Tedenski horoskop februar

Nov teden je pred nami in zopet imamo tukaj numerološko astrološki tedenski horoskop Astrohiše.

V kolikor imate kakšno vprašanje ali pa potrebujete pogovor, pa nas lahko vedeno kontaktirate.

Srečno vsem,

Numerologinja Anka

Telefon 090 3047


Horoskop februar - Oven

Ko boste že mnenja, da ne bo nič iz projekta, ki ste ga gradili, se vam bo oglasila oseba, ki vam bo v trenutku spremenila pogled na stvari. S pomočjo te osebe, boste lahko dokončali, kar ste začeli in še več. Ne bodite presenečeni, če bo skupno druženje imelo tudi romantični pridih, ki ste si ga morda potiho tudi želeli, pa si niste upali priznati. Včasih potrebujete majhen dotik v pravo smer, da stvari stečejo.

 

 

 


Horoskop februar - Bik

Še nikdar niste tako močno čutili, kot boste sedaj. Približuje se praznik zaljubljencev in če ste ga v preteklosti zanemarjali oziroma ignorirali, ga tokrat gotovo ne boste mogli. Četudi boste iskali izgovore, da potrebujete čas za razne projekte in podvige, se ne boste mogli upreti povabilu, ki ga boste subtilno prejeli in se boste nanj tudi odzvali. Pazite, kar se boste odločili tokrat, vas bo spremljalo še dolgo časa.

 

 

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Horoskop februar - Dvojčka

S partnerjem se bosta tokrat lotila skupnih financ, ki pa bodo, na vajino veliko presenečenje, veliko večje, kot sta pričakovala. Nekdo vama bo odobril bodisi neko posojilo, bodisi bosta kaj podedovala, skratka načrte bosta lahko razširila in razprla krila mnogo dlje, kot sta sprva načrtovala. Skupaj se bosta veselila in glede odločitev tudi ne bo nobenih težav. Saj bosta imela enako vizijo in enako močne želje. Zadetek!

 

 

 


Horoskop februar - Rak

Besede bodo tokrat tekoči med za vas. In ne bo ostalo le pri praznih obljubah. Nekdo vam bo končno izrekel besede, ki jih čakate že celo večnost in tokrat bodo podprte s krepkimi dokazi. Ne boste mogli verjeti, da ste ta dan dočakali. Besede bodo bodisi izrečene, napisane v pismu ali poslane po kakšnem od elektronskih medijev, oblika ni važna. Važno bo sporočilo, ki ga boste prejeli. Uživajte.

 

 

 


Horoskop februar - Lev

V tem tednu so vam planeti naklonjeni do te mere, da vas bodo navdihnili tako močno, da boste lahko zasadili seme inovativnega uspeha, ki bo zraslo. Partner vas bo ob tem spodbujal na način, za katerega morda niste verjeli, da je sposoben. Nikar ne podcenjujte tistega, česar ne poznate. Iz vas bo izvlekel vašo izvirnost in iz tega bodo sledili projekti, za katere niste verjeli, da ste jih zmožni izpeljati.

 

 

 


Horoskop februar - Devica

Vaše ljubezensko življenje oz. pomanjkanje le - tega se zaključuje. Obdobje žalosti in osamljenosti počasi odhaja in na obzorju je popolnoma nova oseba, s katero boste lahko uresničili želje, ki ste jih gojili, pa so se načrti izjalovili. Stara vrata morate popolnoma zapreti in podreti ter na njihovem mestu zgraditi popolnoma nova, sveže prepleskana, če želite uživati sadove resnične povezanosti.

 

 

 

  • Numerologinja in prerokinja Anka


Horoskop februar - Tehtnica

V začetku tedna se bo pojavila oseba, kateri se ne boste mogli upreti, enostavno vam bo ukradla srce, ta oseba sicer ni v rangu oseb, ki vas običajno zanimajo, toda tokrat naredite izjemo, ki je ne boste nikdar obžalovali. Prav tako velja za vezane, ne bodite trmasti in dajte svoji dragi osebi priložnost, da se vam pokaže v svoji izvirni luči in vas pozitivno preseneti. Morda tega ni želela do sedaj, ker se je bala vašega odziva.

 

 

 


Horoskop februar - Škorpijon

Ključ za pozitivno druženje in razmišljanje je, da nehate odklanjati povabila na družabne dogodke. Saj veste, najprej nočete iti, ko ste pa že tam, je pa vse ok. Zato se spravite od doma. Samski boste samo na tak način našli osebo, ki jo iščete in resnično potrebujete. Obeti za konec tedna so zelo pozitivni, zato bi bilo dobro, da tudi vi začnete pozitivno gledati na stvari. Tudi vezanim ne bo škodilo, če se dogovorite za pravi zmenek.

 

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša


Horoskop februar - Strelec

Če potrebujete nekoga, da vas bo v vaših prizadevanjih spodbujal, ne iščite daleč, saj imate to osebo že ob sebi. Sredi tedna se bo zgodil nek dogodek, ki vas bo zaznamoval v ljubezenskem smislu in vas še bolj povezal z vašo izbrano osebo. Ne odpovejte pomembnih sestankov, ki vam jih bo organizirala draga oseba, presenetila vas bo, s poznavanjem vezi in ljudi, ki vam lahko omogočijo, kar ste načrtovali.

 

 

 


Horoskop februar - Kozorog

Magnetizem univerzuma vam bo tokrat močno pomagal. Privlačili boste ljudi, ki vam lahko bistveno pomagajo na vaši karierni poti in tudi v zasebnem življenju. Tudi vašemu znamenju je sredi tedna namenjeno pozitivno presenečenje, ki bo še dodatni spodbujevalec za doseganje vaših ciljev. Med vami in vam drago osebo se bo spletla močna duhovna vez, ki jo bosta lahko cenila vse do konca življenja.

 

 

 


Horoskop februar - Vodnar

Nova Luna vas bo vodila v nova poznanstva in nov način življenja. Morda bodo ostale zamere in slaba volja, toda tokrat se boste odločili pravilno in ne boste več šlepali ljudi, ki vam ničesar ne vrnejo. Živeti morate tako, da boste vi duhovno napredovali, ker samo tako boste lahko tudi vi pomoč in podpora drugim. Prav tako ste razmišljali, da ste v zadnjih časih nazadovali, zlasti na duhovnem področju, skrajni čas je, da to popravite, ne glede na škodo. Vaše življenje je.

 

 

 


Horoskop februar - Ribi

S partnerjem bosta imela čudovit teden, zlasti, ko se bosta udeležila enega pomembnega socialnega dogodka, ki vama lahko docela spremeni življenje. Druga opcija pa je, da bosta sama priredila družabno srečanje, na katerem bosta vidva glavna gostitelja in prav tako bodo prišli takšni ljudje, ki vama bodo zelo olajšali življenje in omogočili uresničitev določenih ciljev, ki jih do sedaj ni bilo možno nasloviti./p>

 

 

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša

 

Vedeževanje forum