• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Veliki Majevski horoskop in koledar za leto 2017

V preteklosti smo že kar nekaj napisali o velikem starodavnem ljudstvu Majih, zato jih tokrat ne bomo ponovno posebej predstavljali. O njihovi zgodovini, pomenu osnovnega koledarja, kateremu pravijo Tzolkin, si lahko preberete na naših prejšnjih objavah.

Več o civilizaciji Majev - Maji

Tokrat smo vam pripravili Veliki majevski koledar in horoskop, kateri zajema pričakovanja ob zaključku leta 2016 ter uvod v leto 2017. V horoskopu so opisane vaše priložnosti, katere je potrebno v tem času izkoristiti, da boste lažje dosegli osebno zadovoljstvo. Maji namreč še dandanes veljajo za eno izmed najbolj naprednih civilizacij naše preteklosti, in znanstveniki še danes ne vedo vseh skrivnosti, ki jih v sebi skriva veliki Tzolkin koledar.

Torej, na kaj vse morate biti pozorni ob zaključku letošnjega leta, da boste v letu 2017 zadovoljnejši, polneši, srečnejši, da boste vi, resnično vi!

  • veliki_majevski_horoskop_2016_2017

 

Chen: 2. januar 21. januar

Vplivi zahoda vas bodo v zadnjem delu leta, meseca novembra in decembra, spodbujali k razmisleku dela na sebi, da bi lažje razumeli skrita znanja duhovnosti in ezoteričnih zakonitosti. Kajti oboje boste potrebovali v naslednjem letu, da boste lažje krmarili preko njega. Simbolika nočnega metulja vas bo varovala na vaši karierni poti, pa vendar bodite v mesecu novembru bolj diplomatski v odnosih s sodelavci in nadrejenimi. Vetrovi vzhoda vam šepetajo, da je v ljubezni vse mogoče doseči, le bolj se morate potruditi za svojo ljubljeno osebo in razčistiti pri sebi, kaj vas v resnici srčno zadovoljuje. Zato si še pred iztekom leta omislite prijetno druženje v dvoje, kar bo dodatno okrepilo partnerski odnos tudi za naslednje leto. V mesecu januarju pa boste ponovno spoznali, da dogodkov ni moč prehitevati in da prehitre ali nejasne odločitve ne prinašajo rezultatov, ki si jih želite. Zato se pričnite v prihodnjem letu, že v mesecu januarju, bolj premišljeno odločati na vaših življenjskih poteh, da boste hitreje prišli do želenih ciljev.

Duhovna pot: lažje je prehoditi naporno pot, kot jo razumeti.

 


Yax: 22. januar - 10. februar

V kolikor boste še v mesecu novembru dovolj potrpežljivi na vašem delovnem področju, se vam bo to obrestovalo že v januarju prihodnjega leta ter vam omogočilo nove priložnosti za zaslužek. Energija astralnih vplivov, vas bo v mesecu decembru vodila v svet čustev, v katerem boste imeli prostor za izbrano osebo, kateri se boste bolj posvetili kot sicer. Žabja simbolika pa vam bo ob izteku letošnjega leta pokazala, kako pomembna je ljubezen sorodnikov in prijateljev, saj vas bodo ti prijetno presenetili. Tako bosta sproščenost in dobro počutje zaznamovala slovo od starega leta ter sproščen vstop v novo leto. Prijetno druženje je res zdravilno, vendar pa ni dobro pretiravati s pretežko hrano in prekomernim uživanjem alkoholnih pijač. V mesecu januarju boste lahko končno in uspešno zaključili neko pomembnejšo zadevo iz preteklosti, ki vas je že dlje časa bremenila ali upočasnjevala.

Duhovna pot: zaupajte sebi in zaupali boste svojemu cilju.

