• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Veliki Majevski horoskop 2015

Nikoli pozabljena starodavna civilizacija Majev je živela v južni Mehiki in severni Srednji Ameriki. Majevski koledar je natančen galaktični, planetarni, astronomski in astrološki koledar. Veličastna vrednost majevskega koledarja je v tem, da ponuja znanje o energijah, ki vodijo evolucijo človeštva. Preučevanje civilizacije Majev je ključ do znanja o kozmičnem načrtu in daleč presega današnje ezoterično znanje. Zato sem vam Numerologinja in prerokinja Anka ponovno pripravila veliki trimesečni horoskop, ki razkriva delovanje dobrih in slabih energij ter njihove najmočnejše časovne vplive na fizičnih nivojih.


 

Chen: 2. januar 21. januar

Nočni metulj ti preko svoje simbolike sporoča, da se tvoj ustvarjalni duh, prične ponovno krepiti s polno luno, po 5. januarju. Tvoje intuitivne sposobnosti bodo bolje delovale vse do 20. januarja, zato jih modro izkoristi na svojem kariernem področju, slednje se ti lahko obrestuje po 17. februarju. Energije vzhoda bodo na tvoji strani v prvem tromesečju tega leta, vendar sanje ne smejo  imeti prednosti, pred resničnostjo. Hladnejši vetrovi, te bodo spomnili, da je čas za romanco in druženje v dvoje. Zato se ti na čustvenem področju lahko obnovi ljubezenski čar ali celo spoznaš novo ljubezen med 19. februarjem in 5. marcem, ko bo luna ponovno rasla in pridobivala na svoji moči.

Pomembno: med sanjami in resničnostjo je prostor, v katerem nimaš zaveznikov.

 

 


Yax: 22. januar - 10. februar

Narava ptice ti sporoča, da je vsak dan, lahko primeren za nov začetek. Torej vedno znova in znova se ptica bori za preživetje, kljub temu, da ima svoj tradicionalen dnevni urnik. Njen let izraža pogum in opazovanje okolice, ki simbolizira tudi tvoje razumevanje okolice. Po 20. januarju se začne dvigovati raven tvojih delovnih obveznosti in idej povezanih z delom, ki jih bodo krepile rastoče, lunine energije. Zato večja merica racionalnosti ne bo škodila in ti bo prinesla bližajoče se delovne uspehe. Vzhodni veter  bo združil svoje moči s severnim vetrom, kar te bo v januarju malo oddaljilo od čustvenih želja in potreb. Vendar pa ti bodo energije planeta Jupiter, še naprej pomagale, celo vse do poletnega solsticija in zato boš v februarju ponovno romantičen in emocionalno bolj odprt.

Pomembno: z jutrom se prične dan, zato ne izgubljaj časa v prvi polovici dneva, z nepomembnimi stvarmi.

 

 


Zak ali Sac: 11. februar – 2. marec

Severni veter in njegove energije, bodo na tvojem kariernem področju še naprej podpirale, tvojo ustvarjalno energijo, zato izkoristi čas med 12. in 19. januarjem, ter med 6. in 12. marcem. Simbolika žabe je tvoja zaveznica, zato pred pomembnejšo izjavo, dobro razmisli, kaj želiš povedati, da ne boš povedal prehitro in narobe. Tvoja čustvena dinamika bo najmočnejša od 24. februarja, pa vse do 20. marca. Bodi previdnejši pri razdajanju svojih čustev, saj lahko nehote koga zavedeš, ker ti bodo energije zahoda, s svojimi vplivi, malo ponagajale. Sicer pa je tvoje srce najmočnejši kompas na tvojem emocionalnem področju, če le nisi preveč obremenjen z delovnimi izzivi.

Pomembno: lažje je splezati na drevo, kot pa se po njem spuščati dol.

 

 


Ceh ali Keh: 3. marec – 22. marec

Tvoje zemeljsko ravnovesje te bo podpiralo tudi v prvem tromesečju, ko se aktivneje dogajanje prične, že po 9. januarju, ter traja vse do 29. marca. V tem času bo tvoj delovni elan ravno pravi za nove delovne ideje in z njimi povezanimi začetki. Ker v sebi nosiš naravo čebele boš kmalu prišel do novih kariernih uspehov in pohval s strani oseb, ki ti v delovnem okolju zaupajo.  Vzhodna stran neba te še vedno podpira, zato se ti bodo odprla nova čustva, novi čustveni pogledi, ki jih boš pripravljen, nesebično deliti s sebi drago osebo. Vendar pa ne zanemari delovanja, težjih vplivov zahodne strani neba, ki bodo najmočneje prisotni na tvojem emocionalnem področju, med 2. in 5. februarjem, ter med 5. in 7. marcem.

