Veliki Majevski horoskop januar - april 2017

V preteklosti smo že kar nekaj napisali o velikem starodavnem ljudstvu Majih, zato jih tokrat ne bomo ponovno posebej predstavljali. O njihovi zgodovini, pomenu osnovnega koledarja, kateremu pravijo Tzolkin, si lahko preberete na naših prejšnjih objavah.

Več o civilizaciji Majev - Maji

Majevski horoskop je napisan za obdobje od 23.1. - 23.4.2017

  • veliki_majevski_horoskop_2016_2017

 

Chen: 2. januar 21. januar

Vplivi vzhoda vas bodo v tem delu leta, meseca februarja in marca, spodbujali k delu na sebi, da bi hitreje dosegli razumevanje svojih skritih potencialov ter jih v letošnjem letu pričeli ustrezno razvijati. Simbolika nočnega metulja vas bo v mesecu aprilu aktivneje spodbujala na vašem čustvenem področju, v odnosih z drugimi in v odnosu z vam posebno osebo. Vaši željeni cilji bodo bližji, ko boste izločili vse nepotrebne zastoje, na poti do njihove realizacije, pri slednji vas bodo podpirali vzhodni vetrovi.

Duhovna pot: lažje je prehoditi naporno pot, kot jo razumeti.

 


 

Yax: 22. januar - 10. februar

Energije zahoda in njihovi vetrovi vas bodo usmerjali po poti truda, za boljši materialni in poslovni napredek, ki ga lahko dosežete že pred mesecem marcem. Vaš duh, ki ga podpira simbolika ptice bo še nekaj časa nemiren v čustvenih odnosih, vse dokler se z določeno osebo ne boste resneje in bolj odprto pogovorili o nečem, kar vas upočasnjuje. Razmislite o lastnem kariernem napredovanju in se z določeno osebo pogovorite o tem, saj vas bo ta nedvomno podprla ter vam pravilno svetovala.

Duhovna pot: zaupajte sebi in zaupali boste svojemu cilju.

 


 

Zak ali Sac: 11. februar – 2. marec

Vetrovi vzhoda vas bodo v mesecu februarju potiskali do manjše spremembe na delovnem področju, katero bi bilo modro sprejeti, saj vam bo kasneje odprla še druge možnosti na vašem poslovnem področju. Simbolika žabe pa bo poskrbela, da se boste v čustvenih in prijateljskih odnosih še bolj trudili in na tak način prejeli kar nekaj pohval in komplimentov. V mesecu marcu pa si boste zaželeli neke spremembe v vašem domu, katero boste tudi realizirali, zatem se boste bolje počutili in vaši najbližji tudi.

Duhovna pot: naučite se bolj poslušati svoj notranji glas ali čut, ki vas želi pravilno usmerjati na vaši daljni življenjski poti.

 


 

Ceh ali Keh: 3. marec – 22. marec

Energije zahoda in njeni vplivi vam bodo konec meseca februarja omogočili, da boste opravili nek pogovor z določeno osebo, ki vas bo zaradi tega še dodatno podprla v vašem družinskem krogu, pri neki pomembnejši odločitvi. Čebela vas bo s svojo simboliko še naprej vodila v delovno aktivnejše projekte na vašem poslovnem področju, kar vam bo v mesecu marcu prineslo dodatno zadovoljstvo. Seveda boste imeli več dela, a tudi več možnosti poslovnega napredka in s tem možnost boljših financ.

Duhovna pot: spoznajte moči poguma, da boste sami močnejši.

 


 

Mac ali Mak: 23. marec – 11. april

Vplivi energij vzhoda, vas bodo usmerjali k aktivnejšemu mentalnemu delovanju na poslovnem področju, saj imate kar nekaj zamisli, ki jih boste postopoma do izteka meseca marca, skušali realizirati, kar se vam bo tudi izplačalo. Kuščar vas s svojo simboliko podpira v odnosih z drugimi, le v komuniciranju z določeno osebo, bo še malo zastojev, saj se vajine vizije ne ujemajo zadovoljivo, a slednje se bo postopoma tudi pričelo harmonizirati in vajin skupni jezik ne bo več ovira, za kvalitetnejši čustveni odnos.

Duhovna pot: bodite učenec, da boste postali učitelj.

 


 

Kankin ali Kamkin: 12. april – 1. maj

Severni vetrovi vas bodo meseca februarja potiskali v situacijo, ko boste morali sprejeti neko delovno spremembo, katera je bila že predvidena in vam ne bo prinesla slabših rezultatov ali večjih dodatnih delovnih obveznosti. Duh sokola vas bo spremljal pri nekem čustvenem pogovoru z osebo, s katero ste pred kratkim imeli nesprejemanje, vašega določenega predloga. V začetku meseca aprila vas čaka krajša zasebna pot, katera vam bo omogočila neko pozitivno spremembo za vaš dom.