 


Zak ali Sac: 11. februar – 2. marec

Vplivi zahodnih energij vas bodo v aprilu vodili po daljši čustveni poti z namenom, da boste lahko izboljšali komunikacijo v tovrstnih odnosih. Ostali astralni vplivi vam šepetajo, da bi bilo za vas dobro, če bi večkrat prisluhnili svojemu notranjemu čutu, ki vas pravilno usmerja, predvsem pri zahtevnejših odločitvah. Simbolika žabe vas bo spremljala v vašem delovnem svetu, v katerem boste želeli nekaj malega spremeniti, se z določeno osebo pogovoriti in nekaj v vajinem poslovnem odnosu popraviti. Prijateljske vezi pa se vam bodo pričele krepiti z mesecem majem, kar vam bo prineslo več dobrega počutja in nove poglede na določene situacije. Do meseca junija boste imeli možnost izboljšati svoje finančno področje, če boste bolj racionalno razmišljali. Pomanjkanje energije se bo izboljšalo z drugo polovico meseca aprila, ko boste rešili neko zadevo, ki vas bremeni.

Duhovna pot: naučite se bolj poslušati svoj notranji glas ali čut, ki vas želi pravilno usmerjati na vaši daljni življenjski poti.


Ceh ali Keh: 3. marec – 22. marec

Vplivi vzhodnih vetrov vas bodo še v letošnjem letu spodbujali, na vašem službenem področju do dobrih dosežkov, ki vam bodo pripomogli k novemu zagonu za prihajajoče leto. V mesecu decembru vas bo simbolika čebele podpirala pri čustvenemu pogovoru z določeno osebo, s katero boste razrešili pretekle nejasnosti ter nadaljevali v dobrih odnosih. Prihaja čas, ko boste spoznali razliko med iskrenimi in manj iskrenimi prijatelji, zato bodite še posebej pozorni na osebo, ki vas stalno ogovarja ter hvali. Dokler boste verjeli vase in v svojo ustvarjalnost, boste zmogli premagati tudi zahtevnejše življenjske izzive. Kmalu bo narava pričela počivati, sami pa boste imeli kar nekaj dela, saj boste znali prisluhniti svoji okolici in posameznikom prav dobro svetovati, zato se vam bo ena oseba še posebej zahvalila z majhno, a nadvse uporabno pozornostjo.V prihajajočih dneh popazite na svoje počutje ter ustrezno oblecite svoje telo, pri prehodih iz toplih v hladne prostore in okolico.

Duhovna pot: spoznajte moči poguma, da boste sami močnejši.

 


Mac ali Mak: 23. marec – 11. april

Moč zahodnih vetrov vas bo še pred iztekom letošnjega leta obvarovala neke večje materialne izgube in slednja vam bo omogočila dober začetek prihajajočega leta. Tako se ne boste mogli pritoževati in lahko boste kovali nove poslovne načrte. Simbolika kuščarja vas bo kot vedno vodila počasneje, a varneje po poti osebnih odnosov, zato boste s sorodniki in prijatelji doživljali lepe trenutke, kateri vam umirjajo duha ter skrbijo za vaše dobro počutje. Prav tako se boste na svoj način poglobili v svet duhovnih zakonitosti in spoznali nekaj drugačnega, kar vam bo obogatilo pogled na življenje. Nič ni nemogoče, kadar ste pomirjeni sami seboj ter čutite kaj si želite, saj vam takrat pomaga vaša notranja moč. V prihajajočem letu se boste čustveno prerodili in okrepili stari ali vzpostavili nov partnerski odnos, v katerem boste odkrili pravo ljubezen, ki vas bo vodila k osebnemu zadovoljstvu.

Duhovna pot: bodite učenec, da boste postali učitelj.

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Kankin ali Kamkin: 12. april – 1. maj

Vplivi južnih vetrov vam bodo narekovali, da bi bilo modro poskrbeti za stare odprte zadeve, katere je pametno zaključiti, pred prihajajočim letom. Kamorkoli greste vas spremlja duh sokola, ki je hitrejši od vaših misli, zato poskušajte pomembnejše odločitve planirati vnaprej, kar se vam lahko pošteno obrestuje. Bližajoči se praznični dnevi vam bodo tudi letos ponagajali na vaši čustveni poti, saj se boste tudi tokrat prepustili pravljičnim mislim iz preteklosti. Moč astralnih energij vas ob danih trenutkih veže nase in takrat se počutite nemočni ter vas prežamejo lepi spomini, a vendar se boste tokrat znali še pravočasno, mentalno ustaviti. Na vašem kariernem področju boste morali postati bolj racionalno odločni in bolj prožni pri iskanju novih poslovnih idej. Sicer pa se vam odpirajo nove priložnosti zaslužka v prihajajočem letu in tako se boste povezali z neko osebo že v drugi polovici meseca januarja.

