Veliki Majevski horoskop Tzolkin za obdboje od 6.6. do 30.9.2019

Veliki Majevski horoskop za poletne mesece 2019. Veliki Maji vam pošiljajo sporočila univerzuma in vam svetujejo, kako se najboljše soočati z življenjskimi situacijami na področju ljubezni, osebnega zadovoljstva ter splošnega zdravja. 

Majevski koledar vsebuje opise za vsa znamenja horoskopa, ki so razdeljena na podlagi majevskih simblov in jih je več, kot jih poznamo v klasičnem horoskopu. Ob vsakem znamenju je tudi datumski zapis, od kdaj do kdaj katero izmed majevskih simbolov traja in katera obdobja opisuje.

Več o civilizaciji Majev - Maji

Maji Astrohisa vedezevanje banner 1 

Chen: 2. januar 21. januar

Vplivi zahoda vam bodo v tem obdobju naklonjeni in zaradi tega boste lažje urejali vse vsebine, vezane na vaše karierno področje. Pri financah bo še potrebna previdnost  vse do septembra, ko se energije tega področja stabilizirajo ali umirijo. Vetrovi zahoda vam bodo v tem času naklonjeni v čustvenih odnosih z vsemi, ki vam nekaj pomenijo. Z določeno osebo, ki vam je zelo blizu pa se boste morali v juliju pogovoriti o nečem zelo pomembnem za ohranitev ali izboljšavo vajinega odnosa. Vaš duh nočnega metulja vam nežno šepeta, da potrebujete več sprostitve in nekaj samo za blagodejnost svoje duše.


Yax: 22. januar - 10. februar

Vetrovi vzhoda vam bodo v prihajajočih se dneh, podpirali čustvene odnose v družinskem in prijateljskem krogu. Zaradi slednjega boste bolj sproščeni, bolj komunikativni in slednje vam bo prineslo nekaj novih pozitivnih spoznanj, s katerimi boste marsikaj drugače razumeli ali videli. Duh ptice pa bo vašo srčno energijo usmerjal k določeni osebi, s katero boste želeli harmonizirati odnos, ker vam ni vseeno za to osebo. Energije vzhoda pa vas bodo v tem obdobju podpirale na vašem delovnem področju in tako boste lahko opravili pogovor z želeno osebo, ki vam bo znala prisluhniti ter svetovati.


Zak ali Sac: 11. februar – 2. marec

Vplivi juga vam bodo vse do izteka tega obdobja naklonjeni, zato lahko marsikaj postorite v domačem okolju in se še bolj potrudite v čustvenih odnosih. Pred mesecem septembrom pa vas bodo vetrovi juga opozarjali na neko nedokončano zadevo, ki bi jo bilo potrebno rešiti oziroma zaključiti, ker vam v nasprotnem primeru ne prinaša nič dobrega, le odvečno breme. V poslovnih stikih vam bo v tem obdobju šlo na bolje oziroma boste lahko bolj mirni. Vendar pa vas že v septembru čakajo novi delovni izzivi, s katerimi se boste morali odločneje soočiti, saj vam bodo vzeli precej časa. Duh žabe pa vam skuša povedati, da je energija ljubezni najboljša za srce.


Ceh ali Keh: 3. marec – 22. marec

Energije vzhoda vam bodo podpirale plodnejše obdobje, ki je pred vami, zato boste lahko določene ideje lažje realizirali. Na poslovnem področju pa vas čaka več naporov v jesenskem obdobju in možnostjo širitve delovnih nalog. Na čustvenem področju vas bo duh čebele vodil v boljše odnose med domačimi in prijatelji. Pri določeni osebi, ki vam veliko pomeni pa se boste morali v poletnem času bolj potruditi v komunikaciji in imeti več posluha. Vetrovi vzhoda pa vam bodo naklonjeni za vašo rekreacijo v prostem času, s katero si lahko bolje okrepite telo, mišice in počutje nasploh. Z gibanjem se lahko tudi mentalno razbremenite in boste bolj sproščeni.


