Veliki Majevski horoskop in koledar marec - maj 2016

Veliko ljudstvo Maji, starodavni indijanci iz Srednje Amerike. Maji so starodavna civilizacija, ki je živela v južni Mehiki in severni Srednji Ameriki. Veliki misleci in mojstri ljudstva Maji, so izdelali Veliki Majevski koledar imenovan imenovan tudi Maya Tzolkin, ki je natančen galaktični, planetarni, astronomski in astrološki koledar. Veličastna vrednost majevskega koledarja je v tem, da ponuja znanje o energijah, ki vodijo evolucijo človeštva. Poglobite se v besede in v njih prepoznajte pravi pomen vašega znamenja.

Tudi znanstveniki so prepričani, da je preučevanje civilizacije Majev ključ do znanja o kozmičnem načrtu in daleč presega današnje ezoterično znanje. Numerologinja Anka sem vam pripravila veliki Majevski horoskop, ki razkriva delovanje dobrih in slabih energij ter njihove najmočnejše časovne vplive na fizičnih nivojih.


 

Chen: 2. januar 21. januar

Energije zahoda vas bodo v prvi polovici leta podpirale na vašem kariernem področju zato razmislite, kaj si resnično želite in morda kaj pričakujete od trenutnih idej in dela. Namreč, nič se ne bo spremenilo, če ne boste tako sami hoteli in zato bi bilo dobro, da se pogovorite tudi sami s seboj o lastnih ciljih. Simbolika nočnega metulja vam bo kratila vaš spanec, ker vas bo na tak način opozarjala, da je potrebno več iskrene, medsebojne komunikacije na čustvenem področju, da bi dosegli kvalitetnejši partnerski odnos. Slednjo previdnost vzemite bolj resno vse do aprila, saj vas lahko neka oseba ali neka situacija, zavede v vašo škodo. Sicer pa imate dovolj podpore s strani partnerja, sorodnikov, prijateljev, a vseeno vam nekaj ne da miru, razmislite. V mesecu aprilu pričnite bolje skrbeti, s kreativnim hobijem, za svoje počutje.

Duhovna pot: ko boste ozavestili, kaj vam manjka, boste tudi lažje prišli do tega in nedvomno se boste počutili bolj sproščeni ter zadovoljni.


Yax: 22. januar - 10. februar

Vplivi vzhoda vas bodo v drugih treh mesecih letošnjega leta spremljali pri vaših čustvenih odločitvah, saj se boste že kmalu odločali za neko manjšo spremembo, pri slednji boste imeli kar nekaj različnih mnenj s strani najbližjih. Vendar bi bilo dobro ravnati tako, kot vam narekuje vaše srce. Simbolika ptice vas bo preko celega leta nosila v aktivnejše poslovne in prijateljske odnose, ki se bodo izkazali kot pozitivni v drugi polovici leta. Druge astralne energije vas bodo v predpoletnem času potiskale k resnejši odločitvi, da pričnete bolje skrbeti za svoje zdravje in počutje. Zato bi vam zelo koristilo, aktivnejše gibanje in bolj zdravo prehranjevanje ter nekaj za duševno razbremenitev.V mesecu maju se vam bo ponudila neka nova poslovna priložnost, o kateri bi bilo vredno razmisliti, saj vam lahko omogoči pozitivne spremembe.

Duhovna pot: vse, kar je za vami, je manj pomembno od vsega, kar želite še doseči. Zato se bolj osredotočite na sedanjost.

 


Zak ali Sac: 11. februar – 2. marec

Vplivi zahodnih energij vas bodo v aprilu vodili po daljši čustveni poti z namenom, da boste lahko izboljšali komunikacijo v tovrstnih odnosih. Ostali astralni vplivi vam šepetajo, da bi bilo za vas dobro, če bi večkrat prisluhnili svojemu notranjemu čutu, ki vas pravilno usmerja, predvsem pri zahtevnejših odločitvah. Simbolika žabe vas bo spremljala v vašem delovnem svetu, v katerem boste želeli nekaj malega spremeniti, se z določeno osebo pogovoriti in nekaj v vajinem poslovnem odnosu popraviti. Prijateljske vezi pa se vam bodo pričele krepiti z mesecem majem, kar vam bo prineslo več dobrega počutja in nove poglede na določene situacije. Do meseca junija boste imeli možnost izboljšati svoje finančno področje, če boste bolj racionalno razmišljali. Pomanjkanje energije se bo izboljšalo z drugo polovico meseca aprila, ko boste rešili neko zadevo, ki vas bremeni.