Duhovna pot: bodite strpnejši, da bo vaša pot zanesljivejša.

 


Muwan ali Muan: 2. maj – 21. maj

V mesecu novembru boste še posebej dinamični na vašem delovnem področju, saj vas bo čakalo še nekaj neodložljivih obveznosti, katere bi bilo pametno narediti še pred iztekom letošnjega leta. Duh vodne kače vas bo v mesecu decembru vodil do novih poznanstev, s katerimi si boste pomagali do drugačnih poslovnih idej, slednje pa vam bodo prišle prav v prihajajočem letu. Določena oseba vam je nekaj zamerila, ker ste bili preveč direktni v določenem pogovoru, zato bi bilo smiselno, da se z njo še enkrat pogovorite. Namreč, v mesecu januarju prihodnjega leta, boste potrebovali neko mnenje prav te osebe in zamere v tem primeru ne koristijo nobenemu. Vplivi astralnih energij bodo od druge polovice meseca novembra na vas delovali tako, da boste bolj čustveno razpoloženi in želeli si boste več pozornosti s strani osebe, ki vam je zelo draga ter ste ji tudi sami zelo naklonjeni.

Duhovna pot: zavrzite vse staro, da bi novo imelo prostor.

 


Pax: 22. maj – 10. junij

Energije severne strani neba vas bodo vse do izteka letošnjega leta podpirale pri vaših delovnih nalogah, zato lahko še veliko postorite kar niste imeli planirano in slednje se vam bo obrestovalo že v mesecu januarju prihodnjega leta. Simbolika jaguarja bo vašo pozornost, od druge polovice novembra dalje usmerjala k duhovni preobrazbi, saj boste želeli storiti nekaj samo zase, za svojega duha ter za boljše počutje nasploh. Včasih ni dobro verjeti nekomu na prvo besedo, modreje je razmisliti in se prepričati na lastne oči, le na tak način ne boste izigrani. Vplivi predprazničnega vzdušja, ki se bliža, vas bodo navdihnili za sprostitev med dobrimi prijatelji in ponovno boste ugotovili, da še obstajajo iskreni ljudje, kateri vas imajo radi. Ne pozabite na neko osebo, ki je že nekaj časa niste videli, saj že pogreša vajine sproščene pogovore, poleg tega pa bi vam rada še nekaj zaupala in bi želela slišati vaš nasvet.

Duhovna pot: vsaka opeklina opozarja, da preblizu ognja ni varno sedeti.

 


Kayab: 11. junij – 30. junij

Energija vzhoda vas povezuje s čustvenim razmišljanjem, vendar se še vedno odmikate čustveni globini, zato težje čustveno zaupate in se ne želite čustveno povsem prepustiti. Iz pogleda vam drage osebe pa je to nezadovoljivo in prav zaradi tega lahko prihaja še naprej do nerazumljive ali konfliktne komunikacije med vama. Duh želve, ki vas bo vse do izteka letošnjega leta varoval na vaši poslovni poti, vam bo zato skušal preprečiti neko prenagljeno odločitev v mesecu novembru, katera vam ne bi prinesla želenih rezultatov, le izgubo časa in mentalno napetost. V vašem duhovnem svetu pa ste pustili nekaj nedokončanega, kar bi bilo smiselno nadaljevati, saj bi vam slednje prineslo drugačen pogled v naravne zakonitosti. V zadnjem času premalo pozornosti in časa namenjate svoji duševni sprostitvi, zato ste večkrat v pomanjkanju življenjske energije, kar ni dobro za vaše splošno počutje ter zdravje.

