• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Majevski koledar - horoskop Tzolkin

Nikoli pozabljena starodavna civilizacija Majev je živela v južni Mehiki in severni Srednji Ameriki. Majevski koledar je natančen galaktični, planetarni, astronomski in astrološki koledar. Veličastna vrednost majevskega koledarja je v tem, da ponuja znanje o energijah, ki vodijo evolucijo človeštva. Njihova civilizacija je ključ do znanja o kozmičnem načrtu in presega današnje ezoterično znanje. Zato sem vam pripravila horoskop, ki razkriva delovanje dobrih in slabih energij in njihove  najmočnejše časovne vplive na fizičnih nivojih, horoskop velja od 28. septembra do 31. decembra 2014.

Horoskop je za obdobje od 28.9. - 31.12.2014

Chen: 2. januar 21. januar

Simbol nočnega metulja ti sporoča, da se nič ne ustvari z lahkoto ali hitrostjo, a vseeno prihaja v zimskem obdobju tvoj plodnejši čas. Tvoja notranja energija ti bo prinesla pozitivne karierne spremembe, ki jih lahko pričakuješ med 8. novembrom in 21. decembrom. Ob vzhajajoči Luni  delaj na idejah, da česa pomembnega ne izpustiš, kajti ob tem čarobnem času, ti nič ne uide, tvoja narava je budna. September  te ustvarjalno izčrpava, oktober pa čustveno, vendar te energije zahoda  podpirajo  v času po 17. oktobru in ti odpirajo prijaznejše emocionalno obdobje.

Pomembno: število idej ni pomembno, temveč katera je prava ideja.

 

 


Yax: 22. januar - 10. februar

Ptica ti sporoča, da prihaja hladnejše obdobje in da tvoja premalo izražena narava postori še kaj pomembnega, pred 21. decembrom.  Oseba, ki goji resnična čustva do tebe, te bo prijetno presenetila še pred  5. oktobrom in je edina oseba, ki ti v celoti stoji ob strani. Samske lahko ljubezenski komet zadane  po 8. oktobru. Druga polovica  novembra pa bo plodnejša na kariernem področju vendar s timskim delom in idejami. Energije vzhoda ti sporočajo, da bodi bolj racionalen pri doseganju materialnih dobrin.

Pomembno: po lestvi se vzpenjamo z razumom in ne s srcem.

 

 


Zak ali Sac: 11. februar – 2. marec

Žaba uživa v vodi, ti pa imaš raje stalno trdna tla pod nogami. Vendar ti njena simbolika sporoča, da je včasih dobro malo potrpeti, da dosežeš cilj. Severna energija ti sporoča, da prihaja do sprememb na kariernem področju po 18. oktobru  v smislu širitve delovnih nalog. Tvojo čustveno razigranost pa bo podprl  severni veter  med 19.  in 26. oktobrom. Med 5. in 17. novembrom se bolj potrudi pri delu, saj se ti bo obrestovalo še v naslednje leto.

Pomembno: na cilju se spomni, kako si ga dosegel.

 

 


Ceh ali Keh: 3. marec – 22. marec

Zemljina energija bo v zimskem času manj aktivna, zato ti preko svoje simbolike sporoča, da zaključiš do konca leta tisto,  kar ti je pomembno. Čebelja narava pa te do konca leta podpira pri pomembnejših opravilih, ki jih moraš pripraviti za naslednje leto. Z vzhodom se rojevajo tvoje zamisli in z zahodom  se umikajo, zato izkoristi  vse njene adute do 29. septembra in obrestovalo se ti bo še v prihajajočem letu. Tvoje čustveno življenje bo vzhodni veter premaknil po 7. oktobru in ti odpihnil čustvene negotovosti.

Pomembno: tvoja čustvena pot je tam, kjer je tvoje srce.

 

 


Mac ali Mak: 23. marec – 11. april

Energija zahoda s podporo planeta Marsa, te podpira v mesecu  novembru, zato se lahko takrat bolj sproščeno poglobiš v svoj emocionalni svet. Kuščar je tvoj zaveznik in njegova narava te podpira in prinaša dober rezultat kariernega truda enkrat po 17. oktobru. Tvoje razmišljanje se prebuja  tudi v duhovnem smislu in te vabi, da ga pričneš intenzivneje raziskovati in razvijati. Med razumom in čustvi naj bo varovalo logike, ki ti bo prihranilo marsikatero nejasnost in nevšečnost.   

