• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Majevski horoskop julij - oktober 2017

Majevski horoskop za vsa astrološka znamenja. Kaj vam tokrat napovedujejo Maji? Maji veljajo za pionirje proučevanja gibanja planetov ter vpliva njihovih sil na naš planet in s tem na naše počutje ter kako le ti oblikujejo tudi naše lastnosti glede na določen datum rojstva v letu.

Spoznajte se, spoznajte katera žival je vaša simbolika in kaj o njej govorijo Maji ter kako lahko vplivate sami nase, na svoje počutje, razmišljanje, zamisli, ideje, odnose,...

Vaša Numerologinja Anka

 

Več o civilizaciji Majev - Maji

  • veliki_majevski_horoskop_2016_2017

 

Chen: 2. januar 21. januar

Vzhodne energije vas bodo v tej drugi polovici leta usmerjale k različnim zamislim sicer ne boste mogli vseh realizirati, pa vendar, v poslovnem svetu boste našli neko rešitev, ki vam bo prinašala uspehe, vse do konca letošnjega leta. Simbolika metulja vas bo v prihajajočih mesecih vodila do sproščenih čustvenih odnosov v družbenem, osebnem in intimnem okolju.

 


Yax: 22. januar - 10. februar

Energije zahoda vam bodo v drugi polovici leta podpirale vaše zamisli in ideje na vašem delovnem področju, kar vam lahko prinese rezultate v časovnem obdobju dveh mesecev. Duh ptice vam bo podpiral uspehe na poslovnem področju in prav tako ne bo zanemaril energijske podpore na vašem čustvenem področju.

 


Zak ali Sac: 11. februar – 2. marec

Zahodne strani neba vas bodo podpirale pri iskanju vašega osebnega miru in zadovoljstva v smislu, da vam bodo podprle vse tiste hobije, ki jih še niste uspeli razviti ali aktivirati. Simbolika žabe vas bo na čustvenem področju obvarovala v mesecu septembru, kajti takrat bo več obveznosti in napetosti v čustvenih odnosih.

 


Ceh ali Keh: 3. marec – 22. marec

Vetrovi vzhoda vas bodo še naprej podpirali pri vašem delu in ustvarjanju, zato izkoristite ta čas vse do meseca oktobra za vaše vizije in želje, s katerimi boste želi uspehe pred iztekom letošnjega leta. Duh čebele pa vas bo vodil v naročje bolj harmoničnih družinskih in čustvenih odnosov, predvsem od meseca septembra dalje.

 

Astroluna fb


Mac ali Mak: 23. marec – 11. april

Zahodne strani neba vas bodo v drugi polovici leta vodile k boljšim delovnim zamislim, ki jih boste lahko realizirali le v primeru, da boste dobro premislili, kaj si želite in česar si ne želite. Simbolika kuščarja pa vam bo od sredine oktobra pomagala pri spremembi v razmišljanju in čutenju na vašem čustvenem področju v pozitivnem smislu.

 


Kankin ali Kamkin: 12. april – 1. maj

Vetrovi severa vas bodo skušali peljati po poti vašega osebnega miru in zadovoljstva, vendar pa boste morali tudi sami kaj prispevati. Duh sokola je precej aktiven v vseh pogledih, zato bi bilo smotrno, da se na določenih področjih malce potegnete nazaj, da bi lahko dosegli želene rezultate.

 


Muwan ali Muan: 2. maj – 21. maj

Vetrovi juga vam bodo pripomogli k uspešnejši karierni poti v drugi polovici leta, vendar pa boste morali sami opraviti nek zahtevnejši pogovor z določeno osebo, ki vam lahko veliko pomaga. Simbolika kače vas bo tokrat vodila v prijetnejše čustvene odnose, vendar pa bo vseeno ostalo neko odprto vprašanje, ki ga boste morali še predelati.

 


Pax: 22. maj – 10. junij

Energije južne smeri neba vas bodo tokrat vodile na vašem ljubezenskem področju do izpolnitve vaših želja, vendar z mesecem oktobrom dalje. Duh jaguarja bo od vas zahteval več dinamike na vašem karierno poslovnem področju, predvsem v drugi polovici leta, to se vam bo tudi zelo dobro obrestovalo.

 


Kayab: 11. junij – 30. junij

Vzhodne strani neba vas bodo s koncem meseca avgusta skušale usmerjati v boljše čustvene odnose, v katerih boste morali tudi sami sodelovati, da boste lahko vzpostavili harmonični odnos z določeno osebo, ki vam je pri srcu. Simbolika želve vas bo peljala po utečenih tirnicah, vendar pa se bo vseeno zgodila poslovna sprememba.

