• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Majevski horoskop november - februar 2018

Majevski horoskop za obdobje od 21.11.2017 do 21.2.2018

Kaj vam tokrat svetujejo Veliki Maji? Kaj vam sporoča simbolika vašega znamenja, na kaj je potrebno biti pazljiv, kje so vaše ključne priložnosti,...

Maji so bili veliko ljudstvo, napredna civilizacija svojega časa, kateri so dajali velik poudarek univerzumu, gibanju planetov, Soncu, kot osrednjemu planetu, letnim časom, vetru, katerega smer pihanja je prinašala določeno sporočilo ter simboliki narave in njene flore in favne.

Spoznajte se na drugačen način, kot vas opisujejo klasični horoskopi, Maji so imeli duhovnost razdelano veliko bolje, kot katero koli ljudstvo našega planeta. Zaradi tega, je tudi simbolov več, kot jih je v klasičnem zodiakalnem horoskopu.

Vaša Numerologinja Anka

090 30 47

Več o civilizaciji Majev - Maji

Maji Astrohisa vedezevanje banner 1 

Chen: 2. januar 21. januar

Vplivi zahoda vas bodo še v letošnjem letu vodili k predanosti svojim vizijam, da bi lažje opravili določene naloge in s tem uresničili željene cilje. Še v letošnjem letu pa boste spoznali, da se resničnost in sanjski svet močno razlikujeta, zato vas bo duh nočnega metulja spodbudil že v prihajajočem januarju, da se boste lažje soočili s trenutnimi situacijami. V drugi polovici januarja vas bodo podprli vetrovi vzhoda in vas usmerili k določenim poslovnim spremembam. V domačem okolju ne pričakujte bistvenih sprememb, le z določeno osebo se pogovorite. Poskrbite za ustrezen nočni počitek, da boste preko dneva imeli dovolj energije.

 


Yax: 22. januar - 10. februar

V mesecu decembru boste spoznali, da je pred vami obetavno leto, le malo bolj se boste morali potruditi, pri tem pa vam bodo tudi pomagale vzhodne strani neba. Zato že v januarju pričakujete spremembe na vašem kariernem področju in duh ptice vam bo pomagal, da boste te spremembe realizirali z lastno dinamiko. Sočasno pa se boste morali osredotočiti tudi na osebno življenje in se skušati prilagajati tudi željam in potrebam ostalih družinskih članov. Podpirali vas bodo zahodni vetrovi in vam dobesedno vlili polet v dušo. Kadar se počutite nelagodno, se morate pričeti gibati, zaužiti več tekočine in poskrbeti za pravilno prehranjevanje.

 


Zak ali Sac: 11. februar – 2. marec

Vetrovi juga vam bodo prinesli spremembe na čustvenem področju, kjer lahko pričakujete prave nevihte z nalivi. Vendar bodo za vas zelo dobre, saj boste uvideli s čim imate opravka in kako se boste izvili iz tega negativnega primeža. Simbolika žabe vam bo pri tem močno stala ob strani, saj vas bo vodila po poti razuma in čistega srca. To vam bo pomagalo, da rešite tudi poslovno težavo, ki izvira iz osebnega nezadovoljstva. V prvih mesecih prihajajočega leta boste kot prerojeni, pogumno vas bodo podpirali severni vetrovi in vas vodili v novo življenje. V vaši duši je še nekaj, kar vas na trenutke stiska in vam ne pusti zadihati s polnimi pljuči, a se bo umaknilo.

 


Ceh ali Keh: 3. marec – 22. marec

Sprejeli ste pomembno odločitev in sedaj stopate po novi poti, pri tem ste neomajni, saj imate močno podporo vzhodnih vetrov, ki vam vnašajo svežino v razumu in hladno odločnost. Simbolika čebele vas bo gnala po poti uspeha in osebnega zadovoljstva, tokrat se ne boste ustavili, nihče vas ne bo prepričal, da lenarite. Imeli boste zadan cilj, ki mu boste slepo in neusmiljeno sledili. Tako je prav, saj gre za vaše življenje, ne boste se dali podrediti in pri tem vas bodo zahod podprl. V februarju pa vseeno bolj popazite na svoje počutje ter se izogibajte hitri izmenjavi hladnega in toplega prostora, saj boste bolj občutljivi za prehlad.