Pomembno: razmišljanja niso vedno smiselna, vendar bi bilo brez njih življenje dolgočasno.

 

 


Mac ali Mak: 23. marec – 11. april

Energija Neptuna te tokrat ne bo ovirala pri delovnih nalogah, vendar pa je najprimernejši čas za nove delovne izzive med 16. februarjem in 22. marcem. Severno vzhodni vetrovi ti bodo še vedno narekovali, da je potreben ustrezen čas za pomembnejše karierne odločitve, vendar bodi ustrezno pripravljen na nove poslovne odločitve. Nove čustvene smernice te lahko zavedejo in te odvrnejo od pravih čustev med 28. februarjem in 9. marcem, ker bodo v tem času vplivi jugo-vzhodnih energij, močneje delovali in te čustveno spodbujali k zapeljevanju. Simbolika kuščarja v tebi spodbuja radovednega duha, na vseh tvojih življenjskih področjih, vendar bodi vseeno previdnejši v mesecu februarju, zlasti pri navezovanju novih prijateljstev.

Pomembno: v eni knjigi ni vedno vseh informacij, ki jih človek potrebuje, zato  je potrebno prebrati več knjig.

 


Kankin ali Kamkin: 12. april – 1. maj

Zimsko obdobje te ne bo prikrajšalo za nove delovne podvige in ideje, saj je tvoj zaveznik sokol, ki te podpira s svojo simboliko neustrašne dinamičnosti. Zemeljske moči ti bodo še naprej dovoljevale, da jih koristiš, kot podporo pri svojih delovnih nalogah in domačih opravilih. Vzhodni vetrovi pa bodo zahtevali, da v večernih urah sprejmeš zasluženi počitek in se ne naprezaš v pozne večerne ure, ker ti slednje lahko oslabi imunski sistem. Čas med 16. januarjem in 3. marcem, bo pokazal delovne dosežke in karierne uspehe. Tvoje čustveno življenje pa se bo po 4. marcu izboljšalo v smislu čustvene iskrenosti in čustvene stabilnosti.

Pomembno: ne išči ljubezni predaleč, saj je v tvoji bližini, le opaziti jo moraš.

 

 


Muwan ali Muan: 2. maj – 21. maj

Vzhodna stran neba, te bo s svojimi energijami podpirala na kariernem področju po 26. januarju. Več delovnih uspehov pa lahko pričakuješ od 19. februarja s prazno luno in do polne lune, ki bo 5. marca. Simbolika vodne kače, ti v prvem tromesečju nudi podporo, ki ti bo pomagala pravočasno realizirati pomembnejše spremembe ali odločitve. Na čustvenem področju ne zaostajaj, zaradi lepih spominov, temveč se bolje potrudi za sedanjost, ki ti lahko prinese še veliko čustvenega zadovoljstva. Energija zadnjega luninega krajca te bo oplazila 12. februarja in ti povzročila močnejše, čustveno hrepenenje po ljubezni, nežnosti in  romantičnosti. Gibanje telesa in misli je tisto, kar ti nudi, da ohranjaš zadovoljivo vitalnost svojega počutja.

Pomembno: slab načrt, ne more prinesti nikakršnega uspeha, le razočaranje.

 

 


Pax: 22. maj – 10. junij

Zimski čas bo tokrat tvoj zaveznik, saj ti elementa vode in zemlje podpirata tvoje delovne zamisli, ki se lahko realizirajo po 4. februarju, ko nastopi polna luna. Ker imaš v sebi raziskovalnega duha, se še bolj poglobi v lastne karierne vizije, saj ti lahko prinesejo pozitivne spremembe. Na čustvenem polju, te spremlja energija tvojega simbolnega zaveznika jaguarja in njegovega ognja. Zato te čakajo spremembe v ljubezni po zadnjem luninem krajcu, ki bo 13. marca. Te spremembe bodo nosilke, dobre čustvene komunikacije in čustvene sproščenosti, katere ti lahko izboljšajo  čustveni odnos.

Pomembno: do cilja vodi vedno več poti, zato prej razmisli, da ne izbereš najdaljše.

 

 


Kayab: 11. junij – 30. junij

Lunine energije te bodo podpirale po njenem drugem letošnjem ščipu 4. februarja in po njenem tretjem letošnjem ščipu 5. Marca, na tvojih delovnih področjih in delovnih idejah, zato jih izkoristi. Simbolika želve te bo počasneje a varneje pripeljala do čustvenega razmisleka, ki ti bo odkril tvoje prave čustvene želje in potrebe. S pomočjo energij severnega vetra se ti odpirajo čustvena vrata, ki ti bodo omogočila lepe ljubezenske trenutke po 19.  februarju, ko nastopi lunin mlaj. Čarom ljubezni pa boš lahko sledil, če boš sam pripravljen pokazati svoja iskrena čustva in lepoto ljubezni.

