Tedenski horoskop marec

Prvi pomadni tedenski horoskop, 21.3.-27.3.

Kaj vam napovedujejo zvezde za prvi pomladni teden. Vabimo vas, da si preberete svoj tedenski numerološko astrološki horoskop Astrohiše.

  • Prvi pomladanski horoskop Astrohise

V kolikor imate kakšno vprašanje ali pa potrebujete pogovor, pa nas lahko vedeno kontaktirate.

Srečno vsem,

Numerologinja Anka

Telefon 090 3047


Horoskop februar - Oven

Prvič, po zelo dolgem času, se boste počutili resnično prebujeni, zlasti na ljubezenskempodročju! Točno boste vedeli, kaj si želite, kaj pričakujete in kaj ponujate. Vse bo vibriralo vpopolni harmoniji. Resnici na ljubo, niste več zainteresirani za iluzije in fantazije. Najprejboste naredili red v ljubezenskem življenju, potem pa še na vseh ostalih področjih. Četudibodo ta teden morda zaznamovali grenkosladki trenutki, boste zadovoljni sami s seboj.

 


Horoskop februar - Bik

Čeprav ste načrtovali na veliko, kar je tudi povezano z večjim proračunom, se boste morali vtem tednu spustiti na realna tla. Nekaj bo prišlo vmes, kar vam bo oklestilo vaš proračun, kije bil namenjen za druge zadeve. Nič hudega, to boste rešili in načrt, ki ste ga želelirealizirati, bo malce počakal, saj ga boste kasneje vseeno uresničili. Nekaj kompromisov bopotrebno skleniti in na določenih segmentih malce popustiti, za skupno dobro. Pripravite se.

 

  • SMS vedeževanje Astrohiša

 


Horoskop februar - Dvojčka

V tem tednu se boste soočali z energijo, ki gre na vse ali nič. Če ste bili do sedaj navajenipolovičarstva, bo tega hitro konec. Univerzum vam namenja drastične spremembe, na vse alinič. To ni nujno slabo, morda se boste v tem tednu rešili tistega mlačnega občutka, da je vsenarejeno in dorečeno na pol. Končno boste lahko tudi zadihali in se ne boste več pretvarjali,da so vam neke ureditve in ljudje po godu, ko dobro veste, da vas izčrpavajo. Sledite srcu.

 


Horoskop februar - Rak

Potrebno bo začeti s procesom komunikacije, ki teče naravnost skozi težave. Ne bo se večmožno skrivati ali pa določene pogovore kar ignorirati. S tem ustvarjate sebi slab občutek inprav tako drugim. Postavite se zase in se jasno izrazite, kaj želite, kaj pričakujete in s čim sene boste strinjali. Tako bo morda burno krajši čas, bo pa potem sledilo obdobje miru inzadovoljstva. Če tega ne boste naredili, boste ostali na točki, kjer vam je vse težko.

 


Horoskop februar - Lev

Težka zadeva vas čaka, ki se navezuje na družinsko vprašanje v tem tednu. Občutek bostedobili, da ste v brezizhodni situaciji in da imate težko breme na ramenih. Skušajte doumeti,da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha. Zato si težave oglejte najprej z distancein šele potem sestavite načrt, ki bo vseboval več korakov do rešitve. Ko boste na pol poti krešitvi, se vam bo težava zdela preprosto rešljiva. Ne pustite se prestrašiti.

 


Horoskop februar - Devica

V tem tednu boste malce bolj čustveno izčrpani, to pa zato, ker se še vedno ukvarjate spreteklimi strahovi in dvomi. Zavedajte se, da ste vstopili v obdobje nove Zore, kjer se vampretekli strahovi ne bodo več ponovili. Odločili ste se in zaupali, tokrat vam ne bo žal. Če pabi odšli, bi to gotovo pomenilo za vselej. Čeravno ni v vaši navadi dajati drugih priložnosti,boste tokrat naredili izjemo.

  • Numerologinja in prerokinja Anka

 


Horoskop februar - Tehtnica

Predolgo se oklepate osebe, ki sicer ni napačna, le za vas ni primerna. Prav tako vi nisteprimeren partner za njo. Zato bi bilo bolje, da končata to trpljenje in se posvetita vsaksvojemu življenju, kjer bosta lahko našla enako misleče partnerje in svobodno živela. Včasihkrivimo drugega za nerazumevanje, pozabljamo pa, da nismo vsi enaki in da se nasprotja neprivlačijo, kvečjemu odbijajo. Poiščite si sorodno dušo, če želite okusiti srečo in mir.

 


Horoskop februar - Škorpijon

Utrujeni ste od dajanja vedno novih možnosti in od ponavljajočih se razočaranj. Do kdaj stenameravali igrati osla? V tem tednu bo konec za vselej. Spoznali boste, da je vaše življenjeveč vredno od podrejanja drugemu, da se vaša čustva ne morejo razcveteti in da nikdar nemorete razpreti kril. Vse to se bo abruptno končalo in končno boste lahko zadihali.Osvobojeni boste, kot že dolgo časa niste bili. Borite se za svojo svobodo.

  • SMS vedeževanje Astrohiša

 


Horoskop februar - Strelec

Če ste razmišljali o skupnem življenju, boste v tem tednu dobili dober uvid, kako naj bi toizgledalo in potekalo. Šele po tem se boste lahko odločili in videli, če ste se morda prenagliliz obljubami ali pa nasprotno, da bi morali to storiti že dolgo nazaj. Kakorkoli nikoli niprepozno in tudi sedaj ne bo. Če boste oklevali, potem veste, kakšen odgovor je za vaspripravila vaša podzavest. Morda bi bilo modro, da ga upoštevate.

 


Horoskop februar - Kozorog

Naenkrat se boste znašli v situaciji, v kateri boste reagirali popolnoma iz čustev in bo razumizključen. Kasneje se boste zavedli, kaj ste storili in ne boste takoj našli odgovora. Glede nastorjeno, bi bilo dobro, da ponovno ocenite, kaj točno čutite in zakaj ste se tako odzvali. Nipotrebe, da bi klečeplazili, tudi vi si zaslužite, da vas ljudje cenijo in spoštujejo. Prav tako sizaslužite osebo, ki vas bo imela resnično rada. Zato ne oklevajte nekaterim obrniti hrbet.

 


Horoskop februar - Vodnar

Morda se bojujete z občutki neprilagojenosti, zlasti na intimnem področju, če se sprašujete,ali ste vredni ljubezni ali ne, bo ta teden za vas gotovo pomemben. Najprej se zavedajte, dao tem ne more odločati nihče drug, razen vas, če pa dajete to možnost drugim, potem veste,da boste poraženi. Najprej morate imeti radi samega sebe, da bi lahko imeli radi tudi druge inda bi vas drugi imeli radi nazaj. To veste, globoko v sebi.

 


Horoskop februar - Ribi

Glede finančnega vprašanja lahko v tem tednu nastane kratek stik med vami in vam dragoosebo. Pojem okoli katerega se bosta vrtela je enakost. Kajti, kar je pošteno za oba je enako,vse ostalo so manipulacije in podrejanje. Četudi ljubite osebo, ji to še vedno ne daje pravice,da z vami razpolaga po mili volji. Postavite razumske meje, storite to elegantno in s slogom.Ne pustite se zavesti in ne podredite se.

  • SMS vedeževanje Astrohiša