Duhovna pot: naučite se bolj poslušati svoj notranji glas ali čut, ki vas želi pravilno usmerjati na vaši daljni življenjski poti.


Ceh ali Keh: 3. marec – 22. marec

Energije vzhoda vas bodo v aprilu usmerjale k boljšim odnosom v družini, v prijateljstvu in v delovnemu okolju. Zato bo v tem času vaša čustvena energija bolj energična in zato bodo lahko vaše emocionalne želje bolj izrazite. Simbolika čebele vas bo v drugi polovici aprila pričela voditi po novih poslovnih poteh, na katerih boste spoznali nove delovne priložnosti, katere bi bilo dobro izkoristiti. Vplivi zahodnih vetrov vas bodo podpirali pri neki novi ideji, s katero bi si želeli nekaj izboljšati v vašem domu. Zatorej se vam bo že v prvi polovici meseca maja ponudila priložnost za uresničitev vaše slednje želje. Saj se vam od meseca aprila, kažejo nove poslovne in denarne priložnosti. Nič se ne zgodi samo po sebi, pa vendar imate dobre iztočnice za naprej, le še bolj jih boste morali racionalizirati.

Duhovno sporočilo: ko boste sami ugotovili, da tudi zahtevnejši projekt lahko speljete do konca, vas ne bodo več zaustavljale manj pomembne ovire.


Mac ali Mak: 23. marec – 11. april

Vplivi zahoda vas bodo v prvi polovici meseca aprila vodili do novih poslovnih idej, vendar kakšna med slednjimi zna biti tudi napačna, zato poslovna previdnost ne bo odveč. Simbolika kuščarja vas bo še naprej podpirala pri vaših čustvenih izzivih ter vas varovala pred pomanjkljivimi čustvenimi odnosi. Slednji vam bodo sočasno odprli resnejšo pot za nova iskrenejša čustvena in prijateljska poznanstva, s katerimi boste veliko pridobili, saj se bodo ta gradila na kvalitetnejši komunikacijski ravni. Zato je potrebno do junija vlagati več komunikativnega truda v okolje, v katerem se gibljete in pri vašem trudu, vas bodo podprli tudi vetrovi zahoda. Vse, kar bo meseca maja čustveno začetega, se vam zna ob koncu leta obrestovati in zaključek leta bo lahko zato čustveno boljši. Vetrovi zahoda vam nakazujejo, da bolje pazite na svoje počutje in se kdaj prepustite razvajati usposobljenim maserjem.

Duhovna pot: v vsaki slabi situaciji, je vedno nekaj dobrega in te male dobrote lahko vodijo do večjih uspehov, kot bi si mislili.

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Kankin ali Kamkin: 12. april – 1. maj

Vplivi zahoda vas bodo vodili k resnejšemu načinu razmišljanja o poslovni strategiji v prvi polovici meseca aprila. Saj boste spoznali, da več potrpežljivosti v poslovnih odnosih lahko prinese več izboljšav kot prehitre odločitve, katere se dolgoročno najpogosteje ne obnesejo. Simbolika sokola vam bo tokrat stala ob strani v vaših čustvenih in prijateljskih odnosih ter vam pomagala obnoviti staro prijateljstvo osebe, ki vam še vedno veliko pomeni. Vodila vas bo že od začetka meseca maja k bolj sproščeni komunikaciji z vam dragimi in ljubljenimi osebami. Vseeno razmislite, da čustvene energije ne morete vzdrževati samo ob lepih dogodkih, temveč se je potrebno naučiti soočati tudi z manj prijetnimi dogodki ali situacijami. Ob slednjem ne pozabite na lastno počutje, zato se mentalno ne obremenujte več, kot je to potrebno ter se skušajte čimprej sprostiti.

Duhovna pot: vsako osebno zadovoljstvo se prične z malimi spremembami, ki jih je potrebno vzdrževati, da bi slednje lahko zrasle v večje.


