Tedenski horoskop 14. - 20.3.

Kaj vam napovedujejo zvezde za prvi spomladanski mesec? Tako kot se prebuja narava, tako se boste začeli prebujati tudi vi! Odvrzite stare navade in vzorce, ki so vam v preteklosti večkrat stali na poti. Stopite naprej, na drugo - višjo stopničko in zaživite z novo svežino pomladi tudi vi!

Energije v marcu 2016 so posebne in čarobne, zato jih izkoristite!

Pa srečno vsem!

Vaša Astrohiša

  • Astrolosko numeroloski horoskop Astrohise marec

Horoskop marec 2015 - Oven

Oven Na začetku tedna boste malce negativno nastrojeni, ker se ne boste najbolje razumeli s partnerjem, bodisi zasebnim ali poslovnim, saj imata o določeni zadevi popolnoma drugačno mnenje. Naučiti se boste morali, da sprejemate in tudi razumete razlike med ljudmi, vsi niso enaki in prav je tako. Uvidite v vsaki razliki dobro in ne iščite razlogov za prepire, drugačnost ni napačna.


Horoskop marec 2015 - Bik

Prepir v zvezi s financami se lahko prevesi v slabo voljo in dolgotrajne zamere. Zato bi bilo dobro vnaprej določiti upravljalca financ in delitev financ. Morda bi partner raje kupil nekaj drugega, kar se vam zdi neumno, zanj pa je morebiti zelo pomembno. Dobro bi bilo deliti finance na tri dele: skupne in od vsakega posameznika privatne. Pri finančnih vprašanjih se lahko konča še tako dobro razmerje, poslovno ali romantično.

  • SMS vedeževanje Astrohiša

 


Horoskop marec 2015 - Dvojčka

Ta teden boste na žalost brez kančka potrpljenja, to vas lahko drago stane, tako na poslovnem, kot tudi na zasebnem področju. Potrpljenje je umetnost in vrlina, skušajte si najprej pomagati sami in se prepričati, da s svojim obnašanjem ne boste povzročili nepopravljive škode. Šele nato ukrepajte in povejte tisto, kar vas teži. Ni prav, da bi se morali žrtvovati in izbirati med ljubeznijo ter kariero.

 


Horoskop marec 2015 - Rak

Če razmišljate, da bi razkrili svojo skrivnost, morda ta teden ni najboljša izbira za razkritje. V kolikor se boste vseeno odločili to storiti, se pripravite na posledice, ki ne bodo ugodne. Lahko se vam v trenutku podre vse, kar ste leta gradili. Raje trikrat premislite, preden se iz naglice odločite. Morda vsi tisti, ki mislite, da bi morali vedeti, ne želijo vedeti tega, nočejo vedeti ali pa se celo bojijo, da bi izvedeli. Držite se pravila potrebe po vedenju in se omejite.

 


Horoskop marec 2015 - Lev

Ljubezen bo na preizkušnji v tem tednu. Spoznali boste, da se precej držite nazaj, tako čustveno kot tudi inteligentno. To ni dobro. Sedaj se tega zavedate in želite izkazati vso svojo veličino. Ne dovolite, da vam kdo to preprečuje ali vas omejuje pri doseganju vaših ciljev in izpolnjevanju želja. Za svojo osebno svobodo se vselej borite. Četudi boste pri tem izgubili koga ali kaj.

 


Horoskop marec 2015 - Devica

Družinska napetost se bo povzpela v višave, zaradi tega bo trpelo vaše osebno življenje in vaša prizadevanja. Če vam bo uspelo zgladiti spore v družini, boste morali žrtvovati naprej nekaj časa tam, kjer vas bodo najbolj potrebovali. Potem se boste lahko posvetili svojim projektom. Če pa boste zanemarili družinske obveznosti, se vam bodo težave zavlekle v prihodnost. Tudi v ljubezni bo posijalo sonce.

  • SMS vedeževanje Astrohiša

 


Horoskop marec 2015 - Tehtnica

Najslabše, kar lahko storite v tem tednu je, da na delovnem mestu govorite o svojem ljubezenskem življenju. Preden se boste zavedli, bodo stvari obrnjene proti vam in med sodelavci boste tarča opravljanja, prav tako se vam bo s tem drastično znižala kredibilnost. Tega nikar ne storite. Zasebne zadeve obdržite zase za vsako ceno. V nasprotnem primeru lahko iz opravljanja pride do velikih sporov, ki bodo škodovala vašemu delu.

 


Horoskop marec 2015 - Škorpijon

Končno boste spregledali in tokrat bo zares dokončno. Kolikokrat ste se vračali na stara pota, samo da ste znova ugotovili, da ste zašli in vsakič znova utrpeli tako čustveno kot tudi finančno izgubo. Sonce bo posijalo na vas in tokrat bo ostalo. Sprejeli boste tisto, kar ste zavračali in ugotovili boste, da je dobro za vas. Ko boste spoznali brezpogojno ljubezen, bodo finance samo še stvar preživetja in ne več prioriteta.

 


Horoskop marec 2015 - Strelec

Morda se ne boste strinjali s partnerjem, vendar bodite pazljivi, da ne boste preveč vročekrvno zagovarjali stališča, ki v resnici ni pomembno. Zaradi trme in kaprice lahko utrpite čustveno izgubo, kar pa ni vredno. Premislite, kaj v resnici je pomembno in za kaj se je vredno boriti. Sprejmite drugačnost partnerja in se posvetite svojim projektom. Če boste uspešni, boste tudi zadovoljni.

 


Horoskop marec 2015 - Kozorog

Čutili boste napetost zaradi skrivnosti, ki vam jo bo zaupal partner in od vas zahteval, da jo zadržite zase tudi vi. Tedaj boste pomislili, da morda raje ne bi izvedeli, vendar bo za to prepozno. Sedaj morate skrivnost obdržati in s tem tudi prijateljstvo. Frustracija bo nastopila, ker boste poznali rešitev za to težavo, pa vas partner ne bo upošteval. Sprejmite, da vam je bila skrivnost zaupana in da ni na vas, da jo rešujete. Odnehajte.

 


Horoskop marec 2015 - Vodnar

Romantično razmerje, ki je bilo skrito ali odkrito, se bo ohladilo, to vas bo vrglo na tla, vendar se morate pobrati. Začnite razmišljati o novih poteh samo, če se boste lahko ločili od starih navad in ljudi. Morda je čas, da začnete pisati nova poglavja v svoji knjigi življenja. Morda je staro varno, vendar nezadovoljivo. Malce tvegajte in okusili boste prave radosti življenja. Tudi tiste, ki ste si jih potiho želeli.

 


Horoskop januar 2015 -Ribi

V tem tednu se boste želeli posvetiti svojemu ljubezenskemu življenju, tudi na račun kariere. Pazite, saj bodo obveznosti, ki jih boste zanemarili, hitro prišle na ušesa vašim nadrejenim, zato ne mislite, da so vsi vaši poslovni partnerji, hkrati tudi vaši prijatelji. Ločite poslovno od zasebnega, žal je nujno. Nato naredite načrt, kako boste ukrepali v nadaljevanju, da ne boste utrpeli izgube, bodisi čustvene ali finančne.