• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Horoskop maj 2014

Horoskop maj 2014 - Oven

Prvi dnevi v maju vam po prelomnicah prinašajo veliko analiziranja. Zavedate se,da boste morali z določenimi stvarmi za vedno končati, po mnogih in dolgotrajnihrazmišljanjih pa boste zbrali pogum in naredili to, kar veste, da morate. Neobremenjujte se in ničesar ne obžalujte, saj se vam bo vse, kar boste storili, obrestovalokonec meseca.

 

 

 


Horoskop maj 2014 - Bik

Po turobnem obdobju boste nekoliko bolj optimistično razpoloženi po 15. maju, vrhunecveselja pa se vam obeta konec meseca. Takrat lahko doživite uspeh na poslovnempodročju, medtem ko se boste na čustveni poti znašli pred težko odločitvijo. Marsikateribik bo dočakal konec dolgoletne zveze.

 

 

 


Horoskop maj 2014 - Dvojčka

Razpeti dvojčki bodo nihali v prvi polovici meseca maja. Njihovo vodilo bo zapiranjevase, med drugim bodo določene zadeve skrivali pred drugimi in na nek način trpeli.Nekoliko bolj radostni bodo v drugi polovici tega meseca, ko bodo poskušali pozabiti navse težave. Uspešno.

 

 

 


Horoskop maj 2014 - Rak

Mesec maj vam prinaša veliko komuniciranja in spoznavanja novih stvari ter ljudi.Odpirajo se vam možnosti na poslovnem področju, osrečiti pa vas utegne tudi kakšen nepričakovan finančni priliv. Na čustvenem področju se boste s partnerjem zbližala inuživala v lepih trenutkih.

 

 

 


Horoskop maj 2014 - Lev

Preponosni levi bodo to svojo lastnost pokazali tudi v mesecu maju. Ljubezensko področje bo zanimivo, kljub določenem egoizmu pa bodo znali čustva razkriti, ko bo tonajbolj potrebno. Obeta se jim potovanje, ki bo prineslo marsikaj zanimivega. Poslovnojih čaka uspeh z majhnimi preprekami.

 

 

 


Horoskop maj 2014 - Devica

Izrazito močna volja po nečim novem in spremembah na mnogih področjih bo pridevicah prisotna večji del meseca. Žarele bodo in se veselile vsake minute, četudi jim nebo šlo vse od rok. A optimizem bo tista lastnost, ki jih bo krasil tudi, ko bodo čustveno na tleh. Obeta se jim srečanje s sila zanimivo osebo iz preteklosti, pri mnogih devicah pase bo prižgala stara iskrica.

 

 

 


Horoskop maj 2014 - Tehtnica

Tehtnice bodo spoznale pravo resnico, nad nekaterimi ljudmi pa bodo po vsej verjetnosti razočarane. Znašle se bodo pred prelomnicami na vseh področjih, kar pa bo, zanimivo, prineslo tudi pozitivno dogajanje. Spremembe bodo prinesle veliko lepega. Paziti morate v prometu.

 

 

 


Horoskop maj 2014 - Škorpijon

V prvi polovici meseca bo nemalo škorpijonov pred težko odločitvijo, katero pot ubrati. Nekaterim se utegne zgoditi, da se bodo napačno odločili, zato bi bilo dobrodošlo, da bi bolj kot ne poslušali svojo intuicijo. Stare zamere bodo preteklost, na ljubezenskem področju pa lahko odkrijejo nekaj, kar so si nekoč že želeli.

 

 

 


Horoskop maj 2014 - Strelec

V prvih dneh meseca maja boste na delovnem mestu bolj kot ne nerazpoloženi, nekoliko pa boste zaskrbljeni zaradi materialnih težav. Toda ne bo se vam potrebno pretirano obremenjevati, saj boste težave odpravili prej, kot ste sprva načrtovali. Na čustvenem področju se bodo pojavile pozitivne spremembe. Lepo vam bo kot že dolgo ne.

 

 

 


Horoskop maj 2014 - Kozorog

Negativne misli, ki so vas spremljale v zadnjem času, boste premostili z dobro voljo in neverjetnim optimizmom. Prav tako boste uspešno preskočili marsikatero oviro in na koncu poželi aplavz. Ob koncu meseca si boste vzeli čas za polet v neznano, kjer boste neznansko uživali. Na čustvenem področju vas čaka nekaj nejasnosti, ki jih bo rešil zgolj iskren pogovor. Ne zapirajte se.

 

 

 


Horoskop maj 2014 - Vodnar

Vodnarji bodo razkrili nekaj, kar so v sebi zadrževali že veliko časa. Zaradi tega boste zelo zadovoljni in umirjeni, predvsem v drugi polovici maja. V sebi boste čutili transformacijo, obenem pa se boste odlično počutili. Samski se boste poglobili vase, ob tem pa vam bo nekdo na prijeten način prekrižal načrte. Srečni boste.

 

 

 


Horoskop maj 2014 -Ribi

V prvi polovici maja boste tuhtali o osebi, ki vam že dlje časa ne gre iz vaših misli. Bodite iskreni, saj se ta lastnost obrestuje zgolj v vaš prid. V drugi polovici meseca maja se utegne zgoditi, da boste odšli na krajšo pot, ki ste jo že dolgo načrtovali. Čaka vas veliko sprememb, od vas pa bodo odvisne posledice.