• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Veliki Majevski horoskop 2016

Nikoli pozabljena starodavna civilizacija Majev je živela v južni Mehiki in severni Srednji Ameriki. Majevski koledar je natančen galaktični, planetarni, astronomski in astrološki koledar. Veličastna vrednost majevskega koledarja je v tem, da ponuja znanje o energijah, ki vodijo evolucijo človeštva.

Preučevanje civilizacije Majev je ključ do znanja o kozmičnem načrtu in daleč presega današnje ezoterično znanje. Zato sem vam Numerologinja in prerokinja Anka ponovno pripravila veliki Majevski horoskop, ki razkriva delovanje dobrih in slabih energij ter njihove najmočnejše časovne vplive na fizičnih nivojih.


 

Chen: 2. januar 21. januar

Vplivi vzhoda vas bodo v prvi polovici leta preizkušali na vašem čustvenem področju zato razmislite, kaj si resnično želite in morda kaj pričakujete od vam drage osebe. Namreč nič se ne bo spremenilo, če ne boste tako sami hoteli in zato bi bilo dobro, da se pogovorite tudi sami s seboj. Simbolika nočnega metulja vam bo kratila vaš spanec, saj vas na tak način opozarja, da je potrebno bolj racionalno razpolagati z denarnimi sredstvi. Slednjo previdnost vzemite bolj resno vse do aprila, saj vas lahko neka oseba ali neka situacija, zavede v vašo škodo. Sicer pa imate dovolj podpore s strani sodelavcev v poslovnem okolju in prav tako s strani najbližjih ter prijateljev v zasebnem okolju.

Duhovna pot: lažje je prehoditi naporno pot, kot jo razumeti, a vendar vam bi slednje prihranilo marsikateri vaš trud.

 


Yax: 22. januar - 10. februar

Energije zahoda vas bodo v prvih treh mesecih letošnjega leta spremljale pri vaših poslovnih odločitvah, saj se boste že kmalu odločali za neko delovno spremembo, pri slednji boste imeli kar nekaj podpore s strani ožjih sodelavcev. Simbolika ptice vas bo preko celega leta nosila v aktivnejše družinske in prijateljske odnose, ki se bodo izkazali kot pozitivni. Astralne energije vas bodo v začetku leta potiskale k pomembnejši odločitvi na vašem osebnem področju, vendar ne hitite, saj imate še dovolj časa. V slednjem se vam bo pokazala jasna slika, kaj je za vas najbolje, kako to storiti najprimerneje in kdaj bo najprimernejši čas.

Duhovna pot: naj vam ne bo preteklost ovira za prihodnost, zato pričnite odločneje delati na tem.

 


Zak ali Sac: 11. februar – 2. marec

Vplivi astralnih energij vas bodo v prvih dveh mesecih vodili po daljši poslovni poti, kar vam ne bo prinašalo slabših rezultatov, le malo več časa boste potrebovali, da boste dosegli željene delovne cilje. Vendar je slednje dobra iztočnica za daljne finančne projekte, za katere boste tako uspešno pridobili več ključnih informacij. Simbolika žabe vas bo spremljala v vašem čustvenemu svetu, v katerem boste želeli nekaj malega spremeniti, se z določeno osebo pogovoriti in nekaj v vajinem odnosu popraviti. Sorodne in prijateljske vezi pa se vam bodo pričele krepiti, kar vam bo prineslo več dobrega počutja. Vse slabe misli boste v nekaj dneh, z energijami zahoda pustili za seboj.

Duhovna pot: zaupajte sebi in bolj boste zaupali svoji poti naprej.