Duhovna pot: bodite strpnejši, da bo vaša pot zanesljivejša.

 


 

Muwan ali Muan: 2. maj – 21. maj

Simbolika vodne kače vas bo v mesecu februarju vodila do manjših kariernih sprememb, s slednjimi si lahko pomagate izboljšati poslovne in finančne možnosti za naprej. Vetrovi severa pa vas bodo potiskali v mirnejše čustvene pogovore z vašimi najbližjimi in prav tako z določeno osebo, kateri ste po nepotrebnem nekaj zamerili, kar ste si napačno razlagali. Od druge polovice meseca februarja boste veliko bolj umirjeni in na tak način boste lažje in hitreje sprejemali boljše in prave odločitve.

Duhovna pot: zavrzite vse staro, da bi novo imelo prostor.

 


 

Pax: 22. maj – 10. junij

V mesecu februarju vas bodo podpirali vplivi južne strani neba, zato boste imeli več energije ter volje za vse vaše projekte v prihodnosti, kar bi bilo dobro izkoristiti za resnejše priložnosti. Duh jaguarja se bo z vami poigral v prvi polovici meseca marca, ko boste na čustveni poti ponovno začutili iskro ljubezni do določene osebe. In zopet boste prešerne volje, optimistični ter pripravljeni na nove delovne podvige. Maji so verjeli, da v ljubezni ni poražencev in ni zmagovalcev, je samo ljubezen.

Duhovna pot: vsaka opeklina opozarja, da preblizu ognja ni varno sedeti.

 


 

Kayab: 11. junij – 30. junij

Energije zahoda vas bodo umirjale na vašem poslovnem področju v mesecu februarju, ko boste razočarani nad določeno osebo za katero ste bili prepričani, da je vse dogovorjeno. Vendar se bo takoj zatem vse uredilo, ker bo ta oseba spoznala, da je bila v zmoti in bo le sprejela vaš predlog. Simbolika želve vas bo v mesecu marcu vodila v razvajanja na čustvenih poteh. Zato boste dobro razpoloženi, polni novih zamisli, v boljših odnosih z drugimi in določeni projekti bodo tako lažje zaživeli.

Duhovna pot: iz vsake izkušnje pridobite novo znanje, ki vam lahko dobro služi.

 


 

Kumku: 1. julij – 20. julij

Energije zahodne smeri neba vam še vedno narekujejo, da je potrebno z zastarelimi, neuporabnimi stvarmi stike prekiniti, da bi lahko v vaše življenje prišle nove stvari ali vzpostaviti nova poznanstva. Namreč v februarju in marcu se vam odpirajo nova poznanstva, katera ne bi bilo pametno zanemariti, saj vam v prihodnosti lahko koristijo. Duh krokodila pa vas bo tokrat usmerjal v čustvene odnose, tiste, ki jih je potrebno popraviti ali obnoviti. Pretekle zamere niso koristne za nikogar, zato se bolj modro odločite kako naprej.

Duhovna pot: prehitre odločitve ni so vedno najpametnejše.

 


 

Wayeb: 21. julij – 25. julij

Vplivi zahoda vam bodo omogočili v mesecu februarju, nek nepredviden pogovor z določeno osebo, katero že nekaj časa niste srečali in počutili se boste odlično, ko boste prejeli dobro informacijo. Duh velike kače vas bo usmerjal na vaši delovni poti in tako boste v mesecu marcu, pred neko odločitvijo, katera vam lahko prinese karierno napredovanje. Na čustvenem področju bodite te dni previdnejši pri izboru besed, da ne bi koga od bližnjih užalili po nepotrebnem ali se mu kako drugače zamerili.

Duhovna pot: dobiti bitko je lažje, kot zmagati v vojni.

 


 

Pop: 26. julij – 14. avgust

Energije vzhoda vas bodo še naprej spremljale pri vaših delovnih obveznostih, ki se bodo še krepile v mesecu februarju, vendar z malo več dobre volje boste zmogli opraviti vse obveznosti. Podpira vas duh pume, zato se boste v mesecu marcu odločili za manjšo spremembo na vaši čustveni poti, katera bo koristila vam in vašim najbližjim. Ko pa boste razmišljali o nekem nakupu, se predhodno bolje pozanimajte o vseh možnostih tega nakupa, saj s prehitro odločitvijo ne bi bili najbolj zadovoljni.

Duhovna pot: ni vse zlato, kar se sveti.

 


 

Wo ali Uo: 15. avgust – 3. september

Vplivi vzhoda vam bodo narekovali, da se v drugi polovici meseca februarja, bolj potrudite v čustvenih odnosih, če boste želeli biti z določeno osebo bolj blizu. Namreč, včasih niste najbolj pripravljeni na prilagajanje v komunikaciji s to osebo, kar vam lahko tudi škoduje. Simbolika gorske kače vas bo podpirala pri vseh vaših delovnih projektih, zato lahko v mesecu marcu pričakujete določene rezultate. Slednji vam bodo prinesli nekaj dodatnega zaslužka, ter vam omogočili dodatne delovne aktivnosti in možnosti.

