• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Horoskop november 2013 - Oven

Za ovne bo, vsaj v začetku meseca, bolje, da se glede finančnih odločitev ne odločajo čez noč, ampak o vsem temeljito premislijo. Od 20. novembra  se jim odpirajo nove poti, ki jim lahko prinesejo dolgoročni uspeh. Zasedeni ovni bodo pred težko odločitvijo, saj jih čakajo nove preizkušnje, samskim pa se obeta novo poznanstvo na zabavah in v okolici. Kljub vsemu se ne prenaglite.

 

 

 


Horoskop november 2013 - Bik

Biki bodo v tem mesecu dajali velik poudarek razmišljanju in analiziranju, izmikali pa se bodo prelomnim odločitvam, utegne se celo zgoditi, da bodo marsikaj naredili v svojo škodo. Prav tako bodo skrivali svoja prava čustva in se posledično pretvarjali, mnogo bikov pa lahko do konca meseca dočaka konec dolgotrajne veze. Pozorni morajo biti predvsem na grlo.

 

 

 

 


Horoskop november 2013 - Dvojčka

Dvojčke čaka sila naporno obdobje, predvsem na poslovnem področju in pri urejanju določenih komunikacij. Vse do 11. novembra bodo težko reševali vse, česar se bodo lotili, zato previdnost bržčas ne bo odveč. Boljše obdobje jih čaka od 15. novembra, ko bo na obzorju za marsikoga posijal sončni žarek. Nezadovoljstvo na intimnem področju se bo sčasoma zmanjšalo in pred marsikaterim pripadnikom tega znamenja se bo razkrilo marsikaj zanimivega.

 

 


Horoskop november 2013 - Rak

Raki bodo v službi naleteli na kar nekaj ovir, ki so jih doslej zlahka preskočili. A to pot ne bo tako. Kljub vsemu bodo občutljivi raki vse napore prenesli, trud pa se jim bo slej ko prej izplačal. Samski pripadniki tega znamenja imajo ugodno obdobje za srečanje z novo osebo, vezani raki pa bodo na tem področju poglobili stike z ljubljeno osebo. Previdnost v prometu v prvi polovici meseca ne bo odveč.

 

 


Horoskop november 2013 - Lev

Pred vami so zahtevna pogajanja, ki lahko prinesejo uspeh na dolgi rok. A le, če boste potrpežljivi ter ne boste preveč pohlepni. Vaša želja po dokazovanju bo večja kot kdajkoli prej. Kar se tiče ljubezni, boste hoteli vse na silo, hkrati pa boste tudi hrepeneli po pozornosti. Zasedeni levi lahko z željo po pretirani pozornosti dosežejo pri partnerjih kontra efekt. Čaka vas življenjska lekcija. Samski levi bodo žareli, kar bo nedvomno opazil nasprotni spol.

 

 


Horoskop november 2013 - Devica

Pedantne device bodo v prvi polovici meseca novembra analizirale vsako izrečeno besedo, veliko pa se bodo ukvarjale tudi s preteklostjo. Veliko časa bodo posvetile poslovnim zadevam, vsak morebitni pridobljeni denar pa bodo skrbno varčevale. V ljubezni se bodo odpirale postopoma. Odejo "hladna princesa" bodo odvrgle predvsem samske device. Svoj del prostega časa bodo namenile tudi branju.

 


Horoskop november 2013 - Tehtnica

V tem mesecu boste želi vse, kar ste doslej posejali. Napredovali boste namreč na poslovnem in posledično finančnem področju, piko na i pa boste dodali z nepozabnimi romantičnimi dnevi . Marsikatera tehtnica bo zasijala v najlepši luči. Pozorni bodite na nenadna podtikanja, a resnica bo hitro prišla na dan. Morebitne težave boste odpravili gladko.

 

 

 


Horoskop november 2013 - Škorpijon

V prvi polovici meseca čaka škorpijone dokaj težko obdobje, saj bodo kljub želji težko prišli do želenih rezultatov. Ovir ne bo in ne bo konec. Ob vseh kritičnih in nič kaj prijetnih situacijah pa bodo težave tudi pozitivne, saj bodo iz vsega skupaj izvlekli marsikaj pozitivnega, kar bodo spoznali čez čas. Intimno področje bo zanimivo, kolikor bodo dovzetni za novosti. Lepši trenutki čakajo samske škorpijone, medtem ko se bodo zasedeni preveč obremenjevali z ljubosumnostjo in nepotrebnimi spori.

 

 


Horoskop november 2013 - Strelec

November bo za samske strelce zelo avanturističen, saj si bodo privoščili vse, kar se jim bo porodilo v glavi. Ideje bodo zanimive, realizacije še bolj. Nihanja od boljšega do slabšega razpoloženja skorajda ne bodo poznali, saj jih bo vodil optimističen duh. Kljub njihovi posebni naravi se lahko marsikateri strelec nepričakovano zaljubi. Čas za rešitev starih zadev bo idealen v prvi polovici meseca.

 


Horoskop november 2013 - Kozorog

Kozorogi bodo imeli v drugi polovici meseca možnost skleniti sodelovanje z novimi poslovnimi partnerji, a previdnost tukaj ne bo odveč. Na ljubezenskem področju bodo reševali nedokončane zadeve, ki se lahko razpletejo v njihovo  korist. Napredek jih  čaka na finančnem področju, čeprav sprva ne bo tako kazalo. Vztrajnost se jim bo izplačala.

 

 

 


Horoskop november 2013 - Vodnar

Prioriteta vodnarjev bo nedvomno njihova neprecenljiva svoboda, kateri bodo dajali poudarek bolj kot kdajkoli prej. Ravno zaradi tega se bodo veliko zabavali in bodo pred velikim razmišljanjem, ko bodo spoznali novo osebo. Poslovno bodo uspešni, obeta se jim tudi nepričakovan priliv denarja. Pred njimi je uspešen mesec. Uspešnejši, kot so sprva pričakovali.

 

 

 


Horoskop november 2013 -Ribi

Ribe v tem mesecu čakajo prelomnice na marsikaterem področju. Ne ustrašite se, saj so kljub nekaterim koncem pred vami novi izzivi. Potem ko  marsikatera ljubezenska veza lahko doživi  neprijeten konec, se dlje časa samskim ribam obeta mnogo zanimivega. November bo kljub vsemu zelo zanimiv, prinesel pa bo med drugim tudi pozitivne premike na finančnem področju.