Muwan ali Muan: 2. maj – 21. maj

Energije zahoda vas bodo v prvih polovici meseca aprila vodile v boljše čustvene odnose s starimi prijatelji in tistimi, ki vam pomenijo več, kot si želite priznati. Ostali astralni vplivi pa vas opozarjajo, da prehitre odločitve niso vedno najboljše, zato bodite v drugi polovici meseca aprila previdnejši pri poslovnih dogovorih. Simbolika vodne kače vas bo vodila do določene vizije, s katero boste lahko v bivalnih ali delovnih prostorih nekaj preuredili. V drugi polovici meseca maja lahko pričakujete manjšo finančno spremembo, na katero še niste računali, a vam bo prišla zelo prav. Sicer pa se boste morali na poslovnem področju še bolj potruditi, da bi se lahko uresničile vaše ideje. Nič ni narobe, če si kaj privoščite za svojo dušo, vseeno pa več racionalnosti do izteka vašega meseca ne bi bilo odveč. Dokler boste v gibanju, bo vaše telo odporno, le na mentalno počutje ne pozabite in se ne obremenujte več, kot je le to potrebno.

Duhovna pot: spominjate se zato, da vam je lepo, da pomislite na določene situacije ali ljudi, ki so vam lepšali preteklost in ne zato, da bi vas pretekli dogodki zaustavljali na vaši daljni poti.


Pax: 22. maj – 10. junij

Vplivi zahoda vas bodo v prvi polovici meseca aprila letošnjega leta usmerjali k neki čustveni spremembi, katera na prvi pogled ne kaže najbolje, a vendar lahko še vedno nekaj razčistite z določeno osebo in lažje vam bo pri srcu in v duši. Sicer pa se vam odpirajo boljše delovne spremembe po izteku četrtega meseca letos, v katerih boste dobili tudi drugačno priložnost za izboljšanje svojih finančnih sredstev. Simbolika jaguarja vas bo usmerjala, da obnovite nekaj v vašem domu, kar ste si že nekaj časa želeli, pa niste našli pravega navdiha. In v mesecu maju ga boste zagotovo dobili, kajti tudi v materialnem pogledu boste lahko izpeljali željeno. V prijateljskih vezeh ne boste imeli večjih zastojev, a ne pozabite vzdrževati dobrih družinskih odnosov, saj se lahko le te v četrtem mesecu tudi poslabšajo.

Duhovna pot: kolikor ste pripravljeni prisluhniti drugim, toliko se boste naučili in več ko boste vedeli, več boste lahko naprej nudili.


Kayab: 11. junij – 30. junij

Vzhodne energije vas bodo v mesecu aprilu pripeljale do delovnih sprememb, ki bi vam utegnile koristiti kasneje in ne takoj kot boste sprva pričakovali, zato jih ne bi bilo smiselno prezreti. Seveda bi bilo smotrno, da se tudi na slednji način pričnete posvečati svoji prihodnosti. In se manj izogibati potrpežljivi poti do cilja. Slednje se vam bo obrestovalo pri doseganju osebnega zadovoljstva, katero vas bo psihično in fizično okrepilo. V vašem čustvenem svetu pa pričakujte manjše, a pozitivnejše spremembe v drugi polovici maja, ko boste ponovno občutili čustveno izpolnjenost. Odnosi z družino in prijatelji bodo potekali več ali manj tekoče, vendar bi se ob izjemnih situacijah lahko malo bolje potrudili. Simbolika želve bo poskrbela, da se vam, v vašem mesecu odpre nek manj pričakovani finančni priliv, ki vam bo zelo ustrezal, saj boste z njim lahko rešili neko situacijo.

Duhovna pot: : nihče se ne rodi z naivnostjo v sebi, lahko pa jo sam ustvari, če se preveč zanaša na druge in manj na sebe.


Kumku: 1. julij – 20. julij

Vplivi zahoda vas bodo v prvi polovici meseca aprila še vedno opominjali na vse odprte zadeve, ki jih morate še urediti, da bi imeli zaneslivejšo pot naprej. Zato ne prelagajte na jutri, kar bi morali storiti že včeraj. Ostale astralne energije vam bodo omogočile manjšo finančno pomoč v petem mesecu in takrat ravnajte bolj racionalno. Simbolika krokodila vas bo še naprej podpirala v vaših čustvenih odnosih, v katerih dobro skrbite za domače in vam drage ostale osebe. Seveda pa še vedno prepogosto izpuščate skrb za lastnega duha, kateremu posvečate premalo sprostitve. Vzemite kakšno napeto pustolovsko knjigo v roke, pojdite v naravo in pustite svoji domišljiji prosto pot, da vam polepša dan ter vas tudi drugače okrepi.

