• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Horoskop julij 2014

Horoskop julij 2014 - Oven

Po začetnem slabšem obdobju boste nekoliko bolj optimistično razpoloženi po  15. juliju, vrhunec veselja pa se vam obeta konec meseca. Takrat lahko doživite uspeh na poslovnem področju, medtem ko se boste na čustveni poti znašli pred zanimivim srečanjem na dopustovanju.

 

 

 


Horoskop julij 2014 - Bik

Začetni dnevi vam po prelomnicah prinašajo veliko razmišljanja. Zavedate se,da boste morali z nekaterimi stvarmi za vedno končati, po mnogih razmišljanjih pa boste zbrali pogum in naredili to, kar veste, da morate. Veliko bolj kot na   ljubezenskem področju boste uspešni na poslovnem.

 

 

 


Horoskop julij 2014 - Dvojčka

Mesec julij vam prinaša veliko komuniciranja in spoznavanja novih ljudi.   Odpirajo se vam možnosti na poslovnem področju, osrečiti pa vas utegne tudi že dolgo pričakovan finančni priliv. Na čustvenem področju boste s partnerjem uživala v lepih trenutkih.

 

 

 


Horoskop julij 2014 - Rak

Občutljivi raki bodo nihali v prvi polovici meseca julija. Njihov moto bo  zapiranje vase, med drugim bodo določene zadeve skrivali pred drugimi in na nek način trpeli. Nekoliko živahnejši in odprti bodo v drugi polovici tega meseca, ko bodo poskušali pozabiti na določene težave. Uspešno, a še zdaleč ne zlahka.

 

 

 


Horoskop julij 2014 - Lev

Izrazito močna volja po nečim novem in spremembah bo pri levih prisotna večji  del meseca, predvsem od 20. julija naprej. Žareli bodo in se veselili, četudi jim ne bo šlo vse od rok. Entuziazem bo tista lastnost, ki jih bo krasil tudi, ko bodo čustveno na tleh. Obeta se jim nepričakovano srečanje.

 

 

 


Horoskop julij 2014 - Devica

Pedantne device bodo to svojo lastnost pokazale tudi v mesecu juliju.   Ljubezensko področje bo burno, kljub določeni zaprtosti vase pa bodo znale   čustva razkriti, ko bo to najbolj potrebno. Obeta se jim potovanje, ki bo prineslo marsikaj zanimivega. Poslovno jih čaka uspeh z majhnimi težavami.

 

 

 


Horoskop julij 2014 - Tehtnica

Do 20. julija bo nemalo tehtnic pred težko odločitvijo, katero od poti ubrati.  Nekaterim se utegne zgoditi, da se bodo napačno odločile, zato bi bilo dobrodošlo, da bi bolj kot ne poslušale svojo intuicijo. Na ljubezenskem področju utegnejo odkriti nekaj, kar zanje ne bo preveč lepo.

 

 

 


Horoskop julij 2014 - Škorpijon

Škorpijoni bodo z ostrim umom spoznali pravo resnico, nad nekaterimi ljudmi  pa bodo bržkone razočarani. Znašli se bodo pred prelomnicami, kar pa bo, zanimivo, prineslo tudi optimistično dogajanje. Spremembe bodo prinesle veliko lepega. Paziti morate na poti.

 

 

 


Horoskop julij 2014 - Strelec

Slabe misli, ki so vas nedavno spremljale, boste premostili z dobro voljo in   optimizmom. Prav tako boste uspešno preskočili poslovno oviro in na koncu poželi aplavz. Ob koncu meseca si boste vzeli čas za polet v neznano, kjer boste neznansko uživali.

 

 

 


Horoskop julij 2014 - Kozorog

Na delovnem mestu bolj kot ne nerazpoloženi, nekoliko pa boste zaskrbljeni   zaradi denarnih težav. Kljub temu se vam ne bo potrebno pretirano   obremenjevati, saj boste težave odpravili prej, kot ste sprva načrtovali. Na intimnem področju se bodo pojavile spremembe, katerih še niste pričakovali.

 

 

 


Horoskop julij 2014 - Vodnar

Na začetku meseca julija boste tuhtali o osebi, ki vam že nekoliko časa ne gre   iz vaših misli. Bodite iskreni, saj se ta lastnost obrestuje v vaš prid. V drugi   polovici meseca julija se utegne zgoditi, da boste odšli na krajšo pot, ki ste jo že dolgo načrtovali. Čaka vas veliko sprememb, od vas pa bodo odvisne posledice. Poslovno težak mesec.

 

 

 


Horoskop julij 2014 -Ribi

Ribe bodo izdale nekaj, kar so v sebi zadrževale že nekaj časa. Zaradi tega   boste zelo zadovoljne in umirjene. V sebi boste čutile transformacijo same sebe, obenem pa se boste počutile naravnost fantastično. Na poslovnem področju vas čakajo spremembe, toda ne zaupajte vsakomur.