi. Marsikatera ljubezenska veza lahko doživi neprijeten konec, kar lahko prinese, zanimivo, prijetne posledice. December bo zelo zanimiv, prinesel pa bo med drugim tudi pozitivne premike na poslovnem področju.

 

 

 


Horoskop december 2014 - Dvojčka

December bo za samske dvojčke dokaj avanturističen, privoščili si bodo vse, kar se jim bo porodilo v glavi. Nihanja od boljšega do slabšega razpoloženja skorajda ne bodo poznali, za nameček vsega pa jih bo vodil ambiciozen duh. Marsikateri dvojček se utegne nepričakovano zaljubiti.

 

 

 


Horoskop december 2014 - Rak

Vse slabe misli, ki so bila vaša stalnica v zadnjem obdobju, boste premostili z za vas značilno dobro voljo in neverjetnim optimizmom. Občutek, da ste najboljši v mnogih panogah, vas bo v zadnjem mesecu leta spremljal še zelo dolgo. V karieri rakov ne bo večjih zapletov, znajo pa se za marsikoga zgoditi presenečenja na ljubezenskem področju.

 

 

 


Horoskop december 2014 - Lev

V decembru boste želi skorajda vse, kar ste doslej posejali. Napredovali boste namreč na poslovnem in posledično finančnem področju, piko na i pa boiste dodali z nepozabnimi romantičnimi dnevi. Izkoristite ugodno obdobje, ki žal za leve ne bo trajalo dolgo. Pazite na zdravje.

 

 

 


Horoskop december 2014 - Devica

Do 15. decembra čaka device prelomno obdobje, ko bodo na mnogih področjih na razpotju. Na poslovnem področju se boste znašli med dvema odločitvama, intuicija pa vam bo odgovorila, katera je prava. Skrita ljubezenska veza se bo prelevila v javno vezo. Srečni boste.

 

 

 


Horoskop december 2014 - Tehtnica

Pred tehtnicami so v drugi polovici decembra zahtevna pogajanja, ki lahko prinesejo uspeh na dolgi rok. Vaša želja po dokazovanju bo večja kot kdajkoli prej. Kar se tiče ljubezni, boste hoteli vse na enkrat, hkrati pa boste tudi hrepeneli po pozornosti. Čaka vas življenjska lekcija.

 

 

 


Horoskop december 2014 - Škorpijon

Škorpijoni bodo v prvi polovici meseca decembra na veliko analizirali, veliko pa se bodo ukvarjali tudi s preteklostjo. Nemalo časa bodo posvetili finančnim zadevam, denar bodo namreč kljub nenehnemu razsipanju skrbno varčevali. V ljubezni bodo ognjeviti kot že dolgo ne.

 

 

 


Horoskop december 2014 - Strelec

Strelce v decembru čaka naporno obdobje, predvsem na poslovnem področju in pri urejanju določenih dokumentov. Vse do 10. decembra bodo težko reševali vse, česar se bodo lotili, zato previdnost ne bo odveč. Boljše obdobje jih čaka zadnje dni decembra, ko bo na obzorju za marsikoga marsikje posijal sončni žarek.

 

 

 


Horoskop december 2014 - Kozorog

Kozorogi bodo na poslu naleteli na nemalo ovir, ki so jih doslej z lahkoto preskočili. Kljub vsemu bodo premagali vse napore, trud pa se jim bo kmalu izplačal. Samski pripadniki tega znamenja imajo ugodno obdobje za srečanje z novo osebo, vezani pa bodo na tem področju poglobili stike z ljubljeno osebo.

 

 

 


Horoskop december 2014 - Vodnar

Za vodnarje bo bolje, da se glede finančnih odločitev ne odločajo čez noč, ampak o vsem tehtno premislijo. Od 15. decembra se jim odpiranjo nepričakovane nove poti, ki jim lahko prinesejo velik uspeh. Zasedeni vodnarji bodo pred pomembno odločitvijo, samskim pa se obeta novo poznanstvo na zabavah.

 

 

 


Horoskop december 2014 -Ribi

Ribe bodo v decembru dajale velik poudarek analiziranju, izmikale pa se bodo prelomnim odločitvam. Obstaja možnost, da bodo marsikaj naredile v svojo škodo. Nekoliko bodo skrivale svoja prava čustva in se pretvarjale. Mnogo rib lahko do konca meseca dočaka konec ljubezenske veze.