Pomembno: dobro je da verjameš drugim, še bolje pa je, če verjameš sebi.

 

 


Kumku: 1. julij – 20. julij

Ker te lunine energije podpirajo, boš delovno najbolj dejaven med 12. in 25. februarjem, ter po 5. marcu, ko ima luna pot svojih krajcev in se napolni. Zate ima noč posebne čare, s katerimi ti dviguje dinamiko tvojega duha, vendar moraš vseeno paziti tudi na zadostne potrebe telesa po spancu. Simbolika krokodila, ti narekuje tradicionalne vrednote ljubezni do partnerja in doma. Vzhodni vetrovi ti bodo v tvojih srčnih zadevah, prijetno ponagajali po 11. marcu in razveselili tvoja čustva. Težka Uranova energija te ne bo trpinčila nekaj časa, zato bo lahko tvoja ustvarjalna volja, ubirala pravo pot po 13. marcu.

Pomembno: znanja ni nikoli preveč, zato nadaljuj z učnim posluhom, ki ga imaš.

 


Wayeb: 21. julij – 25. julij

Tvoja previdnost v delovnem okolju naj bo predvsem v boljši komunikaciji, saj te nanjo opozarjajo vetrovi zahoda. Dobre delovne spremembe se ti odpirajo po prvem luninem krajcu 25. februarja, če se boš po luninem ščipu, ki je 4. februarja bolj potrudil na svojem kariernem področju. Na čustvenem področju pa včasih pričakuješ več, kot si sam pripravljen ponuditi, ker te vodi duh velike kače, ki ne bo zapustil tvojega znamenja, čeravno je najkrajše. Vendar se ti odpirajo pozitivne čustvene spremembe po 16. marcu, če boš znal bolje prisluhniti lastnemu srcu, ki si želi biti ljubljen in stal za svojimi čustvenimi željami.

Pomembno: dolgi pogovori, niso vse, potrebno je pokazati tudi prava dejanja.

 

 


Pop: 26. julij – 14. avgust

Tvoj delovni elan se bo še okrepil po prvem letošnjem luninem mlaju, ki nastopi 20. februarja. Ker te vodi še duh pume boš dosegal dobre karierne uspehe že v drugi polovici februarja. Na tvoji strani bodo tudi vetrovi vzhoda, ki te bodo prebudili z jutrom in ti pustili odprto pot za nove delovne ideje in želje, ki jih boš lahko v letošnjem letu dosegel. Na čustvenem področju pa te element zraka ne bo zadovoljivo motiviral vse do 2. marca, zato bodi bolj previden pri svojih čustvenih odločitvah in željah. Ko je tvoje srce zaljubljeno, nimaš nikakršnih omejitev v dajanju, vendar tudi srce včasih potrebuje svoj  počitek.

Pomembno: včasih je bolje, da ne slišimo tistega, česar ne želimo razumeti.

 

 


Wo ali Uo: 15. avgust – 3. september

Začetek leta se ti bo začel, kar delovno, saj te podpira duh gorske kače, ki se zna boriti za preživetje, tudi takrat, ko ji manj ustreza. Moč lune te bo na tvoji karierni poti, podprla po 20. januarju, ko bo pod vplivi mlaja. In takrat bi bilo modro izostriti delovne ideje ali načrte za bližnjo prihodnost, da bi se lažje realizirali in prinesli uspehe. Severno zahodni vetrovi ti bodo na tvoji čustveni poti pustili proste roke, da razmisliš, kaj si resnično želi tvoje srce. In če boš našel pravilen odgovor, se ti kažejo lepe, čustvene spremembe po 5. marcu, ko  bo luna zasijala z vso svojo močjo in energijo.

Pomembno: tudi čustva bolijo, če jih zanemarjamo ali jih ne negujemo pravilno.

 

 


Sip ali Zip: 4. september – 23. september

Južni vetrovi ti bodo naklonjeni po 24. januarju, da boš lahko bolj sproščeno ustvarjal, na svojih delovnih projektih. Karierno pot ti bo tokrat podprla luna s svojim ščipom 4. februarja in 5. marca, ter ti energijsko okrepila, tvoj delovni elan. Le element vode bo v zimskem obdobju, malce umirjal tvojo umetniško stran duše. Duh vodnega pajka te bo ujel v čustvene mreže med 27. februarjem in 10. marcem, ko ti bo obraz, neke osebe dobro kratil spanec. Vendar vseeno razmisli, kaj boš imel sam od tega, če ne boš ničesar storil ter čakal na ljubezenski čudež.

