• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Horoskop avgust 2014

Horoskop avgust 2014 - Oven

Ovni bodo v avgustu nekaj načrtovali, a jim nikakor ne bo uspelo zlahka izpolniti začrtanih ciljev. Mnoge dolgoletne ljubezenske veze bodo ugledale neslavno luč sveta. Ne obžalujte, saj se bodo take odločitve pokazale za pravilne.

 

 

 


Horoskop avgust 2014 - Bik

V prvi polovici meseca boste razpoloženi optimistično, povrh vsega pa se vam bodo odpirale nove poslovne možnosti. Uspešni boste tudi na področju financ, škripalo pa vam bo na ljubezenskem področju. Obujali boste spomine na staro ljubezen.

 

 

 


Horoskop avgust 2014 - Dvojčka

Dvojčki bodo prišli na svoj račun, saj se jim bo njihovo znanje obrestovalo. Uspešni boste. Nekoliko vam lahko zaškriplje na partnerskem odnosu, na srečo pa se ne bo zgodilo nič hudega. Pazite v prometu.

 

 

 


Horoskop avgust 2014 - Rak

Raki se bodo še naprej soočali s poslovnimi težavami, zaradi česar boste v drugi polovici avgusta težko sklepali kompromise. V ljubezni se vam obeta nemalo preobratov, samske pripadnike tega znamenja pa čaka marsikaj zanimivega.

 

 

 


Horoskop avgust 2014 - Lev

Odpirale se vam bodo nepričakovane poslovne poti, ki vam bodo prinesle dolgotrajen uspeh. Čaka vas tudi finančni uspeh. V drugi polovici meseca avgusta vas na intimnem področju čaka veliko lepega. Srečni boste kotže dolgo ne.

 

 

 


Horoskop avgust 2014 - Devica

Device se bodo še naprej držale svojih nespremenljivih načel. Sledite intuiciji, ki se bo vnovič izkazala za pravilna. Mnoge device čaka skok v resno vezo, dolgoletna razmerja pa bodo pred neprijetno preizkušnjo.

 

 

 


Horoskop avgust 2014 - Tehtnica

Poletni mesec vam ne bo najbolj naklonjen, saj se boste v službi soočali z novimi nalogami, ki jim ne boste zlahka kos. A ne skrbite, saj se bo na koncu vse izšlo kot se mora. Na ljubezenskem področju boste na trenutke preveč negotovi, kar bi posledično lahko izzvalo neljubo nesoglasje.

 

 

 


Horoskop avgust 2014 - Škorpijon

Na poslovnem področju vas čaka kar nekaj novosti, katere vam bodo prinesle veliko uspeha. Kljub vsemu bodite v določenih pogledih previdni. Na čustvenem področju vas čaka nekaj neprijetnosti, a se bodo težave po 20. avgustu sčasoma odpravile.

 

 

 


Horoskop avgust 2014 - Strelec

Z optimizmom boste dosegli velik uspeh in mnogi bodo ob tem zavistni. Toda ob tem ne skrbite. Na intimnem področju vam ne bo ravno lahko. Vložiti boste morali veliko truda, da boste dosegli popolno srečo.

 

 

 


Horoskop avgust 2014 - Kozorog

Trmastim in vztrajnim kozorogom bo v avgustu marsikje uspelo. Trud se vam bo izplačal tako na delovnem mestu kot v ljubezni. Uživali boste kot že dolgo ne. Za nameček vsega pa vas na poti čaka pomembna, sicer pozitivna novica.

 

 

 


Horoskop avgust 2014 - Vodnar

Vodnarje v službi čakajo naloge iz preteklosti, ki jih boste uspešno dokončali. Na ljubezenskem področju bosta s partnerjem načrtovala spremembe, ob katerih se bo pojavilo nekaj nesoglasij. Ne obupajte.

 

 

 


Horoskop avgust 2014 -Ribi

V prvi polovici avgusta boste podvomili v nemalo ljudi, skeptični boste in obtem zadrževali določena čustva. Pazite na zdravje. Uspešnejši boste na poslovni poti, kjer vam bodo ponudili možnost za dolgoročno sodelovanje.