Duhovna pot: iz vsake izkušnje pridobite novo znanje, ki vam lahko dobro služi.

 


Kumku: 1. julij – 20. julij

Vplivi zahodnih energij vam še vedno sporočajo, da bi bilo pred iztekom letošnjega leta zapreti vse odprte zadeve in jih ne potegniti v naslednje leto, saj vas že sedaj ovirajo. Prav tako bi si morali bolj zaupati ter slediti željam svojega srca in bi vam bilo lažje krmariti skozi najtežje življenjske situacije. Duh močnega krokodila vam bo na začetku meseca decembra pomagal vzpostaviti nov poslovni stik, ki vam bo zelo koristil v naslednjem letu. Tako boste imeli več priložnosti za zaslužek in s tem tudi možnosti za  boljše finančno stanje, slednje pa vam omogoči več duševnega miru. Vplivi ostalih astralnih energij vas opozarjajo, da se pogosto preveč obremenjujete s težavami drugih, kot z lastnimi in zaradi tega izgubljate na vašem prostem času in vaši mentalni energiji. V prihajajočem letu bo pravi čas za prenovo vašega doma, za odmik vseh starih, nepotrebnih reči, ki vas energijsko izčrpavajo.

Duhovna pot: prehitre odločitve ni so vedno najpametnejše.

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Wayeb: 21. julij – 25. julij

Vplivi vzhodne strani neba vas bodo vodili k novim delovnim ciljem, zato boste do izteka letošnjega leta imeli še polne roke dela, ki ga boste z lahkoto opravljali. V naslednjem letu pa vam dela prav tako ne bo manjkalo, saj se bo neka oseba iz preteklosti spomnila na vas, saj ste z njo že sodelovali. Simbolika velike kače vam bo še naprej pomagala ohranjati dobre družinske in prijateljske vezi, ki se bodo v predprazničnih dneh še okrepile. V drugi polovici meseca novembra pa se vam bo pokazala možnost, da boste neko zadevo iz preteklosti lahko končno zaključili in se znebili bremena, ki vas je oviral. Dobro bi bilo, da bi razmislili o krajšem oddihu, se malo sprostili, se poveselili in si nabrali novih moči za svojo dušo. Naj vas ne bremeni vaša dana obljuba osebi, ki vam veliko pomeni, saj jo boste lahko izpolnili v prihajajočih dneh in tako osrečili osebo ter se tudi sami ob tem, dobro počutili.

Duhovna pot: dobiti bitko je lažje, kot zmagati v vojni.

 


Pop: 26. julij – 14. avgust

Energije vzhoda vam bodo še naprej pomagale, da boste lahko še marsikaj postorili za svoje domače in dobre prijatelje vse do izteka tega leta. Tako boste lahko že večino planiranega tudi realizirali in vam bo preostalo še nekaj prostega časa za vaše konjičke. Draga oseba vam bo v prihajajočih se dneh pripravila neko prijetno presenečenje in vas s tem dejanjem ganila do solz. Duh pume pa vas bo v drugi polovici meseca decembra, obvaroval neke materialne izgube, ki bi se lahko zgodila zaradi vaše krajše, takratne nepozornosti ali neprevidnosti. Po vseh prazničnih dneh, že v mesecu januarju naslednjega leta, vas bo vaša ognjena energija ponovno in neusmiljeno potiskala k novim poslovnim dolžnostim in ponovno se bo v vas aktiviral čut deloholika in skrb za pravočasno zaključitev vseh delovnih nalog. Vendar ni dobro v ničemer preveč pretiravati, saj že poznate tovrstne izkušnje.

Duhovna pot: ni vse zlato, kar se sveti.