Duhovna pot: resnica je ponavadi bližje, kot si mislite.

 


 

Sip ali Zip: 4. september – 23. september

Vplivi vzhodnih nebesnih energij vam bodo pomagali, pri neki pomembnejši poslovni odločitvi konec meseca februarja, da se boste lažje in pravilneje odločili, saj bo slednje povezano, z vašim kariernim napredovanjem. Duh vodnega pajka, ki vas zvesto spremlja pa vas bo v začetku meseca marca usmerjal k neki čustveni odločitvi, za katero niste povsem prepričani ali je prava. Zato imate še dovolj časa, da razmislite kaj pričakujete od določene osebe in kaj lahko sami ponudite tej osebi, za vajin dober odnos.

Duhovna pot: strah pred nepoznanim, vas lahko prikrajša nove izkušnje.

 


 

Sotz ali Zotz: 24. september – 13. oktober

Energije zahoda vam bodo podpirale vaše delovne ideje za naprej, s katerimi boste v mesecu marcu že prejemali pozitivne povratne informacije, s tem se vam bodo prav tako odprle nove delovne priložnosti. Simbolika ribe vas bo od sredine februarja vodila v tokove ljubezni z določeno osebo, za katero ste še pred kratkim mislili, da se je pričela oddaljevati od vas. Kadar ste pomirjeni sami s seboj, lahko dosežete več, kot si mislite ali pričakujete, zato si pogosteje vzemite čas samo zase, za svojo dušo.

Duhovna pot: s pogumom je težje videti resnico, kot z razumom.

 


 

Sec ali Zec: 14. oktober – 2. november

Vplivi vzhoda vas bodo usmerjali k novim idejam, ki se bodo povezovale z vašim domom, zato boste lahko že v mesecu marcu delali na večjih spremembah in ureditvi le tega. V delovnem okolju ne pričakujte večjih sprememb od tistega, kar je že dogovorjeno, le v začetku meseca aprila se vam bo pokazala neka nova poslovna priložnost, katera vam bo ustrezala. V odnosih z bližnjimi vas bo še naprej podpirala močna simbolika medveda, zato bodo odnosi še naprej povezani in primerno urejeni.

Duhovna pot: na poškodovano lestev, ni varno stopiti drugič.

 


 

Xul: 3. november – 22. november

Zahodni vetrovi vas bodo potiskali k zaključitvi nečesa v vašem delovnem okolju, kar vam lahko koristi že v mesecu marcu ter vam omogoči, nove karierne možnosti za napredovanje. Simbolika volka vas bo v mesecu februarju, obvarovala neprijetne čustvene izkušnje z neko osebo, kateri ni moč povsem zaupati. Čas je, da se ponovno aktivneje lotite lastnega duhovnega učenja, saj vam bo to koristilo v začetku meseca aprila, ko boste spoznali neko prijetno osebo, ki je tudi sama duhovno razgledana.

Duhovna pot: manj vidna resnice vas lahko pripelje do prave resnice.

 


 

Yaxkin: 23. november – 12. december

Energija vzhodne strani neba vas bodo v mesecu februarju vodile v poznanstvo z neko osebo, katera vam lahko pomaga do napredovanja, na vaši poslovni poti. Zato bodite v odnosih z drugimi korektni in prijazni. Duh orla pa vas bo usmerjal k bolj tekočim stikom z vašimi bližnjimi osebami, saj določena oseba pogreša pogovore in druženje z vami. Samo gibanje ni dovolj za dobro duševno počutje, zato bi bilo smiselno, da kaj storite tudi v tej smeri in si namenite nekaj časa samo zase.

Duhovna pot: če si boste naložili preveč bremen, ji boste težko nosili.

 


 

Mol: 13. december – 1. januar

Vplivi zahodne strani neba vam bodo v drugi polovici meseca februarja pomagale do neke informacije, ki vam bo dobro koristila v vašem delovnem okolju ter vam omogočila neko pozitivno spremembo. Gepard vas bo s svojo simboliko še naprej vodil v dobre odnose z domačimi in vam posebej drago osebo, katera vas rada vidi. O spremembi na zasebnem področju, o kateri ste že razmišljali, bo najprimernejši čas, za spremembo le te, v začetku meseca marca in pri tem, vam bo pomagala določena oseba.

Duhovna pot: v vsakem slabem, je tudi nekaj dobrega.

 

Numerologinja Anka in Astrohiša,
vam želita veliko osebnega zadovoljstva.

 

Kontakt: 090 3047

  • veliki_majevski_horoskop_2016_2017