Duhovna pot: kdor sebe premalo ljubi, lahko izgubi ljubezen tudi za druge. Še vedno imate dovolj časa, da nadoknadite ljubeze do samega sebe.

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Wayeb: 21. julij – 25. julij

Energije zahoda vas bodo v prvih dneh meseca aprila letošnjega leta preizkušale, na vašem delovnem področju v smeri manjših novitet, ki bi lahko prinesle več osebnega zadovoljstva, ki pa ne bo viden na prvi pogled, zato bodite strpnejši. Ni vedno tako, da kar je za vas dobro, naj bi bilo tudi za vaše najbližje, zatorej kdaj prisluhnite tudi njihovim srčnim željam in na koncu boste sami zadovoljni. Na področju vaših čustvenih odnosov, se vam kažejo manjše spremembe v mesecu maju in vam lahko prinesejo kar lepe trenutke, s katerimi boste spoznali, da vas ima neka oseba zelo rada. Simbolika velike kače vas bo spremljala na vaši duhovni poti, zato jo ne zanemarjajte, temveč si omogočite duhovno rast, ki vam najbolje ustreza v danem trenutku. V prihajajočih mesecih bolj popazite na svoje počutje, ter se več gibajte v naravnem okolju in pijte več vode, ki jo telo potrebuje.

Duhovna pot: včasih ni dobro povedati vsega, kar mislite, bolje je kdaj molčati in ponovno razmisliti, kaj ste v resnici želeli nekomu povedati.


Pop: 26. julij – 14. avgust

Vplivi vzhodnih energij vas bodo še naprej podpirali pri vaši lojalnosti v poslovnih odnosih, vendar pa ne pozabite, da vsi vaši sodelavci niso enakega mnenja, kot ste sami. Simbolika pume vas bo usmerjala k novim delovnim projektom tudi v vašem domačem okolju od meseca aprila dalje in lahko boste pričeli ustvarjati željeno. V družinskem krogu bodo od vas pričakovali več pozornosti in več komunikacije, slednje bo popestrilo sorodne vezi.. V prijateljskih odnosih ste včasih preveč odkriti, kar ni najbolje, saj vas zaradi tega lahko posamezniki tudi izkoriščajo. Na vašem čustvenem področju, vas bodo ostali astralni vplivi usmerjali k vašim vizijam, ki se bodo postopno v letošnjem letu tudi realizirale, če le boste dovolj vztrajni. Še pred pričetkom poletja bolj popazite na svoje zdravje, da boste v poletnem času v pravi formi. V mesecu maju se vam bo ponudila priložnost za dodatni zaslužek, s slednjim boste lahko nekaj nadgradili v mesecu juniju.

Duhovna pot: da optimistično gledate na življenje je zelo pohvalno, vendar si vsak sam kroji svoje življenje, zato se vsem žal ne da pomagati.


Wo ali Uo: 15. avgust – 3. september

Vplivi vzhoda vas bodo že v mesecu aprilu potiskali k novim čustvenim izzivom, s katerimi boste lahko izboljšali odnose v domačem krogu. Namreč določena, vam bližnja oseba bo le spoznala, da vas je napačno razumela in se vam bo pripravljena opravičiti na svoj način. Drugi astralni vplivi pa vas bodo podpirali na vašem delovnem področju, zato v mesecu maju lahko pričakujete manjše spremembe, ki vam bodo koristile. Simbolika gorske kače pa bo poskrbela, da bodo vaše srčne zadeve ponovno dobile tisti čar, ki ste ga že malo pogrešali. Vaše počutje pa je najbolj odvisno od vašega razmišljanja, zato vam pozitivne misli vedno krepijo vašega duha in telo. V mesecu maju pa lahko spoznate osebo, s katero boste našli ogromno enakih interesov in med vama se lahko razvije iskreno ter dolgoročno prijateljstvo. S slednjim boste lahko lažje razvijali in krepili svoje hobije ali konjičke.

Duhovna pot: večkrat bi morali prisluhniti svojemu notranjemu čutu, ki vam sporoča kaj si želi in kaj je za vas resnično dobro.

