• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Veliki Majevski horoskop Tzolkin za obdboje 24.7.-24.10.2018

Veliki Majevski horoskop vam tokrat obljublja veliko pozitivnih sprememb v vašem življenju, tako na področju ljubezni, osebnih in poslovnih odnosov ter na področju lastnega osebnostnega razvoja.

Veliko ljudstvo Maji, so ena izmed najstarejših razvitih civilizacij našega obdobja, kateri so razvili veliko filozofij, stvari ter načinov življenja, katere s pridom uporabljamo še danes in s katerimi se še dandanes ukvarjamo, saj nam ni še vse čisto najbolj jasno, kako so lahko dosegali toliko veličastnih stvari v tistem času, ko tehnike še ni bilo. 

Numerologinja Anka in Astrohiša, vam želita veliko osebnega zadovoljstva in zdravja ter veliko ljubezni.

Kontakt 090 30 47

Pošljite SMS s ključno besedo LUNA + vaše vprašanje na številko 3040 in prejmite odgovor.

Več o civilizaciji Majev - Maji

Maji Astrohisa vedezevanje banner 1 

Chen: 2. januar 21. januar

Vplivi vzhoda vam bodo v prihajajočih dneh utrdili družbeni položaj, da se boste lažje pripravili na nove delovne razmere, ki vam sledijo. Tudi vzhodni vetrovi vas bodo podprli, v obliki ugodnih okoliščin, da vam bo pri delovnih nalogah enostavnejše in uspešneje kreirati lastno prihodnost. Pri vaših finančnih transakcijah lahko pričakujete tako naložbe kot tudi povečanje pritoka denarja, katerega bi morali že pridobiti od drugod konec avgusta. V čustvenih odnosih vam bo nočni metulj pomagal da se vam že v začetku meseca avgusta odprejo ureditve in dogovori, ki vam bodo prinesli boljšo čustveno komunikacijo, sproščenost v domu in mir v duši.


Yax: 22. januar - 10. februar

Zahodni vetrovi vam bodo v prihodnjem mesecu podprli partnerski odnos, da se bo večina stvari med vami in določeno osebo, končno harmonizirala. Zaradi tega boste šli lažje naprej po poti svojih ciljev. Za vas bo letošnji avgust lahkotnejši, ker bo na vašem kariernem področju potekalo tako, kot ste planirali že v preteklosti in vas bo pri tem tudi podpiral duh ptice. Vaši poslovni projekti se bodo pričeli premikati naprej, kar vam bo olajšalo tudi pogled do ciljev, ki jih želite doseči ter vam bo pri tem ostajalo več prostega časa, za vse tiste trenutke, ki jih želite deliti z drugimi. Zaupanje vase se vam bo končno obrestovalo.


Zak ali Sac: 11. februar – 2. marec

Energije severa vas bodo skušale odvrniti od določenih navad, ki vam lahko škodujejo na vašem delovnem področju. Zato se boste v drugi polovici avgusta znašli pred neko situacijo, v kateri se boste morali zelo hitro odločiti oziroma spremeniti določene delovne naloge in navade. Zato pri občutljivih poslovnih zadevah potrebujete več strpnosti, več doslednosti, zlasti v svojih stališčih in prav tako prepričljivosti, da bi vam povsem zaupali tudi drugi. Že v začetku naslednjega meseca vam bo duh žabe pomagal pri določeni osebi, vzpostaviti več sinergije, ki vaju bo vodila v sproščen in ljubeč odnos.


Ceh ali Keh: 3. marec – 22. marec

Vplivi zahoda bodo poskrbeli, da bo pred vami dobro obdobje, ki se bo nadaljevalo vse do izteka poletja in vam s tem prinašalo na poslovnem področju pozitivnejše rezultate. Ta občutek uspešnosti vam bo veliko pomenil, prav tako se boste veselili vsake pohvale od drugih ter konec avgusta poskušali pomagati določeni osebi, da bi tudi sama dosegla zadovoljive delovne cilje. V vašem domačem okolju bo duh čebele navdušen nad vašo pristno komunikacijo v domačih in čustvenih odnosih, še posebej pa boste v sredini avgusta razveselili osebo, ki vam je srčno zelo blizu.


