Tedenski horoskop marec

Svež tedenski horoskop, od 28.3. - 3.4.2015

Kaj vam napovedujejo zvezde za drugi pomladni teden. Vabimo vas, da si preberete svoj tedenski numerološko astrološki horoskop Astrohiše.

  • Astrolosko numeroloski horoskop Astrohise marec

V kolikor imate kakšno vprašanje ali pa potrebujete pogovor, pa nas lahko vedeno kontaktirate.

Srečno vsem,

Numerologinja Anka

Telefon 090 3047


Horoskop marec - Oven

Morda bi bilo modro, če bi se lahko nadzirali do te mere, da ne bi ravno ob vsaki priložnosti izustili prav vsega, kar vam tisti trenutek ponudi vaš um. Zaradi tega bo marsikdo užaljen inbo obveljalo, da je vaš jezik strupen. Tega si gotovo ne želite. Zlasti, ko bodo takšne govorice prišle do oseb, pri katerih želite doseči ravno nasprotni učinek. Ugriznite se v jezikin premislite vselej, kaj boste povedali. Tega se držite še zlasti v tem tednu.

 

 


Horoskop marec - Bik

Če boste imeli v tem tednu pomembne pogovore, bodisi v poslovnem okolju bodisi v zasebnem življenju, bodite pozorni, da jih izvedete do konca sredine tedna. Kajti, do takrat bodo potekali tako, kot ste si vi zamislili. Od sredine tedna dalje pa se bodo obračale drugačne energije in ne boste dosegli svojih ciljev v pogovorih. Poskušajte vse pomembno zaključiti do najkasneje srede, preostali del tedna pa se posvetite uživanju in sprostitvi.

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša

 


Horoskop marec - Dvojčka

Hitro spregovorite, če obstaja tema, o kateri morate nujno govoriti z nekom. Do sredine naslednjega tedna je čas, kasneje bodo komunikacijske sposobnosti vseh ljudi, do konca tedna, oslabljene in morda celo malce napete. Odločite se za neko pot in potem se je držite,kot da bo konec sveta. Enkrat v življenju ne kolebajte in se držite dogovorjenega. Ne bo vam žal in na dolgi rok se vam bo vsekakor obrestovalo.

 

 


Horoskop marec - Rak

Iskrenost je lepa čednost, vendar tokrat ta rek ne bo držal za vas in za vaše domače. Tokrat se skušajte vzdržati vseh komentarjev, zlasti tistih pikrih in bolečih. S tem boste samo stresli s sebe in preložili na drugo osebo. Dejanje je skrajno sebično in nikomur, razen vam, nekoristi. Zato se brzdajte, da si ne boste povzročili prevelike škode. Premislite, kaj vam je bolj pomembno, da je vaša beseda zadnja ali da obdržite tisto, kar vam je drago.

 

 


Horoskop marec - Lev

Če mislite, da s partnerjem gledata v isto smer, se morda motite. Spoznali boste, da želi eden od vaju, lahko tudi vi, raziskati neke nove terene, obzorja in razmišljanja, ki so precej drugačni od obstoječih. To vas lahko stane razmerja, na začetku bo hudo, kasneje bostezelo srečni zaradi te drastične spremembe, saj si boste osvobodili dušo, čeprav vas bo nazačetku bolela sprememba navade.

 

 


Horoskop marec - Devica

Pripomba, ki jo boste prejeli v tem tednu od drage osebe, se vam bo prilepila na dušo intežko jo boste spregledali. Razmislite, če je vredno začeti vojno besed, ki lahko vodi samo v nazadovanje v razmerju in v njegov razpad. Včasih ljudje preveč govorimo in povemo tudineumnosti, ki nikomur ne koristijo, kvečjemu škodijo. Zato bodite trdnejši in si ne vzemite vsega k srcu, če pa menite, da morate razčistiti, potem bodite obzirni.

 

  • Numerologinja in prerokinja Anka

 


Horoskop marec- Tehtnica

Na žalost vam nič ne pomaga, ker se nočete sami spremeniti, vas tudi nihče drug ne more. Razmislite, zakaj ste tu in kaj želite v svojem življenju doseči. Ko si boste vizualizirali jasen cilj in se mu predali, mu boste tudi veliko lažje sledili ter za seboj ne boste puščali prelomljenih obljub in strtih src. V kolikor se spogledujete z boemskim življenjem, potem ostanite sami, da ne boste uničili še kakšnega življenja na poti.

 

 


Horoskop marec - Škorpijon

Vaš partner prav gotovo ne bo izvor vaših težav, prej nasprotno! On ali ona bo tista oseba, kivas bo mirila, ko boste prišli razjarjeni iz službe. Ko ne boste znali uživati v posebnih trenutkih, ki vam jih vaš partner namenja, boste kasneje obžalovali izgubljene trenutke, pavendar potrebujete svoj čas za regeneracijo. Zanesite se na svojega partnerja, ker vam jevedno stal ob strani in tudi tokrat vam bo, brez težav. Vaš zaklad.

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša

 


Horoskop marec - Strelec

Tišina bo vaše najmočnejše orožje v tem tednu in modro ste se odločili. Planeti tokrat niso naklonjeni tekoči komunikaciji, zato je bolje, da se marsikdo odloči za tišino, zlasti v tem obdobju. Morda vas bo nekdo izzval in ne boste mogli zdržati v tišini, pa vendar, se skušajteugrizniti za jezik, ker, karkoli bi izrekli, ne bi doseglo pravega naslova, zato je že vnaprej trud izgubljen in nesmiseln. Odmaknite se.

 

 


Horoskop marec - Kozorog

Ker boste v tem tednu malce nataknjeni, kot tudi večina ostalih znamenj, se skušajte izogibati konfliktom, zlasti z osebami, ki jih imate radi ali pa z nadrejenimi osebami. Škoda, ki jo lahko povzročite v tem tednu, je lahko nepopravljiva. Zato bi bilo bolje, če se malce umaknete v samoto, morda vzamete kratek oddih ali pa se posvetite svojim hobijem. Skratka, izogibajte se ljudi, da se izognete katastrofi.

 

 


Horoskop marec - Vodnar

Če mislite na nekem družabnem dogodku nekaj doseči, to storite v ponedeljek ali torek, kasneje več ne bo mogoče oz. ne bo uspešno. S starim prijateljem razčistita neka nesoglasja, ker niso vredna tišine in razpada starega prijateljstva, ki je lahko doživljenjsko. Za ljubezenski nasvet se obrnite na prijatelja, ker vam bo dal pravega. Vsi ostali nasveti, ki jih boste prejeli, bodo vodili samo v prepir.

 


Horoskop marec - Ribi

Kljub trdi komunikaciji, ki bo sledila v tem tednu, skušajte vseeno uživati v intimnem in zasebnem življenju, kolikor boste lahko. Vsake izrečene besede si ne vzemite za zlo, niti ne analizirajte vsega povedanega. Včasih ni pomembno, kar slišite ali celo poveste. Ni vrednozaradi nepremišljenih besed uničiti leta in leta truda. Gradite na odnosu in počakajte, da slabo vreme mine. Saj veste, za vsakim dežjem posije sonce.

  • SMS vedeževanje Astrohiša