 


Kumku: 1. julij – 20. julij

Vzhodne strani neba vas bodo tokrat podpirale na vašem kariernem področju, v smislu, da boste lahko določene stvari realizirali ali pa jih pričeli na novo. Duh krokodila vas bo s svojo močjo podpiral na čustvenem področju še naprej, zato bodo čustveni odnosi bistveno boljši, kot so bili.

 


Wayeb: 21. julij – 25. julij

Vetrovi vzhoda vas bodo vodili k dobrim idejam, ki jih boste potrebovali od septembra dalje na vašem poslovnem področju, na katerem lahko žanjete uspehe, proti koncu leta. Simbolika duha velike kače vas bo vodila do določene osebe, s katero boste vzpostavili bolj harmoničen čustveni odnos v drugi polovici leta.

 


Pop: 26. julij – 14. avgust

Energije zahoda vas bodo na vašem kariernem področju usmerjale k nepričakovani spremembi, ki vam lahko odpre boljše poti do zaslužka in nasploh boljšega kariernega področja. Duh pume vas bo s svojo simboliko še naprej podpiral v čustvenih odnosih ter skrbel, da boste v komunikaciji z bližnjimi bolj sproščeni.

 

 Astroluna fb


Wo ali Uo: 15. avgust – 3. september

Vzhodne strani neba vam lahko v mesecu septembru prinesejo določene zastoje na poslovnem področju, vendar pa se bo kasneje izkazalo, da je bilo to nujno potrebno za napredek vaše karierne poti. Simbolika gorske kače pa vam bo omogočila v drugi polovici leta, harmonične odnose z najbližjimi.

 


Sip ali Zip: 4. september – 23. september

Energije vzhoda vas bodo v septembru mesecu vodile k boljšim idejam na vašem delovnem področju, tako da bi lahko bili poslovno bolj uspešni vse do konca leta. Duh vodnega pajka vas bo tokrat podpiral pri komunikaciji z določeno osebo, s katero morate doreči določene stvari, da bi bil vaš duh lahko mirnejši.

 


Sotz ali Zotz: 24. september – 13. oktober

Energije zahoda vas bodo v drugi polovici leta obvarovale pred spori z nadrejenimi osebami, zato boste imeli več možnosti pri napredovanju na vaši karierni poti. Simbolika ribe pa vas bo od septembra dalje vodila k bolj mirnim čustvenim odnosom, kateri vam lahko prinesejo čustveno zadovoljstvo.

 


Sec ali Zec: 14. oktober – 2. november

Energije vzhoda vas bodo v tej drugi polovici letošnjega leta vodile k razmišljanju o spremembi na kariernem področju, da bi se vam končno uresničile vaše poslovne vizije. Duh medveda pa vas bo do konca leta podpiral pri vaših željah in ciljih, v odnosih z najbližjimi osebami, da boste lahko čustveno bolj pomirjeni.

 


Xul: 3. november – 22. november

Vetrovi vzhoda vas bodo v drugi polovici leta podpirali na vašem poslovnem področju, v smislu, da se ne boste razburjali po nepotrebnem oz. skrbeli za tisto, v čemer ste se že dokazali. Simbolika volka pa vas bo tokrat vodila v bolj romantične vode z določeno osebo, ki vam je blizu in vas osrečuje.

 


Yaxkin: 23. november – 12. december

Vzhodni vetrovi vas bodo tokrat podpirali v vašem ljubezenskem življenju in v čustvenih odnosih nasploh, da ne bi prihajalo do nepotrebnih čustvenih zapletov z določenimi osebami, ki so vam blizu. Duh orla vas bo vodil na vašem delovnem področju, v smislu, da boste lahko dosegli do izteka leta, tisto, kar ste si zadali.

 

Mol: 13. december – 1. januar

Energije zahoda vas bodo tokrat podpirale pri vaših kariernih ambicijah, da bi lahko lažje dosegali določene pozitivne spremembe še v letošnjem letu. Simbolika geparda pa vas bo v drugi polovici leta, podpirala v odnosih z vašimi najbližjimi, predvsem pri določenih osebah, za vzpostavitev boljšega harmoničnega odnosa.

 

Numerologinja Anka in Astrohiša,
vam želita veliko osebnega zadovoljstva.

Kontakt: 090 3047

 Astroluna fb

Energije zahoda vam bodo v drugi polovici leta podpirale vaše zamisli in ideje na vašem delovnem področju, kar vam lahko prinese rezultate v časovnem obdobju dveh mesecev. Duh ptice vam bo podpiral uspehe na poslovnem področju in prav tako ne bo zanemaril energijske podpore na vašem čustvenem področju.

Vedeževanje forum