• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Majevski horoskop od 22. februarja do 28. maja 2018

Majevski horoskop za obdobje od 22.2.-28.5.2018

Kaj vam tokrat napovedujejo Veliki Maji? Civilizacija, ki še dandanes buri duhove in odpira različna mistična in realistična vprašanja sodobnega časa.

Pripravila sem vam sveži Veliki Majevski horoskop za odbobje od februarja do maja 2018. Trenutno se ravno nahajamo na prehodu iz zimskega v spomladansko obdobje, zato S pričetkom pomladi velja za vsa znamenja, da je potrebno vse staro in neuporabno pustiti za seboj ter pričeti z novimi idejami in izzivi.

Numerologinja Anka in Astrohiša, vam želita veliko osebnega zadovoljstva in zdravja, predvsem v letu 2018.

Kontakt 090 30 47

 

Več o civilizaciji Majev - Maji

Maji Astrohisa vedezevanje banner 1 

Chen: 2. januar 21. januar

Vplivi vzhoda vas bodo še v letošnjem letu vodili k predanosti kariernim vizijam, da bi lažje dosegli poslovne cilje in s tem uresničili željeno. Konec februarja boste spoznali, da se recionalni svet in svet zapravljanja močno razlikujeta, zato vas bo duh nočnega metulja spodbudil že v prihajajočem marcu, da se boste lažje soočili s trenutnimi finančnimi situacijami. V drugi polovici aprila vas bodo podprli vetrovi zhoda in vas usmerili k določenim čustvenim spremembam. V domačem okolju boste želeli nekaj renovirati, zato bi se bilo modro posvetovati o tem, z določeno osebo. Poskrbite za ustrezen preventiven način okrepitve imunskega sistema.


Yax: 22. januar - 10. februar

V mesecu aprilu boste spoznali, da so pred vami spremembe, za doseg le teh pa se boste morali malo bolj potruditi in pri tem vam bodo pomagale tudi zhodne strani neba, da boste bolj zadovoljni. Zato že kmalu pričakujete spremembe na vašem kariernem področju in duh ptice vas bo podpiral, da boste te spremembe realizirali z lastnim trudom. Sočasno pa se boste morali osredotočiti tudi na osebno življenje in se skušati prilagajati tudi željam in potrebam v odnosih z najbližjimi. Podpirali vas bodo vzahodni vetrovi in vam vlivali samozaupanje in dinamiko. V prostem času se posvetite kakšnemu športnemu konjičku, ki vas bo dodatno energijsko okrepil.t


Zak ali Sac: 11. februar – 2. marec

Vetrovi severa vam bodo prinesli spremembe na poslovnem področju, kjer lahko pričakujete tudi zahtevnejše odnose s sodelavci. Vendar bodo za vas zelo dobri, saj boste spoznali s čim imate opraviti in kako izboljšati medsebojno zaupanje ter sodelovanje. Simbolika žabe vam bo pri tem močno stala ob strani, saj vas bo vodila po poti razuma in iskrenosti. To vam bo pomagalo, da rešite neko staro poslovno težavo kateri bo določena oseba le prisluhnila. V prvi polovici maja pa boste kot prerojeni, pogumno vas bodo podpirali severni vetrovi in vas vodili v boljše čustveno življenje. V vaših mislih se zadržuje še nekaj, kar vas ne pusti naprej, kot bi si sami želeli, a tudi to se bo uredilo.


Ceh ali Keh: 3. marec – 22. marec

Sprejeli ste neko poslovno situacijo in sedaj stopate po zahtevnejši poti, pri tem ste prepričani da imate prav, saj imate močno spremstvo zhodnih vetrov, ki vam podpirajo vašo racionalno in odločno mišljenje. Simbolika čebele pa vas bo gnala po poti ljubezni in osebnega zadovoljstva, zato se ne boste ustavili, nihče vas ne bo prepričal v drugačnost od tiste, ki jo nosite in čutite v svojem srcu. Tako je prav, saj gre za vaše čustveno življenje in pri tem vas bodo energije vzahoda podprle. V aprilu pa vseeno bolj popazite na svoje zdravje ter se izogibajte preslani, preveč pekoči in težki hrani ter alkoholnim pijačam.