 


Mac ali Mak: 23. marec – 11. april

Dosegli ste spremembe v čustvenem odnosu, a vendar vam bo energija severnika vnašala dvom in svežino v razmišljanju. Kontemplirali boste, če ni to, kar ste dosegli nemara premalo nasproti tistemu, kar si v duši resnično želite. Začutili boste praznino, ki bo zajemala širše področje, ne samo čustveno. Tudi na poslovnem področju boste malce nezadovoljni. Zaradi vprašanja: »ali je to vse, kar dobim«, boste prisluhnili podpori kuščarja, ki vam bo svetoval, da vam je usoda namenila marsikaj drugega, kot pa tisto malo, kot imate zdaj in vas ne zadovoljuje. Južni vetrovi vas bodo tolažili in vodili. V prihajajočih hladnejših dnevih ne pretiravajte s hladnimi pijačami in pomanjkljivo garderobo.

 


Kankin ali Kamkin: 12. april – 1. maj

Južni vetrovi vas spremljajo na vaši novi poti, ki ste jo morali sprejeti proti svoji volji, vendar sedaj počasi vidite, da ni tako slabo, kot ste sprva pomišljali in imeli strahove. Na vaši poti vas vselej spremlja duh sokola, ki vam kaže določene situacije tudi s ptičje perspektive, kar pomeni, da imate globok uvid v vsako situacijo in tudi možen izid vam je znan. Zato se ne obremenjujte, saj ste blagoslovljeni. Severni vetrovi vam bodo zbistrili misli tudi na čustvenem področju, zlahka boste videli, kaj je dobro. Vseeno pa se bolj potrudite pri tistem, kar blagodejno hrani vašo dušo, da bi se tudi duhovno počutili izpolnjeno.

 


Muwan ali Muan: 2. maj – 21. maj

Karierne spremembe ne smete jemati za zlo in nesrečo, čeprav se vam trenutno zdi, da je tako, naj vas ne bo strah pred spremembo, do začetka drugega leta boste že uvideli, da je bilo to za vas najboljše, kar je možno na tej točki v vašem življenju. Vodna kača vas bo peljala vedno tik nad gladino vode, s tem vam bo omogočeno, da boste videli, kaj je na dnu in kaj je nad vodo. Vetrovi juga vas bodo omehčali na različnih področjih in vas maksimalno podpirali. Vendar pa ne smete zanemariti odnosa z določeno osebo, saj vas bo ta prijetno presenetila v začetku februarja. Bolje boste morali pričeti skrbeti za svoje noge z ustrezno obutvijo in primerno masažo.

 


Pax: 22. maj – 10. junij

Duh jaguarja vam bo tako močno zlezel pod kožo, da boste imeli občutek, kot da ste nepremagljivi. To je odlična situacija, da naredite vse tiste drastične spremembe, ki si jih niste upali nikoli narediti. Ta čas in moč, ki sta vam dana, uporabite za to, da naredite temeljito čistko v svojem življenju. Tokrat se ne boste ustavljali in sprememba na bolje, bo tako drastična, da boste prerojeni. Vplivi južne strani neba in zahodni vetrovi vas bodo obvarovali vsega hudega. Kjub vsemu pa boste morali bolje poskrbeti za ohranjanje dobrega počutja v prihajajočih se hladnejših dneh, se znati pravilno ogreti ter zaužiti dovolj ne mrzle tekočine.

 


Kayab: 11. junij – 30. junij

Energije juga vas bodo iz prizemljenega stanja prebudile v novo dobo, v obdobje, ko boste začeli uživati sadove svojega dela, svojih želja in razmišljanj, ko se bodo vse stvari ujele v tako mrežo, kot ste si jo vedno želeli. Duh želve vas bo umirjal v kaotični situaciji, ki bo marsikomu videti, kot da je neobvladljiva, a vi boste uživali točno tam, kjer se nahajate. In to blagostanje bo trajalo še dolgo v začetek drugega leta. Vetrovi zahoda vam bodo v veliko pomoč in oporo. Uživajte v svojih dosežkih. Tisto kar vas bremeni iz preteklosti boste morali rešiti najkasneje do izteka meseca februarja, sicer vam to lahko povzroča težave v naslednjem letu. Pskrbite za boljše počutje v predelu ledvenega dela, saj ste tam najbolj občutljivi.