Mac ali Mak: 23. marec – 11. april

Pred vami bo še naporno obdobje na poslovnem področju, vendar vas bodo podpirali vetrovi severa in vam prinašali tudi krajše razbremenitve. S slednjimi boste lažje razmišljali ter si utirali delovno pot s svežimi idejami, ki vam bodo pomagale napredovati do želenih ciljev. Duh kuščarja vas varuje pred osebami na čustvenem področju, s katerimi ne morete vzpostaviti tekoče komunikacije. Sicer pa v tem obdobju ne boste imeli nikakršnih večjih težav z družinskimi člani in prijatelji. Za določeno osebo, ki vam je zelo blizu pa se boste pripravljeni še naprej truditi, saj vam bo ta vračala čustva. Energije severa vas spodbujajo, da bi se odpravili na krajši izlet, ki bi vas v celoti sprostil in vas napolnil s svežo energijo.


Kankin ali Kamkin: 12. april – 1. maj

Vplivi juga vas bodo v tem obdobju podpirali, da se boste vsaj malo delovno razbremenili, vendar boste vseeno delali na novih projektih, ki jih boste pripravljali za jesensko obdobje. Na vašem zasebnem področju pa že nekaj časa želite nekaj postoriti in v obdobju, ki je pred vami vam bo to tudi lažje narediti, saj vam bo nekdo pripravljen pri tem pomagati. V čustvenih odnosih ne boste imeli bistvenih sprememb v tem poletnem obdobju med domačimi in prijatelji, saj bo komunikacija dovolj tekoča. Vas pa malo skrbi za posebno osebo, ki ste ji naklonjeni in stalno razmišljate kako bo naprej. Vendar manj, ko se boste obremenjevali bolje bo, saj vam ob tej osebi primanjkuje sproščenosti, na katero vas opozarja duh sokola.


Muwan ali Muan: 2. maj – 21. maj

V tem obdobju boste lažje in hitreje usklajevali zasebno življenje ter urejali vse tisto, kar ste želeli pa ni bilo dovolj časa, volje. Pri tem vam bodo ob strani stali tudi vplivi severa, ki vas bodo podpirali s svežino in novimi idejami. Duh vodne kače vas bo umirjal na vašem delovnem nivoju ter vas usmerjal pri določenem projektu, da ga boste opravili v zadanem terminu. Želja po ljubezni, pozornosti in dobri komunikaciji z določeno osebo bo naraščala v tem obdobju, zato se boste morali tudi sami znati bolj potruditi. S prijatelji in sorodniki pa boste odnose izboljšali, saj vam bodo pri tem pomagale energije severnih vetrov.


Pax: 22. maj – 10. junij

Vplivi juga vas bodo v obdobju, ki je pred vami spodbujale, da se boste bolj sproščeno lotevali vseh novih idej ali izzivov, v smeri vaše karierne poti. Vse kar boste še postorili v poletnem času, se vam bo dobro obrestovalo v prihajajočih, poznejših jesenskih dnevih.  Na čustvenem področju lahko pričakujete manjše pozitivne spremembe, saj vas bo vodil duh jaguarja, ki bo od vas pričakoval več čustvenega sodelovanja, več posluha in več razumevanja do drugih. Z posebno osebo, ki vam veliko pomeni pa boste opravili resnejši pogovor, od katerega bo odvisna vajina skupna pot naprej in želje obeh.


Kayab: 11. junij – 30. junij

Severni vetrovi vas bodo podpirali pri vaših idejah, ki jih boste v nadaljevanju želeli tudi realizirati na vašem službenem področju. Pri tem boste ponovno pridobili več samozaupanja, samozavesti in odločnosti, da ste na pravi poti, ki vam lahko prinese koristne spremembe. Duh želve tudi v tem obdobju ne bo miroval, saj vas bo vodil v bolj harmonične čustvene odnose s prijatelji in domačimi. V razmišljanju o vam posebej dragi osebi, pa boste morali biti bolj iskreni v pogovoru z njo. Pri slednjem vas bodo podpirale tudi energije severa in vas spodbujale s svojo svežino ter pravim občutkom ljubljenosti.