 


Sip ali Zip: 4. september – 23. september

Energije zahoda vas bodo opozarjale na vašo čustveno komunikacijo, pri katerih se boste morali bolj potruditi, če boste z določeno osebo želeli ohraniti boljši odnos. Zato ji zaupajte, kaj mislite, kaj čutite in kaj si želite, da bi bil vajin odnos iskrenejši. Simbolika vodnega pajka pa vas bo po mesecu aprilu spodbujala v novo poznanstvo s posamezniki, ki imajo enake vizije, kot jih imate sami. Na tak način se vam bodo odprle nove priložnosti, da bi lažje realizirali tiste umetniške smeri, ki so vam najbolj pri srcu. Ostali astralni vplivi vas bodo spodbujali na vašem delovnem področju, da bi dosegali željene rezultate, s katerimi bi bili bolj zadovoljni, kot ste trenutno. Slednje pozitivne spremembe se vam odpirajo že v začetku meseca maja letos, zato vaš trud ne bo zaman. Za krepitev vaših nog je priporočljiva neobremenjena hoja v naravnem okolju, za krepitev vaših ramen pa plavanje vsaj enkrat na teden in ne pretiravati. Konec meseca aprila je primeren čas, da se z določeno osebo, ki vam je draga pogovorite, kot si želite in popravite vajin čustveni odnos.

Duhovna pot: ne morete vedeti ali je nekaj nemogoče, če tega sami ne poskusite doseči in več poskusov vodi do več uspehov.


Sotz ali Zotz: 24. september – 13. oktober

Vplivi zahoda vas bodo v drugi polovici meseca maja vodili do nekega poslovnega razmisleka, ki vam utegne koristiti v mesecu maju. Zato le pretehtajte vse opcije, ki vam lahko prinesejo pozitivno spremembo na vašem kariernem področju. Simbolika ribe pa vas bo spodbujala na vašem čustvenem področju v smeri, da poglobite odnose s svojimi najdražjimi. Zato se bo čustvena komunikacija v aprilu pričela izboljševati in počutili se boste veliko bolj sproščeni in ljubljeni. Ostale astralne energije pa vas bodo podpirale v vašem domačem okolju, v katerem boste želeli narediti manjše spremembe, ki vam bodo postopoma tudi uspevale. Pri svojem počutju se morate včasih znati tudi pravočasno zaustaviti, da bi se lahko vaš mental in telo zadovoljivo razbremenila. V prijateljskih stikih vam ne bo manjkalo druženja in pogovorov, vendar ni dobro verjeti vsega, kar boste slišali. Namreč, vsak človek ima svoje značajske napake in tudi prijatelji niso izjema. Nek dodatni finančni priliv se vam odpira v mesecu juniju in vam bo pomagal nekaj urediti.

Duhovna pot: : včasih je potrebno za določen uspeh narediti več kot bi si mislili, a vendar je na koncu uspeh največja nagrada.


Sec ali Zec: 14. oktober – 2. november

Energije vzhoda vas bodo že v mesecu aprilu vodile do zahtevnejšega razmisleka v čustvenem odnosu, saj si boste nekaj močno želeli in vas vaša draga oseba ne bo najbolje razumela, zato ji boste morali bolj podrobno zaupati o čem razmišljate. Ostali astralni vplivi pa vam bodo pomagali ohranjati dobre prijateljske vezi, več druženja, več razumevanja v družinskih odnosih in s tem več osebne sprostitve. Do meseca maja ne pričakujte dodatnih finančnih sprememb, te so še pred vami, a zagotovo pridejo in vam izboljšajo vaš osebni račun. Vaše počutje zadnje dni ni najboljše, saj ste mentalno bolj obremenjeni, kot sicer, zato poskrbite za primerno sprostitev. Simbolika medveda vas nagovarja, da že pričnete z organizacijo svojega letnega dopusta, da si pravočasno zagotovite tisto, kar si želite. Ne kratite si nočnega počitka, če to ni res potrebno, saj potrebujete več spanca, da boste lahko lažje opravljali vsa dela in naloge preko dneva. Neka prijateljska oseba iz preteklosti, se vas bo spomnila in želela z vami ponovno navezati stik, kar niti ne bi bilo napačno. Namreč ta oseba se je veliko spremenila in v marsičem popravila svoja razmišljanja ter sam način življenja.

Duhovna pot: ne splača se vam truditi za karkoli pri ljudeh, ki ne cenijo vašega truda, zato se raje obrnite k tistim ljudem, ki vas pohvalijo.

