Tedenski horoskop februar 29.2. - 6.3.2016

Svež tedenski numerološko astrološki horoskop Astrohiše. Ta teden, oziroma začetek tega tedna je nekoliko poseben, saj današnji ponedeljek šteje 29. februar, ki nas obišče šele vsaka 4 leta. 29. februar poznamo tudi kot prestopno leto.

  • Tedenski horoskop februar-marec Astrohisa

Kaj so vam namenile zvezde za ta teden, gremo pomladi naproti, kar pomeni, da se bomo začeli prebujati v bolj toplejša jutra, ki nas bodo prebujala s petjem ptic. Lahko rečem, da spomladanska jutra ob spremljavi ptic meni osebno pomenijo zelo veliko. Ob njih se počutim sproščeno, sveže, zdravo in polno življenja.

V kolikor imate kakšno vprašanje ali pa potrebujete pogovor, pa nas lahko vedno kontaktirate.

Srečno vsem,

Numerologinja Anka

Telefon 090 3047


Horoskop februar/marec - Oven

V tem tednu ste zagotovo pripravljeni preizkusiti veliko novega na družabnem področju, prav je tako, če boste ostali odprtega uma, boste s tem povečali priložnosti, da dosežete oz. spoznate tisto, kar si želite. Prestopite meje svojih okvirjev in veliko stvari boste videli v popolnoma novi luči, to velja prav za vsa področja: od prehrane, do družbe, do tematik, ki vas prej morda niso zanimale in celo do druženja z ljudmi, za katere prej niste niti vedeli.

 


Horoskop februar/marec - Bik

Tokrat vam bodo popustile vse zavore, ki ste ji imeli v podzavesti in so vas večkrat ovirale pri doseganju vaših ciljev, kot pa bile koristne za karkoli. Če boste uspešno premostili lastne dileme in zadržke, se vam v tem tednu obeta gotov uspeh, bodisi v privatnem življenju ali pa tudi pri poslu. Na koncu se boste smejali sami sebi, v začudenju, da lahko samo mentalni premik naredi takšno veliko spremembo.

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Horoskop februar/marec - Dvojčka

Spoznali boste, da si z neko osebo delite filozofijo in življenjsko moralo. To se redkokdaj zgodi, zato je toliko bolj pomembno, da skušate to osebo zadržati v svojem življenju, bodisi gre za zasebnega partnerja ali pa poslovnega partnerja. Takim primerom rečemo, da dve duši resonirata na enaki frekvenci. Potrudite se, da ne bi po kakšni neumnosti ogrozili tako dragocenega odnosa.

 


Horoskop februar/marec - Rak

V tem tednu bo vse ostalo moralo počakati, ker bo ljubezen na prvem mestu. Morda se niste tako počutili že nekaj let, kakor se boste v tem tednu. Zaradi novo nastale situacije boste predrugačili vrstni red svojih prioritet in si postlali s popolnoma novo posteljo, na kateri boste tudi boljše spali. Sledite instinktu in naredite, kar vam narekuje duša, prestopite vse ustaljene okvirje, za katere boste tudi spoznali, da ste jih gojili za prazen nič. Uživajte.

 


Horoskop februar/marec - Lev

S partnerjem se morata najprej dogovoriti o vrstnem redu in financah za projekte, ki si jih želita realizirati. Dobra priprava je več kot polovica dela opravljenega. Nikar se ne lotita, če ne bosta dogovorjena in usklajena o vseh podrobnostih. Iz tega lahko nastane prepir. Če pa bosta prej vse dorekla, bodo stvari stekle kot po maslu in ob tem se bosta še veliko nasmejala in zabavala. Priprava je vse, imejte to v mislih.

 


Horoskop februar/marec - Devica

Skušajte se prebuditi iz preteklosti in prenehajte pogrevati spomine, ki nikomur ne koristijo. S tem obremenjujete svoje domače in ljudi, ki vas imajo radi. Preteklost pustite za seboj in zaživite na novo. Naredite si nove načrte, obiščite nove kraje in spoznajte nove ljudi, možnosti so brezmejne, življenje se lahko začne na novo v vsakem trenutku. Preteklost jemljite kot izkušnjo iz katere ste se učili. Bodite kapitan svoje ladje.

  • Numerologinja in prerokinja Anka


Horoskop februar/marec - Tehtnica

Po dolgem času se boste znova počutili varne v svojem domu, pri svojem poslu in v svojem intimnem razmerju. Nekaj, kar se zdi samoumevno, vendar vi veste, da je lahko tudi drugače, da je lahko tako, da duša trpi. Tega je zdaj konec in se ne bo več ponovilo. Sprejmite nova darila z veseljem in se radostite življenja, ki vam je bilo podarjeno na novo. Obrnili ste novo poglavje v svoji knjigi in sedaj boste pisali nove zgodbe. Ne glejte nazaj. Srečno.

 


Horoskop februar/marec - Škorpijon

Mnenje vaše družine vam pomeni več, kot ste si pripravljeni priznati. Zato vam je silno pomembno, da vaše odločitve in tudi izbiro partnerja, nekako potrdi tudi vaša družina. Čeprav je bilo v preteklosti nekaj hude ure na slednje, so vam tokrat planeti naklonjeni in bo zadeva precej drugačna. Vaša družina bo uvidela tiste razloge, ki jih imate tudi sami, zato bo stala za vašo odločitvijo. Seveda vam bo to zelo všeč.

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Horoskop februar/marec - Strelec

Ta teden bo za vas več kot odličen, s partnerjem se bosta dogovorila, da poskusita nekaj novega in izzivalnega, morda celo adrenalinskega. Ko se bosta zadeve lotila, bosta ugotovila, da vaju prežema s takšnim entuzijazmom in elanom, da ne bosta odnehala. V svoje življenje bosta vnesla nov hobi ali zanimanje, ki vama bo dal popolnoma novo energijo na vseh področjih. Skupaj bosta in uživala bosta.

 


Horoskop februar/marec - Kozorog

Ne upirajte se umiku, ker ga nujno potrebujete, drugače boste pregoreli. Umaknite se, da se zacelite in pozdravite, tega vam nihče ne more vzeti in nič ne bo narobe, če boste odsotni, svet se bo še naprej vrtel. Bodite sami sebi prioriteta. Ko boste počivali, kontemplirajte, naredite miselno refleksijo in ugotovili boste, česa dejansko ne potrebujete v svojem življenju. Prekratko je, da bi se stalno razdajali za druge ob tem pa pozabili živeti svoje življenje.

 


Horoskop februar/marec - Vodnar

Odličen teden za osebne napredke in tudi napredke oz. premike v razmerjih, bodisi intimnih ali poslovnih. Dinamični boste in odločali se boste na podlagi pravila: zavrzi staro, kar ti več ne služi ter naredi prostor za novo. To bo prineslo nekaj sprememb, ki jih vi osebno potrebujete, nastala bo kolateralna škoda, vendar tokrat morate gledati nase, nihče drug ne bo.

 


Horoskop februar/marec - Ribi

Umaknili ste se iz družabnega življenja, zato da bi se posvetili bodisi osebi, ki jo imate radi, bodisi situaciji, ki je nastala. V tem tednu bo tudi vam posijala svetloba in kakršnakoli težava vas je držala v temi, se bo tokrat rešila. Ostali boste močni in pogumni, prizadevali si boste, da ohranite, kar ste zgradili in pripravljeni se boste tudi boriti za svojo vizijo. Verjemite vase in v svojo notranjo moč.

  • SMS vedeževanje Astrohiša