 


Ceh ali Keh: 3. marec – 22. marec

Vplivi astralnih energij vas bodo do 5. marca usmerjali k boljšim odnosom v družini, v prijateljstvu in v delovnemu okolju. Zato bo v tem času vaša čustvena energija bolj dinamična, ter vaši občutki in emocionalne želje bodo lahko močnejše. Simbolika čebele vam narekuje, da si izboljšate svoj karierni položaj z novimi poslovnimi povezavami ali poznanstvi, saj že nekaj časa niste storili v tej smeri novih konkretnih premikov. Vplivi vzhodnih vetrov vas bodo priganjali k varčnejšim, denarnim potezam vse do konca meseca marca, da bi po slednjem imeli več možnosti za nove finančne projekte, ki se vam bodo odprli s pomočjo energij vzhoda. Zatorej se vam že v prvi polovici meseca aprila, kažejo nove poslovne in denarne priložnosti. Nič se ne zgodi samo po sebi, pa vendar imate dobre iztočnice za naprej, le še bolj jih boste morali ovrednotiti.

Duhovno sporočilo: spoznajte moči poguma, da boste sami postali  močnejši in odločnejši.

 


Mac ali Mak: 23. marec – 11. april

Energije vzhoda vas bodo že v prvem tromesečju priganjale k novim poslovnim projektom, če si boste želeli zagotoviti trdnejšo karerno pot v tem letu. Simbolika kuščarja vas bo podpirala pri vaših denarnih sredstvih, da bi jih v začetku leta čimbolj preudarno in varno trošili. Saj vam bo nekaj finančne varnosti prišlo prav v drugi polovici leta, ko boste želeli pričeti z novimi poslovnimi idejami, pri katerih boste imeli odlično podporo astralnih vplivov. Slednji vam bodo sočasno odprli prosto pot za nova prijateljska in čustvena poznanstva, s katerimi boste veliko pridobili, saj se bodo le ta zgradila na kvalitetnejši komunikacijski ravni. Zato je potrebno do aprila vlagati več truda v okolje v katerem se gibljete in pri vašem trudu, vas bodo podprli tudi vetrovi vzhoda. Vse, kar je do sedaj poslovno dobrega se vam zna v tem letu podvojiti, če boste vztrajali s pozitivnimi odnosi še naprej.

Duhovna pot: učite se kot učenec, da boste lahko postali učitelj sebi in drugim.

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Kankin ali Kamkin: 12. april – 1. maj

Vzhodni vetrovi vas bodo usmerjali k racionalnejšemu načinu razmišljanja o finančni strategiji v prvi četrtini leta. Saj boste spoznali, da več taktičnosti v poslovnih pogovorih lahko prinese več uspehov kot prehitri zaključki, kateri se dolgoročno nikakor ne obnesejo. Simbolika sokola vam bo tokrat stala ob strani v vaših čustvenih in prijateljskih odnosih. Vodila vas bo že od začetka leta dalje, k bolj umirjeni in sproščeni komunikaciji z vam dragimi in pomembnimi osebami. V prvih treh mesecih ne pričakujte večje spremembe v vašem emocionalnem svetu in vseeno razmislite, da čustvene energije ne morete vzdrževati samo ob lepih spominih, temveč je potrebno kaj spremeniti, da bi bilo srce spet zadovoljno. Duhovna pot: bodite bolj strpni, da bo vaša življenjska pot zaneslivejša in s slednjim razumljivejša.

Duhovna pot: bodite bolj potrpežljivi, da boste imeli bolj zanesljivo življenjsko pot.

 


Muwan ali Muan: 2. maj – 21. maj

Energije vzhoda vas bodo v prvih treh mesecih letošnjega leta opozarjale pri vseh vaših poslovnih odločitvah, da bi se čim bolj pravilno odločali, namreč prehitre odločitve niso vedno najzaneslivejše. V prvi četrtini leta, boste delovali aktivneje na vseh področjih, kot sicer saj vas bo podpiral mogočni vzhodni veter. Na delovnem področju vas v drugem mesecu čaka nek zahtevnejši pogovor z določeno osebo, ki pa se bo za vas dobro iztekel. Namreč malo je oseb, ki bi jim lahko popolnoma zaupali, a slednja je vredna vašega zaupanja. Simbolika vodne kače vas bo na vašem čustvenem področju spodbujala k neki odločitvi, o kateri razmišljate že nekaj časa.

Duhovna pot: odvrzite stara bremena, da boste sprostili pot vaši prihodnosti ter ji le tako omogočili bolj zanesljiv korak.