Pomembno: znanje in trud sta tvoja najmočnejša zaveznika, tega ne pozabi.

 


Kankin ali Kamkin: 12. april – 1. maj

Sokol je tvoj živalski simbol, tvoj zaščitnik in tvoja notranja moč. Zato boš pri svojem delu hitreje napredoval, kot si sam upal. Delovne spremembe se ti odpirajo že po 11. oktobru in se dogajajo vse do 1. decembra, ter se izkažejo kot dobre in dolgotrajnejše. Tvoje čustveno področje pa se v mesecu decembru potrdi, kot varen in sproščen odnos. Zato ga neguj še naprej v naslednje leto, da boš občutil pravo harmonijo skupnih emocij. Zemlja in vesolje, ter ti med njima. Črpaj energijo obeh sil, saj je pred teboj še veliko novih izzivov. V večernih urah si privošči zaslužen počitek, da boš naslednji dan imel polno merico delovnega elana.

Pomembno: ne pozabi, da več glav, več ve.

 

 


Muwan ali Muan: 2. maj – 21. maj

Na odprtem prostoru si brez zavetja in severno zahodni veter je tvoj edini ščit. Zato ti sporoča, da ne sili v večje izzive, če jim nisi resnično kos. Vodna kača te vodi po daljši delovni pot, a je finančno varnejša zate in se ti bo obrestovala po 14. novembru. Ta projekt ne izpusti iz rok in ga racionalno potegni v naslednje leto, da ne boš kasneje obžaloval. Stara ljubezen ti še vedno ne da miru, z njo pa tudi ne moreš biti. Bolj zaupaj tistim čustvom, ki so ob tebi in ne nedosegljivim. Kajti resnična oseba, te lahko prijetno preseneti že po 2. oktobru.

Pomembno: bolje vrabec v roki, kot golob na strehi.

 

 


Pax: 22. maj – 10. junij

Jaguar ti simbolno sporoča, da brez gibanja ni ulova. Torej na svojem delovnem področju še vedno ne izkoristiš vseh idej. Do 27. novembra imaš čas, da pokažeš več samo pobude, ki se ti bo obrestovala v prihajajoče leto. Lunine energije te bodo močneje podpirale na čustvenem področju od 8. oktobra dalje zato razmisli, kaj želiš in pričakuješ v partnerskem odnosu.  Ogenj pomlaja zemljo, voda nadzira ogenj, zrak izsuši odvečno vodo in zemlja ti nudi zavetje. Tudi tvoja čustva bi morala delovati po principu naravnih elementov, torej vsega po malem in ničesar preveč. Vsa pretiravanja ali poveličevanja, ti ne koristijo pri ničemer. Presodi, kar je dobro zate in kaj ti nudi varnost.

Pomembno: biti na enem mestu še ne pomeni, da potuješ.

 

 


Kayab: 11. junij – 30. junij

Želva je v vodi hitrejša, kot na kopnem. Zatorej ti sporoča, da hiti počasi. Prenagljene odločitve ti bodo prej škodovale, kot koristile. Pred teboj se  odpira pomembnejša poslovna odločitev med 9. in 26. oktobrom, še vedno se lahko ustrezno pripraviš, saj te podpirajo močne  energije Lune. Na čustvenem področju se boš moral bolj potruditi in to ti bo prineslo romantično spremembo po 4. novembru. Severni veter ti ob koncu leta  prinaša spremembo pri tvojih  neizpolnjenih željah, povezanih s tebi drago osebo, zato se tudi sam prični pozitivneje premikati. V mesečini ni vse srebro, kar se sveti, kakor tudi tvoja čustva niso srebrna, če niso dovolj iskrena. Zadnje letošnje tromesečje, ti prinaša drugačen duhovni pogled na življenje.

Pomembno: če je pred teboj kamen, to še ne pomeni, da se boš spotaknil.