Mac ali Mak: 23. marec – 11. april

Energija juga vam bo v prihajajočih se toplejših mesecih prinesla spremembe na vašem čustvenem področju, vprašanje pa je, ali si jih boste sami želeli. Medtem, ko se bodo odnosi v družinskem krogu še naprej lepo razvijali in krepili, si ne boste želeli nekih večjih sprememb zase. Na poslovnem področju vas bo še naprej varoval duh kuščarja ter vas bo, že z drugo polovico meseca marca vodil k kariernem napredku. Vetrovi juga vas bodo še dodatno spremljali pri vaših poslovnih odločitvah, ki se bodo vrstile vse do poletja ter bodo v večini pravilne, spodbujajoče ter vam bodo omogočile pozitivne premike naprej.


Kankin ali Kamkin: 12. april – 1. maj

Vetrovi severa vas bodo še spremljali na vaši zasebni poti, da boste lažje uredili nek čustveni odnos z določeno osebo do meseca aprila. Duh sokola pa vas bo podpiral na vaši službeni poti, na kateri lahko v začetku meseca maja pričakujete neko spremembo na bolje. Energija severa pa vas bo spremljala v vašem ljubezenskem življenju, v katerem bo še pred poletjem prišlo do neke situacije, zaradi katere se boste morali nekaj na hitro odločiti. Slednja odločitev vam bo prinesla mir v duši in več zaupanja v vam drago osebo, s katero bosta načrtovala še veliko skupnih idej in ciljev.


Muwan ali Muan: 2. maj – 21. maj

Vse kar se vam bo na poslovnem področju odpiralo do meseca maja ne smete jemati kot nekaj samoumevnega, temveč si pri vsaki situaciji vzeti dovolj časa za razmislek. Namreč v nasprotnem primeru lahko s prehitrimi poslovnimi odločitvami marsikaj izgubite. Vetrovi juga vas bodo podpirali pri vaših načrtovanih spremembah ureditve vašega doma. Duh vodne kače pa vam bo še naprej preprečeval, da se zatekate v čustveno preteklost, ki ne obstaja več in vam zato ne koristi, le v lepe spomine vas vleče. Namesto slednjega se raje bolj osredotočite na določeno osebo, ki vas ima resnično rada.


Pax: 22. maj – 10. junij

Energije severa vas bodo do izteka meseca aprila preizkušale v vaši delovni kreativnosti in dinamiki, zato se pričnite bolj truditi, saj se vam delovni trud lahko obrestuje. Duh jaguarja pa vas bo v drugi polovici maja, vodil v nova čustvena poznanstva in neka oseba vam zna zamajati tla pod nogami, zato razmislite kaj si želite in kaj pričakujete, na ljubezenskem področju. Vetrovi severa pa vas bodo konec marca ustavljali pri neki finančni odločitvi, pri kateri bi lahko več izgubili, kot pa pridobili. Namreč ne zaupajte na slepo v nekaj, kar se predhodno niste prepričali, ali res drži.


Kayab: 11. junij – 30. junij

Vetrovi juga vam bodo pripihali na vašo pot osebo, ki je že lep čas niste videli, čeprav imate s to osebo lepe spomine in zato bo ponovno snidenje toliko bolj veselo. Veliko novega boste izvedeli od te osebe in predlagala vam bo celo neko skupno sodelovanje, od katerega bi bila lahko obojestranska korist. Želvin duh pa vam bo v mesecu marcu spodbujal nek dogovor na vašem čustvenem področju z določeno osebo, ki vam je blizu in zatem boste občutili olajšanje. Že nekaj časa se poigravate z določeno mislijo, določenega hobija, le poguma vam manjka, da bi udejanili svojo željo. Pravijo, da kdor jezika špara, kruha strada.


