• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Horoskop april 2015

Svež mesečni horoskop za april 2015

Kaj napovedujejo zvezde zodiaka za april? Pomlad je že dodobra zakorakala v novem letu, počasi se je začela prebujati tudi narava in sedaj je pravi čas, da se prebudite tudi sami. Odvrzite stare oklepe, ki ste jih pridobili v preteklem obdobju. Energije v aprilu so še vedno posebne in čarobne, zato se prepustite "prebujanju".

Pa srečno vsem!

Vaša Astrohiša

 


Pridružite se nam tudi na Facebooku in prvi boste izvedeli vse! --> Vedeževanje Astrohiša <--


 

Horoskop april 2015 - Oven

Praznično obdobje se vas bo dotaknilo bolj kot kadarkoli doslej. Bodite srečni, saj stvari, ki iščejo svojega lastnika slej ko prej najdejo svoje mesto. Za kakšen dan odložite misel na nevšečnosti, ki se gradijo okoli vašega življenja, zavedati se moramo dejstva, da ideje o uspehu se realizirajo počasi in tudi Rim ni bil zgrajen v enem dnevu!

 

 

 


Horoskop april 2015 - Bik

Znašli se boste na preizkušnji, zato bodite pozorni, kako boste odreagirali. Za vami je dolga pot, ki je na vas pustila viden pečat, zato ste danes to kar ste in bodite ponosni na to. Če človek pade prvič, se pobere, če pade drugič, stori enako kot prvič! Ne obupajte, čaka vas uspeh!

 

 

 


Horoskop april 2015 - Dvojčka

Začeli se boste prebujati, ko boste spoznali, da vam oseba v katero polagate preveč upov, ne vrača pozornosti nazaj. Zna se zgoditi, da vas preseneti tretja oseba, za katero niste nikoli mislili, da ima interes do vas. Prepustite se, saj če boste temelje kakovostno sestavili, bo sledila ustrezna akcija.

 

 

 


Horoskop april 2015 - Rak

Ker znate upoštevati pravila, delujete zelo energično in ste z glavo vedno na pravem mestu, ko je potrebno sprejemati pomembne odločitve. Potrudite se, da zaključite z vsemi bolj pomembnimi stvarmi do konca meseca, zato si ne dovolite, da bi vas okolica pri tem omejevala. Sami veste, kaj je trenutno pomembno, zato boste tudi tako odreagirali. V službi in v poslovnem okolju opazujte okolico, če boste razbrali pravilne znake, vas čaka napredovanje.

 

 

 


Horoskop april 2015 - Lev

Energični levi boste v tem mesecu kar blesteli od energije, ampak kljub vsemu, se nekako ne boste mogli skoncentrirati na določeno stvar, ker vas bo povsod veliko. Bodite pozorni na okolico, ki vas bi lahko pri doseganju vaših ciljev nekoliko upočasnjevala. Zbrane misli, v drugi polovici meseca vas bodo usmerile na pravo pot.

 

 

 

 


Horoskop april 2015 - Devica

Nekdo si bo zelo prizadeval, da bi z vami vzpostavil stik. Če boste tej osebi dovolili, da se vam približa, ji le prisluhnite kaj vam ima za povedati. Misli vam bodo uhajale, k vam dragi osebi, saj se boste spomnili prijetnih trenutkov. Dovolite si nasmehniti, saj vam bodo spomini pričarali navdih ter vas pozitivno navdihovali, da boste lažje dosegali svoje cilje.

 

 

 

 

  • Vedeževanje Ula


Horoskop april 2015 - Tehtnica

Tehtnice v tem mesecu čaka obilico dogajanja tako na javnem prostoru, kot tudi v varnem zavetju doma. Enostavno, blesteli boste v vseh pogledih. Obdobje je ravno tako ugodno za sklepanje raznih poslovnih dogovorov. Samske, pa zna presenetiti nova ljubezen.

 

 

 

 


Horoskop april 2015 - Škorpijon

Nekdo vas bo sicer gledal malce postrani, a vedite, da vam je vseeno hvaležen iz srca, saj se zaveda, da ste storili vse, kar je v vaši moči. Okolico boste fascinirali s svojo obrazložitvijo pozitivnih pogledov na življenje, saj bodo v vas prepoznali odgovorno osebo. Poskrbite za svoje zdravje in ne bodite osredotočeni le nase.

 

 

 


Horoskop april 2015 - Strelec

April je še posebno ugoden za vse strelce, ki so ugotovili, da se imajo namen podati v poslovne vode. Če do sedaj v to niste bili prepričani, je sedaj pravi čas! Mesec je tudi ugoden za vse oblike ljubezenskih romanc, v katerih boste glavno vlogo igrali vi. Tako vezani kot samski, boste enostavno žareli od energije in zapeljevali vse po vrsti.

 

 

 


Horoskop april 2015 - Kozorog

Končno boste tudi kozorogi začutili mir in stabilnost. Namreč, prihaja do stabilizacije v odnosih tako na službenem področju, kot tudi v okviru domačih. Mesec je ugoden za druženje s prijatelji, samske pa mogoče čaka nova ljubezen. Prepustite se!

 

 


Horoskop april 2015 - Vodnar

Vodnarje v tem mesecu čaka veliko krajših "potovanj" ter veliko druženja s krogom najdražjih, predvsem družinskih članov. Vezani se boste znašli na preizkušnji, saj je tukaj še vedno Saturn, ki kaže svojo moč. Zaupajte se osebi, katera pozna vašo celotno situacijo, saj vam bo znala prisluhniti in povedati kako ona vidi vašo sliko. Na koncu, bo odločitev vaša.

 

 

 


Horoskop april 2015 -Ribi

Ta mesec ribe čaka nekoliko več pozitivnega dogajanja na finančnem področju, kot tudi uživanja ob dobri hrani in pijači. Izkoristite ugoden april, da se končno popravi vaše finančno stanje, katero je bilo v rdečih številkah že kar predolgo časa. V zadnjem času vas tudi obkrožajo misli in čustva, preko katerih je težko iti. Enostavno si dovolite pustiti glavi prosto pot in čas bo pokazal svoje.