Mac ali Mak: 23. marec – 11. april

Vetrovi juga vas bodo usmerjali k neopravljenim zadevam, s katerimi boste morali malce pohiteti, kar vam ne bo vzelo veliko časa ali truda, vendar vam bo na koncu prineslo zadovoljstvo. V bližnji prihodnosti vam lahko to prinese tudi določene spremembe na vašem delovnem področju, ki se bodo izkazale za boljše oziroma kvalitetnejše. V poletnem času bo duh vašega kuščarja veliko bolj dejaven, kot bi pričakovali, zato se bo prebudila vaša romantična stran, s katero boste določeni osebi pustili pečat na duši. Ob vsem dogajanju pa vseeno poskrbite tudi za dovolj počitka, ne samo telesnega ampak tudi duhovnega.


Kankin ali Kamkin: 12. april – 1. maj

Vetrovi severa vam bodo v prvi polovici avgusta manj naklonjeni, zato se boste vsi delovno aktivni morali bolj truditi kot sicer. Medtem ko bodo v prvi polovici septembra že vidne bistvene spremembe, ne samo na delovnem področju, temveč tudi na vašem zasebnem področju. Zato bo vaš pogled precej bolj usmerjen v prihodnost, saj boste polni elana in boste lažje delali večje načrte za naprej. Duh sokola vam bo v prihajajočem mesecu okrepil radovednost na vašem čustvenem področju, zato boste čustveno veliko bolj aktivni, kar bo vašim bližnjim zelo všeč. Izbrana oseba pa bo nad to spremembo naravnost očarana in še bolj ljubeča.


Muwan ali Muan: 2. maj – 21. maj

Vplivi južne strani neba bodo poskrbeli, da boste lahko svoje delo in zasebno življenje v prihajajočih mesecih usklajevali bolje, kot do sedaj. Tudi, če bi se vam skušalo kaj zalomiti, se bo na koncu uredilo tako, kot se mora. Zaradi tega boste sami bolj prilagodljivi in ne boste imeli težav niti s spreminjanjem delovnih nalog, ki vam sledijo v bližnji prihodnosti. Duh vodne kače vas bo spomnil, da vam domače okolje pomeni veliko več, kot ste mislili, zato se boste raje družili z domačimi in uživali v trenutkih domačnosti. S srčno osebo pa boste načrtovali nove ljubezenske izzive, slednji pa vama bodo prinesli več ljubečih trenutkov.


Pax: 22. maj – 10. junij

Energije severa vas bodo v naslednjem mesecu opogumile, da boste sprejeli nove delovne izzive, pri katerih se boste morali sicer bolj potruditi, vendar boste s končnim rezultatom več kot zadovoljni. Prav tako boste vse potrebne informacije za nove projekte zlahka pridobili, saj vam bo pomagala oseba, na katero niste niti pomislili. V vas se bo prebudil duh jaguarja, ki vas bo v poletnih mesecih in vse do jeseni vodil po poti ljubezni, katero boste namenili določeni osebi, ki ste jo zadnje čase malce zanemarjali. Zato se bodo vse pretekle napetosti v vašem čustvenem odnosu hitro razblinile in določena oseba vam bo ponovno povsem zaupala.


Kayab: 11. junij – 30. junij

Vetrovi juga vas bodo v naslednjih treh mesecih dodatno energijsko podprli, da boste lahko dosegli želene spremembe na vašem poslovnem področju, pri katerih ste že skoraj obupali. Včasih je potrebno več časa, da določene zadeve dobijo pravi smisel in jih šele nato lahko obvladujete, kar boste kmalu tudi občutili. Res, da je včasih duh želve počasnejši, vendar je zato vztrajnejši, pogumnejši in vedno doseže zanesljiv, končni cilj. Slednje enako velja tudi na čustvenem področju, zato lahko več komuniciranja prinaša več sprostitve, več zaupanja in boljšo srčno povezanost. Zato se boste z določeno osebo čustveno bolj povezali, kot ste upali.


