• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Horoskop december 2013 - Oven

Po začetnem turobnem obdobju boste nekoliko bolj optimistično razpoloženi po 10. decembru, vrhunec veselja pa se vam obeta od 20. naprej. Takrat lahko doživite uspeh na poslovnem področju, medtem ko se boste na čustveni poti znašli pred težko odločitvijo. Kljub vsemu vas to ne bo vrglo s tira, saj se zavedate dejstva, da ko se ena vrata zapro, se druga odpro.

 

 


Horoskop december 2013 - Bik

Zadnji mesec v letu vam prinaša veliko analiziranja in zapiranja vase. Zavedate se, da boste morali z določenimi stvarmi za vedno končati, po mnogih in dolgotrajnih razmišljanjih pa boste zbrali pogum in naredili to, kar veste, da morate. Ne obremenjujte se in ničesar ne obžalujte, saj se vam bo vse, kar boste storili, obrestovalo že na začetku naslednjega leta. Tudi konec kakšnega ljubezenskega razmerja.

 

 

 


Horoskop december 2013 - Dvojčka

December vam prinaša veliko komuniciranja in spoznavanja novih stvari ter seveda ljudi. Odpirajo se vam priložnosti na poslovni poti, osrečiti pa vas utegne tudi kakšen sicer nepričakovan finančni priliv. Na intimnem področju se boste s partnerjem zbližala in uživala v lepih trenutkih. Pazite se v prometu in nekaterih skrivnostnih ljudi.

 

 


Horoskop december 2013 - Rak

Čustveni raki bodo nihali tudi v zadnjem mesecu tega leta. Njihovo vodilo bo vnovič zapiranje vase, med drugim bodo določene zadeve skrivali pred drugimi in posledično trpeli. Nekoliko bolj radostni bodo v drugi polovici tega meseca, ko bodo poskušali pozabiti na vse težave. Uspelo jim bo, saj bo sreča na njihovi strani.

 

 


Horoskop december 2013 - Lev

Močna volja po nečim novem in spremembah na mnogih področjih bo pri levih prisotna večji del meseca decembra. Žareli bodo in se veselili vsake minute, četudi jim ne bo šlo vse od rok. A optimizem bo tista lastnost, ki jih bo krasil tudi, ko bodo čustveno na tleh. Obeta se jim srečanje s sila zanimivo osebo.

 

 


Horoskop december 2013 - Devica

Preračunljive device bodo to svojo lastnost pokazale tudi v najbolj čarobnem mesecu leta. Varčevale bodo, obenem pa jih utegne razveseliti še dodaten vir zaslužka. Ljubezensko področje bo zanimivo, kljub zadržanosti pa bodo znale čustva razkriti, ko bo to najbolj potrebno. Obeta se jim potovanje, ki bo prineslo marsikaj zanimivega.

 

 

 


Horoskop december 2013 - Tehtnica

V prvi polovici meseca bo veliko tehtnic pred težko odločitvijo, katero poslovno pot ubrati. Nekaterim tehtnicam se utegne zgoditi, da se bodo napačno odločile, zato bi bilo dobrodošlo, da bi več poslušale svojo intuicijo. Zastarele zamere bodo preteklost, na ljubezenskem področju pa lahko odkrijejo nekaj, kar so po tihem upale v kratki preteklosti.

 

 

 


Horoskop december 2013 - Škorpijon

Zadnji mesec iztekajočega leta ne bo najboljši za škorpijone. Spoznali bodo pravo resnico, nad nekaterimi ljudmi pa bodo po vsej verjetnosti razočarani. Znašli se bodo pred prelomnicami na vseh področjih, kar pa bo, zanimivo, prineslo pozitivno dogajanje. Spremembe bodo prinesle veliko lepega. Paziti morate tudi na zdravje.

 

 

 


Horoskop december 2013 - Strelec

Vse slabe misli, ki so vas spremljale v zadnjem obdobju, boste premostili z dobro voljo in optimizmom. Prav tako boste uspešno preskočili marsikatero oviro in na koncu poželi veliko pohval. Ob koncu meseca si boste vzeli čas za polet v neznano, kjer boste neznansko uživali. Na čustvenem področju vas čaka nekaj nejasnosti, ki jih bo rešil zgolj iskren pogovor.

 

 


Horoskop december 2013 - Kozorog

V prvih dneh meseca decembra boste na delovnem mestu zelo slabe volje, nekoliko pa boste zaskrbljeni zaradi materialnih težav. Toda ne bo se vam potrebno pretirano obremenjevati, saj boste težave odpravili prej, kot ste načrtovali. Na intimnem področju se bodo množile pozitivne in romantične zamisli. Lepo vam bo.

 

 

 


Horoskop december 2013 - Vodnar

V prvi polovici decembra boste tuhtali o osebi, ki vam že dlje časa ne gre iz vaših misli. Bodite iskreni, saj se ta lastnost vedno obrestuje v vaš prid. V drugi polovici decembra boste odšli na krajšo pot, ki ste jo že dolgo načrtovali. Ne obremenjujte se z neiskrenimi ljudmi in se raje posvetite sebi. Uteho boste našli med branjem knjig.

 

 

 


Horoskop december 2013 -Ribi

Skrivnostne ribe bodo razkrile nekaj, kar so skrivale kar nekaj časa.  Zaradi tega boste zelo zadovoljni in umirjeni, predvsem po 10. decembru. V sebi boste čutili transformacijo, torej neko novo rojstvo, obenem pa bo vaše fizično počutje odlično. Tisti, ki ste samski, se boste poglobili vase, ob tem pa vam bo nekdo nepričakovano prekrižal načrte. Srečni boste.