 


Wo ali Uo: 15. avgust – 3. september

Vplivi zahoda bodo v teh dneh spremljali vašo delovno energijo in lahko se zgodi, da boste delovno bolj energični ter mentalno bolj dinamični, kar vas zna utruditi a vendar boste lahko postorili več in hitreje, kot ste prvotno načrtovali. Do izteka letošnjega leta vas bodo spremljale harmonične energije in z njimi dobre iztočnice za ljubezen, zato izkoristite svoj prosti čas za druženje z vam drago osebo ter vsemi ostalimi bližnjimi. Simbolika gorske kače vam bo v nekaj dneh pomagala pri odkrivanju neke resnice, katera je povezana z daljnimi sorodniki in njihovimi nepravilnimi odnosi. V prihajajoče leto boste vstopili z mnogimi odvrženimi bremeni, polni novih moči in novih idej, slednje boste pametno realizirali. Na delovnem področju pa boste v tem tednu polni dimanike in vodil vas bo duh gorske kače. Razmišljali boste o neki določeni prenovi svojega doma in pri tem vas bodo podprle energije severa. Zatorej je pravi čas, da slednje tudi uresničite.

Duhovna pot: resnica je ponavadi bližje, kot si mislite.

 

 


Sip ali Zip: 4. september – 23. september

Vplivi zahodnih energij vam bodo v prihodnjih dneh preprečevali, da bi se zatekali v svoj sanjski svet, zato se boste morali soočiti z določeno zadevo na vaši karierni poti. Potrebno se bo pogovoriti z določeno osebo ter razčistiti poslovni odnos, da bi bilo vajino sodelovanje v prihodnosti bolj urejeno ali sistematično in bi tudi sami lažje opravljali določene delovne naloge. Simbolika vodnega pajka vas bo v mesecu novembru letošnjega leta vodila k razmisleku na vaši čustveni poti, ki je povezan z določeno osebo, s katero bi še želeli imeti stike. V vašem duhovnem svetu je še mnogo neraziskanega, še vedno vas mučijo določena vprašanja in zato bi bilo smiselno, da se novih raziskovanj lotite bolj pogumno ter morda bolj odločno. V prihajajočem letu vas že v mesecu januarju čakajo novi življenjski izzivi, zato bi bilo dobro poskrbeti za boljše počutje z gibanjem in sproščanjem v naravnem okolju.

Duhovna pot: strah pred nepoznanim, vas lahko prikrajša nove izkušnje.

 


Sotz ali Zotz: 24. september – 13. oktober

V prihajajočih se dneh vam bodo vplivi vzhodne strani neba omogočili uvid, da je vzdušje domačega okolja, pogosto odsev vaših težav delovnega okolja, zato bi bilo smiselno slednje pričeti reševati in se na tak način rešiti odvečnih službenih napetosti. V mesecu decembru letošnjega leta vam bo duh ribe pomagal, da boste v čustvenem odnosu z vam drago osebo, izpolnili dano obljubo iz preteklosti in s tem okrepili vajina čustva. Kar ste načrtovali v drugi polovici letošnjega leta, se bo pokazalo že v začetku meseca januarja prihodnjega leta. Zato imate še nekaj časa, da z določenimi manjšimi popravki lahko dosežete boljše rezultate na vašem finančnem področju in s tem sebi in bližnjim omogočite večjo finančno varnost. V prihajajočih predprazničnih dneh pa vaši dobri prijatelji ne bodo mogli mirovati, saj si bodo želeli vaše družbe, v kateri se vedno počutijo sproščujoče in zadovoljno.

Duhovna pot: s pogumom je težje videti resnico, kot z razumom.

 


Sec ali Zec: 14. oktober – 2. november

Energije zahodnih vetrov vas bodo v prihajajočih se dneh podpirale z močnejšim optimizmom, zato boste določene tekoče zadeve lažje in hitreje reševali ter se ob tem ne boste počutili utrujeni. V vašem domačem okolju vas bo simbolika medveda vodila do neke vesele novice, ki bo prišla ravno v vašem mesecu in vas bo resnično razveselila. V prihajajočem letu pa vas na vašem kariernem področju čakajo pozitivne spremembe, ki vam bodo omogočile bolj sistematično in ovrednoteno delo, zato boste imeli več delovne energije in mentalne volje. Vaši bližnji in vaši prijatelji vas cenijo, zato lahko ob izteku letošnjega leta pričakujete tako manjša, kot večja presenečenja, ki vas bodo napolnila s čustveno energijo. V hladnejših dneh pa bi bilo dobro poskrbeti za okrepitev vašega imunskega sistema, zato si privoščite več naravnih toplih napitkov, več vitaminov in več spanca.