Kumku: 1. julij – 20. julij

Energije juga vas bodo v poletnem času vodile k različnejšim dejavnostim, tako na delovnem kot tudi zasebnem področju. Z namenom, da bi lažje uresničili svoje vizije. Seveda se boste morali pri tem tudi sami bolj potruditi in predvsem na službenem področju pristopati bolj racionalno. V čustvih boste v prihajajočih mesecih bolj razigrani in bolj dinamični, želeli si boste več pozornosti s strani izbrane osebe. Pri slednjem vas bo podpiral tudi močni duh krokodila. Z lastnimi spremembami na bolje, se boste bolje počutili, ob tem pa se bo bolje počutila tudi vaša srčna oseba, katero boste ponovno čustveno navdihnili.


Wayeb: 21. julij – 25. julij

Vetrovi zahoda vas bodo potiskali novim delovnim izzivom naproti pri katerih morate biti bolj pazljivi oziroma ne smete prehitro sprejemati ključnih odločitev. Saj bi vam slednje lahko prinesle slabše končne rezultate, ker bi s hitenjem lahko marsikaj spregledali. V mesecu septembru lahko pričakujete pozitivne spremembe na vašem finančnem področju, zato boste lahko lažje uresničili svoje želje. S pomočjo duha velike kače, boste lahko zgladili nek nesporazum z določeno osebo na čustvenem področju. Ob tem se boste spomnili, da premalo komunikacije prej škoduje kot koristi, četudi gre za ljubljeno osebo.


Pop: 26. julij – 14. avgust

Energije juga vam bodo omogočile, da boste v naslednjem mesecu lahko popravili neko škodo, ki se je pojavila na vašem delovnem področju in s tem boste ponovno pridobili zaupanje sodelavcev. S tem pa boste imeli v nadaljevanju več možnosti za ustvarjalni razcvet, ki ga boste predstavili določeni osebi, katero boste naravnost navdušili. Z ljubljeno osebo se bosta tokrat skupaj odločala za spremembe in prenovo vajinega doma in z vašimi idejami bo zelo navdušena. Tudi duh pume se bo skupaj z vami počutil sproščeno, zadovoljno in ljubeče v poletnih mesecih ter vas neustrašno vodil k vsem srčnim izzivom.

  • veliki_majevski_horoskop_2016_2017


Wo ali Uo: 15. avgust – 3. september

Vetrovi vzhodne strani neba vam bodo omogočali, da boste na svojem kariernem področju končno pričeli delati na želenih spremembah. Zato se vam odpirajo možnosti že v drugi polovici avgusta, da boste ob novih zahtevnejših delovnih nalogah imeli tudi možnost kariernega napredovanja. Ob vsem tem pa vam bo ob strani stala določena oseba, s katero že dlje časa dobro sodelujete in vam popolnoma zaupa. V čustvenih odnosih boste s podporo duha gorske kače dosegli boljše odnose z bližnjimi in prav tako s prijatelji. Z vašo ljubljeno osebo pa bosta v prihajajočih se dneh končno pričela govoriti tudi o želenih spremembah vajinega razmerja.


Sip ali Zip: 4. september – 23. september

Vplivi energij juga vas bodo v naslednjem mesecu opozorili, da ne smete popolnoma zaupati določeni osebi v službi, saj vas bo le ta skušala odvrniti od vaše začrtane poti, ker bo prepričana, da lahko dosežete več kot ona sama. Vendar boste šli preko tega in dosegli tisto, za kar si prizadevate že nekaj časa in kar vam bo omogočilo karierni napredek. V partnerskem odnosu se vam odpirajo mirne in bistre vode, po katerih se bo sprehajal duh vodnega pajka, saj boste izredno zadovoljni, ko boste občutili, da vam ne pretijo nikakršne zavrnitve s strani vaše ljubljene osebe ter da se je iskra ljubezni ponovno prižgala.


Sotz ali Zotz: 24. september – 13. oktober

Energije zahodne strani neba vas bodo v prvi polovici meseca avgusta spomnile na dodatek v obliki ugodnih okoliščin, ki vam bodo v službi in pri poslih izdatno na voljo in s katerimi boste lahko dosegali boljše poslovne uspehe. S sodelavci načeloma ne boste imeli večjih težav, čeprav bodo malce zavistni pa vendar se bodo sočasno zavedali, da ste za vse, kar ste dosegli trdno delali. Močna energija ribe vas bo v poletnih mesecih zelo motivirala na čustvenem področju in poskrbela tako za tiste, ki ste manj zaljubljeni kot tudi za tiste, ki ste bolj zaljubljeni, saj boste čutili kako vam ljubezen prežema srce.