 

 


Kumku: 1. julij – 20. julij

Lunina energija te ne bo utrudila med 6. oktobrom in 6. novembrom, zato izkoristi ta čas za delovne projekte, ki se ti bodo obrestovali še v naslednje leto. Simbolika krokodila ti kaže čustvene smernice pozitivnih sprememb od 12 novembra dalje. Vzhodni veter pa ti v decembru prinaša nekaj posebnega pri tvojem duhovnem razvoju, kar ti bo odprlo nove želje po nadaljnjem učenju. Včasih moraš bolj zaupati sebi, kot drugim  a vseeno ne smeš prehitevati z idejami. V decembru si lahko zastaviš nov delovni načrt in ga postopoma razvijaš v naslednje leto, saj te bo  tokrat vpliv Urana pustil pri miru.

Pomembno: večkrat prisluhni svojemu notranjemu glasu in manj zaupaj prevelikim nasmeškom.

 


Wayeb: 21. julij – 25. julij

Sonce je močno in te zaslepi, če direktno gledaš vanj. Prav tako te lahko zaslepijo premočne ambicije ali želje. Simbolika moči velike kače ti bo od 13. oktobra dalje stala ob strani, pri določeni karierni potezi, katere uspeh je zagotovljen. Zahodni veter ti bo prinesel čustveno veselje med 10. in 22. novembrom, takrat se prepusti srčni radosti. Čeravno je tvoje znamenje najkrajše, se moraš vseeno pošteno truditi za  marsikaj v življenju, a še pred iztekom leta boš zadovoljen z določenimi rezultati. Veter zahoda podpira tvojo iskrenost, ohranjaj jo še naprej.

Pomembno: močna volja in pošten namen, te vodita do ciljev.

 

 


Pop: 26. julij – 14. avgust

Element zraka ti prinaša  novosti v delovno okolje po 11. oktobru in zadovoljen boš z njimi. Severna stran neba te opozarja, da ne razmišljaj preveč o preteklosti, temveč se raje loti novih idej. Na čustvenem področju ti manjka romantičnih vzgibov,ki jih boš potreboval med 7. in 13. novembrom pri  svoji najdražji osebi. Simbolika moči pume ti še vedno stoji ob strani zato delovno izkoristi čas do izteka leta, da boš varneje zakorakal v prihajajoče leto. Sonce in zemlja potrebujeta energijo drug drugega, da ohranjata naravno ravnovesje. Tudi ti potrebuješ določeno  izkušnjo drugega človeka, saj se celo življenje učimo, predvsem iz lastnih napak.

Pomembno: kar ne poznaš, ni nujno slabo, a vseeno bodi previden.

 

 


Wo ali Uo: 15. avgust – 3. september

Zahodna stran neba je tvoje delovno varovalo in izvor delovnih idej.  Torej ti sporoča zahtevnejše delovne premike med 24. in 31. oktobrom, kar ti bo vzelo kar nekaj prostega časa , a se bo na koncu obrestovalo. Gorska kača s svojo simboliko, ti odpira čustvene premike po 17. novembru. Takrat se bodo čustva v čustvenem odnosu zlila v eno. Ostalim pa se obetajo čustvene spremembe od 23. novembra dalje. Odprte bodo nove čustvene poti za katere bo poskrbel zahodni veter in jih okrepil  z duhom stare romantike. Kot je glasba dobra za ušesa, tako je delo dobro za tvoje počutje, a vseeno ne pretiravaj.

Pomembno: včasih so bolj pomembni majhni koraki, kot velik skok.

 

 


Sip ali Zip: 4. september – 23. september

Vpliv elementov  ognja in vode,  te včasih zavajata pri čustvih, da  si nečesa premočno želiš ali da pri nečem predolgo vztrajaš, sebi v škodo. Saj v takih primerih nimaš čustvene podpore tistih, od katerih jo najprej pričakuješ. Vendar pa te tokrat simbolika vodnega pajka ne bo pustila na cedilu, saj ti obeta srečnejše čustveno obdobje  po 16. oktobru. Tudi severni veter ti prinaša dobre delovne spremembe, ki se odpirajo po 20. novembru. Te spremembe  ne gre zanemariti, saj ti lahko v naslednjem letu prinesejo poleg boljšega počutja tudi nekaj več materialnih dobrin.

Pomembno: zmedenost te lahko spravi v zadrego ali pa se ji preprosto nasmejiš in tudi okolico spraviš v dobro voljo.