Duhovna pot: na poškodovano lestev, ni varno stopiti drugič.

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Xul: 3. november – 22. november

Vplivi vzhodne strani neba vas bodo do izteka letošnjega leta podpirali, zato boste še precej delovno razpoloženi in boste še veliko postorili. Slednje pa se vam zna obrestovati v naslednjem letu v smislu finančnega napredovanja. Duh volka vas bo še naprej pogumno in odločno vodil v vašem čustvenem svetu, v katerem je nekaj želja, katere se bodo pričele izpolnjevati že v prihajajočih se dneh. Velikokrat občutite, da se dnevi prehitro iztečejo, a vendar bi se vseeno morali bolj potruditi za svojo duševno sprostitev, za svoje hobije ter za svoja duhovna raziskovanja, ker bi s tem okrepili osebno zadovoljstvo. V vašem kariernem prostoru so posamezniki, s katerimi je težje vzpostaviti  nek razumen način komuniciranja, zato bi bilo pametneje, da se v takih delovnih odnosih poslužite diplomacije in taktičnih pristopov ter se na tak način izognete odvečnim nesporazumom ali nesoglasjem.

Duhovna pot: manj vidna resnice vas lahko pripelje do prave resnice.

 


Yaxkin: 23. november – 12. december

Vetrovi vzhodne strani neba vas bodo v teh dneh vodili preko neke delovne izkušnje, od katere bo odvisno vaše poslovno napredovanje, zato se vam splača potruditi. Duh orla vas bo podpiral ob izteku letošnjega meseca novembra, da se boste lahko pogovorili z vam drago osebo o neki skupni čustveni odločitvi, slednja vama bo omogočila močnejšo medsebojno povezanost v prihodnosti. Že v mesecu januarju prihajajočega se leta vas čakajo novi delovni izzivi, tako v službenem kot domačem okolju zato v prihajajočih se dneh skušajte postoriti čim več. Do svojih prijateljev se včasih obnašate preveč pokroviteljsko, zato se bo določena oseba o tem želela pogovoriti z vami in prisluhnite ji, saj vas sicer zelo spoštuje. Vaši sorodniki pa bodo v prihajajočih se prazničnih dneh, od vas pričakovali več vaše pozornosti, saj pogosto pogrešajo vašo prisotnost v skupnih pogovorih in druženjih.

Duhovna pot: če si boste naložili preveč bremen, ji boste težko nosili.

 


Mol: 13. december – 1. januar

Energije zahodnih smeri vas bodo podpirale v prihodnjih dneh, saj vas čaka še nek delovni preizkus, ki ga boste zmogli opraviti brez dodatnega napora in vam bo koristil še naprej, pri novih delovnih projektih. Zato boste že v mesecu januarju pričeli z ustvarjalnostjo in dinamiko delati v vašem poslovnem svetu, v katerem vas bodo še naprej podpirali vaši najožji sodelavci. Simbolika geparda vas bo vse do izteka letošnjega leta varovala na vaši zasebni poti, zato ne bo prihajalo do večjih zapletov v čustveni komunikaciji z vam drago osebo ali drugimi bližnjimi osebami. Zatorej lahko pričakujete  prihodnje praznične dni bolj sproščeno in si pripravite seznam obdarovanj, za svoje domače in prijatelje. Ne pozabite pa na neko osebo, ki ni tako blizu vas, a vendar vam vseeno veliko pomeni in s katero se boste lahko v prihodnjem letu tudi osebno srečali ter dorekli še nekaj odprtih tem.

Duhovna pot: v vsakem slabem, je tudi nekaj dobrega.

 

Numerologinja Anka in Astrohiša,

vam ŽELIMO  obilo osebnega zadovoljstva ter zdravja v letu 2017

Kontakt: 090 3047

  • veliki_majevski_horoskop_2016_2017