Tedenski horoskop marec 7.3. - 13.3.2016

Tedenski numerološko astrološki horoskop Astrohiše. Nov teden je pred nami in čas že hiti proti pomladi. Verjetno ste že opazili kako se veselijo ptice prihoda toplejših dni. Enako se prebujamo tudi mi. Čas, ki je pred nami, je namreč idealen, da začnemo s "pomladanskim čiščenjem" tako samih sebe, kot tudi naših bivalnih prostorov ter prostorov, kjer se zadržujemo veliko časa (služba, pisarna,...)

  • Astrolosko numeroloski horoskop Astrohise marec

V kolikor imate kakšno vprašanje ali pa potrebujete pogovor, pa nas lahko vedno kontaktirate.

Srečno vsem,

Numerologinja Anka

Telefon 090 3047


Horoskop februar/marec - Oven

V tem tednu si boste morali vzeti čas za romantiko, vodil vas bo tako notranji čut kot tudi splet okoliščin, v katerih se boste nevede znašli. Če ste nekatera razmerja do sedaj gledali skozi spolnost, boste sedaj ugledali popolnoma novo perspektivo in v tem pogledu bo spolnost celo na zadnjem mestu. Neverjetno! Želeli boste pobegniti z drago osebo, samo zato, da ji boste lahko globoko zrli v oči in sedeli v tišini. Duhovna povezava vas kliče.

 


Horoskop februar/marec - Bik

Ta teden bo v znamenju dobrega druženja in družabnosti. Udeležili se boste prav vsega, česar se bodo vaši prijatelji domislili, prav tako boste odvlekli svojo drago osebo s seboj in se iz srca nasmejali. To vam bo dobro delo, zlasti v teh čudnih časih, ko vlada prikriti kaos vsepovsod. Odklopite se od vsakdana in se čim več družite z ljudmi, ki jih imate radi, veliko se pogovarjajte in si zaupajte. Videli boste, da je to več vredno kot karkoli drugega.

  • SMS vedeževanje Astrohiša

 


Horoskop februar/marec - Dvojčka

Stopnja podpore, ki je boste deležni od svoje drage osebe, bo neverjetna. Kaj takšnega ne bi pričakovali niti v najbolj divjih sanjah, zato boste popolnoma zaljubljeni v svojo drago osebo. Zaradi te podpore boste hitreje in mogočneje dosegli cilj, za katerim se ženete. Verjeli boste vase, imeli boste navdih in vam draga oseba vas bo vseskozi povzdigovala med oblake. Nudila vam bo oporo, ki si jo lahko samo želite. Nikdar tega ne pozabite.

 


Horoskop februar/marec - Rak

Naredili si boste lepe načrte za potovanje z vam drago osebo. Tokrat boste sanjarili o tistem delu sveta, ki sta ga želela obiskati že dolgo, pa nekako nikoli ni prišlo do uresničitve. Sedaj se bo pokazala opcija, da bi to le izvedla. Vsekakor se bosta udeležila neke skupne aktivnosti, ki bo vodila v uresničitev tega potovanja. Zato nikar ne odlašajte in se odprite vsem možnostim, kajti take ne gre zamuditi.

 


Horoskop februar/marec - Lev

Kako globoko ljubite to osebo? Ste pripravljeni na naslednji korak? To bodo nekatera od vprašanj, s katerimi boste izzvali sami sebe, prav tako pa bodo pred vas postavljena tudi s strani drage osebe. Morda je čas za večje tveganje in za nadgradnjo odnosa, morda pa morate biti le malce pogumnejši, da ne obstanete na mestu ali celo nazadujete, ker vam je trenutno udobno, tako kot je. Razmislite.