 

 


Pax: 22. maj – 10. junij

Vplivi zahoda vas bodo v prvih treh mesecih letošnjega leta usmerjali k neki poslovni spremembi, katera na prvi pogled ne kaže slabo, a vseeno bolje razmislite in poglejte zadevo bolj dolgoročno. Sicer pa se vam odpirajo delovne spremembe šele po izteku prve četrtine leta, v katerih boste dobili tudi svojo priložnost za izboljšanje svojih finančnih sredstev. Simbolika jaguarja vas bo nagovarjala, da obnovite neka stara prijateljstva, katera so bila brez pravega vzroka prekinjena. Namreč ugotovili boste, da s pomočjo starih prijateljev lahko hitreje dosežete, neke vam pomembne osebne spremembe.

Duhovna pot: iz slabih izkušenj se da vedno kaj naučiti, zato pa so različne preizkušnje na človekovi življenjski poti. Namreč vsako pridobljeno znanje vam lahko dobro služi v prihodnosti.

 


Kayab: 11. junij – 30. junij

Zahodne energije vas bodo v mesecu februarju pripeljale do spoznanja, da je pri vseh večjih odločitvah potreben ustrezen čas in dober razmislek, le tako ne boste utrpeli nikakršne izgube ali škode. Seveda bi bilo modro, da se bolj pričnete posvečati svoji prihodnosti in da skušate bolj vztrajno dosegati pot od vizije do končnega cilja. Na tak način boste dosegali hitrejša manjša in večja osebna zadovoljstva, ki vas bodo notranje osrečevala ter vam bogatila vašo življenjsko pot naprej. V vašem poslovnem svetu pa pričakujte večje in pozitivnejše spremembe v drugi polovici leta, zato se že zdaj pričnite ustrezno pripravljati nanje. Odnosi z družino in prijatelji bodo še naprej potekali v smeri tekoče komunikacije in nikakor jih ni dobro kakorkoli prekinjati.

Duhovna pot: to, da ste previdni pri tem, komu boste kaj zaupali, je prav. Vendar vam simbolika želve narekuje, da je še bolj pomembno, česa ne smete zaupati in komu ne.

 


Kumku: 1. julij – 20. julij

Vplivi vzhoda vas bodo v prvi polovici leta opominjali, da uredite vse odprte pretekle zadeve in si na tak način omogočite varnejšo pot za prihodnost. Zato ne odlašajte z vsem, kar morate storiti in kar vam neizogibno sledi. Bodite bolj odločni, bolj pogumni, saj se vam že v drugem mesecu odpira neka nova priložnost za manjši finančni uspeh, zatorej bodite pripravljeni na sodelovanje z nekom, ki vam želi pomagati. Simbolika krokodila vas bo še naprej podpirala v vaših čustvenih odnosih, v katerih dobro skrbite za druge, le na sebe večkrat pozabljate, kar ni v redu. Prijateljske stike boste tudi še naprej ohranjali, le da bi bilo smiselno počasi širiti krog prijateljev, katerih podporo boste še potrebovali v novih delovnih projektih.

Duhovna pot: ne prelagajte na jutri, kar lahko storite danes in ugotovili boste, da je vaš prosti čas kvalitetneje izkoriščen, kar vam bo omogočilo več osebnega zadovoljstva.

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Wayeb: 21. julij – 25. julij

Energije vzhoda vas bodo v prvih dveh mesecih letošnjega leta preizkušale, na vašem emocionalnem področju v smeri manjših sprememb, ki bi vam in določeni osebi lahko prinesle več medsebojnega razumevanja in ljubezni. Nič ni narobe, če so vaša razmišljanja podprta s tradicionalnim pridihom, le včasih je potrebno vanj vnesti malo svežine in pisanosti, pa boste tudi sami bolj zadovoljni. Na področju vašega dela, se vam kažejo manjše spremembe v mesecu marcu in vam lahko prinesejo kar lepe spremembe, s katerimi si boste lahko omogočili nekaj denarnih izboljšav. Simbolika velike kače vas bo vodila do nekega razmisleka, slednji bo povezan z vašimi osebnimi željami, vendar imate še nekaj časa na voljo za spremembo, ki jo želite doseči.