Kumku: 1. julij – 20. julij

Duh krokodila vas bo težko obvaroval pred neko finančno izgubo, če mu ne boste dovolj prisluhnili in pričeli razmišljati bolj racionalno ter sebi v prid. Že v mesecu marcu boste imeli neporavnano denarno transkacijo iz preteklosti, ki jo bo potrebno zapreti. Vetrovi juga pa vam bodo prinesli možnost dodatnega zaslužka v aprilu, katerega bi bilo pametno sprejeti. V odnosih z bljižnjimi se boste morali tudi sami malo bolj potruditi, saj stare zamere ne koristijo nikomur, niti vam. V ljubezenskem področju pa boste bolj zadovoljni v prvi polovici leta, kot v drugi, zato izkoristitevsak prosti trenutek z vam drago osebo.


Wayeb: 21. julij – 25. julij

Energije zahoda vas bodo v aprilu spodbujale k neki zaključitvi, nekega posla, kar bi bilo modro storiti. Namreč že v mesecu maju se vam odpira nova delovna priložnost za zaslužek in vsega na enkrat res ne bi zmogli. Zato si delovne obveznosti prilagajajte svojim časovnim okvirjem, ki so za vas spremljivi. Duh velike kače vas bo podpiral pri obnovitvi stikov z določeno osebo, s katero ste v sorodu in s katero lahko v življenju več pridobite, kot mislite. Da bi se v vaši duši našel občutek miru in zadovoljstva, je potrebno nekaj storiti zato in ne samo sanjati o tem. Da ne bi prišlo do dehidriranosti organizma, pijte več tekočine.


Pop: 26. julij – 14. avgust

Vetrovi juga vas bodo potiskali k neki poslovni odločitvi v mesecu aprilu, za katero je potreben tehten razmislek in celo posvet z določeno osebo, ki ji zaupate. Namreč z slednjo odločitvijo nekaj pridobite, ampak tudi izgubite, zato presoja tehtanja ne bi bila odveč. Pumin duh vam bo odprl nova obzorja na vašem ljubezenskem področju, zato se od določene osebe, v mesecu maju ne boste mogli odmakniti. Ponovno boste občutili metuljčke v trebuhu in pospešeno delovanje srčka, vendar je to najbolje za dobro počutje. Ne zapravljajte po nepotrebnem in pričnite bolj varčevati, če boste želeli kupiti načrtovano.

  • veliki_majevski_horoskop_2016_2017


Wo ali Uo: 15. avgust – 3. september

Energije vzhoda vas bodo podpirale pri vaši osebni odločitvi konec marca in vas vodile do nekega spoznanja, ki bi vam lahko koristil v odnosu z neko osebo. Nič ni narobe, če imate svoje trenutke v katerih želite več osebnega prostora, saj vam slednje koristi pri vaši ustvarjalnosti za naprej. Duh gorske kače se bo pričel prebujati skupaj z naravo in že v drugi polovici meseca marca lahko pričakujete pozitivne delovne spremembe. Pri financah boste privarčevali, če se boste držali načrtovanega ter se zaradi tega počutili bolje.


Sip ali Zip: 4. september – 23. september

Vetrovi juga vas bodo potiskali k realizaciji vaših načrtov v mesecu aprilu in počutili se boste bolj zadovoljno ter koristno. Namreč vaše ideje niso slabe, le postopoma jih je potrebno udejaniti ter se povezati s pravimi ljudmi. Vodni pajek zavetnik vašega duha, vam bo še naprej stal ob strani na vašem čustvenem področju, saj imate pred seboj nek zahtevnejši pogovor z določeno osebo. Zatem se boste počutili razbremenjeno in bolj sproščeno kar vam bo dalo dodatni zagon za naprej. V ljubezni ni vedno vse lahko, vendar če si gresta oba na proti, je vse takoj lažje.


Sotz ali Zotz: 24. september – 13. oktober

Vplivi zahoda vas bodo usmerjali k neki zaključitvi nečesa, kar vas že nekaj časa bremeni, zato ne odlašajte več. Takoj, ko boste to storili se vam odpre nekaj novega, boljšega za vas in vaše bližnje. Na delovnem področju vam bo ob strani stal duh ribe, saj lahko v naslednjih mesecih pričakujete več delovnih obveznosti in s tem možnost napredovanja. V čustvenih vodah se boste morali z naslednjim mesecom bolj potruditi, sicer vam lahko kdo zameri, da ga zanemarjate. Prav bi tudi bilo, da več pozornosti namenite vam dragi osebi, katera si tega neizmerno želi.