Pomembno: če z zamudo ustvarjaš, veliko zamudiš in si nezadovoljen.

 

 


Sotz ali Zotz: 24. september – 13. oktober

Vzhodna stran neba, te bo vodila tudi v zimskem času in podpirala tvojega duha za nove delovne izzive in ideja. Zato se ti odpira pomembnejše karierno obdobje med 23. februarjem in 2. marcem, kar ti bo prineslo nove delovne projekte in slednji tudi več delovnega uspeha. Simbolika ribe te bo nosila po čustvenih vodah mirno, pa tudi silovito, kot bi opazoval reko. In ponovno boš čustveno zadovoljen, pomirjen in srečen, ko te bo luna s svojo močjo obsijala, ob njenem veličastnem ščipu po 5. marcu. Kadar si čustveno zadovoljen, lahko storiš prav vse in nič ti ni pretežko, da le občutiš ljubezen v svojem srcu.

Pomembno: nikoli se ne vračaj tja, kjer nisi nič pustil ali izgubil, saj imaš vse pred seboj.

 

 


Sec ali Zec: 14. oktober – 2. november

Duh medveda te bo spremljal tudi v hladnejših mesecih in ti vlival dodatnih moči, za nove karierne ideje in delovne naloge, ki so pred teboj. Zato te pretekle, slabe delovne izkušnje, ne bodo več toliko obremenjevale. In pred teboj je več možnosti za doseganje delovnih uspehov, ki se ti bodo ponudili že s pričetkom polne lune 4. februarja. Tvoje čustveno polje, bo element zraka, s pomočjo severnega vetra, predramil in ti ponovno prebudil čustva. Ponovno boš čutil močnejši utrip srca, ob tebi ljubljeni osebi, metuljčke v trebuhu in prešeren smeh na obrazu. Ta ponovna zaljubljenost se lahko sproži med 6. in 19. marcem.

Pomembno: ni pomembno kolikokrat si zaljubljen, temveč kdo ti ljubezen vrača in te osrečuje.

 


Xul: 3. november – 22. november

Moči ob luninem mlaju 19. februarja in 20. marca, ti bodo na tvojem kariernem področju naklonile možnost pozitivnih sprememb. Na tak način se ti bodo odprle nove delovne možnosti, ideje, projekti in možnost dodatnega izobraževanja. Ker v sebi skrivaš duha volka, lahko vse delovne izzive sprejmeš in jih realiziraš, v prid pridobitve lastnega delovnega uspeha. Vetrovi zahoda ti bodo naklonili možnost čustvene spremembe v času med 28. januarjem in 18. februarjem, seveda pa bo tokrat, odločitev  odvisna samo od tebe. Pri čustvenih odločitvah bi bilo včasih modro upoštevati tudi glas razuma, ki ti govori resnico in ti želi večkrat prihraniti, napačno čustveno odločitev.

Pomembno: ko boli srce, mu razum ne more pomagati, saj ga ta ni želel poslušati.

 

 


Yaxkin: 23. november – 12. december

Po 12. februarju, z zadnjim luninim krajcem, se ti bo v tvojem delovnem okolju nekaj ponudilo, kar bo vredno resnega premisleka. Seveda pa ti bo orlova energija, ki te podpira toliko razgibala misli, da se boš pravilno odločil. Element zraka, ti bo s pomočjo vzhodnega vetra pomagal do novih delovnih zamisli, ki jih boš lahko oplemenitil po 16. marcu. Na čustvenem področju potrebuješ varno gnezdo, kamor se lahko stalno vračaš, vendar to še ne pomeni, da si čustveno izpolnjen. Razmisli, kaj si želiš in kaj lahko sam ponudiš.

Pomembno: včasih lahko večji rezultat dosežeš z manjšim dejanjem in pametno odločitvijo.

 

 


Mol: 13. december – 1. januar

Tvoje delovno obzorje se bo pričelo širiti po polni luni 4. Februarja in ti sočasno ponudilo več poslovne komunikacije, katera ti lahko prinese tudi dobre delovne spremembe. Simbolika geparda, te bo vodila k pametni odločitvi ob luninem mlaju 20. marca, kar ti lahko izboljša tvojo karierno pot v prihodnosti. V tvojem čustvenem življenju, pa se bo nekaj dogajalo po 15. februarju, kar te bo prijetno presenetilo in ti aktiviralo, močnejše čustvene želje. Premočan ogenj v tebi, bo omilil severni veter in te spodbudil k realnemu razmišljanju.

Pomembno: včasih so boljše slabe sanje, kot napačne odločitve v budnem stanju.

 

 

Vse dobro vam želim, vaša numerologinja in prerokinja Anka

Kontakt: 090 3047