 


Kumku: 1. julij – 20. julij

Energije juga vam pritrjujejo, da ste uspešno počistili vse tisto, česar ne potrebujete. To pomeni tako materialne in duhovne navlake, ki so se nabrale v izobilju. Tokrat boste imeli prazno košaro, da si naberete novih moči, novih izkušenj in predvsem, da si izberete tisto, kar si najbolj zaželite. Energija in duh krokodila vas bosta naredila nepremagljive. Tudi pretekle zamere ste uspešno odstranili, prav tako vas bodo vetrovi vzhoda vedno gnali naprej, po poti, ki si jo želite. Pa vseeno ne zanemarjajte svojega počutja, živite bolj zdravo, ustrezno se družite in se čustveno ne obremenjujte z drugimi, temveč s svojim duhom.

 


Wayeb: 21. julij – 25. julij

Duh velike kače vas bo vodil po pravi poti, tako kot doslej, nikdar vas ne bo zapustil in vedno boste imeli priložnosti za napredovanje, za učenje in za nova poznanstva. Vse to se bo v prihodnjih mesecih še potrojilo in zaradi tega se vam bodo odprla številna vrata, tudi tista, o katerih si niste upali niti sanjati. Vplivi vzhoda vam bodo vedno kazali pravo pot, energije zahoda pa bodo za vami uspešno brisale vse tisto, kar vam ne služi in kar vas omejuje. Ne smete pa pozabiti, da se vse dobro vrača, da morate tudi sami kaj storiti, da bi bili odnosi z drugimi še kvalitetnejši in da ni dobro kuhati zamer za vsako malenkost, ki je nepomembna.

 


Pop: 26. julij – 14. avgust

Duh pume vas bo pritegnil v nove izzive, opustili boste stare navade in razmišljali boste tudi o novih načinih zaslužka, o novem romantičnem razmerju, želeli si boste spremeniti vse, kar obstaja v vašem življenju. S tem ni nič narobe, pojdite po tej poti in do spomladi drugega leta, je lahko za vas vse drugače. Pogumno stopajte naprej in se ne ozirajte nazaj. Pri tem boste imeli polno podporo severnika. V prihajajočem letu opustite ali zmanjšajte svoja prepričanja tam, kjer ta niso potrebna, saj boste na tak način dosegali boljše rezultate tako na poslovnem, kot osebnem področju. V januarju preventivno poskrbite, za svoj prebavni sistem pri izboru hrane in pijače.

  • veliki_majevski_horoskop_2016_2017


Wo ali Uo: 15. avgust – 3. september

Vplivi zahoda vas bodo vodili po poti pravičnih odnosov in to vas bo osrečevalo kot še nikoli doslej. Za vsako situacijo boste natančno vedeli kako postopati in ves dvom vas bo v celoti zapustil. Simbolika gorske kače vas bo z novim načinom razmišljanja vodila do pravih ljudi in poznanstev, preko katerih si boste lahko osmislili takšno življenje, kot ste si ga želeli živeti. Energije severa pa vam bodo integrirale globok občutek spoštovanja in odgovornosti do ljudi, ki vas bodo vzdignili. Tisti talenti, ki se še skrivajo v vas, bodo v prihajajočem letu postopoma pokukali v prave smeri in jih boste lahko lažje in hitreje razvijali. Včasih nad vami nekdo močneje bedi in vam ne pusti naprej, vse dokler ni ustrezen čas za določeno zadevo, situacijo, novost, odnos ali kaj drugega.


Sip ali Zip: 4. september – 23. september

Vplivi vzhodnih strani neba vas bodo prerodili v smislu novih doživetij, novih spoznanj in novih delovnih poti. Na to pot se ne boste podali zlahka, saj boste imeli prisoten dvom o uspehu. Če se boste zavestno odločili in prepustili simboliki vodnega pajka, boste elegantno prehodili gladino novih voda, ki vas čakajo, zlasti v začetku naslednjega leta, se vam bo odprlo in bo zaživelo vse tisto, za kar ste se močno trudili do sedaj. Energije juga vas bodo bodrile in vas opogumljale pri vaših prizadevanjih. Nič ni narobe, če imate drugačne želje, kot bi jih drugi od vas pričakovali, saj vam vaš notranji čut narekuje, kaj bi bilo za vas najbolje, le še opogumiti se morate.