Sec ali Zec: 14. oktober – 2. november

Vzhodni vetrovi vam bodo pripihali kar nekaj sprememb že od marca dalje na vašem zasebnem področju. Zato pričakujte več pogovorov in dela v domačem okolju, s tem pa tudi več osebnega zadovoljstva. Pri financah pa boste morali biti zelo modri in resnično pravilno preceniti kaj boste kupovali in od koga. Duh medveda vam daje notranjo moč in voljo, zato boste lahko dosegli zadane cilje, le malo bo trajalo. V ljubezni ne pričakujte večjih sprememb in se držite tiste osebe, ki jo imate v mislih, saj vam ta spodbuja vašo energijo in vaše srce. Pri gibanju v prostem času ne pretiravajte.


Xul: 3. november – 22. november

Energije zahoda vam v prihajajočem tromesečju nalagajo še več delovnih obveznosti, a vendar se vam bo to kasneje obrestovalo in se vam poznalo tudi pri vaših financah. Ljubezen ne pozna meja, je lahko tudi slepa in je lahko tista prava, le več previdnosti v odnosu z določeno osebo vam lahko prinese tisto, kar potrebuje vaše srce. Volčja narava, ki se skriva v vas vas brez milosti priganja pri vsemu, zato popazite tudi na svoje počutje. Potrebno si je vzeti čas zase, se relaksirati, se sprehoditi v naravi ter pocrkljati tudi svojo dušo, da bi imeli dovolj energije za vse obveznosti.


Yaxkin: 23. november – 12. december

Vetrovi vzhoda vas bodo v marcu potiskali k neki delovni spremembi, ki bi vam lahko prinesla nekaj dodatnega zaslužka, ta bi vam prišel prav za nakup, katerega imate že nekja časa v mislih. Duh orla vas bo v aprilu podpiral pri pogovoru z vam drago osebo, s katero bosta nekaj uskladila, kar bo obema prineslo osebno zadovoljstvo. V odnosih z sorodniki pa se boste morali bolj potruditi, saj ni vse tako, kot bi moralo biti in neka oseba kuha malo zamere, češ da vam ni mar zanjo. Pričnite bolj skrbeti za svoje počutje, za več gibanja v naravnem okolju in manj v zaprtih prostorih.


Mol: 13. december – 1. januar

Energije zahoda vas bodo spremljale na vaši delovni poti, na kateri lahko pričakujete manjše spremembe že v mesecu marcu. Slednje vam bodo omogočile nove delovne izzive, ki vam utegnejo koristiti za naprej. V ljubezni vas bo podpiral duh geparda in v mesecu maju, se boste počutili še posebej ljubljeno, saj vam bo vam draga oseba izpovedala ljubezen. V krogu sorodnikov pa vas v aprilu čaka skupno srečanje in druženje ob katerem boste spoznali, da vas imajo domači radi, ne glede na občasne nesporazume. Preventivno poskrbite za svoje počutje s tem, da si privoščite pravo mero počitka in gibanja.

Numerologinja Anka in Astrohiša,
vam želita veliko osebnega zadovoljstva.

Kontakt: 090 3047

Energije zahoda vas bodo v aprilu spodbujale k neki zaključitvi, nekega posla, kar bi bilo modro storiti. Namreč že v mesecu maju se vam odpira nova delovna priložnost za zaslužek in vsega na enkrat res ne bi zmogli. Zato si delovne obveznosti prilagajajte svojim časovnim okvirjem, ki so za vas spremljivi. Duh velike kače vas bo podpiral pri obnovitvi stikov z določeno osebo, s katero ste v sorodu in s katero lahko v življenju več pridobite, kot mislite. Da bi se v vaši duši našel občutek miru in zadovoljstva, je potrebno nekaj storiti zato in ne samo sanjati o tem. Da ne bi prišlo do dehidriranosti organizma, pijte več tekočine.