Sec ali Zec: 14. oktober – 2. november

Vetrovi vzhoda vas bodo v prihajajočih dneh spomnili na neko nedokončano službeno zadevo, na katero ste že skoraj pozabili vendar jo boste morali do sredine meseca avgusta dokončati, zato pohitite in ne odlašajte. Slednja vam lahko prinese nekaj dodatnega zaslužka, ki vam bo koristil pri vaših načrtih prenove doma. Močna energija medveda vas bo še naprej vodila po poteh ljubezni, saj razmišljate da bi svojo ljubljeno osebo presenetili z neko pozornostjo, katero skrbno načrtujete. Slednje boste dosegli in ljubezen med vama se bo ponovno razcvetela in bo tako močna, kot je bila na začetku.


Xul: 3. november – 22. november

Energije zahodne strani neba vas bodo usmerjale k razmišljanju novega začetka na vašem kariernem področju, kar ne bi bilo slabo. Najkasneje v mesecu dni se boste odločili za spremembo ali pa boste ostali na tem delovnem mestu, na katerem ste. V slednjem primeru se boste lahko pogajali za višji dohodek in za boljše pogoje dela, kar vam bo precej ustrezalo, saj boste lahko ostali v coni udobja, ki vam ugaja. Čeprav bo tudi druga opcija zelo mamljiva. Trdno razmislite, kaj se boste odločili. Duh volka vam bo vlival neverjetno moč in pogum, da se lotite vsega, kar ste si zamislili, dobro izkoristite ta čas, ki vam je precej naklonjen. Čustva bodo cvetela, v popolni mavrici se boste nahajali še dolgo časa.


Yaxkin: 23. november – 12. december

Vetrovi vzhoda vam bodo v mesecu avgustu prinesli, da se bodo stvari na vašem delovnem mestu odvijale precej po vaših željah s tem pa boste dobili tudi novo možnost za predstavitev delovnega projekta na katerem ste precej delali v preteklem mesecu. Vendar boste kljub temu morali na materialnem področju biti še nekaj časa previdni, da bi lahko v nadaljevanju realizirali bodoče cilje. V ljubezni vam bo malo pomagala energija orla, ki bo vnesla v vaš čustveni odnos več čustvenega posluha pri ljubljeni osebi. S tem boste ljubljeno osebo ponovno očarali in vam bo pripravljena izkazati več ljubeče pozornosti.


Mol: 13. december – 1. januar

Zahodni vetrovi vam bodo v prihodnjem mesecu podprli partnerski odnos, da se bo večina stvari med vami in določeno osebo, končno harmonizirala. Zaradi tega boste šli lažje naprej po poti svojih ciljev. Za vas bo letošnji avgust lahkotnejši, ker bo na vašem kariernem področju potekalo tako, kot ste planirali že v preteklosti in vas bo pri tem tudi podpiral duh ptice. Vaši poslovni projekti se bodo pričeli premikati naprej, kar vam bo olajšalo tudi pogled do ciljev, ki jih želite doseči ter vam bo pri tem ostajalo več prostega časa, za vse tiste trenutke, ki jih želite deliti z drugimi. Zaupanje vase se vam bo končno obrestovalo.

 

Numerologinja Anka in Astrohiša,

vam želita veliko osebnega zadovoljstva.

Kontakt: 090 3047

Energije zahoda vas bodo v aprilu spodbujale k neki zaključitvi, nekega posla, kar bi bilo modro storiti. Namreč že v mesecu maju se vam odpira nova delovna priložnost za zaslužek in vsega na enkrat res ne bi zmogli. Zato si delovne obveznosti prilagajajte svojim časovnim okvirjem, ki so za vas spremljivi. Duh velike kače vas bo podpiral pri obnovitvi stikov z določeno osebo, s katero ste v sorodu in s katero lahko v življenju več pridobite, kot mislite. Da bi se v vaši duši našel občutek miru in zadovoljstva, je potrebno nekaj storiti zato in ne samo sanjati o tem. Da ne bi prišlo do dehidriranosti organizma, pijte več tekočine.