Duhovna pot: vsaka vojna ima zmagovalce in poražence, vendar ni toliko pomembno med katerimi bi bili raje. Za vas je najpomembneje, da do vojne sploh ne pride.

 


Pop: 26. julij – 14. avgust

Vplivi astralnih energij vas bodo še naprej podpirali pri vaši korektnosti v delovnih odnosih, vendar pa sami tega ne pričakujte od vseh sodelavcev, zato bodite previdnejši v poslovni komunikaciji. Simbolika pume vas bo usmerjala k novim delovnim projektom, že od meseca februarja dalje in na tak način boste lažje dosegli svoje želje, ki so povezane z določenimi denarnimi izdatki. V družinskem krogu bodo od vas pričakovali več pozornosti in več pogovorov. Med prijatelji pa boste kmalu spoznali tiste prave in tiste, ki vas znajo pomalo izkoriščati.

Duhovna pot: ob domačem ognjišču boste varnejši, kot pri odprtem ognju na prostem, zatorej ne zaupajte vsem enako. Posameznik lahko vedno izkoristi dobre informacije sebi v prid.

 


Wo ali Uo: 15. avgust – 3. september

Energije zahoda vas bodo že v mesecu februarju potiskale k novim delovnim izzivom, od katerih boste pridobili več novih možnosti za daljni karierni napredek.Slednjega boste lahko odlično izkoristili v zadnji četrtini leta. Zatorej zavihajte rokave, da boste kmalu želi uspehe, na katere boste lahko ponosni. V čustvenemu svetu vas bo simbolika gorske kače potiskala k boljši komunikaciji v družinskem krogu in z določeno osebo, s katero boste popravili čustven odnos. V prijateljskih krogih pa vam ne bo manjkalo vabil za druženje, vendar znate biti tudi včasih preveč izbirčni in takrat se najraje umaknete v svoj svet.

Duhovna pot: resnica je vedno bližje, kot jo sami vidite, zato bi lahko bolje zaupali svojim bližnjim in dobrim prijateljem, saj si želijo več vaše pozornosti.

 


Sip ali Zip: 4. september – 23. september

Vplivi vzhoda vas bodo opominjali na vaše delovne odgovornosti, pri aterih se bolj potrudite že v začetku leta, da boste kasneje uživali v uspehih in osebnemu zadovoljstvu. Bolj bi se morali tudi povezovati z določenimi osebami, ki imajo enake poslovne vizije, kot jih imate sami. Na tak način bi hitreje razvijali svojo karierno pot od vizij do ciljev in si izmenjavali delovne izkušnje ter združevali prijetno s koristnim. Simbolika vodnega pajka vas bo v prvem tromesečju spodbujala k nekemu čustvenemu razmisleku o določeni osebi. Zato odločneje razmislite, kaj si želi vaše srce.

Duhovna pot: osebno zadovoljstvo ni sadež, ki bi ga utrgali z drevesa, zanj se je potrebno potruditi, ga negovati in znati obdržati.

 


Sotz ali Zotz: 24. september – 13. oktober

Energije vzhoda bodo prve tri mesece preizkušale vašo potrpežljivost, na vašem poslovnem področju, zato se bolj poglobite v sedanje delovno razmišljanje. Prav tako bi bilo smoterno bolj pazljivo ravnati z lastnimi denarnimi sredstvi. Simbolika ribe vas spodbuja, a kljub temu večkrat želite plavati proti toku, s čimer izgubljate čas in energijo. V odnosih s sorodniki bi b lahko bili večkrat bolj sproščeni, saj vas določene osebe potrebujejo in spoštujejo, bolj kot si mislite sami. Druženje s prijatelji pa je nekaj drugega, saj jim včasih preveč zaupate in mislite, da so enakega mišljenja, kot ga imate sami.

Duhovna pot: s pogumom se ne da videti resnice, temveč z razumom. Zatorej pričnite ločevati med resničnim in lažnim zadovoljstvom.