 


Sotz ali Zotz: 24. september – 13. oktober

Energije vzhoda vam bodo pokazale pot, ki ste jo vedno sanjali, a ste bili prepričani, da v tem času in dobi ni možno doseči željenega. Če boste šli po tej poti, boste morali izgubiti nekaj, česar se sedaj trdno oklepate, ker ne vidite, kaj je bolje za vas. Če se boste toliko primorali, da boste odvisnost opustili, potem se vam odpira popolnoma novo življenje. Vseskozi vam prav to pot prišepetava simbolika ribe. Prisluhnite ji, ker vam ne bo žal in stvari bodo že v januarju drugačne. Vetrovi juga vas podpirajo. Nekaj kar si že dolgo časa želite realizirati in s tem presenetiti tudi svoje bližnje, se vam bo odprlo v drugi polovici meseca februarja.

 


Sec ali Zec: 14. oktober – 2. november

Vplivi zahoda vam bodo narekovali opustitev določene navade, spremembo delovnega mesta in morda tudi spremembo bivališča. Vse to bo tesno povezano s financami, ki pa so bolj skope v tem danem trenutku. Če boste sledili idejam duha medveda, boste uspeli v vseh svojih prizadevanjih. Čeprav se trenutno zdi nemogoče, se vam bo odprla pot, po kateri boste lahko začeli stopati že v januarju. Pri tem vas bodo močno podpirale energije severa, ki vam bodo zbistrile um do kristalne čistosti. V zasebnem področju, se vam bodo izboljšali odnosi v komunikacij z določeno osebo, s katero niste imeli ravno dovolj stikov.

 


Xul: 3. november – 22. november

Vzhodni vetrovi vas bodo ponovno spomnili, da ste zanemarili svoje duhovno učenje in rast, seveda, ker ste bili preobremenjeni s preživetjem v tozemstvu. Simbol volka vas bo globoko opomnil na to, da je čas za korenite spremembe. Situacija, ki se je pred časom zdela idealna zaradi napredka, ki se je zgodil, se sedaj ne zdi več tako idealna, na žalost je postala skoraj nevzdržna. Zato boste mogli ukrepati takoj, da boste lahko v januarju uživali sadove, ki ste si jih zaslužili. Severnik vas bo podpiral na vseh področjih. Včasih v sebi čutite neko praznino in zatem iščete rešitev v odnosih, vendar ni vse zlato, kar se sveti, zato bodite previdnejši.

 


Yaxkin: 23. november – 12. december

Energije zahodnih strani neba vas bodo v januarju in v februarju vodile k nekemu staremu poznanstvu, ki pa, na vaše presenečenje, sedaj pomeni čisto nekaj drugega. Ta oseba, na katero ste mislili, da se ne morete zanesti, vas bo presenetila tako močno, da boste ostali brez besed. Duh orla vas bo peljal naravnost k tej osebi, s katero lahko zastavita popolnoma novo vizijo, ki jo lahko proti koncu februarja tudi uresničita. Vetrovi juga vas bodo blagoslovili v naslednjem letu ter vam sprostili poti, za nove ideje, vizije, ki jih boste lahko postopoma udejanjali. Bolj poskrbite za pomiritev svojega notranjega duha ter si privoščite meditacijo.

 


Mol: 13. december – 1. januar

Pozitivne vibracije prinašajo vplivi vzhodne strani. Znašli se boste v situaciji, v kateri se boste morali zelo hitro odločiti, naredite to. Nikoli vam ne bo žal, da ste stopili po tej poti. Spoznali boste nove osebe, ki vas bodo povzdignile do nebes. Morda vam bo duh geparda narekoval, da opustite poznanstva z nekaterimi osebami in tudi za to vam ne bo žal. Pogumno stopajte po poti hrabrih ter odločnioh ljudi in vetrovi juga vas bodo spremljali. V svojem krogu ljubljenih oseb, bi bilo dobro spremeniti mišljenje do določene osebe, saj vam ta oseba ne želi škodovati, le spretnosti v komuniciranju ji primanjkuje.

Numerologinja Anka in Astrohiša,
vam želita veliko osebnega zadovoljstva.

Kontakt: 090 3047