Horoskop januar

Vedeževalka in numerologinja Anka, sem vam pripravila prvi numerološki horoskop v letu 2016. Leto 2016 spremlja numerološko število 9, ki bo velik poudarek energij odražalo na posameznikih, ki si želijo sprememb, tako v osebnem, ljubezenskem, kot tudi na poslovnem področju. Za nasvete, numerološko razlago vašega datuma, oziroma za pogovor, pa me prosim pokličite.

Srečno vsem,
Vaša, Numerologinja Anka

Telefon: 090 30 47


Horoskop janauar - Oven

Pred vami je izredno pozitiven teden, za urejanje poslovnih in čustvenih zadev, saj se bo vpliv Marsa premaknil v znamenje škorpijona. In končno boste naredili črto čez določene stvari, ki so vas do sedaj čustveno in psihično izčrpavale.  Odpirajo se vam novi horizonti tudi v vašem čustvenem življenju in nekaterim ovnom se končno kaže več strpnosti v partnerski komunikaciji.

 

 

 


Horoskop janauar - Bik

Zaradi zastojev na čustvenem področju boste izgubljali voljo, vse dokler se boste preveč upirali na preteklost, boste zavirali svojo prihodnost. Čeprav vam bo šlo na vseh drugih področjih zelo dobro v tem tednu, se ne boste sprijaznili, da vam škriplje tam kjer najbolj boli. Vendar si zaradi slednjega ne smete dovoliti drugih napačnih odločitev, za katere vam bi bilo lahko kasneje žal.

 

 

 


Horoskop januar - Dvojčka

Pri vaših medosebnih odnosih vam že lep čas nagaja Saturn, ki vam bo še kar prinašal nove preizkušnje.  Mnogo več zadovoljstva pa boste čutili v čustvenem odnosu z določeno osebo. V tem tednu boste že začeli razmišljati o vaših financah, ki jih bo potrebno še urediti. Zato naredite racionalnejši načrt in se ga postopoma lotite, da vas ne bi kaj nepričakovanega prehitelo.

 

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša

 


Horoskop januar - Rak

Na delovnem področju se vam odpirajo bolj urejeni odnosi in nove priložnosti za izboljšanje vašega kariernega področja. Zato boste imeli več delovnega elana, bolj boste kreativni in dinamični.Ta teden se vam bo v vašem partnerskem odnosu marsikaj dogajalo in tudi na tem področju boste bolj dinamični. Neko finančno breme pa vam še vedno ne da miru, zato ga uredite čimprej.

 

 

 


Horoskop januar - Lev

Dnevi, ki so pred vami, vam bodo olajšali delovne obveznosti in napore, saj se bodo slednji pričeli krčiti, ter vam tako pustili več časa za vaše osebne zadeve. Kar ste v preteklosti vlagali v finance, se vam bo ob koncu leta obrestovalo in zadovoljni boste. V teh dneh se ne obremenujte s prihodnjimi načrti, temveč si pustite več časa za svoje hobije in razvedrilo, ki vas pomirja. Vaši odlični januarski dnevi bodo 7., 11. in 25.

 

 

 


Horoskop januar - Devica

Več optimizma bo v vaših sorodnih odnosih ter več sproščenosti, zato boste te dni lažje povedali tisto, kar vas že nekaj časa muči. Kmalu se bo Sonce premaknilo v znamenje vodnarja in vaš ustvarjalni duh se bo ponovno okrepil. Slednje vam bo omogočilo novo delo, ki ga boste lahko opravljali celo od doma. Spoznali boste neko osebo, katera bo na vas delovala navdihujoče.

 

 

 


Horoskop januar - Tehtnica

V tem tednu vam bo vaš naravni dar, ki je povezan s pravilnim izborom besed prišel zelo prav, saj boste v zahtevnejši delovni komunikaciji uporabili prave besede, ki vam lahko koristijo. Vpliv Saturna pa vas bo malo zaustavljal na področju čustvene komunikacije, kar določeni osebi ne bo ravno prav. Nek dodaten vir denarja, ki ga boste prijeli, bi bilo smoterno pravilno uporabiti.

 

 

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Horoskop januar - Škorpijon

Kadar ste bolj strastni, se ljudem  zdite precej skrivnostni, vendar le ne želite deliti svoje zasebnosti z drugimi, kar je prav. Z močjo Marsove energije se boste ponovno okrepili in pridobili neko pozitivno delovno informacijo, katera vam bo tudi pripomogla k dodatnemu zaslužku. V vaše življenje prihaja oseba s katero boste našli skupni jezik na področju duhovnosti.

 

 

 


Horoskop januar - Strelec

Že v tem tednu boste dobili nek namig, na koga bi se bilo dobro obrniti, da bi si še bolj utrdili svoj službeni položaj. S šarmom in dobro komunikacijo, pri obeh vas bo podpirala Venera, se boste znašli tudi na vašem čustvenem področju in pri določeni osebi ponovno pridobili več zaupanja. Ker boste imeli več mentalne energije, bi bilo smiselno narediti določene načrte za prihodnost.

 

 

 


Horoskop januar - Kozorog

Ker vpliv Merkurja ponovno vstopa v vaše življenje bodite previdnejši z danimi obljubami, saj določena oseba pričakuje, da jih boste tudi izpolnili. Nekaj iz preteklosti, kar še niste uredili, vas lahko prehiti zato premislite, kaj boste storili. Te dni boste imeli razgibano komunikacijo in še nekaj posameznikov bo od vas pričakovalomalo druženja, a ne pretiravajte, da česa pomebnejšega ne izpustite.

 

 

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Horoskop januar - Vodnar

Ker potrebujete vpliv Sonca, boste morali počakati še do dvajsetega januarja, do takrat pa svojo mentalno energijo usmerjajte bolj v čustvene odnose in jo na delovnem področju več koristite le, za nove projekte. Kljub vsemu pa boste še vedno skrbeli za družabne odnose, saj se ob sproščenih pogovorih razbremeni tudi vaš um. Neka bljižja oseba vas bo te dni prijetno presenetila.

 

 

 


Horoskop januar -Ribi

V tem tednu še ni pravi čas za zahtevnejše delovne projekte, če le ti niso nujno potrebni, ker so vaše ideje še nepopolne. Malo bolje boste morali usmeriti svoj pozornost tudi v vaš partnerski odnos, saj mu nagaja vpliv Jupitra, kateri vas oddaljuje od izražanja vaših čustev. Prišel je namreč čas, ko boste določene stvari želeli spremeniti, vendar se jih lotite bolj preudarno in bolj odločno.

 

 

 

 

Srečno in uspešno vam želim,

Numerologinja Anka

Če imate kakšno vprašanje, ali pa potrebujete pogovor, me lahko kontaktirate na telefon 090 30 47.