Tedenski horoskop februar

Nov teden je pred nami in zopet imamo tukaj numerološko astrološki tedenski horoskop Astrohiše. Najbrž ste že slišali ptičke preprevati, ki se že veselijo prihoda pomladi. Enako je tudi z nami. Verjetno ste tudi sami na sebi opazili, da že komaj čakate, da se razcvetite, da zažarite in zakorakate v pomlad; polni optimizma, ljubezni in veselja.

Tedenska misel: Zapomnite si, vsakdo od nas se v življenju sreča s situacijami, ki negativno vplivajo na naše življenje. Ko se bomo naučili, to negativo jemati kot lekcijo, bomo svoje življenje dodatno bogatili in si odpirali nova vrata, vrata, ki nas bodo popeljala do ravno tiste sreče, ki jo v življenju iščemo.

V kolikor imate kakšno vprašanje ali pa potrebujete pogovor, pa nas lahko vedno kontaktirate.

Srečno vsem,

Numerologinja Anka

Telefon 090 3047


Horoskop februar - Oven

Ta teden bo poslovno zelo zanimiv za vas, objeti boste v odejo dela in nič drugega vas ne bo premaknilo nikamor. Morda je to vaš teden, da uresničite in dokončate vse začete projekte. Ljubezensko in družabno življenje bosta v celoti na pavzi, nikar se ne pustite odvleči stran od posla, ker so vam zvezde naklonjene v uspehu in številkah.

 

 

 


Horoskop februar - Bik

Tokrat boste uzrli svetlobo na koncu šare, ki ste si jo navlekli skozi leta. Predčasno se boste odločili za spomladansko čiščenje in dejansko zavrgli vse, česar ne potrebujete. To boste storili na fizični ravni a sočasno se bo enako zgodilo tudi na astralni ravni, kar vam bo očistilo duha in pregnalo meglo, skozi katero ne vidite poti, po kateri bi morali stopati. Uspešni boste.

 

 

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Horoskop februar - Dvojčka

Ta teden boste resno prevetrili svoje intimno razmerje in postavili mejnike. Prav tako tudi temelje, na katerih boste bodisi gradili obstoječi odnos bodisi se boste odločili, da postavite nove temelje, na katerih boste gradili z novo osebo. Nekje se je moralo zatakniti že dolgo nazaj, tega ne boste več prenašali in prav je tako, da si sami postavite cilje ter jim tudi sledite. Kdor bo z vami, boste videli. Ostali lahko odidejo.

 

 

 


Horoskop februar - Rak

Vaš adut bo v tem tednu gotovo komunikacija. Nikdar prej niste bili sposobni komunicirati s takšno jasnostjo in razumljivostjo kot vam zvezde to omogočajo v tem tednu. Preko moči besede si boste tokrat izborili in zagotovili vse, kar vam pripada. Tudi pogovori, ki so na pavzi, bodo prišli na dan in tokrat jih boste dorekli ter zastavili konkretne cilje, ki jim boste tudi sledili. Zapomnite si pogovore tega tedna.

 

 

 


Horoskop februar - Lev

Karkoli se boste v tem tednu pogovarjali z domačimi ali z drago osebo, se bo izkazalo, da ste enakih misli in da se popolnoma razumete. Vezani brez otrok se boste resno pogovarjali o načrtovanju družine, tema je visela v zraku že nekaj časa, sedaj pa je prišel trenutek, ko se bo treba odločiti in stati za svojo odločitvijo. Veliko uspeha in pozitivnih misli so vam naklonile zvezde.

 

 

 


Horoskop februar - Devica

Ta teden vam bodo ponagajali planeti, zlasti Luna, saj vam bo odprla čustvena področja, ki ste jih zadnje čase pometali pod preprogo in se delali močnejše, kot ste v resnici. Morda vas bo tokrat zadelo malce bolj po emocionalni plati, saj boste globoko razmišljali o osebah, ki ste jih izgubili in o življenjskih usodah. Zlasti vas bo mučila misel, da ste izgubili neko dotično osebo, s katero pa sta žal zvezdno križana. Upanje ostaja.

 

 

 

  • Numerologinja in prerokinja Anka


Horoskop februar - Tehtnica

Vsa komunikacija usmerjena v ljubezen bo v tem tednu pozitivna in močna. Verjeli boste v svoje načrte, čutili boste podporo in notranjo moč, ki vam bo vlivala pogum za naprej. Uresničili boste vse, kar vam je bilo do sedaj onemogočeno zaradi takšnih in drugačnih razlogov. Končno boste lahko dokazali sebi in vam dragi osebi, da še niste za odpis.

 

 

 


Horoskop februar - Škorpijon

Tokrat se vam bodo resnično odprle poti, da boste našli osebo, ki jo iščete. Ne nujno iz romantičnih razlogov ali intimnih potreb. Sploh ne, lahko bo to oseba, ki ste jo iskali v poslu ali v kakšnem drugem partnerstvu. Skratka, bistvo je, da bo k vam prišla oseba, ki ste jo čakali. Zato se ne zapirajte med štiri stene in se udeležite čim več dogodkov, ker boste tako povečali možnosti in skrajšali čakalni čas.

 

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Horoskop februar - Strelec

Mentalno ste shirani, kar pomeni, da četudi imate v življenju kolikor toliko dobro zastavljene cilje in poti, po katerih hodite, vam še vedno nekaj manjka. Tisto nekaj se skriva v določenih pogovorih oz. temah, o katerih nimate s kom resnično govoriti. Tokrat vam na pot prihaja oseba, s katero se boste dejansko lahko pogovarjali. Iz teh pogovorov se bo razvila močna vez, ki vas ne bo pustila ravnodušne.

 

 

 


Horoskop februar - Kozorog

S partnerjem se bosta odločila, da raziščeta skrite dele neke pokrajine, kamor se namenjata že nekaj časa. Tam vaju čaka presenečenje, ki bo temeljijo na duhovnih ravneh. Ta izlet bo točno tisto, po čemer sta v sebi hrepenela in se morda niti nista zavedala, da gojita takšne želje. Te želje prihajajo iz globin duše in tudi dušo morata nahraniti. V nasprotnem primeru se težave pojavijo drugje.

 

 

 


Horoskop februar - Vodnar

Intimnost bo tema tedna, zlasti če se počutite malce ranljivo, vaš partner bo točno vedel, kaj storiti in na katere točke pritisniti, da se mu boste popolnoma odprli. Nikar se ne zaprite vase in ne pobegnite v kot, četudi boste užaljeni ali prizadeti. Skušajte stati pogumno in nasloviti težave, ki se bodo pojavile. Vaš partner vas ima rad in vam je pripravljen stati ob strani, ne odrivajte ga, zato da bi si šli v samoto lizati rane.

 

 

 


Horoskop februar - Ribi

Četudi boste odkrili, kaj točno vas moti v vašem razmerju, ni potrebe, da to obešate na velik zvon in delate iz muhe slona. Morda bi bilo bolje, da pogledate na zadevo iz druge perspektive in se lotite težave tako, da jo minimalizirate in ji ne pripisujete velike vrednosti. Če bo mala v vaših očeh, jo boste tudi zlahka rešili. Takoj ji morate pripisati protiutež, dobre stvari, ki so veliko večje od te težavice in potem jo boste zlahka rešili.

 

 

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša

 

Vedeževanje forum