Tedenski horoskop april 2016

Svež tedenski horoskop, od 4.4. - 10.4.2016

Kaj vam napovedujejo zvezde za drugi pomladni teden. Vabimo vas, da si preberete svoj tedenski numerološko astrološki horoskop Astrohiše.

  • Tedenski horoskop april 2016 Astrohisa

V kolikor imate kakšno vprašanje ali pa potrebujete pogovor, pa nas lahko vedno kontaktirate. Smo mojstri na področju vedeževanja.

Srečno vsem,

Numerologinja Anka

Telefon 090 3047


Horoskop april - Oven

Ta teden vam bo vladala Venera, bili boste zelo privlačni in karizmatični. Vaša samozavest bo žarela navzven in ne boste ostali neopaženi. Tokrat morate ta žar izkoristiti in pohiteti z zaključevanjem pomembnih poslov in dogovorov. Prav tako lahko uspešno zaključite dogovore znotraj vaše družine in intimne dogovore. Ne skrbite, vse se bo odvilo tako, kot ste upali in vsi boste zadovoljni. Uspešen teden je pred vami.

 

 


Horoskop april - Bik

Kar naenkrat se boste znašli v ritmu, ki bo v celoti zapostavljal vaše ljubezensko življenje. Morda si želite, da bi našli skriti kotiček, kjer vas ne bi nihče motil, da bi se lahko posvetili dragim osebam, ne da bi vas motil vsakodnevni kaos. Vendar to je težko izvedljivo, razen, če si privoščite oddih. Do takrat pa se boste morali znajti, da ne bi puščali strtih src in slabe volje za seboj.

 

 

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša

 


Horoskop april - Dvojčka

Vaše družabno življenje je zagotovo ključ do uspeha v vašem ljubezenskem življenju. V bistvu sta praktično nerazdružljiva. Zato si boste pot utirali skozi druženje in flirtanje. Velika verjetnost obstaja, da boste zagledali osebo na koncu neke dvorane, ki vam bo pošiljala mešane signale. Ne veste, kaj vam lahko ta oseba omogoči, morda pravo ljubezen, morda dober posel? Zato se odločite in ji samozavestno pristopite.

 

 


Horoskop april - Rak

Vaše intimno življenje vas bo, verjeli ali pa ne, potisnilo daleč naprej. Tja, kamor ne bi prišli, če ne bi imeli podpore vam drage osebe ali oseb, ki je neprecenljiva. Zato tega nikdar ne pozabite, ker velja, kar boste dajali, to boste tudi prejeli. Ne pozabite dobrih ljudi, ki vam pomagajo in vam omogočajo boljše življenje. Ko vas bodo potrebovali, poskrbite, da jim boste vrnili uslugo in vse, kar boste lahko.

 

 


Horoskop april - Lev

Ste pripravljeni iti na noro potovanje z izbrano osebo? Namreč, ravno to se lahko zgodi v tem tednu, ne nujno potovanje, načrt zanj pa prav gotovo! Morda potrebujeta ravno tak oddih, da se umakneta iz dnevnih norosti in prehitrega tempa. Upoštevajte notranje želje in si ugodite, v nasprotnem primeru lahko pride do izgorelosti in celo do nezadovoljstva na partnerski ravni. Tega pa zagotovo nočete.

 

 


Horoskop april - Devica

Vezani ali v resnih razmerjih boste tokrat pozitivno presenečeni, saj bo vaš partner dobil neko finančno podporo ali nagrado, ki vama bo obema polepšala dneve ter omogočila uresničitev tistih želja, ki so dolgo časa ostale zanemarjene. Včasih se zaradi malenkosti odprejo še tudi druge poti, ki so vam bile do tedaj zaprte. Izkoristite vse možnosti in ničesar ne zavrzite, življenje je prekratko.

 

  • Numerologinja in prerokinja Anka

 


Horoskop april - Tehtnica

Čas je prišel, da končno padete v objem pravi osebi. To se bo zagotovo začelo dogajati že v tem tednu in se bo nadaljevalo skozi cel mesec. Včasih ni potrebno, da se vi spremenite, da bi ugajali drugačni osebi od vas, le najti morate osebo, ki je takšna kot ste tudi vi sami. Takrat boste zadovoljni a hkrati se vam bo tudi pokazala vaša prava osebnost v zrcalni osebi. Deležni boste enakega ravnanja, kot ste ga dajali vi. Razmislite.

 

 


Horoskop april - Škorpijon

Samski se bi morali pridružiti kakšni družabni skupini, kjer bi se srečevali v živo in skupaj preživljali prosti čas, morda z enakim hobijem. Romanca vas bo nekje doletela, če boste to hoteli ali pa tudi ne. Ujame vas lahko na hobiju, v službi, kjerkoli. Tudi vezanim se ne bo zgodilo nič slabega, prej nasprotno. Uživajte v darovih, ki vam jih namenja Stvarstvo, ne obračajte hrbta ljubezni.

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša

 


Horoskop april - Strelec

Samskim se bo utrnila zvezda ljubezni, tokrat boste zagotovo pristali v razmerju, ki vas bo izpolnjevalo in osrečevalo. Nikar ne mislite, da bo zopet enako ali podobno razočaranje, kot ste ga že doživeli. Ne imejte predsodkov do neznanih ljudi, ker ne veste, kako vam lahko popestrijo življenje, vas česa novega naučijo, obogatijo vašo dušo. Odprite oči in srce ter se pomešajte med ljudi.

 

 


Horoskop april - Kozorog

Vezani, ki še niste predstavili svojih boljših polovic širši družini, v tem tednu boste imeli idealno priložnost za to. Vsi planeti in kozmične energije vam bodo naklonjene, da se bo takšen obisk iztekel ravno po vaših pričakovanjih, pozitivnih seveda. Zato ne odlašajte z obiskom. Razmišljate tudi o skupnem domu. Morda bi morali izgovoriti besede na glas, da bi jih slišal tudi vaš partner.

 

 


Horoskop april - Vodnar

Vse odločitve, ki jih nameravate sprejeti, storite to v tem tednu. Od zasebnih, do finančnih, skratka vse, kar je ostalo nedorečenega v vašem življenju. Uskladite se in uresničite svoje načrte. Končajte začeto in staro, da boste naredli prostor za nove spomine. Nihče ne bo ničesar odnesel na drugo stran, z vami bodo šli le spomini duše. Za njih se je vredno boriti in živeti. Vse ostalo je nepomembno.

 

 


Horoskop marec - Ribi

V tem tednu vas bo ljubezen zagotovo povzdignila med zvezde. Negujte vam drage osebe, ker vam vselej stojijo ob strani in vas podpirajo na vseh področjih, kjer je to potrebno. Resnično ste lahko zadovoljni in srečni, ker ste obkroženi z ljudmi, ki vas iskreno cenijo in ljubijo. Vselej bodite iskreni in ljubeči, marsikdo nima te sreče v življenju in to je tisto, za kar je vredno živeti.

 

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša