• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Veliki Majevski horoskop Tzolkin za obdboje 3.1.-31.3.2019

Veliki Majevski horoskop za prvo tromesečje leta 2019. Veliki Maji vam pošiljajo sporočila univerzuma in vam svetujejo. 

Najnaprednejša civilizacija starega sveta je bila tako napredna, da si znanstveniki še dandanes ne morejo čisto razložiti, kako so bili Maji tako napredni in kakšno tehnologijo so sploh uporabljali, da so pri vsem dosegali takšno natančnost in uspešnost skozi dolga stoletja njihovega obstoja.

Tokrat sem vam Numerologinja Anka pripravila Majevski horoskop za prvo tromesečje letošnjega leta in skupaj z Astrohišo upamo, da boste tudi v letošnjem letu dosegali vse svoje cilje, ki ste si jih zadali in boste pri tem še uspešnejši, kot ste bili sicer.

Ekipa Astrohiše vam želi vse najboljše v Novem letu, da bi se vam izpolnile vse tiste želje, katere vas bodo razveseljevale in dodatno bogatile, tako duhovno, kot tudi fizično.

Več o civilizaciji Majev - Maji

Maji Astrohisa vedezevanje banner 1 

Chen: 2. januar 21. januar

V prihajajočem letu vam bodo astralne energije namenile pot, polno izzivov. Vendar se ne obremenjujte s tem kaj bo, temveč kaj je in od sedanjosti dalje se osredotočajte na prihodnost. Bodite pozorni na nočna sporočila, ki vam jih bo pošiljal duh nočnega metulja. Zapišite jih za kasnejšo razlago, preko njih lahko dobite vpogled v marsikatero dilemo in tudi rešitev. Izkušnja realnosti bo bolj dramatična kot pa realnost sama. Pazite le pri financah.

 


Yax: 22. januar - 10. februar

Duh ptice vam bo kazal pot v megli, ki bo zajela zlasti prvo tromesečje novega leta. Ne ustrašite se, saj boste tekom tega obdobja rešili odprte dileme na družinskem področju. Vse tisto, pred čimer ste se umikali, se bo začelo reševati, zato le pogumno naprej, da boste končno svobodni. Pri financah boste malce slabi, saj vam bo ravno reševanje nekaterih težav prineslo stroške. Ampak vse to bo kmalu za vami in tudi vam bo posijalo sonce.

 


Zak ali Sac: 11. februar – 2. marec

Ljubezen vam prinaša izzive, če bi šlo gladko, tega ne bi rekli. S partnerjem boste zlahka izpolnili vsa nesoglasja in morebitne težave ter prepire. Pomembno je, da ste popolnoma odprti za sodelovanje, duh žabe vam bo stal ob strani in vas spodbujal, da rešite vse, kar se rešiti da, ker je vredno. Pogovor in poštenost bosta na prvem mestu, dobra komunikacija pa bo zaključila prvo tromesečje v pozitivnem duhu.

 


Ceh ali Keh: 3. marec – 22. marec

V družini se lahko srečate z nesoglasji in slabimi odnosi, zlasti z moško linijo, če čutite, da ste se oddaljili od svojih moških sorodnikov, ne obupajte, to je proces, skozi katerega morate zdaj preiti in boste skozenj prehajali prvo tromesečje novega leta. Ob tem vam bo moč vlival duh čebele, ki bo pridno gradil na odnosih. Pomembno je, da se odzovete na najmanjšo podrobnost, ker lahko nastane velik prepir prav zaradi nje.

 


Mac ali Mak: 23. marec – 11. april

V poslovnem tromesečju novega leta si lahko obetate veliko lepih stvari in uspehov, zlasti pa sprememb na bolje. Imeli boste priložnosti za napredovanje na delovnem mestu, spremembo položaja na boljše ali pa celo spremembo samega dela. Premik bo stresen, a se boste naučili kako in kaj v zelo hitrem času. Duh kuščarja vam daje oporo in vas počasi a sigurno premika naprej. Zaradi poslovnega uspeha, boste uspešni tudi na drugih področjih.

 


Kankin ali Kamkin: 12. april – 1. maj

Financiranje v prvem tromesečju novega leta, bo potekalo kar ugodno za vas. Bili ste prizadevni in ste z delom pokazali, da se da nekaj zaslužiti. Sedaj pa se boste soočili z višjimi materialnimi izdatki, vendar z dobrimi razlogi. Ne bo izguba temveč morda potovanje, duh sokola vam nakazuje pot, morda pa celo novo življenje. Bodite optimistični, vedite, da ne morete obstati na enem mestu, saj je življenje gibanje. Ljubite s polnim srcem.

 


Muwan ali Muan: 2. maj – 21. maj

Duh vodne kače vam bo nakazal v prvem tromesečju novega leta, da se morate bolj disciplinirano posvetiti vašemu zdravju in skrbi za naravno pot okrepitve telesa ter imunskega sistema. Ne bo izključena naporna fizična aktivnost, saj jo nujno potrebujete, da bi se počutili bolje. Zato se boste morali disciplinirati in prioritetno prerazporediti svoj urnik. To naredite zase, ker imate samo eno telo. Ko boste to izboljšali, se bodo sočasno izboljšale tudi ostale zadeve.

 


Pax: 22. maj – 10. junij

V prvem tromesečju novega leta vam ne bo postlano z rožami, prej z izzivi, ki pa jim boste kos. Enako velja za finance, narediti boste morali vse, kar je v vaši moči, da stabilizirate omajane finance, čas je za prevzem nadzora in za zamrznitev večjih finančnih odlivov. V drugem tromesečju pa je že na vidiku izboljšanje, več se bo vedelo takrat. Moč jaguarja bo neomajna.

 


Kayab: 11. junij – 30. junij

Kdor je svobodnega duha, mu ne bo hudega. Kdor je vezan, se bo počutil ujetega in ta občutek ne bo dober, gotovo pa ne bo prav, da vam je bila vaša svoboda odvzeta na tako subtilen in premeten način. Duh želve vam bo počasi, a z gotovostjo pritrdil na vaše sume. Zdaj pa boste morali urediti svojo zasebnost, vzemite jo nazaj in je nikomur več ne dajte. Vi ste svoj lastni gospodar. Vaša volja bo močna kot želvin oklep.

 


Kumku: 1. julij – 20. julij

Duh krokodila vas bo opominjal, da nimate tako močno zgrajenega imunskega sistema, kot krokodil, morali boste paziti na prebavo in na svoje zdravje. Prvo tromesečje bo treba paziti in ločevati hrano potem pa se tudi lotiti fizične vadbe, da okrepite telo. Vedite, če ni zdravja, tudi financ in ljubezni ne bo. Najprej poskrbite zase, da boste lahko skrbeli tudi za druge.

 


Wayeb: 21. julij – 25. julij

Vaše zdravje bo spremenljivo, dobro bi bilo, da se ukvarjate s preventivnimi ukrepi, da pravočasno izvajate letne inšpekcijske preglede in vse skrbno preverjate, da bi vsaj malo preprečili težave. Prihaja velik stres, a duh velike kače, vam bo stal ob strani in vas spodbujal, da dosežete in tudi presežete vse, kar ste si zamislili. Če boste uspešni v prvem tromesečju leta, bo tako tudi naprej.

 


Pop: 26. julij – 14. avgust

V ljubezni vam ne bo manjkalo sreče in zadovoljstva, zato skrbite za svoje bližnje, kajti samo ti vam bodo stali ob strani, ko bo prišla kriza. Kriza bo duševne narave, zato se lahko predhodno pripravite na ta udarec in se malce osveščate o stanjih, ki jih ne poznate. Ne bojte se, saj boste tokrat videli moč pume, ki vas bo dvignila od tal, ko boste padli.

 

  • veliki_majevski_horoskop_2016_2017


Wo ali Uo: 15. avgust – 3. september

Gorska kača vam bo dajala notranjo moč, da boste premostili oviro, ki je pred vami. Ovira bo finančne in ljubezenske narave. Morali se boste obrniti na svoje domače, da vam bodo stali ob strani, saj boste prejeli hud udarec, ki vam bo še nekaj časa povzročal rane. Morali se boste ozreti vase in spoznati grenko resnico, da niste najbolj zaželena oseba, prav tako ste preveč hladni do ljudi, ki vas imajo radi.

 


Sip ali Zip: 4. september – 23. september

Vodni pajek je vaš forte, a vedite, da ne boste mogli vedno samo hoditi po vodi in se ne zmočiti. To namreč počnete, to ste počeli do sedaj in zaradi tega ste izgubili. Ljudje, zlasti bližnji želijo več od vas, a vi mislite, da boste na tak način lahko sedeli na več koncih. Ne bo šlo, nekaj časa že, potem pa vam ljudje pobegnejo k tistim, ki so bolj čutni. Tudi tokrat bo tako. Razmislite in izboljšajte situacijo v naslednjem tromesečju.

 


Sotz ali Zotz: 24. september – 13. oktober

Za las ste ušli nekaterim neugodnim situacijam, a vedite, da se v prihodnosti ne boste mogli tako spolzko izogniti kot riba, ki jo primete v roke. Tokrat vam je uspelo, a drugič vam ne bo, zato bi bilo bolje, da predhodno spremenite način razmišljanja in delovanja. Nekateri ljudje bi radi imeli od vas dobre lastnosti ribe, vi pa jim ponujate slabe lastnosti. Preverite, kateri ljudje vam več pomenijo in naredite dobro selekcijo. Tako bodo stvari bolj jasne že v drugem tromesečju.

 


Sec ali Zec: 14. oktober – 2. november

Končno se vam bodo uresničile družinske sanje, a tokrat bodo vaše. To je tisto, zaradi česar je vredno počakati, garati, pretrpeti in se tudi malce prepirati. Vse to bo izginilo v trenutku, ko boste v krogu širše družine ostali za mizo in boste videli, da se tudi drugi borijo v neskončni bitki življenja. Moč medveda vam bo dajala notranje upanje in moč, da se spopadate z vsemi bodočimi izzivi. Ljubezen bo zmagala.

 


Xul: 3. november – 22. november

Ljubezen je tista, zaradi katere bo vredno vse spremeniti, v trenutku boste pripravljeni na vse, na spremembo načina življenja, na spremembo razmišljanja in dolgoročnih ciljev, to je tisto, na kar niste niti upali, da se vam bo zgodilo, pa so vam zvezde namenile vseeno, ker imajo svoj načrt z vami. Predajte se in uživajte v življenju, ki se vam ponuja. Moč volka ste nosili vedno v sebi in tudi tokrat bo tako, ne bo vam spodletelo.

 


Yaxkin: 23. november – 12. december

Ostrina orla vam bo dajala moč in zagon, da se boste lotili novega projekta, ki se vam zdi nemogoč, a morate ga samo začeti. Ko boste nemogočo nalogo razdelili na več delov in se odločili, da boste vsak dan uspeli doseči ta cij, vam nič več ne bo težko. Bitka vas bo naučila, da je tisto, kar je sedaj nemogoče, kasneje šele ogrevanje za vas. Takrat boste resnično močni in nepremagljivi. Ne objokujte življenja, ki se je zgodilo, veselite se življenja, ki prihaja.

 


Mol: 13. december – 1. januar

V novo leto boste prišli zmagoviti, nekaj boste izgubili in nekaj pridobili. Ne objokujte tistega, kar ste ali pa še boste izgubili, veselite se tistega, kar vam prinaša duh geparda. Ta vam bo prinesel tisto, kar ste čakali, pa niste niti vedeli, da to čakate. Ko boste spoznali, kar prihaja, vam ne bo nič več odveč, zmogli boste nemogoče in to je tisto, za kar je vredno živeti. Novo življenje prihaja.

 

Numerologinja Anka in Astrohiša,

vam želita veliko osebnega zadovoljstva.