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Xul: 3. november – 22. november

Energije vzhoda vas bodo konec meseca aprila potiskale k novim prijateljskim poznanstvom in imeli boste priložnost spoznati resnejše ljudi s katerimi boste lahko ustvarili kvalitetnejše komunikacijske vezi. Simbolika volka pa vas bo vodila v nova čustvena doživetja in izkušnje, ki vas bodo razbremenile vsakodnevnih delovnih in ostalih bremen.V mesecu maju se vam kažejo manjše delovne spremembe, ki vam bodo naložile še dodatne delovne naloge, a sočasno tudi ostala napredovanja, zato boste lahko pomirjeni. Pričnite razmišljati o načrtovanju letnega dopusta, saj bi vam primeren oddih prišel prav, ker bi si tako nabrali novih moči za preostalo polovico leta. Namreč vsakodnevno se energijsko izčrpavate, ker želite vse postoriti, kar najbolje. Ostali astralni vplivi vam narekujejo, da bi bilo dobro, če bi se v prostem času več gibali v naravnem okolju, s tem bi energijsko obogatili svoje telo in duha. Vetrovi vzhoda pa vas bodo nagovorili, da ponovno storite korak naprej, za svoj še boljši duhovni razvoj.

Duhovna pot: ne vračajte se k ognju, na katerem ste se že opekli ter ga pustite, da sam dogori do konca. In za njim bo ostal le še pepel, ki ga bo veter razpihal


Yaxkin: 23. november – 12. december

Vplivi vzhoda vas ne bodo najbolje podpirali na vašem delovnem področju, če se sami ne boste bolj potrudili že v mesecu aprilu, ko boste dobili še dodatne delovne obveznosti. Vendar vaš trud ne bo spregledan, saj se vam že v začetku meseca maja odpira poslovni pogovor z določeno osebo, ki vam lahko prinese manjše pozitivne spremembe vse do izteka leta. Simbolika orla pa vam bo pomagala pridobiti nek odgovor, ki ga že pričakujete in vam je pomemben, saj boste s slednjim lahko dokončno nekaj uredili.Vetrovi vzhoda pa vas bodo na vašem čustvenem področju potiskali k vam dragi osebi, katera od vas pričakuje malo več pozornosti. V prijateljskih in ostalih stikih vam ne bo manjkalo pogovorov in druženja, zato boste morali sami poskrbeti za ustrezno razporeditev svojega prostega časa. Ne pozabite na svoj počitek in z njim povezano počutje, kajti s slednjim krepite svoje zdravje. Ne zaupajte preveč osebi, ki se veliko hvali, saj je le ta bolj odvisna od vas, kot vi od nje.

Duhovna pot: preveč želja, vas lahko upočasni na poti do vaših ciljev. Zato se najprej osredotočite na vaše prioritetne zadeve ter jih obrnite sebi v prid.


Mol: 13. december – 1. januar

Energije vzhoda vam bodo v prvi polovici meseca aprila naklonile boljšo čustveno povezavo z določeno osebo, saj vam bo ta zaupala svoja občutja in misli in počutili se boste veliko bolj sproščeno. Simbolika geparda pa vas bo spremljala na vašem delovnem področju, na katerem se vam v petem mesecu letos odpirajo manjše pozitivne spremembe. Vetrovi vzhoda pa vas bodo v prijateljskih vezeh ponovno zbližali z osebo, s katero ste imeli v preteklosti manjši nesporazum. Namreč ob dodatnem razmisleku boste tudi sami prišli do ugotovitve, da so lahko včasih vaši zaključki prehitri in zato nepravilni. Ne pozabite še na svoje domače, kateri bi si želeli več vaše pozornosti in sproščenih skupnih uric, saj je smeh pol zdravja, kot pravijo. Do vas bo pravočasno prišla neka informacija, ki ste jo iskali in ta vam bi znala primerno koristiti, pri urejanju neke finančne zadeve. Namreč, do poletja bo izvedljivo realizirati kar ste načrtovali že v začetku leta.

Duhovna pot: včasih se vam zdi, da ste preveč oddaljeni od željenega cilja, vendar bi bilo dobro, da pomislite tudi na to, da do vsakega cilja lahko vodi še druga pot.

Vse dobro vam želim, vaša numerologinja in prerokinja Anka

Kontakt: 090 3047