Kumku: 1. julij – 20. julij

V obdobju, ki je pred vami boste vseeno kar aktivni na vseh področjih, saj vas bodo podpirali vetrov svežih severnih energij. Marsikaj boste želeli spremeniti, preurediti ali samo osvežiti, predvsem v svojem domu. Na poslovnem področju pa v tem času ne boste delali na zahtevnejših projektih, le na vsakdanjih, saj boste odvisni tudi od drugih. Duh krokodila vas bo vodil v čustvene vode k točno določeni osebi, s katero boste želeli urediti ali dovršiti vajin odnos. V odnosih s sorodniki in prijatelji pa se boste znali potruditi v smislu, da boste ohranjali bolj tekoč  in bolj sproščen način komuniciranja. Bodite bolj racionalni pri financah.


Wayeb: 21. julij – 25. julij

Energije vzhoda vam tudi v tem obdobju ne bodo dopuščale daljšega počitka, saj so pred vami delovni projekti, ki jih žal ne bo mogoče kar zanemariti, saj so z njimi povezani tudi zaslužki. Velika kača vas bo v duhovnem svetu, vodila k bolj ljubečim odnosom, povezanimi z vam ljubo osebo. Sicer pa ne boste imeli večjih težav v komunikaciji z domačimi in prijatelji, ter se boste znali tudi sprostiti v njihovi družbi. Vzhodni vetrovi vas že nekaj časa skušajo opozoriti, da se včasih preveč razdajate za manj pomembne ljudi, med tem pa spuščate tiste, ki vas resnično cenijo ter potrebujejo vaše sodelovanje ali pomoč.


Pop: 26. julij – 14. avgust

Severni vplivi vas bodo s svojo svežino podpirali v tem obdobju z namenom, da boste vse predvideno na vašem delovnem področju, lahko nemoteno in uspešno opravili. Seveda si boste v tem poletnem času vzeli čas tudi za sorodnike in prijatelje, saj vas bo svežost severnih sap spodbujala k druženju. Duh pume tudi ne bo miroval zato vas bodo gnala čustva do vam drage osebe, s katero boste želeli početi več stvari ter ji izkazovati naklonjenost in ljubezen. Nič ni nemogoče, če se nekaj hoče, je še vedno vaše vodilo, vendar poskrbite tudi za pravo mero gibanja na prostem, da bo vaše telo še močnejše in um bolj razbremenjen.

  • veliki_majevski_horoskop_2016_2017


Wo ali Uo: 15. avgust – 3. september

Vetrovi vzhodne strani neba vam bodo omogočali, da boste na svojem kariernem področju končno pričeli delati na želenih spremembah. Zato se vam odpirajo možnosti že v drugi polovici avgusta, da boste ob novih zahtevnejših delovnih nalogah imeli tudi možnost kariernega napredovanja. Ob vsem tem pa vam bo ob strani stala določena oseba, s katero že dlje časa dobro sodelujete in vam popolnoma zaupa. V čustvenih odnosih boste s podporo duha gorske kače dosegli boljše odnose z bližnjimi in prav tako s prijatelji. Z vašo ljubljeno osebo pa bosta v prihajajočih se dneh končno pričela govoriti tudi o želenih spremembah vajinega razmerja.


Sip ali Zip: 4. september – 23. september

V prihajajočem se obdobju vas čaka nekaj sprememb, tako v delovnem kot domačem okolju, saj ste jih nekaj že načrtovali in pri tem vas bodo podpirali sveži vetrovi severa. Prav tako vas v teh poletnih mesecih čaka še nekaj nedokončanih obveznosti v službi, ki jih boste morali opraviti, sicer se ne boste počutili najbolje, pa tudi odlašanje dela vas ne bo nikamor pripeljalo. Vodni pajek vas bo s svojo duhovno močjo spodbujal v čustvenih odnosih in zato boste morali sami pri sebi in z vam drago osebo nekaj spremeniti, da bi bil vajin odnos lahko bolj harmoničen ter povezan. V domačem in prijateljskem krogu pa ne bo večjih zapletov v komuniciranju.


