• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Horoskop marec 2014

Horoskop marec 2014 - Oven

Ovni bodo v tem mesecu dajali velik poudarek analiziranju, izmikali pa se bodo prelomnim odločitvam. Obstaja možnost, da bodo marsikaj naredili v svojo škodo. Morda bodo skrivali svoja prava čustva in se pretvarjali. Mnogo ovnov lahko do konca meseca dočaka konec dolgotrajne veze.

 

 


Horoskop marec 2014 - Bik

Za bike bo bolje, da se glede finančnih odločitev ne odločajo čez noč, ampako vsem tehtno premislijo. Od 20. marca se jim odpirajo nepričakovane novepoti, ki jim lahko prinesejo velik uspeh. Zasedeni biki bodo pred pomembno odločitvijo, samskim pa se obeta novo poznanstvo na zabavah.

 

 

 


Horoskop marec 2014 - Dvojčka

Dvojčki bodo v službi naleteli na nemalo ovir, ki so jih doslej z lahkoto preskočili. Kljub vsemu bodo premagali vse napore, trud pa se jim bo kmalu izplačal. Samski pripadniki tega znamenja imajo ugodno obdobje za srečanje z novo osebo, vezani pa bodo na tem področju poglobili stike z ljubljeno osebo.

 

 

 


Horoskop marec 2014 - Rak

Rake čaka naporno obdobje, predvsem na poslovnem področju in pri urejanjudoločenih dokumentov. Vse do 15. marca bodo težko reševali vse, česar se bodolotili, zato previdnost ne bo odveč. Boljše obdobje jih čaka od 20. marca, ko bona obzorju za marsikoga posijal sončni žarek.

 

 

 


Horoskop marec 2014 - Lev

Levi bodo v prvi polovici meseca na veliko analizirali, veliko pa se bodo ukvarjali tudi s preteklostjo. Veliko časa bodo posvetili finančnim zadevam, denar pa bodo kljub nenehnemu razsipanju skrbno varčevali. V ljubezni bodo ognjeviti kot že dolgo ne.

 

 

 


Horoskop marec 2014 - Devica

Pred vami so zahtevna pogajanja, ki lahko prinesejo uspeh na dolgi rok. Vaša želja po dokazovanju bo večja kot kdajkoli prej. Kar se tiče ljubezni, boste hoteli vse na enkrat, hkrati pa boste tudi hrepeneli po pozornosti. Čaka vas življenjska lekcija. Samske device bodo žarele, marsikatera se bo spustila v resno vezo.

 

 

 


Horoskop marec 2014 - Tehtnica

Do 15. marca čaka tehtnice težko obdobje, saj bodo kljub želji težko prišli doželenih rezultatov. Ovir ne bo konec. Ob vseh nič kaj prijetnih situacijah pabodo težave tudi pozitivne, saj bodo iz vsega skupaj izvlekli veliko dobrega, kar bodo spoznali šele s časoma. Intimno področje bo zanimivo, kolikor bodo dovzetni za novosti.

 

 

 


Horoskop marec 2014 - Škorpijon

V tem mesecu boste želi skorajda vse, kar ste doslej posejali. Napredovali boste namreč na poslovnem in posledično finančnem področju, piko na i pa boste dodali z nepozabnimi romantičnimi dnevi. Izkoristite ugodno obdobje, ki žal za vas ne bo trajalo dolgo. Pazite na zdravje.

 

 

 


Horoskop marec 2014 - Strelec

Vse slabe misli, ki so bila vaša stalnica v zadnjem obdobju, boste premostili z za vas značilno dobro voljo in neverjetnim optimizmom. Občutek, da ste najboljši v mnogih panogah, vas bo spremljal še zelo dolgo. V karieri ne bo večjih zapletov, presenečenja pa vas čakajo v ljubezni.

 

 

 


Horoskop marec 2014 - Kozorog

Marec bo za samske kozoroge dokaj avanturističen, privoščili si bodo vse, kar se jim bo porodilo v glavi. Nihanja od boljšega do slabšega razpoloženja skorajda ne bodo poznali, saj jih bo vodil ambiciozen duh. Kljub njihovi posebni naravi se lahko marsikateri kozorog nepričakovano zaljubi.

 

 

 


Horoskop marec 2014 - Vodnar

Vodnarje v tem mesecu čakajo prelomnice na marsikaterem področju. Ne ustrašite se, saj so pred vami novi izzivi. Marsikatera ljubezenska veza lahko doživi neprijeten konec, kar lahko prinese takšne in drugačne posledice. Marec bo zelo zanimiv, prinesel pa bo med drugim tudi pozitivne premike na finančnem področju.

 

 

 


Horoskop marec 2014 -Ribi

Prioriteta rib bo svoboda, kateri bodo ribe dajale poudarek bolj kot kdajkoli prej. Ravno zaradi tega se bodo veliko zabavali in bodo pred velikim razmišljanjem, ko bo v njihovo življenje vstopila nova oseba. Poslovno bodo uspešni, nekaj težav utegnejo imeti zgolj s financami.