• Vedeževanje in svetovanje Astrohiša

Ljubezenski horoskop 11.-18.8.2014

Dragi Bralci tedenskega ljubezenskega horoskopa,

Znova je tu horoskop, ki vam bo v pomoč, da se boste lažje organizirali v ljubezenskih vezeh. Drobcen toda vzpodbuden nasvet vam poklanjam. Bodite optimistični, mislite in verjemite v dober razplet, četudi morda na prvi pogled ne zgleda obetavno. Podarite svojim ljubljenim kar si želijo. Naj ne bo to samo v materialni vrednosti, temveč še posebno v duhovni, čustveni. Vsak človek potrebuje občutek varnosti. Poskrbite za varno počutje svojih bližnjih. Potrudite se vzpostaviti z ljubljenimi osebami pristne odnose. Predvsem bližina je tista, ki v ljubezni bogati. Varna bližina v dvoje. Varna družina. Naj vam ne bo težko ljubljenim pokloniti iskren nasmeh in jim podariti prisrčen kompliment. Imejte se radi.

Ljubezenski horoskop od 11.8.2014 do 18.8.2014

Ljubezenski horoskop  - Oven

V začetku tedna boste čutili izjemno pozitivno energijo. Polni boste domiselnosti in vse bo teklo, kot namazano. V sredo se lahko pripeti, da boste v dvomih in vas bodo spreletavali frustrirajoči občutki. Nikar se jim ne prepuščajte! Že v petek boste dobili novo priložnost in lahko boste uvideli kako se razvija in poteka vaš ljubezenski odnos. Vse kar potrebujete je, da se samo izprašate in pogledate na vašo ljubezen tudi, kot duhovni proces in priložnost za duhovno rast.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Bik

Nekaj povsem novega se bo pričelo v začetku tega tedna. Bodisi v spoznanju nove osebe, ali v ideji. Lahko se pojavi, kot nova priložnost, katera bo pomembna za vas. Nekje v sredo bo družinsko počutje zelo dobro. Odnosi bodo stabilni in harmonični. Lahko, da boste prisotni na zabavi ali pa boste v stiku z ljudmi, kateri bodo polni velikih idej. Od petka do ponedeljka se posvetite dragi osebi, ki vas lahko čustveno in energetsko močno prevzame. Naj vam ji ne bo odveč podariti kar si želi.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Dvojčka

Teden se bo začel z možnostmi, da opravite z predsodki. Neka oseba vas lahko bogato nagradi, ker vam ni vseeno zanjo. Okoli srede boste zasuti z delom ali nekimi obveznostmi. Na vso moč boste želeli razrešiti neko realno vprašanje na neko situacijo. Pri tem vam lahko nekdo od vaših bližnjih pomaga, z nasvetom ali tako, da vam pokaže še drugačen pogled na isto stvar. Saj veste, več glav več ve. In več boste vedeli vi, bolj boste duhovno rasli.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Rak

Morda bo v začetku tedna nekdo zelo hladen do vas. Preden mu kaj rečete, pomislite, morda pa ne zmore drugače, morda je v taki koži? Okoli srede bo malce boljše, nekako boste šli v korak z drugimi. Od petka pa čez vikend prisluhnite svojemu notranjemu jazu, in intuiciji. Namreč znati priti v konflikt katerega potem ne bo enostavno rešiti. Smiselno je, da ne postavljate prehitrih zaključkov in predpostavk. Raje počakajte, da se situacija pokaže celostno.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Lev

Čuvajte svoje igralske sposobnosti za primeren in pravi oder! Zdaj ni čas za prenagljene impulze, zdaj je čas, da na situacijo pogledate iz pravega zornega kota. Poiskati morate novo perspektivo, drugačen pogled. Okoli srede boste v stiku z zelo občutljivo osebo. Z njo boste več dosegli zlepa, kot zgrda. Od petka in čez vikend bo zabavno. Privlačili vas bodo drugačni ljudje. Skrivnostni in nenavadni.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Devica

Teden začnite s spremembami. Večjimi ali manjšimi. V tem tednu je pametno, da začnete s prevrednotenjem naj si bo to oseb, financ ali poslovnih reči. Čas je, da naredite neke vrste generalno čiščenje vašega življenja. Seveda ne s prevelikimi tveganji, ampak trezno in razumno.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Tehtnica

V začetku tedna boste uravnoteženi in z lahkoto boste opravili svoje delo. Tudi na ljubezenskem področju bo vroče. Od srede naprej boste potrebovali večjo odgovornost in pazite, da vam ne bo zmanjkalo časa za neko novo toda pomembno stvar. Od petka in čez vikend se boste znašli v neki nezavidljivi situaciji. Prej, ko jo boste zaključili in šli naprej, prej vam bo odleglo.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Škorpijon

Vse življenje je oder! Ne pozabite, da ste prav vi odgovorni za svojo dramo, ki se bo dogodila v začetku tedna. Izkušnje vas klestijo in plemenitijo. V sredo lahko pričakujete srčno ljubezensko izkušnjo. Če ste vezani bo to z vašim srčnim izbrancem. Če ste samski poskusite priliko, da ne pridete iz vaje. Od petka in čez vikend boste deležni podpore, kar vam bo v veliko zadovoljstvo.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Strelec

Navdušujoč začetek tedna vas čaka. Lahko se vam zgodi zelo pozitivno presenečenje, če se boste odprli. Bodite spontani! Okoli srede boste začutili manjše pomanjkanje energije. Raje več telovadite in se gibajte, kot, da se nezdravo poživljate s preveč kave. Od petka in čez vikend, vas čaka zabavna romanca, če le ne boste prehitevali stvari.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Kozorog

Kaj, če bi teden začeli drugače? V novem stilu? Zabavno bo, če si dovolite malce navdihujoče spremembe, naj si bo to poslovno ali privatno. Okoli srede se boste znašli zelo kreativno, lahko poslovno, lahko zasebno, ali na obeh področjih. Našli boste obilo užitkov in zadovoljstva. Zdaj ni čas za velike ambicije! Od petka in čez vikend se boste trudili uravnovesiti nekatere skrajnosti. Delo in zabavo. Odgovornost in tveganje! V nedeljo vas čaka romantičen dan.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Vodnar

Pustite se voditi zvezdam, zdaj ni čas za trmo in svojeglavost. Ljudje okoli vas, vas imajo radi. Okoli srede se boste ukvarjali bolj s posvetnimi rečmi. Morda ne boste želeli spremeniti svojega fokusa, kar bo imelo kasnejše posledice. Od petka in čez vikend prihajajo k vam nove energije, vroče bo! Občutek močnejše povezanosti z drugimi ljudmi.

 

 

 


Ljubezenski horoskop - Ribi

Kljub začetku novega tedna, se boste lahko počutili, kot da potrebujete odmor.
Postavite si določene okvirje, limite, ne silite preko mej, ki vas lahko pripeljejo v stres.
V sredo bo vse videti lepše in lažje, ljubezen bolj rožnata. Zdaj je čas, da si polepšate svoj svet.
Lahko se zavleče tudi od petka in čez vikend. Nikar pa ne zamudite neke pomembne podrobnosti, ki bo v tem času. Dajte krila ustvarjalnosti.

 

 

 

Vaša jasnovidka Gabrijela

Kontakt: 090 30 80