Sotz ali Zotz: 24. september – 13. oktober

Vplivi vzhoda vas bodo v tem času vodili po poti ustvarjalnih idej na vašem delovnem področju, katere boste lahko tudi realizirali v jesenskem času. Vendar morate vseeno paziti, da si ne bi naložili preveč delovnih obveznosti sočasno in jih potem ne bi mogli dokončati, kot bi si želeli. Duhovna energija ribe vas bo spremljala v odnosih s sorodniki in prijatelji, ter vam puščala odprt prostor za prijetna srečanja in sproščena druženja. Energije vzhoda pa vas bodo usmerjale k določeni osebi, s katero bi želeli preživeti več časa, ji zaupati svoja čustva ter pričakovati tudi njeno čustveno sodelovanje. Potrudite se in se vam bo obrestovalo.


Sec ali Zec: 14. oktober – 2. november

Na vašem poslovnem področju ne bo večjih sprememb v prihajajočem se obdobju, saj niste nič posebnega načrtovali v poletnih mesecih. Vseeno pa boste imeli pri delu podporo energij zahoda in boste lahko določen projekt uspešno zaključili ter pričeli z novim. V domačem in prijateljskem okolju bodo odnosi potekali tekoče in sproščeno, vseeno pa si boste želeli nekaj več časa tudi zase. Duh medveda vas bo tokrat bolj podpiral v čustvenem odnosu z vam drago osebo, s katero bosta dosegla več harmonije in posluha drug za drugega. Na finančnem področju bodite v prihajajočih se dneh bolj previdni, saj vam bo denar še prav prišel za določene spremembe.


Xul: 3. november – 22. november

V prihajajočem se obdobju ne pričakujte večjih sprememb na kariernem področju, čeprav vas bodo podpirali vplivi vzhoda, se boste morali še naprej truditi, da bi dosegli vidnejše rezultate v jesenskem času. Duhovna energija volka vas vodi v stanje zaljubljenosti, zato se boste potrudili za določeno osebo, s katero boste želeli preživeti več časa. Pri sorodnikih in prijateljih bo komunikacija potekala še naprej nemoteno in tudi družabno. Vetrovi vzhoda vas bodo opozarjali, da se morate mentalno bolj sproščati, da bi tudi telo ostajalo bolj vitalno. Zato si privoščite krajše sprehode v naravnem okolju in vami prijetno družbo.


Yaxkin: 23. november – 12. december

Na vašem delovnem področju bo še nekaj manjših obveznosti, ki jih bo treba postoriti tudi v tem prihajajočem se obdobju, a vas bodo pri tem podpirale energije vzhoda, zato vam bo lažje. V domačem in prijateljskem krogu pa v prihajajočih dneh lahko pričakujete več pogovorov, druženja in sprostitve. Orlova duhovna energija vas bo v teh poletnih mesecih vodila po poti zaljubljenosti do določene osebe, s katero boste želeli deliti vse. Vseeno pa bodite bolj pozorni na svoje počutje, ter si privoščite kakšno zdravilno masažo, plavanje in savno. S slednjim boste prečistili telo, misli ter se spet počutili polni energije.


Mol: 13. december – 1. januar

Vplivi vzhoda vas bodo spremljali v vašem delovnem okolju, vendar v prihajajočih se dneh ne pričakujte večjih delovnih naporov ali sprememb. Čeprav ste sami mnenja, da vas čaka še kar nekaj obveznosti, se te bolj odpirajo v domačem okolju, v katerem boste morali narediti kar nekaj novitet. S sorodniki in prijatelji boste imeli stike kot do sedaj, čeprav si boste na trenutke želeli tudi več druženja z njimi. Duhovna energija geparda pa vas bo čustveno vodila k vam dragi osebi, za katero se boste v prihajajočih mesecih znali potruditi, saj se boste počutili zaljubljeno. Vetrovi vzhoda vas usmerjajo h gibanju na prostem za boljše fizično in psihično počutje.

Numerologinja Anka in Astrohiša,

vam želita veliko osebnega zadovoljstva.

Vedeževanje forum