• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Horoskop junij 2014

Horoskop junij 2014 - Oven

V prvi polovici meseca boste razpoloženi silno optimistično, povrh vsega pa se vam bodo odpirale nove poslovne poti. Uspešni boste tudi na področju financ, medtem pa vam bo še naprej škripalo na ljubezenskem področju. Obujali boste spomine na staro ljubezen. Pazite v prometu.

 

 

 


Horoskop junij 2014 - Bik

Biki bodo v mesecu juniju nenehno nekaj načrtovali, a nikakor jim ne bo uspelo zlahka  izpolniti začrtanih ciljev. Poleg tega, da bodo nekoliko ležerni, bodo na poslovni poti   naleteli na nekaj ovir. Marsikatera dolgoletna ljubezenska veza bo razpadla. Nikar ne   obžalujte, saj se bodo take odločitve pokazale za pravilne.

 

 

 


Horoskop junij 2014 - Dvojčka

Dvojčki se bodo še naprej soočali s težavami, saj službenim težavam ne bo in ne bo  videti konca. Zaradi tega boste v drugi polovici junija težko sklepali kompromise ter se   težko odločili za kakršnokoli novo poslovno sodelovanje. V ljubezni se lahko popolnoma   mirni, samskim pa priporočam, da se ozrejo malce naokoli, saj jih čaka marsikaj   zanimivega.

 

 

 


Horoskop junij 2014 - Rak

Raki bodo končno prišli na svoj račun, saj se jim bo njihovo znanje nenazadnje le obrestovalo. Uspešni boste kot že dolgo ne. Nekoliko vam lahko zaškriplje na partnerskem odnosu, a boste kljub vsemu dovolj močni, da boste prestali nenačrtovan konflikt. Pazite na prehrano in alergije.

 

 

 


Horoskop junij 2014 - Lev

Ponosni levi ne bodo poslušali nikogar in se bodo držali svojih načel. Bolj kot intuiciji bodo ta mesec pri odločitvah sledili umu. Koliko bo slednji uspešen, jim bo pokazal čas. Samski levi se bodo lahko zaljubili, dolgoletna razmerja pa bodo pred nehvaležno preizkušnjo.

 

 

 


Horoskop junij 2014 - Devica

Odpirale se vam bodo nove poslovne poti, ki jim preprosto ne boste mogli reči ne in vam  bodo kvečjemu prinesle dolgotrajen uspeh. V drugi polovici meseca junija se utegne marsikatera devica zaljubiti. Srečni boste kot že dolgo ne. Pazite na želodec in prehrano.

 

 

 


Horoskop julij 2014 - Tehtnica

Na poslovnem področju vas čaka kar nekaj novosti, katerim se boste s težavo prilagodili.   Ne zaupajte vsakemu in omenjeni moto naj vas spremlja cel mesec junij. Iskali boste dodatne možnosti, kar se bo izkazalo za koristno. Na čustveni plati boste imeli manjše težave s partnerjem, a se bodo težave sčasoma odpravile.

 

 

 


Horoskop junij 2014 - Škorpijon

Pred vami ni najbolj rožnat mesec, saj se boste v službi soočali z novimi, dokaj težkimi nalogami, ki jim žal ne boste zlahka kos. A ne skrbite, saj se bo na koncu vse izšlo kot se mora. V partnerski zvezi boste na trenutke preveč posesivni, kar bi posledično lahko izzvalo določen konflikt.

 

 

 


Horoskop junij 2014 - Strelec

Marsikatero oviro bodo optimistični strelci zlahka preskočili. Uspeh jim ne bo izostal na  poslovnem področju, kjer bodo želi uspeh za uspehom. Trud se jim bo izplačal tako na delovnem mestu kot pri financah. Razmerja, sicer sveža, se bodo dokaj hitro znašla na razpotja, samske pa čaka prijetno presenečenje.

 

 

 


Horoskop junij 2014 - Kozorog

Z ambicijami in vztrajnostjo boste dosegli velik uspeh in mnogi bodo na vas sila ponosni. Ne pozabite, da boste z velikim uspehom marsikomu tudi trn v peti. Na osebnem področju se boste morali še nekaj časa truditi, da boste dosegli popolno srečo. Vaša trmoglavost se vam bo tudi to pot obrestovala.

 

 

 


Horoskop junij 2014 - Vodnar

V prvi polovici meseca junija boste podvomili v marsikatero izrečeno besed, skeptični  boste domala do vseh, ki vam pridejo na pot. Morda ta poteza ne bo niti tako napačna.   Potem ko se vam na poslovni poti odpirajo nova vrata, se na intimni poti nekatera zapirajo. Ne objokujte in pojdite odločno naprej.

 

 

 


Horoskop junij 2014 -Ribi

Ribe bodo od druge polovice meseca junija dalje reagirale še bolj čustveno kot prej. Ne počnite tega, saj vam tovrstno dejanje ne prinaša nič dobrega. V službi vas čakajo naloge iz preteklosti, v ljubezni pa bosta s partnerjem načrtovala nekatere novosti.  Samske ribe bodo preveč občutljive, da bi novince zlahka spustile v svojo bližino.