 


Horoskop februar/marec - Devica

Dobili boste priložnost za nov začetek. Morate se zavedati, da ste prvič šli pregloboko in predaleč. Sedaj vam planeti poklanjajo novo možnost. Če nočete zavoziti tudi te, se dobro izprašajte in pripravite na vse mogoče. Počasi boste prišli daleč, ne pritiskajte in ne izsiljujte svojih variant. Raje prisluhnite in se skušajte prilagoditi, tako lahko zagotovo uspete. Četudi so v ozadju še nekateri problemi, poskrbite, da na to odločitev in ravnanje ne bodo vplivali.

  • Numerologinja in prerokinja Anka

 


Horoskop februar/marec - Tehtnica

Na delovnem mestu boste spoznali osebo, s katero se boste nemudoma ujeli. Razmišljali boste, da bi preskočili vse formalne korake in se vrgli z glavo naprej v te vode. Nevarnost obstaja, ker bo ta oseba razmišljala enako in s tem ravnanjem lahko ogrozita situacijo, ki sta si jo ločeno zgradila do sedaj. Razmislita ali je to vredno in kaj bosta s tem pridobila. V kolikor ugotovita, da sta pripravljena na velike spremembe, le zakopljita v njih.

 


Horoskop februar/marec - Škorpijon

Vezani in brez otrok boste v tem tednu gotovo deležni pogovorov o razširitvi družine. Samskim pa zvezde priporočajo čim več druženja, ker boste tako prej prišli do svoje sreče, namreč namenjena vam je oseba, s katero se boste globoko duhovno povezali, intima bo zadnja stvar, na katero boste pomislili. Tokrat bo šlo zares in pripravljeni se boste boriti za to srečo v dvoje. Ne pustite se manipulirati s strani vaših domačih, kajti za vaše življenje gre.

  • SMS vedeževanje Astrohiša

 


Horoskop februar/marec - Strelec

Čas za zgladitev sporov in družinskih nesoglasij bo prišel ravno v tem tednu, zato poskrbite, da boste na svoj urnik dodali obisk pri domačih. Prav tako, če obstajajo kakšna nerešena vprašanja na delovnem mestu, bi bilo modro in dobro, če bi jih skušali umestiti v prepoln urnik, boljšega časa za rešitve še dolgo ne bo na obzorju, kot je ravno v tem tednu. Potrudite se in preložite vse ostalo, kar ni tako pomembno.

 


Horoskop februar/marec - Kozorog

Dobili boste navdih, da izpolnite vse tisto, kar vam stalno leži v neki zaprašeni omari, v ozadju lastnega uma. Predčasno se boste lotili spomladanskega čiščenja in odkrili prenekatere okostnjake, ki poležavajo naokoli in vam povzročajo nered ter slabo počutje. Začnite s čiščenjem, vsak dan se lotite nečesa in do konca tedna boste imeli vse pospravljeno, tako fizično kot tudi duhovno. Zadihali boste svež zrak in uvideli novo pot.

 


Horoskop februar/marec - Vodnar

Teden, ki je pred vami, je najbolj primeren za uspešne zaključke poslov, dogovorov in podobno. Zato poskrbite, da boste povsod tam, kjer se bo zaključevalo tisto, česar ste bili posredno ali neposredno deležni. Prav tako ne skrbite, da bi naleteli na kakšen odpor, saj vas bodo udeleženi podpirali v vaših prizadevanjih. Še najbolj pa boste veseli, da vam ob strani stojijo tisti, ki jih imate najraje.

 


Horoskop februar/marec - Ribi

Ta teden boste polni pričakovanj in možnosti, ki se vam bodo porajale. V zasebnem življenju se vam obeta nov začetek, končalo se bo nekaj, kar se je vleklo kot jara kača in vam ni prinašalo več niti nasmeha niti notranjega zadovoljstva. Počutili se boste zelo samozavestno in popolno, tako se niste počutili že nekaj časa in prav je, da sledite tem občutkom, kajti peljali vas bodo tja, kamor si že dolgo časa želite priti.

  • SMS vedeževanje Astrohiša

 

Vedeževanje forum