 

 


Sotz ali Zotz: 24. september – 13. oktober

Mati Zemlja je tvoja zaveznica in ti s svojo energijo odpira drugačne delovne  ideje, ki ti lahko prinesejo zadovoljstvo po 19. oktobru in prve uspehe že  po 10. Septembru. Nov delovni elan in ustvarjalni duh pa ti izboljšujeta finančno področje v naslednjem letu. Simbolika ribe pa ti obeta več čustvene sprostitve po 10. novembru. Takrat boš ponovno občutil povezavo med dvema srcema in harmonijo v čustvenem odnosu. Kadar tako spontano deluješ, je tudi tvoji okolici lepše sodelovati s teboj. Takrat  izžarevaš močno energijo, kot jo v sebi nosi baker, ki vse okoli tebe sprošča.

Pomembno: vseeno ne pozabi, da je duša zadovoljna, ko si sam srečen.

 

 


Sec ali Zec: 14. oktober – 2. november

Duh medveda te bo proti koncu leta podprl z vso svojo močjo in te popeljal novim delovnim uspehom , ki se bodo pričeli odvijati po 28. novembru. Če boš  svoje delovne ideje nadgrajeval, boš od tega imel korist tudi v naslednjem letu. Vetrovi vzhoda pa te bodo popeljali v romantični svet po 17. oktobru. Tvoje srce bo ponovno radostno razposajeno in tvoj pogled bo ponovno kazal občutke ljubezni. Ja za tiste, ki ste še vedno sami pa velja omenjeni datum,  pričetek nove, lepe zaljubljenosti. Ja v elementu zraka bo prisoten tudi zlati lesk, ki obeta za konec leta nove čustvene  povezave samskim in krepitev čustvenih odnosov, že vezanim.

Pomembno: leta niso merilo starosti, temveč zorijo, kot vino.

 


Xul: 3. november – 22. november

Tvoja simbolna žival volk, ti sporoča da tudi v zimskem obdobju ne bo zadovoljivega delovnega počitka, saj boš prejel še več delovnih obveznosti po 30. oktobru. Seveda pa se ti bodo te delovne obveznosti tudi primerno obrestovale, en del že pred novim letom in en del po novem letu. V ljubezni bo moč zahodnega vetra poskrbela za prijetne spremembe. Že po 7. novembru bo v elementu zraka čutiti ljubezen, ki se obeta  vsem  samskim. Za vezane pa se bo prav tako energija ljubezni okrepila že po 5. novembru in bo svoje čare  držala skoraj do izteka letošnjega leta.

Pomembno: noč ima močnejše čare, če se ti misli začnejo razvijati že preko dneva.

 

 


Yaxkin: 23. november – 12. december

Orlova simbolika ti bo prinesla dobesedno krila ljubezni po 6. novembru, ki bodo nosila hormone ljubezni in čustvene sproščenosti. Element zraka pa bo podpiral tvoje delovne spremembe, ki se bodo postopoma začele že z 28. oktobrom in bodo trajale vse do izteka letošnjega leta. Te spremembe obetajo pozitivnejše rezultate vezane za posel in prihodek. Vendar kljub harmoniji čustev in zadovoljivimi poslovnimi izidi, bo v tebi še vedno prisoten neki mali občutek, da bi lahko še kaj storil. Ja, vzemi si čas tudi za svojo dušo in jo napolni z tistim, kar ji še primanjkuje, mogoče je to duhovno raziskovanje, ki ga podpirata  Sončeva energija in Merkurjeva sila. 

Pomembno: kar pride samo od sebe, lahko tudi samo od sebe odide, če tega ne znaš dovolj ceniti.

 

 


Mol: 13. december – 1. januar

Ognjena energija je tvoja zaveznica, ki ti ne dovoljuje počitka, če nisi opravil  vsega, kar si planiral in takrat tvoj duh postane nemirni iskalec rešitve.  Tako boš delovno rešitev spoznal po 14. oktobru. Z  tem, se ti odpirajo vse do konca leta, nove delovne zamisli, ki ti bodo prinesle pozitivne spremembe. Element vode pa ti bo privabil lepe čustvene spremembe, ki si jih že nekaj časa želiš. Za samske in vezane več ljubezenske harmonije  napoveduje tudi energija lune po 8. oktobru, pa postopoma vse do  izteka letošnjega leta.

Pomembno:  ne pretiravaj v ničemer in boš ohranil vse, kar ti je pomembno.

 

 

Vse dobro vam želim, vaša numerologinja in prerokinja Anka

Kontakt: 090 3047

 

Vedeževanje forum