 

 


Sec ali Zec: 14. oktober – 2. november

Vplivi astralnih energij vam bodo pomagali do karierne spremembe, ki vas bo pripeljala do osebnega zadovoljstva, vendar šele v drugi polovici leta. Zato se pričnite že sedaj bolj delovno truditi in ob tem ne smete čutiti bremen, saj vam slednji jemljejo voljo za naprej. V sebi skrivate močno simboliko medveda, ki vas bo počasneje, a varneje vodila do ciljev, ki jih želite doseči. V domačem okolju vas imajo nadvse radi ter vas podpirajo in to vam vliva energijo samozaupanja. V tretjem mesecu se vam odpirajo nova poznanstva in s tem nova prijateljstva, katera vas bodo razveseljevala.

Duhovna pot: na poškodovano stopnico ne stopite dvakrat, saj se le ta lahko zlomi. Zatorej bodite previdnejši pri svojih odločitvah.

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Xul: 3. november – 22. november

Energije zahoda so vam v letošnjemu letu sprostile poslovno pot, na kateri se vam odpirajo pozitivne spremembe, kot dodatno delo ali možnost napredovanja. Majnše delovne spremembe lahko pričakujete, že v prvi polovici leta in večje v drugi polovici leta. Tudi na vašem čustvenem področju se vam kažejo spremembe v smislu, krepitve že obstoječega odnosa ali začetku popolnoma novega. Prav tako boste letos pridobili nekaj novih prijateljskih stikov, katere bo privabila vaša simbolika volka, a bodite pozorni in naredite selekcijo po svojjih notranjih občutjih, saj vas slednji ne bodo prevarali.

Duhovna pot: vsa odvečna bremena bo potrebno pustiti za seboj, da bo vaš korak naprej lažji in bolj pravilen. Zato ne popuščajte tam, kjer ni smiselno.

 

 


Yaxkin: 23. november – 12. december

Vplivi zahoda vas ne bodo najbolje podpirali na vašem čustvenem področju, če sami ne boste želeli izboljšati odnosa z določeno osebo. Namreč, če ni tekoče komunikacije, ne morete pričakovati kvalitetnejšega partnerskega odnosa. Simbolika orla pa vas bo v drugem mesecu tega leta podpirala na vaši delovni poti, v kateri se vam obetajo boljše spremembe, katere se bodo pokazale za trdnejše, do izteka meseca marca. Torej boste imeli odprte možnosti, za spremembo zaposlitve ali dodatnega dela in bilo bi pametno sprejeti ponujeno. V prijateljskih krogih, ne boste pridobili koristnejših nasvetov, na katere ste računali v začetku leta.  Zato ne izgubljajte odvečnega časa za manj pomembne pogovore, temveč se bolje osredotočite na lastne odločitve.

Duhovna pot: več kot je poti, prej se človek izgubi in preden najde pravo smer, lahko izgubi vero vase. Zato ne zapravljajte svojega dragocenega časa za nepomembne stvari.

 


Mol: 13. december – 1. januar

Energije astrala vam bodo v prvem tromesečju tega leta odprle nove smernice za vaše karierno področje in imeli boste možnost dodatnega zaslužka ter dodatnega dela. Od vas pa bo odvisno ali boste ponujeno sprejeli, zato ne razmišljajte drugače, kot le sebi v prid. Duh geparda pa vas bo v sredini leta vodil, v trdnejši partnerski odnos z določeno osebo in ponovno se boste počutili ljubljeno. V odnosih s sorodniki in dobrimi prijatelji pa ne kaže večjih sprememb, le trudite se ohranjati pozitivno in iskreno komunikacijo, katera vam bo vedno koristila.

Duhovna pot: kadar človek prehitro hodi, še ne pomeni, da se mu tako mudi. Lahko, da le beži pred samim seboj. Zatorej se je včasih potrebno ustaviti, da bi se lažje  pogovorili s samim seboj.

 

Vse dobro vam želim, vaša numerologinja in prerokinja Anka

Kontakt: 090 3047