Tedenski horoskop februar

Nov teden je pred nami in zopet imamo tukaj numerološko astrološki tedenski horoskop Astrohiše. Posebnost tega tedna je, da je danes tudi polna luna. Vabimo vas k ogledu vašega horoskopa, da boste zakorakali v teden bogatejši.

Tedenska misel:

7 PRAVIL SAMOSPOŠTOVANJA:
1. Govori kar misliš.
2. O sebi ne razmišljaj negativno.
3. Ne boj se reči – NE.
4. Ne boj se reči – DA.
5. Ljubi sebi in ljudi okoli sebe.
6. Če je nekdo negativen do tebe, ga zapusti.
7. Bodi človek, ki ga želiš spoznati.

  • Tedenski horoskop februar Astrohisa


V kolikor imate kakšno vprašanje ali pa potrebujete pogovor, pa nas lahko vedno kontaktirate.

Srečno vsem,

Numerologinja Anka

Telefon 090 3047


Horoskop februar - Oven

Ta teden bo v ospredju dokončanje nekih starih projektov in bo potrebno, čeprav po sili, dati družabno življenje na stranski tir. Če se boste za en teden odkrekli družbi, ne boste veliko izgubili, če boste pa zaradi družbe zavrgli potek projektov, pa lahko veliko izgubite. Zato se pametno odločite in reorganizirajte svoje prioritete. Ob koncu tedna pa si le privoščite oddih in počitek.


Horoskop februar - Bik

V tem tednu se ne boste mogli izogniti ljubezenskim pogovorom in vprašanjem o tem, kaj si v resnici želite. Odločili se boste sami in zelo na hitro, kot bi se zbudili in uvideli, kaj vse vas zadržuje nazaj od resničnih ciljev in z enako hitrostjo se boste tega tudi znebili. Ali bo to povzročilo škodo na drugi strani, se ne boste preveč zanimali. Vaš fokus bo samo v tem, da se rešite tistega, kar vas duši, ne glede na ceno.

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Horoskop februar - Dvojčka

Pogovor bo ključen tudi pri vašem znamenju, saj se nahajate v tednu komunikacije. Tokrat pa ne bo šlo vse navzdol, saj boste skupaj z drago osebo odkrili nove možnosti, ki jih lahko izkoristita oba in se ne bosta preveč ukvarjala z določenimi prepovedmi ali prilagajanji, kot sta se do sedaj. Zadihali boste s polnimi pljuči in se veselili novih poti.


Horoskop februar - Rak

Pogovor, ki bo razmerje končal ali rešil, se bo začel ravno v tem tednu. Jasno se boste izrazili, česa si želite in česa ne. Šli boste v vse malenkosti, tudi v hišna opravila in njihovo delitev. Povedali boste svoje stališče in počakali na odgovor. Če bo druga stran pristopila bližje, se bo zadeva rešila, v nasprotnem primeru, gresta vsak svojo pot.


Horoskop februar - Lev

Karkoli se boste dogovarjali v tem tednu, bodisi v poslu ali ljubezni, bo vse teklo kot po maslu. Vedno boste zmožni jasno izraziti vaše stališče in tudi druga stran ga bo vedno razumela. Če ga bo sprejela, toliko bolje, če pa ne, vam bo to tudi jasno in glasno povedala. Na vašo srečo se zdi, da boste pri vseh vrstah komunikacije v tem tednu uspešni.


Horoskop februar - Devica

Ta teden vam planeti ne bodo ravno naklonjeni, rezultat tega bo vaša močna občutljivost na najmanjše dražljaje. To seveda ni dobro, ker boste za malenkosti skoraj da ne pregoreli. Dobro bi bilo, da se pred vsako odločitvijo ali preveč glasno izrečeno besedo vprašate, če morda ne delate iz muhe slona. Če boste uspeli, vam bo tudi naklonjena druga stran in pogovor bo lahko tekel iskreno.

  • Numerologinja in prerokinja Anka


Horoskop februar - Tehtnica

Planeti so vam v tem tednu naklonili obilo ljubezni, vsa komunikacija bo potekala okoli ljubezni, o njej in za njo. Pogovori bodo močni in pozitivni. Odločitve bosta sprejemala složno in odkritosrčno. Ta teden si boste zapomnili, zlasti dobro prakso komunikacije in naučili se boste lekcijo iz nje. Ni zaman star pregovor, da lepa beseda, lepo mesto najde. Naj vam služi za vedno.


Horoskop februar - Škorpijon

Čustvena izpolnjenost vam sledi na vseh družabnih področjih v tem tednu. Nikar ne mislite, da ste vezani v neko rutino ali način življenja, ki ste si ga zadali. Vse se lahko spremeni, če bo vaša duša vztrajala, od doma, do službe do partnerja in hobijev. Nikar ne bodite zacementirani v neko idejo, samo zato, ker je varna. Kaj pa če v tem tednu spoznate svojo dušo dvojčico? Boste še vztrajali pri napačnem?

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Horoskop februar - Strelec

Poigravate se z idejo, da bi se z nekom dobili. Zaenkrat se vam zdi vse skupaj le družabna igra, toda pazite. Ko se boste dejansko odločili in se srečali s to osebo, vam lahko obrne vaš svet, kot ga poznate, na glavo. Zgoditi se zna, da boste v kratkem času sprejeli nemogoče odločitve ali pa vsaj takšne, kakršnih ni nihče od vas pričakoval. Če vam srce narekuje takšno pot, stopajte pogumno po njej, vaša je.


Horoskop februar - Kozorog

Tokrat boste planirali neko potovanje, na katerem se vam bodo razkrili odgovori na neka vprašanja, ki ste jih iskali dolga leta. Karkoli pride vmes, ker usoda ima čuden smisel za humor, se ne vdajte. Pojdite na to pot, naredite vse, da pridete na cilj, ker vas tam čaka odgovor. Četudi ne bodo mogli z vami tisti, s katerimi ste pot načrtovali, pojdite sami.


Horoskop februar - Vodnar

Partner vas bo nehote zelo užalil in sicer bo pripomnil neko nepomembno opazko za okolico, za vas pa bo še kako pomembna in ne boste mu mogli oprostiti. Zaradi tega je lahko ogroženo vaše razmerje. Četudi je zadeva mala v očeh drugih, pomembno je, kako vpliva na vas in pomembno je, da vaš partner ve, kaj vas prizadene. Zato vztrajajte pri svoji odločitvi. Ne posiljujte svoje duše.


Horoskop februar - Ribi

Luna bo v tem tednu osvetlila težavo, ki jo imate. Zakaj se vedno primerjate z drugimi in njihovimi dosežki. To vam samo še poslabša lastno samopodobo in počutje. Zakaj si ne postavite svojih standardov, ki so posebni in samo vaši. Ne ozirajte se na druge ljudi, ne kopirajte jih. Vi ste unikatna oseba in sledite svojim ciljem. Ni primerjave, zato se ne primerjajte. Bodite originalni.

  • SMS vedeževanje Astrohiša

Vedeževanje forum